Μία επίκαιρη επίδειξη για την Lily Aldridge

Η κολεξιόν έχει τίτλο Sexy Little Bride και σίγουρα δεν θα υπήρχε καλύτερο μοντέλο για την παρουσιάσει. Η Lily Aldridge παντρεύεται μέσα σε λίγες εβδομάδες και μόλις χθες παρουσίασε στο Μανχάταν τη νέα κολεξιόν εσωρούχων για νύφες της Victoria’s Secret.

Βάψτε τα κόκκινα

Βάψατε τα αυγά τώρα βάψτε και τα νύχια σας.

Θέλετε να βάψετε τα νύχια σας αλλά δεν μπορείτε να αποφασίσετε τι χρώμα. Αν είστε συντηρητική και δεν τολμάτε μεγάλες καινοτομίες, ακολουθήστε την πεπατημένη και ασφαλή οδό του πιο κλασικού χρώματος στα νύχια.

Κρεβάτια από μέταλλο

Κομψά, κλασικά, αληθινά κομψοτεχνήματα!..
        Τα μεταλλικά κρεβάτια είναι διαχρονική επιλογή γιατί συνδυάζουν το παραδοσιακό και το μοντέρνο ύφος. Εκτός δηλαδή από τα κλασικά σχέδια, μπορείτε να επιλέξετε ένα μεταλλικό κρεβάτι με λιτές κι απέριττες γραμμές που θα συνδυαστεί εύκολα με τον υπόλοιπο διάκοσμο του υπνοδωματίου.

Ποιοι επώνυμοι «κλείστηκαν» σε μοναστήρι

Γνώρισαν τη δόξα και τράβηξαν για καιρό τα φώτα της δημοσιότητας. Η ζωή τους όμως άλλαξε από τη μια στιγμή στην άλλη. Προσωπικοί λόγοι, γνωστοί ή καλά κρυμμένοι στην ψυχή τους τους οδήγησαν σε ένα άλλο δρόμο. Αυτό του μοναχισμού!

Οι σούπερ τροφές που πρέπει να δοκιμάσουν οι γυναίκες

Υπάρχουν πολλές περισσότερες σούπερ τροφές εκεί έξω απ' όσες νομίζετε. Γιατί να μην δοκιμάσετε ορισμένες αυτή τη χρονιά;
Βατόμουρα, μπρόκολο, βραζιλιάνικα φιστίκια και εεε, κόκκινο κρασί. Αυτές ήταν οι σούπερ τροφές που γνωρίζαμε και (πρέπει) να αγαπάμε. Όμως ενώ είναι σπουδαία ιδέα να τρώμε αυτά τα υπερ-υγιεινά σνακ όσο πιο συχνά μπορούμε, υπάρχει μία πολύ ευρύτερη επιλογή από superfoods που περιμένουν να τα ανακαλύψουμε.

Οι διαφορές της Κέιτ από την Νταϊάνα

Από τη στιγμή που ο πρίγκιπας Γουίλιαμ (prince William) έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του προσφέροντάς της το δαχτυλίδι αρραβώνων της συγχωρεμένης μητέρας του, οι δύο γυναίκες μπήκαν αναπόφευκτα στα δύο άκρα άπειρων και διαρκών συγκρίσεων.

Feng Shui

Η τέχνη και επιστήμη του Feng Shui είναι το εργαλείο εκείνο, χάρη στο οποίο μπορούμε να βρούμε πώς είναι κατανεμημένες οι ενέργειες μέσα στο σπίτι μας, σε ποιους τομείς της ζωής μας δημιουργούν πρόβλημα, ποια είναι η ρίζα του προβλήματος και πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί!..

Doutzen Kroes: Θα ταξιδέψει στο... Διάστημα

Πλώρη για το… Διάστημα βάζει η Doutzen Kroes, το γνωστό μοντέλο της Victoria’ s Secret,
η οποία ετοιμάζει τις βαλίτσες της, αυτήν τη φορά όχι για έναν εξωτικό προσδιορισμό, αλλά κυριολεκτικά για τα… αστέρια!

Οι " Mikres Epithimies" τώρα σε i-pad και σε i-phone

 Εχεις iphone ή ipad και θέλεις να μας διαβάζεις όπου και αν βρίσκεσαι;Είναι πλέον διαθέσιμη και ΔΩΡΕΑΝ η εφαρμογή της σελίδας Mikres Epithimies στο iPhone και στο ipad...

