Εξασφαλίστε την ερωτική διέγερση

Mε… 
1. Eρωτικές σκέψεις. Σκεφτείτε το σεξ πριν το κάνετε. Αυτός είναι ένας έξυπνος τρόπος για να απογειώσετε την ερωτική σας διάθεση. Έτσι κάνετε μια καλή νοητική προθέρμανση πριν βρεθείτε με τον σύντροφό σας. 

Πώς θα καταλάβω ότι του αρέσω: Διαβάζοντας αλάνθαστα σημάδια

Οι πρώτες ματιές, η αρχική γνωριμία, το πρώτο ραντεβού μαζί του, είναι περιστάσεις κατά την διάρκεια των οποίων φαινομενικά χαμογελάτε, αλλά το μυαλό σας γυρίζει με χίλιες στροφές το δευτερόλεπτο. «Του αρέσω;», «Πρόσεξε ότι τον κοιτάζω;», «Γιατί δεν μιλάει πολύ;» είναι ίσως οι πιο «αθώες» από τις ερωτήσεις που περνούν από το κεφάλι σας εκείνες τις στιγμές (τις πιο «πονηρές» κρατήστε τις για τον εαυτό σας).

Αυτά είναι τα πιο cool γυαλιά φέτος

Ξεχωρίσαμε γυαλιά διάφανα, στρογγυλά αλά Olsen, χρωματιστά, μπαρόκ, δίχρωμα, πεταλούδα και δεν συμμαζεύεται! Επειδή όμως δεν είμαστε η Anna Dello Russο, ιδού μερικά tips για το πώς να διαλέξεις και πως να φορέσεις τα νέα σου γυαλιά:

Θέλετε να κάνετε πιο "πικάντικη" τη σεξουαλική ζωή σας;

Αν θέλετε να κάνετε πιο «πικάντικη» τη σεξουαλική ζωή σας, δοκιμάστε να προσθέσετε περισσότερο κρόκο (ζαφορά) και τζίνσενγκ στη διατροφή σας. Mια νέα καναδική επιστημονική έρευνα, που μελέτησε όλα τα φυσικά αφροδισιακά, κατέταξε αυτά τα δύο στην κορυφή του σχετικού καταλόγου.

Jackie Kennedy-Onassis: Δεκαεπτά χρόνια πριν άφησε την τελευταία της ανάσα

H Jacqueline Lee Bouvier γεννήθηκε στο Southampton της Νέας Υόρκης στις 28 Ιουλίου του 1929. Ήταν σύζυγος του 35ου Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, John F. Kennedy και Πρώτη Κυρία της Αμερικής κατά τη διάρκεια της προεδρίας του, από το 1961 μέχρι τη δολοφονία του, το 1963.

Καθρέφτη καθρεφτάκι μου, ποια είναι η πιο μοδάτη; Εσύ!

Sex and the city… μία ταινία υπερπαραγωγή και ταυτόχρονα μύθος! Την λατρέψανε γυναίκες αλλά και άντρες. Μα είναι ποτέ δυνατόν να μην λατρέψουμε εμείς οι γυναίκες ταινία η οποία βασίζεται σε σχέσεις, ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ;
Όπως και να το κάνουμε η μόδα είναι στο αίμα μας!

Givenchy Je Veux La Lune – Νέα Συλλογή Μακιγιάζ έρχεται το Φθινόπωρο!

Μυστηριώδης, εντυπωσιακή, φανταστική!

Η νέα συλλογή make up του οίκου Givenchy για το φθινόπωρο του 2011, μας παρουσιάζεται τώρα για πρώτη φορά και μας εντυπωσιάζει.

Μπορεί ακόμα να έχουμε καιρό μέχρι το επόμενο φθινόπωρο, όμως ο γνωστός οίκος δεν χάνει χρόνο να μας γνωρίσει τη νέα του συλλογή, Givenchy Je Veux La Lune, που σίγουρα θα σε μαγνητίσει!

Mina’ s closet

Σε έναν ιδιαίτερο χώρο, σε ένα γραφικό σοκάκι της Πάρου, κοντά στο κέντρο της Παλαιάς Αγοράς, στην Παροικιά, βρίσκεται το Mina’s Closet, η μπουτίκ της Μίνας Κατραντζάκη, που φέτος συμπληρώνει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της.

