Η άλλη "γλώσσα" του έρωτα

Συνηθίζουμε εμείς οι γυναίκες να λέμε, ότι η ερωτική πράξη είναι μια καθαρά εγκεφαλική λειτουργία, στην οποία κυριαρχεί το συναίσθημα, χωρίς λογική και πολλές κουβέντες.
 Ο αναστεναγμός μας συνήθως μπορεί να είναι αρκετός για φανερώσει την ένταση και την ερωτική φόρτιση που αισθανόμαστε.

Τσιγάρο και σεξ

Μια σχέση πολυσυζητημένη, διαφημισμένη, αμφιλεγόμενη, διεξοδικά αναλυμένη και αναμφισβήτητα στο επίκεντρο της έρευνας του τμήματος της ιατρικής που αποκαλείται πλέον σεξουαλική ιατρική.

Αυτά που προσέχουν οι άντρες

Ολόκληρη η βιομηχανία μόδας και κοσμετολογίας θα κατέρρεε αν κάποιος έκανε τον κόπο να κάτσει με μια αντροπαρέα στον πάγκο ενός μπαρ και έκανε μια απλή κουβεντούλα με θέμα… «Τι προσέχεις σε μια γυναίκα».

Αθώα τα μαγιό…

Τα μαγιό αυτά καθεαυτά δεν ευθύνονται για την πρόκληση μολύνσεων ή μυκητιάσεων.

Maxi Φορέματα: και τα 6 είναι υπέροχα!

Η τάση του maxi φορέματος ήρθε για να δώσει απάντηση στο ερώτημα: Τι να φορέσω τώρα που η θερμοκρασία έχει ανέβει ; Φέτος τα maxi φορέματα μπορούν να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ! Είναι ιδανικά για τις ζεστές μέρες και νύχτες του καλοκαιριού. Οι σχεδιαστές δημιουργούν maxi φορέματα που μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες.

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥΣ!

Τι κι αν όλοι ξέρουμε ότι ο γιατρός είναι ο καλύτερος φίλος της υγείας μας, έρευνα του αμερικανικού περιοδικού Health δείχνει ότι οι γυναίκες προτιμούν να κρατούν από τον γιατρό τους κάποια «αθώα» μυστικά.

Πλατφόρμες κάτω από 100€! Βρήκαμε τις Καλύτερες!

Οι πλατφόρμες μας αρέσουν γιατί είναι ένα ξεκούραστο παπούτσι και μάλιστα προσθέτοντάς μας ακόμα περισσότερους πόντους στο ύφος!

Το καλοκαίρι γίνονται η αδυναμία μας, αφού μπορούν να φορεθούν με όλα τα ρούχα, χαρίζοντάς μας όμορφες, κομψές και δροσερές εμφανίσεις.

Μακιγιάζ ανάλογα με το περιβάλλον!

Ένα καλό μακιγιάζ δεν πρέπει να είναι ταιριαστό μόνο με τον τύπο, αλλά επίσης και με το περιβάλλον. Η εποχή, η ώρα, ο τόπος, τα ρούχα… η συντροφιά προσδιορίζουν την εμφάνισή σας.

The Palazzo Pants: 15 καταπληκτικές παντελόνες

Τα διάφορα trends προκύπτουν, κατά καιρούς, όχι μόνο από την ανάγκη των γυναικών για στυλ και διαφορετικότητα και, φυσικά, όχι μόνο από την ανάγκη των καλλιτεχνών σχεδιαστών για καινοτόμες προτάσεις. Προέρχονται βασικά από την βασική ανάγκη για λειτουργικότητα και άνεση.

Τα 25+1 απαραίτητα μιας stylish γκαρνταρόμπας

Κομψή κάθε μέρα. Αν αυτός είναι ο στόχος σας, δεν έχει σημασία αν διαθέτετε πολλά ή λίγα χρήματα. Το πιο σημαντικό είναι στην γκαρνταρόμπα σας να έχουν βρει θέση τα κατάλληλα ρούχα, τα αξεσουάρ και όλα τα υπόλοιπα απαραίτητα...