H Scarlett Johansson στην τελευταία της καμπάνια για την ισπανική εταιρεία Mangο

Η ηθοποιός του Hollywood συμμετείχε στην καλοκαιρινή καμπάνια του γνωστού ισπανικού brand και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει και την τελευταία της συνεργασία με την εταιρεία.

SEXUALITY: Οι σχέσεις υποφέρουν όταν η γυναίκα πάσχει από κατάθλιψη

Η κατάθλιψη διαβρώνει τις σχέσεις. Ένα άτομο με κατάθλιψη μπορεί να γίνει εσωστρεφές, αδρανές ή εχθρικό - και κατά κάποιον τρόπο να «οπισθοχωρήσει» σε ότι αφορά τη ζωή του, αλλά υπάρχει και ο κίνδυνος η κατάθλιψη να απομονώνει τον ένα σύντροφο από τον άλλο, αφού, μεταξύ άλλων, απωθεί την ικανότητα της αντίληψης, της σκέψης και των  συναισθημάτων των άλλων.

Όταν οι άλλοι σταματούν, αυτοί συνεχίζουν

Οι δέκα πιο διάσημοι σεξομανείς του Hollywood που ίσως να θέλατε να γνωρίσετε.
• Ozzy Osbourne: Η γυναίκα του Sharon έχει πει για τον αιώνιο χεβιμεταλά: «είναι σαν το κουνέλι, κάθε τραγούδι του δημιουργεί διάθεση για σεξ. Στη διαφήμιση για τη μπαταρία Duracell,(εκεί που οι άλλοι σταματούν αυτή συνεχίζει), θα έπρεπε να έχουν τον Ozzy».

Μάθε να τρως

ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΙΤΣΜΠΟΥΡΓΚ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «THE ACTIVE CALORIE DIET». ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, Η ΛΕΣΛΙ ΜΠΟΝΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ

Lady πρόκληση

Ντύθηκε με ωμό κρέας, βγήκε μέσα από αυγά και, αφού της τελείωσαν τα φαγώσιμα, τώρα τα βάζει με τη θρησκεία. Στο νέο της βιντεοκλίπ για το τραγούδι «Judas» η Lady Gaga υποδύεται τη Μαρία Μαγδαληνή.

Walk-in closet

Ποια γυναίκα δεν ονειρεύεται να είχε ένα μικρό, προσωπικό δωμάτιο που να «στεγάζει» άνετα τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ της αντί για μια παραφορτωμένη ντουλάπα; Ευτυχώς, αυτό το προνόμιο δεν ανήκει μόνο στις… εκατομμυριούχους.

Δείτε πως θα μετατρέψετε το μικρό γραφείο, την αποθηκούλα ή τον ξενώνα που δεν χρησιμοποιείτε ποτέ σε ένα fashion παράδεισο.

DIY: Πώς να κάνεις μόνη σου ένα cute πασχαλινό μανικιούρ!

Ο καιρός εκεί έξω δεν σε βοηθά να μπεις σε πασχαλινό και ανοιξιάτικο πνεύμα. Όμως, υπάρχει πάντα κάτι που μπορείς να κάνεις μόνη σου, ανέξοδα και να σου φτιάξει το κέφι! Γιατί στην πραγματικότητα, είναι στο χέρι σου (κυριολεκτικά!).

Οι nail artists από τα Evabeauty Studies μας έδειξαν πριν λίγες ώρες πώς μπορούμε να κάνουμε μόνες μας ένα μανικιούρ με σχέδιο πασχαλίτσα. Κι όμως γίνεται! Απλώς, επιστράτευσαι τα κατάλληλα μέσα (βλ. βερνίκια και πινελάκι) και γίνε η nail artist του εαυτού σου.

Χρώμα χωρίς φόβο

Η βαφή είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να ανανεώσετε το look σας. Μακάρι να ήταν και λιγότερο… τρομακτική. Στο κομμωτήριο, το κόστος είναι σοβαρός ανασταλτικός παράγοντας και η μυρωδιά των χημικών για πολλές από εμάς είναι ανυπόφορη.