Δοκιμάστε το Νέο Τrend στο Γαλλικό Μανικιούρ

Το στυλ αυτό αρχικά δημιουργήθηκε το 1920 για τις στάρλετ της Metro Goldwin Mayer (MGM), και τώρα στο Χόλυγουντ γυναίκες όλων των ηλικιών υιοθετούν το νέο αυτό στυλ για ακόμη μία φορά.
Ποια τα βάφει έτσι: η Dita Von Teese και η Kendall Jenner.
Ενώ η Dita άφησε την βάση του νυχιού άδεια, νομίζω πως η εκδοχή της Kendall με δύο διαφορετικούς τόνους είναι πιο κατάλληλη για το καλοκαίρι.

To άρωμα του έρωτα

Είναι η πρώτη σας συνεργασία με τον οίκο ως πρέσβειρα του θρυλικού αρώματος Miss Dior. Πώς νιώσατε όταν οι υπεύθυνοι σας έκαναν την πρόταση;

Η νέα μανία των stars! Πώς θα το πετύχεις. Γιατί το κόκκινο είναι το νέο ξανθό!

Οι hair stylists μας είχαν προειδοποίησει από τον Χειμώνα ακόμη για την μανία που θα κατακυρίευε τα πηγαδάκια των celebs. Εμείς, με την σειρά μας, είχαμε προειδοποιήσει εσένα αν και, για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, δεν είχαμε ιδέα ότι το trend των κόκκινων μαλλιών θα έπαιρνε τόσο τεράστιες διαστάσεις.

Τσάντες Kem: Δες τη Νέα Συλλογή Άνοιξη – Καλοκαίρι 2011

Η νέα συλλογή στις τσάντες KEM έφτασε στα καταστήματα και είναι αφιερωμένη στη νέα σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2011.

Σε μεγάλη ποικιλία νέων σχεδίων, αλλά και σε όμορφους χρωματισμούς, οι νέες τσάντες του brand θα γίνουν must have αξεσουάρ!

Η νέα μόδα για την άνοιξη: Διάφανες πλατφόρμες Crocs!

Οι ζέστες πλάκωσαν και οι βόλτες έξω έγιναν όλο και πιο συχνές. Και γιατί όχι, μερικοί άρχισαν και τα μπάνια στην θάλασσα. Χρειαζόμαστε νέα παπουτσάκια για τον ζεστό καιρό, και σας βρήκα αυτά εδώ τα ξεχωριστά πέδιλα σε Cotton Candy χρωματάκι :

To Petite Cherie αλλάζει… φιόγκο

Μία ακόμη συλλεκτική έκδοση του αρώματος της Annick Goutal, συνεχίζει τη συλλογή σας.
Η ροζ οργάντζα στολισμένη με πολύχρωμες κουκκίδες, είναι η καινούρια κορδέλα που ντύνει το μπουκάλι του αρώματος της Annick Goutal, Petite Cherie, στην καινούρια συλλεκτική του έκδοση. Μία ρετρό εμφάνιση που θα προσελκύσει όλους τους φανατικούς αυτού του φρέσκου αρώματος με την γλυκιά μυρωδιά που θυμίζει αχλάδι, τριαντάφυλλο και φρεσκοκομμένη χλόη. Κι αν εσείς, δεν το έχετε ακόμη γνωρίσει τώρα είναι η ευκαιρία σας.


http://www.queen.gr



Χάστε τα, όπως η Μαντόνα

Η γρήγορη απώλεια των επιπλέον κιλών, με στόχο την άμεση προσαρμογή σε μικρότερα νούμερα μαγιό, είναι το θέμα που στοιχειώνει το μυαλό κάθε γυναίκας που έχει διαπράξει... διατροφικές ατασθαλίες όλο τον χειμώνα.

Μεσοθεραπεία: Η Λύση Στην Κυτταρίτιδα

Τι είναι η κυτταρίτιδα; Κυτταρίτιδα είναι η ανάπτυξη κακής ποιότητας λιπώδους ιστού στους μηρούς, τους γλουτούς, τα γόνατα και την κοιλιά. Η κυτταρίτιδα δίνει στα προσβεβλημένα σημεία την εικόνα του «φλοιού πορτοκαλιού».

Οικονομία στα ψώνια! Μαγείρεψε οικονομικά και νόστιμα!