Οριστική λύση στην τριχοφυΐα

Μόνιμα αποτελέσματα αποτρίχωσης προσφέρουν τα ιατρικά Laser τελευταίας γενιάς που παράγουν παλμούς υψηλής ενέργειας , διαπερνούν την επιδερμίδα και απορροφώνται επιλεκτικά από τη μελανίνη του τριχικού θύλακα αφήνοντας τη γύρω περιοχή της επιδερμίδας ανεπηρέαστη.

Acai Berry -Χάστε βάρος με το Acai Berry και καθαρίστε το σώμα σας το συντομότερο δυνατόν!

Το Acai Berry Thin είναι ένα κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους. Είναι 100% φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, που έχει πιστοποιημένη ποιότητα και προέλευση από τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Το Acai Berry Thin περιέχει ένα εκχύλισμα από το παγκοσμίως διάσημο σούπερ τρόφιμο Acai Berry, που μαζί με άλλα δραστικά συστατικά κάνουν το προϊόν μια από τις πιο αποτελεσματικές λύσεις απώλειας βάρους. Δείτε πως Μπορείτε να Χάσετε και Εσείς Κιλά ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Πεταλούδες στα χέρια σου

Καλοκαιριάζει (με αργούς ρυθμούς η αλήθεια είναι) και θα μαυρίσεις και ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος ν’ αναδείξεις τα σοκολατένια χέρια σου; Μερικά χρυσά βραχιόλια.
Είναι μια υπέροχη σειρά, σχεδιασμένη από τη Susan Suh, γεμάτη παιχνιδίσματα με γεωμετρικά σχήματα εμπνευσμένα από τα φτερά των πεταλούδων, σε τρία διαφορετικά χρώματα.

Βουτιές πάντα με στιλ

Οι συμβουλές που σας έχω μαζέψει πιο κάτω, φυσικά δεν αφορούν την συγκυριακή βουτιά  τύπου, «πω πω τι ζέστη είναι αυτή! Αφού βρεθήκαμε δίπλα στη θάλασσα ας ρίξουμε και μια βουτιά».

Μάθετε εάν χρειάζεστε καισαρική

Ένα τεστ μπορεί να σας πει με ακρίβεια και ασφάλεια αν χρειάζεται να κάνετε καισαρική τομή. Είναι ένα τεστ το οποίο σχετικά έγκαιρα λέει στις γυναίκες αν η πρόταση του γυναικολόγου τους για καισαρική είναι σωστή ή όχι.

Άσκηση µε άδειο στοµάχι;

Ένα ερώτηµα που ταλαιπωρεί αυτούς που γυµνάζονται και θέλουν να χάσουν βάρος βρίσκει τώρα την απάντησή του.

Λίγοι γνωρίζουν τι και πότε πρέπει να τρώνε ώστε η άσκηση να φέρνει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσµατα και αυτοί είναι κυρίως όσοι ασχολούνται µε τον πρωταθλητισµό. Οι υπόλοιποι ωστόσο ακούµε διαφορετικές απόψεις και δεν ξέρουµε ποιο είναι το σωστό, ειδικά αν παράλληλα µε την άσκηση θέλουµε να χάσουµε και βάρος.

Γυναίκα: Φύλο «ασθενές» ή καλόψυχο;

Μέχρι πριν από λίγα χρόνια , η ανδροκρατούμενη κοινωνία αναφερόταν στις γυναίκες ,με τον χαρακτηρισμό «ασθενές» φύλο, θέλοντας έτσι να δείξει ότι είναι πιο ευαίσθητες.

