Ανανεώστε τη σχέση σας

Αν θεωρήσετε την αγάπη του συντρόφου σας δεδομένη, θα καταλάβετε ότι κάποια στιγμή θα σβήσουν τα όμορφα συναισθήματα. Δεν φτάνει μόνο το «σ' αγαπώ»... Δείξτε το με κάτι που να θυμίζει το ρομαντικό κομμάτι της ζωής που ζήσατε μαζί...

Ο οργασμός κρύβεται... στα δάχτυλα

Στις άκρες των δαχτύλων κρύβεται το μυστικό του πολυπόθητου γυναικείου οργασμού. Αυτό αποκαλύπτει νέα έρευνα, τα αποτελέσματα της οποίας φιλοξενούνται στο τελευταίο τεύχος της ιατρικής επιθεώρησης «The Journal of Sexual Medicine» και δίνουν ελπίδες στις γυναίκες που ακόμη ψάχνουν το γιατί δεν χαίρονται το σεξ.

Η Αγγελική Νικολούλη αποκαλύπτεται… “Θα ήθελα να πεθάνω, κάνοντας σεξ μέχρι τελικής πτώσεως»

Η Αγγελική Νικολούλη είναι μια γυναίκα δυναμική και παρά τη δημοσιογραφική της υπόσταση, δίνει μια συνέντευξη αποκαλυπτική στο press-gr.blogspot.com που ρίχνει φως σε άγνωστες πτυχές της προσωπικότητάς της, αποδεικνύοντας ότι παραμένει ένα γνήσιο, σπάνιο και εν ενεργεία θηλυκό.

Σανδάλια: Ο μεγάλος έρωτας του καλοκαιριού

Κάθε γυναίκα χρειάζεται ένα ζευγάρι σανδάλια το καλοκαίρι. Είναι για την αίσθηση ελευθερίας που προσφέρουν. Είναι για το στιλ που προσθέτουν στο καθημερινό ντύσιμο. Είναι γιατί αναδεικνύουν το πετικιούρ μας με τον καλύτερο τρόπο. Είναι για την άνεση που προσφέρουν. Και φυσικά, είναι μόδα.

Styling tricks! Αναβάθμισε το στιλ σου με μικρές κινήσεις....

Μόδα είναι θα περάσει, λένε. Είναι θέμα χρόνου όμως να ξανάρθει οπότε καλά θα κάνεις να μην πετάς τίποτα, ποτέ. Αυτός είναι ένας κανόνας που δεν πρέπει να ξεχνάς...

Λευκό με λευκό, για το καλοκαίρι

Η διακόσμηση με λευκό πάνω σε λευκό αποπνέει φρεσκάδα, ζωντάνια κι επιπλέον εξασφαλίζεται μια βάση  που μπορεί να φιλοξενήσει πάρα πολλούς χρωματικούς συνδυασμούς.

Πώς να Κάνεις μια Πλαϊνή Πλεξούδα Στεφάνι! (Vid)

Από τα HOT χτενίσματα του καλοκαιριού, που θα το δούμε όλο το καλοκαίρι σε διάφορες παραλλαγές!

Οι πλεξούδες είναι στη μόδα και εμείς τις αγαπάμε γιατί μπορούν να κρατήσουν τα μαλλιά μας μακριά από το πρόσωπο, με τον πιο στιλάτο τρόπο!

Πώς θα αποκτήσετε τέλειες γάμπες;

Περπατήστε ξυπόλητοι στην άμμο. Το barefoot βάδιμα αποτελεί το νέο trend του καλοκαιριού! Βοηθά στη φυσική κατάσταση, αναζωογονεί και καίει θερμίδες διασκεδαστικά σε μικρότερο χρόνο σε σχέση με το περπάτημα στην άσφαλτο ή στον διάδρομο του γυμναστηρίου. ..

Workout Wardrobe

Κάτι ξέρουν οι διάσημες και «χτυπιούνται» στο γυμναστήριο από χειμώνα!!! Πως θα φτιάξουμε σώμα φίλες μου αφού το καλοκαίρι είναι εδώ ήδη; Κάντο όπως οι Jennifer Aniston, Gisele, Kim Kardashian, Reese Witherspoon οι οποίες αθλούνται κάθε μέρα για ένα τέλειο σώμα.

Αντηλιακά: Μύθοι και πραγματικότητα

Η προστασία από τον ήλιο είναι κάτι, που δεν πρέπει να παραμελούμε ποτέ, όσον αφορά την καθημερινή μας ρουτίνα για την φροντίδα της ομορφιάς και της υγείας μας.

Εμπρός για σέξι πόδια!

Πώς να λεπτύνετε, να τονώσετε, να απαλύνετε και να κολακέψετε τα πόδια σας ανεξάρτητα από το σχήμα τους.