Oταν οι σταρ έχουν ευαισθησίες...

H ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΩΣ ΜΠΡΙΤΖΕΤ ΤΖΟΟΥΝΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ BREAST HEALTH INTERNATIONAL, ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΝΕΑ ΤΣΑΝΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ TOMMY HILFIGER

Η διπλή όψη ενός ποτηριού

ΤΟ SITE WWW.CHARLESANDMARIE.COM ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟ DESIGN ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΑ ΡΟΛΟ. ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ, Η ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΠΟΤΗΡΙΑ INSIDE OUT ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑΣ ALICIA MELKA – TEICHEROEW ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

Η δίαιτα της ευτυχίας

Οι διαιτολόγοι το λένε ξεκάθαρα: Το φαγητό επηρεάζει τη διάθεσή μας. Δείτε τι πρέπει να περιλαμβάνει μια …χαρούμενη δίαιτα.

Τακτικά σνακ
Όταν τρώτε κάθε 3-4 ώρες (χωρίς ζαβολιές), το σώμα σας παραμένει ικανοποιημένο και τα επίπεδα ζάχαρης στο αίμα σας σταθερά.

Οι " Mikres Epithimies" τώρα σε I-pad και σε I-phone

 Εχεις iphone ή ipad και θέλεις να μας διαβάζεις όπου και αν βρίσκεσαι;Είναι πλέον διαθέσιμη και ΔΩΡΕΑΝ η εφαρμογή της σελίδας Mikres Epithimies στο iPhone και στο ipad...

Εκτός έδρας

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το έξοχο μανικιούρ μας: το να βρείτε δουλειά στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι πιο δύσκολο από ποτέ. Με την ανεργία να αυξάνεται και τους μισθούς να μειώνονται, μια θέση εκτός συνόρων δεν είναι πλέον καθόλου περίεργη ιδέα.

5 αιτίες που μένεις μόνη σαν λεμόνι

Από εμφάνιση, σκίζεις! Τη δουλίτσα σου την έχεις, ο ελεύθερος χρόνος σου είναι μπόλικος, κι όμως δεν λέει να βρεθεί άντρας να γεμίσει το υπέρδιπλο κρεβάτι σου. Και ορθώς αναρωτιέσαι: "τις πταίει'; Γιατί δεν λες να σταυρώσεις άντρα εδώ και καιρό; Προτού κερδίσεις τον τίτλο της πιο σέξι εργένισσας κι από την ίδια την Τζένιφερ Άνιστον ή την εγχώρια Ναταλία Γερμανού, μάθε τι μπορεί να φταίει που έχεις ξεμείνει μόνη σαν το λεμόνι.

Ζώδια και λαμπάδες

Τι λαμπάδες θα επιλέξουν τα 12 ζώδια;

Οι λαμπάδες γίνονται δημοφιλές αναλώσιμο στα βαφτίσια, στους γάμους και στις Πασχαλινές μέρες.
Τα 12 ζώδια περιμένουν να κρατήσουν το φως τους. Άραγε με ποιο κριτήριο;

Χειροποίητα φωτιστικά με οικολογική διάθεση!

Φτιαγμένα από μαντεμένια ή σιδερένια παλιά αντικείμενα που είχαν άλλη χρήση πριν τα χειροποίητα φωτιστικά που παρουσιάζει η Oikos είναι διαφορετικά και κερδίζουν τη προσοχή. Συνδυαζόμενα δε και με τα φωτιστικά από γύψο και πωρόλιθο μπορούν να διαφοροποιήσουν αρκετά το χώρο και να δώσουν την αίσθηση του ψαγμένου.

Μικρές στιλιστικές συμβουλές για τέλειο σώμα

Το θέμα δεν είναι να κρύβεστε και να κουκουλώνεστε, αλλά να επικεντρώνετε στα θετικά σημεία της σιλουέτας σας. Το γαλλικό τεύχος του Marie Claire σας βοηθάει με μικρές αποτελεσματικές συμβουλές για να αναδείξετε τα θετικά σημεία στο σώμα σας με τέλεια ρούχα και αξεσουάρ.

