Το Feng shui της κρεβατοκάμαρας

Είναι αλήθεια ότι υπό κανονικές συνθήκες, το ένα τρίτο της ζωής μας - κατά μέσον όρο – το περνάμε στην κρεβατοκάμαρά μας. Κι όμως, συνήθως δεν το σκεφτόμαστε έτσι, με αποτέλεσμα να μην διαθέτουμε την απαραίτητη προσοχή σ’ αυτό το χώρο και να  σκορπάμε περισσότερα χρήματα για άλλους χώρους, στην προσπάθειά μας να εντυπωσιάσουμε φίλους και γνωστούς με το σπίτι μας.

To αβοκάντο είναι ένα φρούτο σε σχήμα ωοειδές που προέρχεται από την κεντρική Αμερική και το Μεξικό. Καλλιεργείται εδώ και χιλάδες χρόνια και χρησιμοποιείται όχι μόνο για κατανάλωση αλλά και για καταπολέμηση προβλημάτων υγείας και δερματοπαθειών.

Πως να βάψετε το σπίτι σας

Όταν βάφετε έναν εσωτερικό χώρο, μπορείτε ανάλογα με τα χρώματα που θα επιλέξετε, να αλλάξετε ριζικά τη φυσιογνωμία του. Μπορείτε να τον κάνετε εξαιρετικά φωτεινό ή κάπως πιο μουντό κι ακόμα μπορείτε να κάνετε τον χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος απ’ ότι φαινόταν πριν.

Τα μυστικά του "dress code" για την επιτυχία

Έχουμε βαρεθεί να ακούμε πως οι καιροί είναι δύσκολοι. Λεφτά δεν υπάρχουν, «μυαλά» δεν υπάρχουν, μόνο Ταμεία προερχόμενα «εκ του μακρόθεν», εγγυώμενα να μας σώσουν από μια θάλασσα χρεών, που μας πνίγει ασφυκτικά μέχρι τον λαιμό.

Μάθημα Αισιδοξίας για Όλες μας!

Μήπως νιώθετε ότι η ζωή σας φέρθηκε άδικα, ότι το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον σας και η μοίρα σας έχει βάλει στο μάτι και δεν σας αφήνει να δείτε μια άσπρη μέρα! Ξανασκεφτείτε το....

Άσχημη Διάθεση; Ο Ψευδάργυρος μπορεί να Βοηθήσει.

Έρευνα δίνει ελπίδα για ένα φυσικό τρόπο βελτίωσης της ψυχολογικής μας διάθεσης. Υπογραμμίζει την δύναμη του ψευδαργύρου, του γνωστού μας μεταλλικού στοιχείου, για την παροχή βοήθειας σε όσους πάσχουν από διαταραχές της διάθεσης όπως η κατάθλιψη.

Κάρλος Λεόν: "Ευγνωμονώ τη Μαντόνα για την κόρη μου"

Στη δεκαετία του 1990, ο Κάρλος Λεόν και η βασίλισσα της ποπ Μαντόνα, έζησαν ένα θυελλώδη έρωτα που είχε σαν αποτέλεσμα τον ερχομό της κόρης τους Λούρδη. Σήμερα, και ενώ η Λούρδη είναι μια έφηβη 14χρονη, ο πατέρας της ομολογεί πως η κόρη του είναι ο έρωτας της ζωής του.

Τα μυστικά μακιγιάζ που τον ξεσηκώνουν

Θα ήθελες να ήξερες ποια είναι εκείνα τα μυστικά του μακιγιάζ σου που είναι ικανά να τον τρελάνουν χωρίς προηγούμενο ειδικά τώρα που η γιορτή του Αγ.Βαλεντίνου πλησιάζει απειλητικά; Κόκκινο φλογερό κραγιόν στα χείλη ή έντονες βλεφαρίδες; Όποια και να είναι τα μυστικά που λατρεύει δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω για να τα μάθεις.

Η Φιλίνη «πέτρα του σκανδάλου»

Η Ελένη Φιλίνη γίνεται η πέτρα του σκανδάλου στο νέο επεισόδιο της «Πολυκατοικίας» την Παρασκευή στις 9.50 μ.μ. στο Mega.

Kακές συνήθειες που πρέπει να κόψεις πριν τα 30

Καθώς βαδίζεις από τη δεκαετία των 20 στα 30, όλοι σου λένε τι πρέπει να κάνεις: να παντρευτείς, να κάνεις καριέρα, να κάνεις παιδιά, να βάζεις ενυδατική κάθε μέρα.

Οδηγός επιβίωσης για άνεργα κορίτσια

Ψάχνεις για δουλειά, αλλά μάταια; Εργάζεσαι, αλλά θα ήθελες να ασχοληθείς με κάτι άλλο; Λείπεις καιρό από τον επαγγελματικό στίβο λόγω οικογένειας; Δες ποιες είναι οι σωστές κινήσεις που πρέπει να κάνεις και προχωρήσεις με αυτοπεποίθηση στην αγορά εργασίας και να ξεφύγεις από την ανεργία.

Όσα δεν φέρνουν την ευτυχία (κι ας το νομίζεις)

Η ευτυχία είναι μεγάλο πράγμα στη ζωή αυτή! Κάποιοι νομίζουν πως την έχουν και κάποιοι άλλοι πιστεύουμε πως θα την αποκτήσουμε εύκολα, με ένα δύο ή τρία πράγματα που μας λείπουν! Έλα όμως που όσο πιστεύουμε πως θα μας κάνουν ευτυχισμένες, δεν έχουν τελικά τέτοια δύναμη! Ιδού οι 5 μεγαλύτερες αυταπάτες ευτυχίας που έχουμε!

Ο Τζον Τραβόλτα ξέχασε... τα μαλλιά του!

