Άλλαξε μου τα λάδια !!!

Όταν ο άντρας σου αδυνατεί να σε ικανοποιήσει ο πρώτος σέξι άνδρας που θα βρεθεί μπροστά σου πληρώνει τη νύφη.
Είμαι μια γυναίκα 48 ετών, που όμως τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζω ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα στην ερωτική μου ζωή.

Ricardo: Mην το σκέφτεσαι...ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ!

Και απόλαυσε αμέσως, τα μοναδικά προνόμια των μελών της RICARDO! Aπίστευτες προσφορές, άμεσες πωλήσεις σε ότι δεν χρειάζεσαι... Εσύ αυτόν τον μήνα, έβγαλες το ενοίκιο σου από την RICARDO; Βγάλτο εύκολα και γρήγορα...

Κάνε εγγραφή στη RICARDO, EΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ...κάνε εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και καλωσήρθες στον κόσμο των πωλήσεων της RICARDO!!!

Μην χάνεις χρόνο, εξοικονόμησε ΑΜΕΣΑ χρήματα!

Άντρες: μύθος και πραγματικότητα, volume I

Πόσες στερεοτυπικές φράσεις μπορείτε να σκεφτείτε σε δέκα δευτερόλεπτα που να προσδιορίζουν την αντρική ύπαρξη; Τουλάχιστον πέντε, αν το καλοσκεφτείτε. Κι όμως, να που μερικά από τα πιο κλισέ πράγματα που ξέραμε για τους άντρες, απλά δεν ισχύουν.

Τι στο καλό θα βάλεις;

Η πρώτη εντύπωση στο ραντεβού μετράει, ειδικά αν το(ν) θέλεις πολύ.
Το να διαλέξεις την κατάλληλη ένδυση στο πρώτο ραντεβού είναι μια κατάσταση που μπορεί να σε γεμίσει με άγχος. Θέλεις να φαίνεσαι στα καλύτερα σου αλλά και να είσαι άνετη χωρίς να περνάς τα λάθος μηνύματα.

Celebrities χωρίς make up #7

Όσο υπέροχες και κουκλάρες κι αν φαίνονται στα περιοδικά, στην καθημερινότητα τους δεν είναι πάντα τόσο λαμπερές! Δείτε μερικά διάσημα μοντέλα χωρίς makeup και θα καταλάβετε.

Τι αντηλιακό θα φορέσετε φέτος;

Η φθορά της επιδερμίδας, από την έκθεση στον ήλιο, γίνεται σταδιακά ανεξάρτητα από το αν προκλήθηκε κάποιο ηλιακό έγκαυμα. Ας είμαστε, λοιπόν, προσεκτικοί επιλέγοντας σωστά το αντηλιακό μας. 

Σανδάλια δια χειρός Μαριέττας Χρουσαλά! Δες την νέα συλλογή.

Η Μαριέττα Χρουσαλά λανσάρει την δική της συλλογή με δερμάτινα σανδάλια και σαγιονάρες.

Όπως η ίδια περιγράφει η ιδέα ξεκίνησε όταν είχε φτιάξει κάποια σχέδια για προσωπική της χρήση με την βοήθεια της μητέρας της, το προηγούμενο Καλοκαίρι. Πολλές την ρωτούσαν τότε, από τις αγόρασε, κάτι που της έδωσε την έμπνευση να φτιάξει μια συλλογή από δερμάτινα σανδάλια και σαγιονάρες με τίτλο Marietta's Fantasy.

Τα Πλαστικά Παπούτσια της Furla!

Απ΄ ότι φαίνεται τα πλαστικά παπούτσια έχουν γίνει μόδα, αφού πλέον τα βλέπουμε να ενσωματώνονται στις τελευταίες συλλογές των πιο γνωστών brands, ως το πιο HOT αξεσουάρ του καλοκαιριού!

Τελευταία μας ανακάλυψη, τα πλαστικά παπούτσια της εταιρίας Furla!

Καλοκαίρι: τι να κάνετε και πώς

Εάν είστε καλοκαιρινός τύπος, τότε σίγουρα το πλάνο σας το έχετε ήδη κάνει. Αν πάλι, αγαπάτε τον χειμώνα, πάρτε απόφαση ότι το καλοκαίρι ήρθε, και προσπαθήστε να κάνετε με αυτό ό,τι καλύτερο μπορείτε. 

SlutWalk. Μια παρέλαση για την απενοχοποιημένη γυναικεία γκαρνταρόμπα.

Μία σύγχρονη διαμαρτυρία ενάντια στην ενοχοποίηση των γυναικείων ρούχων.
Η παρέλαση με το όνομα SlutWalk ξεκίνησε στις 3 Απριλίου του 2011 στο Τορόντο του Καναδά, όταν σε δηλώσεις του όσον αφορά τον περιορισμό της εγκληματικότητας, ο αστυφύλακας Michael Sanguinetti ανέφερε πως «οι γυναίκες θα έπρεπε να αποφεύγουν να ντύνονται σαν τσούλες, για να μην θυματοποιούνται (από τους βιαστές)».


Φτερά κόκορα και κλωστές λάμψης στα μαλλιά! Το μεγάλο beauty trend από το εξωτερικό στα βραβεία MAD!

Κάποτε ήταν το κοκοράκι... Τώρα είναι τα φτερά κόκορα! Οι εποχές αλλάζουν, το ίδιο και τα trends! Και ο κόσμος της ομορφιάς κάνει τα πάντα για να κρατάει το ενδιαφέρον μας σε εγρήγορση!