Make-up ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας

Θεμέλιο του σωστού μακιγιάζ είναι η κατάλληλη βάση. Η βάση του μακιγιάζ προσφέρει την επιθυμητή κάλυψη, δίνοντας λάμψη στο μουντό δέρμα, κάνοντας τα σπυράκια και τις φακίδες να φαίνονται λιγότερο και προετοιμάζοντας το πρόσωπο για τα υπόλοιπα προϊόντα μακιγιάζ.

H νέα συλλογή της Anna Bekiri

Η νέα συλλογή φωτογραφήθηκε στο studio της Stylista!

Η φωτογράφηση της collection spring/summer 2011 της ταλαντούχας σχεδιάστριας μόδας Anna Bekiri πραγματοποιήθηκε στο studio του stylista.gr!
Η εκπληκτική collection αποτελείται κυρίως από μεταξωτά ζέρσει σαλβάρια, πλεκτά σετ με επεξεργασία, φορέματα σε βισκόζ και μετάξι αναδεικνύοντας με ξεχωριστό τρόπο το γυναικείο σώμα!

Μείωση Στήθους

Η μείωση στήθους είναι μια επέμβαση που γίνεται από πολλές γυναίκες για να απαλύνουν τον πόνο στον αυχένα, στους ώμους και στην πλάτη που προκαλούν οι υπερβολικά μεγάλοι μαστοί, καταπόνηση που μπορεί να αποβεί τόσο σοβαρή ώστε να οδηγήσει σε χρόνιους πονοκεφάλους, δυσμορφίες στην πλάτη και τον αυχένα, κύρτωση των ώμων, αναπνευστικά προβλήματα, δερματικούς ερεθισμούς και μια πληθώρα άλλων ιατρικών προβλημάτων.

8 λόγοι που σας κάνουν καλύτερες από τους άντρες

Επειδή μπορεί να σας έχω κακοκαρδίσει σε αυτήν την στήλη ήρθε η ώρα να παραδεχτώ πως σε αρκετές περιπτώσεις είστε καλύτερες από εμάς.
  • Οδήγηση. Μπορεί να μην το πιστεύετε (ούτε εγώ το πίστευα στην αρχή, όμως το έψαξα) αλλά είστε καλύτερες στην οδήγηση. Οι άνδρες, σύμφωνα με μελέτες, έχουν 77% περισσότερες πιθανότητες από ό,τι οι γυναίκες να πεθάνουν σε τροχαίο ατύχημα, ενώ οι στατιστικές δείχνουν πως στο 80% των ατυχημάτων στη Νέα Υόρκη την τελευταία πενταετία οι οδηγοί ήταν άνδρες. Τώρα αν κάποια γυναίκα τους βγήκε στο «Stop» ξαφνικά και τράκαραν για να τις αποφύγουν, αυτό δεν το γνωρίζω.

ΠΕΘΕΡΙΚΑ VS ΝΥΦΕΣ Όχι τι αλλά (με) ποιον θα φάμε σήμερα

Για να μη φαγωθείτε μεταξύ σας, τελικά, υπακούστε στο ρητό «από μακριά και αγαπημένοι».
Ευχαριστήστε τους (ξανά και ξανά) για όλα όσα έκαναν για εσάς, για την πολύτιμη βοήθεια που σας πρόσφεραν στο γάμο και στη δεξίωσή σας, ακούστε τις ευχές τους, υπομείνετε για λίγο την απαρίθμηση των επιθυμιών τους και αφήστε τους να ζήσουν αυτοί καλά και εσείς καλύτερα απομακρύνοντάς τους από την καθημερινότητά σας.

Από πότε είναι κακό να θαυμάζεις την ομορφιά;

Σε αυτήν την ερώτηση πρέπει να απαντήσετε όλες σας και να σταματήσετε τη γκρίνια.
Σας πιάνει μια μανία όλες με το που κάνετε σχέση και νιώθετε απίστευτα άβολα με το που θα κοιτάξει το αγόρι σας κάποια όμορφη που θα περάσει από μπροστά του ή ένα μοντέλο σε ένα περιοδικό.

Design: Η κυκλική κουζίνα!

Για χώρους που είναι μικροί και δεν χωρούν πολλά, ή για όσους τους αρέσει να σχηματίζουν κύκλους κάνοντας δουλειές στο σπίτι αυτή η κουζίνα είναι must. Το όνομα της είναι Soria και δεν φαντάζεσαι πόσα πράγματα μπορείς να κάνεις ή να αποθηκεύσεις με τη βοήθεια της.