Δύσκολοι καιροί για καταναλωτές…

Η μεγαλύτερη οικονομία στο σπίτι ξεκινάει από την κουζίνα. Ακολούθησε τις συμβουλές του TLIFE και της Αλεξίας Αλεξιάδου και γλύτωσε αρκετά ευρώ μηνιαίως μαθαίνοντας να ψωνίζεις σωστά αλλά και να μην πετάς τίποτα από την κουζίνα!

Intimissimi 2011: H Νέα Καλοκαιρινή Συλλογή

H νέα καλοκαιρινή συλλογή του brand Intimissimi είναι όμορφη, δροσερή και σε καλοκαιρινό ύφος!

Εσώρουχα κομψά, πιτζάμες και ρούχα άνετα για μέσα στο σπίτι... η νέα συλλογή περιλαμβάνει τα πάντα για να σε κάνει να νιώθεις όμορφη και σέξι όλη μέρα!

Η μαύρη σοκολάτα κάνει καλό στην όραση

Την παρότρυνση «φάε τα καρότα σου, κάνουν καλό στα μάτια»,
σίγουρα την έχετε ακούσει. Τώρα, επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Ρήντινγκ λένε πως ισχύει το ίδιο και για τη σοκολάτα, καθώς σε μελέτη που πραγματοποίησαν διαπίστωσαν ότι η σοκολάτα με υψηλά επίπεδα στερεών κακάο βελτιώνει σημαντικά και άμεσα την οπτική οξύτητα.


Μην κολλάτε σε λεπτομέρειες

Αν θέλετε να βρείτε κάτι να παρεξηγηθείτε, θα το βρείτε.
Η αρχέγονη μάχη μεταξύ πεθεράς και νύφης έχει πλέον γίνει τόσο κλισέ που είναι έως σοκαριστικό να βρεις μια πεθερά και μια νύφη που να τα πηγαίνουν πραγματικά καλά. Συμβαίνει κι αυτό όμως και δεν είναι τόσο σπάνιο όσο νομίζετε.


Η Naomi βοηθάει την Ιαπωνία από τις Κάννες

To ενδιαφέρον του πλανήτη είναι στραμμένο στις Κάννες για το Φεστιβάλ! Την ίδια στιγμή η Naomi Campbell οργανώνει μια επίδειξη με φιλανθρωπικό σκοπό, προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα υπέρ της Ιαπωνίας!

Aqua Yoga Στην Εγκυμοσύνη Και Τη Λοχεία

Το Aqua Yoga είναι μία νέα μέθοδος εκγύμνασης που αφορά τις γυναίκες στην περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά και της λοχείας. Τώρα ξεκινά να εφαρμόζεται στην Ελλάδα και σύμφωνα με την ιδρύτριά του Francoise Freedman, έχει θεαματικά αποτελέσματα, ψυχολογικά αλλά και σωματικά για τη μέλλουσα μητέρα.

Αποδράστε με τις φίλες σας!

Στις πιεσμένες στιγμές, όταν τα πράγματα δείχνουν μονότονα, κουραστικά και ανούσια, το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να κανονίσουμε μια μικρή απόδραση με τις κολλητές μας.

"Ανακύκλωση Σουτιέν" Ecolife & Εκστρατεία "Στόχου"

«Ένα Πρωτοφανές Event για Γυναίκες από την Ecolife και τον «Στόχο»

Η έκθεση Ecolife εγκαινιάζει την 7η χρονιά οργάνωσής της με ένα πρωτοφανές event μόνο για γυναίκες σε συνεργασία με την Εκστρατεία «Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους»!

Τα καλύτερα παπούτσια του καλοκαιριού είναι εδώ!

Παπούτσια, shoes, chaussures, scarpe, los zapatos… σε όποια γλώσσα και να ακούσεις αυτή τη λέξη είναι για το αυτί σου μια μελωδία!
Έρευνες έχουν δείξει ότι 4 στις 10 γυναίκες θα αγόραζαν παπούτσια τα οποία δεν τους κάνουν μόνο και μόνο επειδή είναι στη μόδα. Για να πω την αμαρτία μου το έχω κάνει και εγώ και πιστεύω όλες μας το έχουμε κάνει.

Μπείτε σε... φόρμα

Η ολόσωμη φόρμα, σήμα κατατεθέν των ‘80ς, αποτελεί πλέον μία ιδανική εναλλακτική του βραδινού φορέματος.