Έκθεση SUMMER CREATIVE

Η βασική αρμονία - πρωταρχικό μέλημα της ομαδικής αυτής έκθεσης και συνάμα άμεση προβολή όλων όσων εκφράζουν οι καλλιτέχνες - είναι εκείνη που εξασφαλίζει τη συνοχή τόσο ανάμεσα στις διαφορετικές εκφράσεις όσο και ανάμεσα στους καλλιτέχνες που λαμβάνουν μέρος σε αυτήν.

Ποιό άρωμα ταιριάζει στην προσωπικότητά σου

Θα φανταζόσουν ποτέ την Sharon Stone θα φορά ένα λουλουδάτο αεράτο άρωμα; Αν η Nicole Kidman διάλεγε ένα βαρύ ανατολίτικο άρωμα θα της πήγαινε; Οι απαντήσεις στα δύο ερωτήματα είναι και οι δύο αρνητικές. Γιατί όπως είχε πει κάποτε και ο Pierre-François Guerlain «τα αρώματα έχουν τη δική τους προσωπικότητα», έτσι ίσως τελικά τα αρώματα να μην τα διαλέγουμε εμείς, αλλά εκείνα να διαλέγουν εμάς…


Φυτικές ίνες, δίαιτα και υγεία

Οι φυτικές ίνες ή ακατέργαστες ίνες είναι το σύνολο των οργανικών συστατικών των μεμβρανών των κυττάρων και των σκελετικών συστατικών ενός φυτού, που παραμένουν κατά την χημική ανάλυση των τροφίμων, μετέπειτα από την απομάκρυνση της πρωτεΐνης, του λίπους & των μη αζωτούχων εκχυλίσιμων υλών.

Οι επώνυμοι ανοίγουν τις ντουλάπες τους για καλό σκοπό

Τοπ ονόματα της μόδας, από την Sarah Burton στη Sienna Miller, άνοιξαν τις ντουλάπες τους στην ενίσχυση της ετήσιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης του ShelterBox για την συγκέντρωση χρημάτων, με τίτλο Big Green Box Week. Η κίνηση έχει ως στόχο να ενθαρρύνει τους ανθρώπους πουλήσουν ανεπιθύμητα αντικείμενα και ρούχα τα οποία δεν έχουν πλέον ανάγκη.

Ανανεώστε την επιδερμίδα σας με σπιτικές μάσκες προσώπου

Το να φτιάχνεις σπιτικά προϊόντα ομορφιάς μπορεί να γίνει μια πολύ ευχάριστη απασχόληση. Με υλικά που βρίσκονται σχεδόν σε κάθε κουζίνα μπορούμε να φτιάξουμε σπιτικά καθαριστικά για την επιδερμίδα του προσώπου μας που θα κάνουν το δέρμα μας να μοιάζει –και να είναι- υγιές, καθαρό και φρέσκο. Ας δούμε μερικές εύκολες και δημοφιλείς συνταγές.

Ζώντας μέσα στο χρώμα

Η προσθήκη χρώματος μερικές φορές είναι δύσκολη, ειδικά όταν έχει προγραμματιστεί να μπούνε περισσότερα από δύο χρώματα. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τους αρχιτέκτονες από το γραφείο Tham & Videgård Hanson να σχεδιάσουν ένα πολύχρωμο διαμέρισμα στη Σουηδία.

MIΡΑΝΤΑ ΚΕΡ: FIT MAMA

Δηλώνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ κι αποκαλύπτει τα είδη γιόγκα που έδιωξαν τα κιλά της εγκυμοσύνης από πάνω της.

Sex Files: Το σεξ και οι σχέσεις μέσα από τις πιο πρόσφατες έρευνες

Γιατί το σεξ με την ίδια γυναίκα είναι βαρετό; Τι είναι η μελαγχολία μετά το σεξ; Πώς επηρεάζεται η αυτοπεποίθηση ανδρών και γυναικών όταν χάνουν την παρθενιά τους; Είναι το στοματικό σεξ πραγματικό σεξ; Πόσο πονάει τελικά ο χωρισμός;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...