Φαίνεται ότι είναι η αδυναμία του 57χρονου ηθοποιού στο… περουκίνι είναι κοινό μυστικό στα "σαλόνια του Χόλιγουντ" εδώ και χρόνια. Καμιά φορά, όμως, βαριέται και αφήνει τη φράντζα στο σπίτι!

Εεελεος, δεν αντέχεται άλλο ο ερωτευμένος Χατζηγιάννης!

Η περίπτωση του Μιχάλη Χατζηγιάννη (κυρίως) και της Ζέτας Μακρυπούλια μου θυμίζει την all time classic έκφραση: «Είπαμε της γριάς να χ.. κι αυτή....»! Αν ξέραμε, αγαπημένε μου, ότι το νεόκοπο ζεύγος θα έπαιρνε τέτοια φόρα μετά την παραδοχή ότι είναι μαζί και θα μιλούσε παντού και συνέχεια για τη σχέση τους, θα παρακαλούσαμε να μην το είχαν παραδεχτεί ΠΟΤΕ.

Τι του λες και τι ακούει: 10 ατάκες φωτιά

Υπάρχουν φορές που μέσα στη σχέση σου, νιώθεις να σε πνίγει το δίκιο. Κι εκεί, πάνω στο θυμό και την απογοήτευση που ο πρίγκιπας άρχισε να μεταμορφώνεται σε βατράχι, σου φεύγουν μερικές ατάκες σκέτη φωτιά και λαύρα.

Γυναίκα ξαναβρήκε τη φωνή της με μεταμόσχευση φωνητικών χορδών

Γυναίκα ξαναβρήκε τη φωνή της μετά από σπάνια εγχείρηση για αποκατάσταση των φωνητικών της χορδών, ανακοίνωσαν οι Αμερικανοί γιατροί της.

Δημιούργησε το δικό σου, μοναδικό στιλ!

Το προσωπικό σου στιλ είναι αυτό που σε χαρακτηρίζει, σε κάνει να ξεχωρίζεις και σου δίνει ταυτότητα! 

Το περπάτημα προστατεύει από την άνοια

Κάθε βήμα καταπολεμά τη συρρίκνωση του εγκεφάλου
Τα πολλαπλά οφέλη που έχει το περπάτημα για τον οργανισμό έχουν επισημανθεί σε πολλές έρευνες σε όλο τον κόσμο.

Βελτιώστε τη σεξουαλική σας διάθεση

Χωρίς να κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε, καλό θα ήταν να ήμαστε ρεαλίστριες και να παραδεχτούμε ότι δεν έχουμε κάθε μέρα τρελό κέφι για σεξ με τον σύντροφό μας.

Σταματήστε τον ήχο να ακούσω την σιωπή

Η σχέση του ανθρώπου με τον ήχο ξεκινά από την πρώτη στιγμή του πάνω στην γη. Από το θρόισμα των φύλλων μέχρι τις σταγόνες της βροχής, οι ήχοι υπάρχουν και ακολουθούν κάθε φυσική κίνηση.

Οι επίσημοι συνοδοί στο γάμο William - Middleton

Μόλις λίγους μήνες πριν την 29η Απριλίου, ημερομηνία που έχει επίσημα ορισθεί ότι θα γίνει ο γάμος του πρίγκιπα William με την Kate Middleton,  ανακοινώθηκε η λίστα των συμμετεχόντων στο μυστήριο.

Έρως ανίκατε μάχαν

Αλήθεια, πόσες φορές έχουμε πιάσει τους εαυτούς μας να «φεύγουν», να «χάνονται» μέσα στο πλήθος, χωρίς να συγκρατούν.....

ΔΙΑΖΥΓΙΟ: Τρικυμία με επιζώντες;

ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΤΡΙΚΥΜΙΩΔΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΣΕ ΕΣΑΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΠΙΖΩΝΤΕΣ.
Ενδυναμώστε το αίσθημα της ασφάλειας στο παιδί σας.

Τέλεια φρύδια

Τα όμορφα και καλογραμμένα φρύδια είναι το Α και το Ω για να δείχνει το πρόσωπό σας συμμετρικό και φωτεινό. Τονίζουν το βλέμμα...ισορροπούν τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου και σας δίνουν τύπο.

Μάσκες: Τα καλλυντικά όπλα της ομορφιάς σας

Ανακαλύψτε το ελιξίριο της νεότητας μέσα στα μικρά, πολύχρωμα, ντελικάτα βαζάκια που φιλοξενούν τις μάσκες προσώπου και σώματος.

Πείτε ναι στην άσκηση!

Αρκούν τριάντα λεπτά άσκησης την ημέρα για να δείτε το σώμα σας να αλλάζει. Οσο για τη γνωστή δικαιολογία «δεν έχω χρόνο», ήρθε η ώρα να σταματήσετε να τη χρησιμοποιείτε!

Βολβοί: Βάλτε Εύκολα Χρώμα Στον Κήπο Σας!

Αν θέλετε ο κήπος ή οι γλάστρες σας να έχουν πάντα υπέροχα λουλούδια σε πολλά χρώματα κι αρώματα χωρίς να χρειάζονται εντατική περιποίηση, δεν έχετε παρά να φυτέψετε βολβούς.

Μαγευτική Μάνη

Συνώνυμο του άγριου κάλλους, της απομόνωσης αλλά και της ιδιαιτερότητας ανά τους αιώνες, η Μάνη Λακωνίας είναι μία από τις πιο όμορφες περιοχές της Ελλάδας.

3 Σημαντικά Βήματα Πριν Τον Οδοντίατρο

Μάθετε ποια είναι τα τρία πολύ σημαντικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε πριν την επίσκεψή σας στον οδοντίατρο και προετοιμαστείτε κατάλληλα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...