Ολόισια μαλλιά με θεραπεία κερατίνης

Mία νέα πρόταση ομορφιάς μαλλιών έρχεται από την Αμερική και εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία στο Korossis Style εδώ και έξι μήνες. Ώρα να τη δοκιμάσετε.
Πρόκειται για την επαναστατική ισιωτική θεραπεία κερατίνης, που χαρίζει σε γυναίκες με ατίθασα μαλλιά ή μαλλιά που φριζάρουν, λείο, smooth look που διαρκεί τρεις μήνες και μπορεί να κρατήσει το αποτέλεσμα έως και τους πέντε μήνες.

Πόσο στοιχίζει ένα υγιές δέρμα και που πρέπει να πάω για να το αποκτήσω;

Στο σπίτι σας και χωρίς κόστος.

Το ξηρό ή το ερεθισμένο δέρμα, είναι συνήθως ο μεγαλύτερο ένοχος για τη δημιουργία εκζέματος ή δερματίτιδας. Εκτός από το αισθητικό κομμάτι, ότι δηλαδή η όψη του δέρματος με έκζεμα ή δερματίτιδα δεν είναι και η πιο θελκτική, η φαγούρα και η αίσθηση ότι το δέρμα μας «τραβάει» είναι επιπλέον ενοχλητικές συνέπειες.

Καρό της Ντάμας

Μία ματιά στις νέες σειρές ρούχων μεγάλων οίκων φαίνεται πως το καρό ξεχωρίζει. Το καρό ήταν πάντα αγαπημένο θέμα για τους σχεδιαστές. Οι συνδυασμοί με καρό παντελόνια, σακάκια, φορέματα, μπλούζες, τσάντες και παπούτσια μπορούν να προσαρμοστούν σε πολλά στιλ και να συνδυαστούν πολύ εύκολα.

Cate Blanchett: "Λατρεύω να ντύνομαι καλά"

Η σταρ μιλάει για την αγάπη της για τα ρούχα

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού T, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων και για το πόσο της αρέσει να ντύνεται για τις επίσημες εμφανίσεις της: «Λατρεύω να ντύνομαι καλά, αν και όχι για να πάω τα παιδιά στο σχολείο».

Tο τραπεζάκι των ψευδαισθήσεων

Ένα τραπέζι που θα βάλει λίγη μαγεία στο σπίτι σας.
Αν έχετε κουραστεί από τα ίδια και τα ίδια σχέδια και υλικά σε έπιπλα και κοντεύετε να εξαντλήσετε τον κατάλογο του ΙΚΕΑ, που συν τοις άλλοις είναι για τα έπιπλα ότι τα H&M για τα ρούχα, όλοι τα έχουν, η εταιρεία Essey και ο σχεδιαστής John Brauer δημιούργησαν ένα ιδιαίτερο έπιπλο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και «μαγικό».

Περίοδος και δέρμα

Η έμμηνος ρύση αποτελεί μια «αναγκαστική» διαδικασία για κάθε γυναίκα. Οι περισσότερες γυναίκες γνωρίζουν και αναμένουν την εμφάνιση κάποιου σημαδιού στο πρόσωπό τους κάθε μήνα όταν βρίσκονται μέσα στις ημέρες αυτές, ακόμη και το γνωστό «φούντωμα» στο πρόσωπο.

S.O.S: Η σχέση σου βυθίζεται

Τα γέλια και οι ευτυχισμένες στιγμές έχουν δώσει την θέση τους στους τσακωμούς και στην στεναχώρια; Γιατί μια σχέση που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς έχει μετατραπεί σε συναισθηματική ανασφάλεια; Νιώθεις ότι έχετε απομακρυνθεί και παλεύεις μόνη σου για μια σχέση που αιμορραγεί;

Η επίθεση του γιγαντιαίου παγωτού-λάμπας

Η πιο γλυκιά επίθεση που έγινε ποτέ στο σπίτι σας.
Δεν μιλάμε για οποιοδήποτε παγωτό. Μιλάμε για το κλασικό αγαπημένο παγωτό μηχανής, που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές, με το μπισκοτένιο κυπελάκι του και τις λαχταριστές στριφογυριστές πτυχώσεις της κρέμας του.