Πώς θα ξεφορτωθείς τα σημάδια από το μαγιό;

Το αγόρι σου μπορεί να το βρίσκει sexy, εσένα όμως σου χαλάει την τέλεια εικόνα όταν μετά από πολλές ώρες ηλιοθεραπείας θέλεις να φορέσεις το στράπλες φόρεμά σου κι εκείνο το σημάδι στο λαιμό σου που θα μένει (όχι από τα φιλιά του!) σου χαλάει όλη την εικόνα...

Πώς να βελτιώσετε την υγεία σας χωρίς φάρμακα

Τι θα λέγατε εάν υπήρχε τρόπος ν’ αυξήσετε τα επίπεδα ενέργειας στο σώμα σας, χωρίς διεγερτικά, και να ενεργοποιήσετε την αυτοθεραπευτική ικανότητα του οργανισμού σας;

Αν θέλετε να δοκιμάσετε μια εναλλακτική θεραπεία για να βελτιώσετε την κατάσταση της υγείας σας εύκολα, χωρίς να πάρετε φάρμακα και ούτε να ξοδευτείτε δώστε μια ευκαιρία σε εναλλακτικές μορφές θεραπείας.

Η πεθερά «φωτεινός παντογνώστης»

Ή έτσι νομίζει τουλάχιστον.

Έχω απεριόριστο σεβασμό για τους μεγαλύτερους ανθρώπους, σας μιλάω ειλικρινά, και αναγνωρίζω και την πείρα της ηλικίας τους. Από την άλλη πλευρά, δεν πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος που τα ξέρει όλα και τέλεια.

Η χαμηλή μόρφωση φέρνει πρόωρη γήρανση…

ΟΙ ΧΑΜΗΛΕΣ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΩΡΗ ΓΗΡΑΝΣΗ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΗΠΑ.

Ποια είναι η “ιδανική” ηλικία για να μείνεις έγκυος;

Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο μέσος όρος ηλικίας της πρώτης εγκυμοσύνης αυξήθηκε από τα 26, όπου βρισκόταν το 1990, στα 28 χρόνια.

Playsuit: Οι celebs λατρεύουν τα ολόσωμα σορτσάκια

To νέο στιλιστικό πάθος των celebtiry είναι τα playsuits, δηλαδή τα ολόσωμα σορτσάκια! Είναι ένα κομμάτι που σε κερδίζει όχι μόνο εξαιτίας της άνεσης που προσφέρει αλλά και επειδή σου λύνει τα χέρια στους συνδυασμούς.

Για τις γυναίκες ο χρόνος μετράει αλλιώς

ΑΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΑΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΝΥΣΤΑΖΕΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΕΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ. ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΡΟΛΟΙ ΤΟΥ.

Φόβος: ένα καταλυτικό συναίσθημα

Ο φόβος είναι ένα βαθιά ανθρώπινο συναίσθημα, πολυεπίπεδο και απροσδιόριστο. Πάνω απ’ όλα όμως, είναι ένα συναίσθημα περιοριστικό. Οτιδήποτε φοβόμαστε το αποφεύγουμε, με αποτέλεσμα να χάνουμε μερικά από τα πιο ουσιαστικά πράγματα σε αυτή τη ζωή. 

Ένα αστέρι φωτίζει το χώρο

Με ένα αστέρι στο χώρο όλα μοιάζουν πιο γλυκά και όμορφα.
Το αστέρι Starlightz έρχεται να δώσει μια άκρως χαριτωμένη πινελιά μέσα στον προσωπικό χώρο. Σε έντονο τιρκουάζ χρώμα, φωτίζει το δωμάτιο ενώ χαρίζει ένα ζεστό φως στην ατμόσφαιρα.

Οδηγός ομορφιάς για το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι εποχή χαλάρωσης, ψυχαγωγίας και ανανέωσης, αλλά μπορεί να αποδειχθεί «βαρύ» για την ομορφιά. Είναι ιδιαίτερα σκληρό με το πρόσωπο που μένει ολημερίς εκτεθειμένο στον ήλιο, ξεθωριάζει τα βαμμένα μαλλιά, ενώ η συνεχής έκθεση στο νερό και στον ιδρώτα μπορεί να καταστρέψει κάθε απόπειρα μακιγιάζ, εάν δεν γίνει σωστό.

Ποιες κυρίες δεν πήραν βραβείο στυλ στα Tony Awards

Περπάτησαν στο κόκκινο χαλί των διασημότερων θεατρικών βραβείων του κόσμου και τα φλας άστραψαν πάνω τους. Αν και στο σκοτάδι, θα έδειχναν σαφώς καλύτερες.

NIVEA: 100 χρόνια αφοσίωσης στην επιδερμίδα

ΜΙΑ ΗΡΕΜΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ 1911. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΚΡΕΜΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ,  ΕΠΙΤΕΥΧΘΗΚΕ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΛΑΔΙΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ. ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΕΝΥΔΑΤΙΚΑ ΛΙΠΙΔΙΑ, ΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΜΕ ΛΕΠΤΟ ΑΡΩΜΑ, ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΟΛΟΛΕΥΚΗ ΚΡΕΜΑ – ΘΡΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ  ΙΣΤΟΡΙΑ.

CHARLIZE THERON:ΚΟΥΚΛΑ ΜΕ TOTAL DIOR

Η πανέμορφη σταρ βρέθηκε σε ρόλο οικοδέσποινας σε event που πραγματοποίησε ο οίκος Dior στη Νέα Υόρκη για την παρουσίαση της νέας συλλογής ρολογιών Dior VIII.

Από το σεξ στην παραλία... στη φυλακή

Στο κρατητήριο οδηγήθηκε ένα μεσήλικο ζευγάρι από τη Βρετανία, καθώς επέλεξε να εκφράσει τον έρωτά του σε κοινή θέα, σε παραλία, όπου βρισκόταν αρκετός "άμαχος πληθυσμός".

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...