H 24ωρη ενυδάτωση αποκτά χρώμα!

Το μυστικό ομορφιάς μας:
Οι Σύμβουλοι Clinique είναι οι ειδικοί που εκπαιδεύουν τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο πώς να επιτυγχάνουν υγιή όψη στην επιδερμίδα τους και τέλειο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ.

Gossip στο γραφείο

Οι ώρες μεταξύ 9 και 5 είναι ένα ναρκοπέδιο σπαρμένο με φήμες και κουτσομπολιά.Υπάρχει τρόπος όμως να το διασχίσετε με ασφάλεια.

Νικήστε τις λιγούρες

Έξυπνες λύσεις για να αποφύγετε το τσιμπολόγημα και τις άσκοπες θερμίδες.
To πρωί
Φτιάξτε μία ομελέτα και στη συνέχεια πιείτε ένα ποτήρι γάλα.

Στρες: 4 «κρυμμένα» σημάδια

Το καθημερινό κυνήγι του χρόνου ανήκει σίγουρα στα «δώρα» του σύγχρονου τρόπου ζωής. Παρ' όλα αυτά επιστήμονες από το τμήμα Συμπεριφοριστικής Ψυχολογίας στο Rush University Medical Center έρχονται....

«Η νέα Αντιοξειδωτική δίαιτα ORAC»

Αντιγηραντική  προστασία & Αδυνάτισμα ταυτόχρονα
Το «7ΜΕΡΕΣ TV» σε συνεργασία με τον γνωστό Έλληνα διατροφολόγο Δημήτρη Γρηγοράκη προσφέρει στους αναγνώστες του, στην προνομιακή τιμή των 9,90€, το βιβλίο με την μοναδική  «Νέα Αντιοξειδωτική δίαιτα O.R.A.C.» που θα αλλάξει την ζωή σας!

New family member

Αυξήσετε… τα μέλη της οικογένεια σας υιοθετώντας σήμερα ένα αδέσποτο ζώο.
Όσα πρέπει να γνωρίζετε:

Υπάρχουν και όρια

21 πράγματα που δεν θα κάνουμε για τον έρωτα.
1. Να πουλήσουμε το αυτοκίνητό μας για να πηγαίνουμε παντού μαζί του με το ποδήλατο.

Κόμπλεξ, τέλος!

Χαμηλοί ρυθμοί, «αδύναμα» αγγλικά, φτωχή ρητορεία στα meetings… Όλες έχουμε την προσωπική μας επαγγελματική Αχίλλειο πτέρνα, έναν μικρό φόβο που δεν καταφέρνουμε να υπερνικήσουμε.

Κι όμως μπορούμε! Δείτε πώς


Νικήστε τη γρίπη με tai chi

Για να αποφύγετε τις ιώσεις, πάρτε μία δόση... tai chi. Πρόκειται για μια εύκολη και αποτελεσματική αντιγριπική τακτική, καθώς αυξάνει την αντίσταση του ανοσοποιητικού απέναντι στους ιούς κατά 47%, τριπλασιάζοντας την προστασία σου από τη γρίπη. 

Ψηλά τακούνια: Oμορφαίνουν ή παραμορφώνουν;

Γνωρίζετε πώς «εφευρέθηκαν» τα ψηλά τακούνια και γιατί είναι τόσο δημοφιλή;

Γιατί το σίγουρο είναι πως δεν γνωρίζετε πως η τακτική και λανθασμένη χρήση τους μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία μας, όπως προειδοποιεί σχετική έρευνα.

Fashionistas ετών... 5

Μέχρι πέρσι φορούσατε στο παιδί σας ό,τι θέλατε εσείς. Ακόμα και η αποκριάτικη στολή του ήταν αποκλειστικά δικής σας επιλογής. 

Σαν chalet

Όσο και αν προσπαθούν να μας βάλουν οι νέες πασαρέλες σε mood άνοιξης, ο καιρός δεν μας αφήνει. Το κρύο έξω μας δημιουργεί μια ακατανίκητη ανάγκη για… ζέστη μέσα - και ποιο διακοσμητικό trend είναι θερμότερο από εκείνο που έχουν τα chic & cosy chalet.

Οι Χρυσοί Κανόνες της Ομορφιάς

Ακόμη και αν δεν κάνετε τίποτε άλλο, αυτά τα 3 beauty βήματα είναι απολύτως απαραίτητα.

«Κλέψτε» το στιλ...

Αν θέλετε να είστε πάντα in fashion, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία, ιδού 6 τρόποι για να εντάξετε στην γκαρνταρόμπα σας τα catwalk looks που επικράτησαν φέτος.