Κατερίνα Καραβάτου: Μπήκε στον πέμπτο μήνα


Καθώς διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της –το μωρό που περιμένει είναι ήδη 17 εβδομάδων– η παρουσιάστρια του Alpha δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της.

Ευχές σαν άνθη αμυγδαλιάς

Η ιαπωνική κουλτούρα κρύβει μεγάλο πλούτο και σοφία μέσα της, και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην έχει κάποιο έθιμο και για τη μέρα του γάμου. Επιλέξτε λοιπόν να ενσωματώσετε στον γάμο σας μια ιδέα από έναν ξένο πολιτισμό που θα δώσει διαφορετικό αέρα στην τελετή και θα σας χαρίσει αρκετή από την μαγεία του.

Μια υπέροχη τρυφερή και γλυκιά μανούλα !!!

Ποιός την θέλει αυτήν την...υπέροχη...μμμ...μπιρμπιλομάτα μανούλα παρακαλώ?Έχει ήδη 4 παιδάκια και θεωρεί τον εαυτό της μια συνηθισμένη μαμά σαν όλες τις άλλες μανούλες του κόσμου...μπρρρρρ...ανατριχίλα!!!
Αναρρωτιέμαι πώς να μιλάει τρυφερά τούτο το πλάσμα στα παιδάκια της..."φάε όλο το φαί σου,πριν σε φάω εγώ?"...

Ρούχα και προσωπικά αντικείμενα των Audrey Hepburn, Marilyn Monroe και Lucille Ball σε πλειστηριασμό

Στο πλαίσιο της δημοπρασία «Hollywood Legends» θα πωληθούν μια σειρά από φορέματα και αξεσουάρ που οι διάσημες σταρ είχαν φορέσει στη μικρή και στη μεγάλη οθόνη αλλά και σε επίσημες εξόδους τους.

Navy blue: Tο χρώμα του καλοκαιριού

Μήπως ήρθε η ώρα να σπάσετε τη μονοχρωμία του μαύρου και του άσπρου με ένα εξίσου βραδινό και κομψό χρώμα... το navy blue; Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αναδείξετε τον καλύτερό σας εαυτό με υπέροχα navy ρούχα και αξεσουάρ.

Πορφυρά χείλη, λευκό νυφικό

Αν επιλέξετε ένα νυφικό σε απλή, λιτή γραμμή, χωρίς πολλά στολίδια και στο στιλ των κλασικών, στιλάτων νυφικών του '50 και του '60, μην το συνδυάσετε με τίποτε άλλο παρά μόνο με έντονα, βελούδινα, κόκκινα χείλη.

Τα ουδέτερα χρώματα είναι τάση

Τα neutral χρώματα βρίσκονται τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στις πιο δυνατές τάσεις της άνοιξης. Αυτή η σεζόν δεν αποτελεί εξαίρεση καθώς nude τόνοι πρωταγωνίστησαν στις πασαρέλες, φορέθηκαν από celebrities και τώρα κυριαρχούν και στις βιτρίνες των καταστημάτων. Πώς να αντισταθεί κανείς;

Θεραπείες ανά 10ετία

Με την πάροδο του χρόνου και την αλλαγή της εμφάνισής μας αλλάζουν και οι ενδεδειγμένες επιλογές της αισθητικής ιατρικής που μας ταιριάζουν. Ανάλογα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις αισθητικές ανάγκες του καθένα που αλλάζουν σταδιακά, οι θεραπείες και οι επεμβάσεις που ταιριάζουν σε κάθε 10ετία της ζωής μας διαφέρουν.

Τα trademarks © της Coco Chanel

Το όνομα της Coco είναι συνδεδεμένο με το μικρό μαύρο φόρεμα. Αλλά δεν ήταν το μοναδικό trademark της.
Το μικρό μαύρο φόρεμα. Μέχρι το γόνατο, με χαλαρή και όχι ασφυκτική μέση και δύο διαγώνιες γραμμές στο ντεσέν του. Το 1926 η στολή της νέας, δυναμικής γυναίκας έκανε την εμφάνισή της στη Vogue και από εκεί απευθείας στις γκαρανταρόμπες των γυναικών από όπου δεν ξαναέφυγε ποτέ. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...