Γυμναστική στο νερό! Η Χ.Πάζιου σου δείχνει τον τρόπο να χάσεις 5 κιλά σε 2 εβδομάδες

Πότε δεν είναι αργά για να χάσεις έως και 5 κιλά, να διώξεις την κυτταρίτιδα και να αποκτήσεις λείο και λαμπερό δέρμα. Ακόμη και στις διακοπές με λίγη, διασκέδαση μέσα στο νερό θα δεις εκπληκτικά αποτελέσματα.

Εva Mendes: Τι κρύβει στο νεσεσέρ της;

Η γνωστή ηθοποιός Eva Mendes,  αποκάλυψε στο www.style.com ποια ροϊόντα θεωρεί απαραίτητα για την καθημερινή της περιποίηση και φροντίδα. Στη λίστα της λοιπόν βρίσκονται μεταξύ άλλων τα εξής:

Δύο super συνταγές για σκασμένες φτέρνες!

Το έχουμε ξαναπεί: στην ομορφιά, το στοίχημα κερδίζεται στην λεπτομέρεια! Τι γίνεται όμως όταν εκείνες οι σκασμένες φτέρνες μπαίνουν εμπόδιο; Δεν είσαι η μόνη! Γι' αυτό και οι παρακάτω δύο συνταγές είναι και δικές μας αγαπημένες. Απλώς δοκίμασέ τις και ξέχασε την pedicurist σου για πολύ καιρό!

Όλα για το ντεκολτέ!

Ένα ωραίο ντεκολτέ δεν σημαίνει μόνο πλούσιο στήθος, αλλά και σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Δες πως θα το πετύχεις...

Πώς να αποκτήσετε ζουμερά χείλη

Είτε το παραδέχεστε είτε όχι τα γεμάτα χείλη κολακεύουν το πρόσωπο ενώ το χολιγουντιανό beauty icon που ακούει στο όνομα Angelina Jolie τα πρεσβεύει επιτυχώς κάνοντας τα φλας και τα βλέμματα να εστιάζουν στο εν λόγω σημείο.

Rachel Weisz: Το νέο πρόσωπο του αρώματος Bulgari Jasmin Noir

Σε καινούριο beauty ρόλο!

Η Rachel Weisz, σύζυγος εδώ και μερικές ημέρες του Daniel Craig, ανέλαβε να φέρει σε πέρας μια beauty αποστολή, αφού θα είναι το καινούργιο πρόσωπο του αρώματος Jasmin Noir του οίκου Bulgari. 

Καλοκαιρινά περπατήματα για άνεση και αδυνάτισμα

Τα περπατήσαμε και τα λατρέψαμε. Περπάτημα στο maximum, λοιπόν, με τη νέα σειρά παπουτσιών Walkmaxx. Τα ανατομικά σχέδια της Walkmaxx περιλαμβάνουν παπούτσια, σανδάλια και σαγιονάρες. Όλα σχεδιασμένα με την κεκλιμένη και εργονομική σόλα που σας βοηθά να αδυνατίζετε.

Πώς να κάνετε πιο πικάντικη τη σεξουαλική ζωή σας

Αν θέλετε να κάνετε πιο «πικάντικη» τη σεξουαλική ζωή σας, δοκιμάστε να προσθέσετε περισσότερο κρόκο (ζαφορά) και τζίνσενγκ στη διατροφή σας.....

Τα πιο επικίνδυνα για τη σιλουέτα σου λάθη


Ο δημιουργός του fitnessart.gr Δημήτρης Μώρος μας βάζει σε πρόγραμμα και μας επισημαίνει 7 επικίνδυνα για τη σιλουέτα μας λάθη.

Τι λείπει από το πιάτο σας;

Αν σου λέγαμε ότι η πηγή της νεότητας κρύβεται στην κουζίνα σου πώς θα αντιδρούσες;

Φως-φανάρι!

Όσο και να μη ξέρουμε αν θα μείνει η ΔΕΗ ή θα φύγει, το φως είναι απαραίτητο. Το φως πρέπει να πέφτει σε όλα, από κρατικές διαπραγματεύσεις έως ζητήματα ΔΝΤ.

Πολύ χρώμα και χωρίς Galliano η «πρώτη» του οίκου Dior!

Ο οίκος Christian Dior παρουσίασε στο Παρίσι το απόγευμα της Δευτέρας την πρώτη του κολεξιόν για το φθινόπωρο/ χειμώνα χωρίς τον John Galliano. Σε ένα σόου γεμάτο χρώμα ο διάσημος οίκος έκανε την αλλαγή με τον βοηθό του Galliano, Bill Gaytten.

Εσύ κάνεις έρωτα ή σεξ;

Κάθονταν κάθε βράδυ οι δυο τους στον καναπέ και νιαούριζαν. "Μωρό μου" ο ένας. "Αγάπη μου" ο άλλος. "Τι είναι καρδιά μου;" ο ένας. "Ζωή μου" ο άλλος. Το "θ" ήταν πάντα "σ" και το "δ" ήταν πάντα "ζ". Και φυσικά το "ρ" ήταν "λ"… "Σέλεις αύλιο να πάμε βόλτα, ε;"… ΄Ερωτας. Τρελός έρωτας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...