Πρόσκληση στην εκδήλωση "Γυναικεία Ηγεσία - Επένδυση για το Μέλλον"

Θεσσαλονίκη, 1 Μαρτίου 2011, ώρα 17.30
THE MET HOTEL
Το Τμήμα Μακεδονίας του Τομέα Ανάπτυξης Γυναικών Μάνατζερ Επιχειρηματιών (ΙΑΓΜΕ) της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ),

Κατάθλιψη: Η νόσος του μέλλοντος

Κατάθλιψη: Η νόσος του μέλλοντος
Δυόμισι χιλιετίες πριν, ο Ιπποκράτης την είχε ονομάσει «μελαγχολία» (μέλαινα χολή- μαύρη χολή).

Ελεονώρα Μελέτη: Μόλις χώρισα

Τον χωρισμό της ανακοίνωσε η Ελεονώρα Μελέτη, μέσα από ένα άρθρο, στο οποίο αναφέρθηκε στα έξι στάδια που περνά κανείς όταν χωρίζει.

Read my lips

Τι έχει χρώμα, ξεχειλίζει από πλούσια ενυδάτωση και το χρησιμοποιείς ευχάριστα σαν παιχνίδι; Το Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm, της Clinique (20,35 ευρώ).

Μοντέλο του οίκου Gucci η Αθηνά Ωνάση!

Στην νέα καμπάνια του ιταλικού οίκου Gucci θα συμμετάσχει η Αθηνά Ωνάση. Η γνωστή κληρονόμος ετοιμάζεται να ασχοληθεί και με το χώρο της μόδας και να συνδυάσει την ενασχόλησή της αυτή και με την άλλη της μεγάλη αγάπη, την ιππασία.

Tips για σγουρά μαλλιά

Μην φοβάσαι την ενυδάτωση! Τα σγουρά μαλλιά έχουν ανάγκη από θρέψη και ενυδάτωση, διαφορετικά φριζάρουν και είναι ατίθασα.

Ο ψυχισμός του ανέργου

Η ανεργία  παραμένει ένα από τα σημαντικότερα ψυχοκοινωνικά προβλήματα στην Ελλάδα. Το φράγμα του 10% έχει ξεπεραστεί πλέον.  Όλο και περισσότεροι νέοι είτε παραμένουν άνεργοι είτε εγκαταλείπουν την Ελλάδα για να εργαστούν στο εξωτερικό. Πίσω όμως από τις στατιστικές και τους ψυχρούς  υπολογισμούς υπάρχει ένας μεγάλος αγνοούμενος:
ο άνεργος και ο ψυχισμός του.

Τα κινητά τηλέφωνα επηρεάζουν τον εγκέφαλο

Αμερικανική έρευνα, επιστημόνων του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας, υποδεικνύει ότι τα κινητά τηλέφωνα μπορούν να επηρεάσουν τον εγκέφαλο.

Δώστε Νέα Πνοή Στα Καθίσματά Σας

Στις δύσκολες αυτές εποχές που ζούμε, η αλλαγή της διακόσμησης του χώρου μας μπορεί να θεωρηθεί περιττή πολυτέλεια. Επειδή όμως ως γνήσιες γυναίκες, μας αρέσουν οι συχνές αλλαγές, σας παρουσιάζουμε έναν υπέροχο τρόπο για να ανανεώσετε το χώρο σας οικονομικά κι εύκολα.

Το Πορτοκαλί Κραγιόν

Είναι στη μόδα. Ταιριάζει με τη διάθεσή μας (παρά το meteo, εμείς σκεφτόμαστε ήδη το καλοκαίρι και μετράμε αντίστροφα) και το αγαπούν όλοι οι top σχεδιαστές! Το πορτοκαλί κραγιόν έχει παρελάσει σε όλες τις ανοιξιάτικες/καλοκαιρινές επιδείξεις των Marc Jacobs, Marni, Fendi, Gucci, Giles και πολλών ακόμη.

Νicole Kidman: Eίμαστε τρελοί ο ένας για τον άλλο

H Νicole Kidman παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε ανοιχτά για την οικογένειά της αλλά και για τη παρένθετη μητέρα που έφερε στο κόσμο πριν λίγο καιρό τη δεύτερη κορούλα της, Faith.

Η Αξία της Αυτοεκτίμησης

Παρόλο που όλοι μας γνωρίζουμε την αξία της 'πρόληψης', συχνά ξεχνάμε ότι η πρόληψη σε θέματα ψυχολογικής υγείας βασίζεται σε έννοιες απλές, όπως 'αγάπη', 'αποδοχή', 'ενθάρρυνση', 'επιβράβευση' και πάνω απ' όλα, υψηλή αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...