Με τα κατάλληλα αξεσουάρ, μπορείτε να μεταμορφώσετε την εμφάνισή σας και να δημιουργήσετε το look που επιθυμείτε.

Το νερό είναι η έμπνευση

H συλλογή ArtDeco Aqua Glow Bronzing Makeup για το καλοκαίρι, βγάζει στην επιφάνεια τη λάμψη που κρύβει κάθε γυναίκα μέσα της.
Ο απόλυτος καλοκαιρινός συνδυασμός είναι το μπρονζέ με το τυρκουάζ, που κάθε καλοκαίρι το επαναπροσδιορίζουμε και το εξυμνούμε σε ρούχα και μακιγιάζ.

Κορίτσι comme il faut

Στ’ αλήθεια, ποιος μπορεί να αντισταθεί στην ακαταμάχητη γοητεία ενός αγνού γυναικείου βλέμματος που εκπέμπει αθωότητα και ζητά, ή μάλλον φαίνεται να ζητά, προστασία; Σίγουρα, όχι ένας άντρας.


Τι παπούτσι να βάλω;

Ουφ! Μεγάλο πρόβλημα…
Ευτυχώς το κατάστημα myShoe μας δίνει μερικές επιλογές. Εγώ ξεχώρισα αυτά τα γοβάκια:

LOLA: Δες τη Νέα Ανοιξιάτικη Συλλογή της

Μας αρέσει να βλέπουμε Ελληνικές εταιρίες να δημιουργούν όμορφες συλλογές και μια από αυτές είναι αναμφισβήτητα και η εταιρία LOLA!

Πολυτελή υφάσματα, όμορφα φινιρίσματα και άριστη εφαρμογή του ρούχο στην γυναικεία σιλουέτα.

Η Ελληνίδα της διπλανής πόρτας

Η ΜΑΡΙΑ ΜΕΝΟΥΝΟΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ. ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ «THE EVERYGIRL'S GUIDE TO LIFE» ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ -ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΩΣ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ-, ΒΑΣΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Παγκόσμια πρεμιέρα στο χρώμα

Μήπως έχεις ευαίσθητο τριχωτό και έχεις σταματήσει πλέον να βάφεις τα μαλλιά σου, γιατί κατά τη διάρκεια της βαφής αισθάνεσαι ενοχλήσεις; Η Schwarzkopf Professional λοιπόν μετά από μια μακροχρόνια έρευνα δημιούργησε τη νέα πρωτοποριακή και καινοτομική μόνιμη βαφή IGORA Senea, η οποία θα δώσει λύση στο πρόβλημά σου.

Τι Είναι Το Agatsou;

Αν απορείτε για το τι ακριβώς είναι το Agatsou (Αγάτσου), αυτή η διαφορετική εναλλακτική θεραπεία με το περίεργο όνομα, ήρθε η ώρα να μάθετε την απάντηση και μάλιστα από τους ειδικούς. Η εναλλακτική θεραπεύτρια και καθηγήτρια Agatsou Αντιγόνη Τσεγγελή μίλησε στο miss για το τι ακριβώς είναι το Agatsou και πως μπορεί να εφαρμοστεί στον καθένα από εμάς.

Ένα ινστιτούτο ομορφιάς στο ... σπίτι σας!

Η οικονομική κρίση σάς έχει αναγκάσει να περιορίσετε τα προσωπικά σας έξοδα στο ελάχιστο. Και τα πρώτα «θύματα» είναι τα έξοδα για την περιποίησή σας.


Φάρμακο που καταπολεμά την παχυσαρκία των μωρών

Στη χορήγηση ενός φαρμάκου που μειώνει τις πιθανότητες να γεννηθεί ένα μωρό παχύσαρκο προχωρούν δοκιμαστικά οι γιατροί στη Βρετανία.
Το φάρμακο εμποδίζει την απορρόφηση από το μωρό, όσο βρίσκεται στη μήτρα της μητέρας του, συστατικών που παχαίνουν, όπως είναι για παράδειγμα η ζάχαρη.


Πλατφόρμες: Τα παπούτσια του καλοκαιριού

Μην κοιτάτε τον καιρό που μας κάνει τσαλιμάκια με συννεφιές και βροχούλες. Το καλοκαίρι φτάνει σε ένα μήνα και κάτι! Γι΄αυτό δεν έχετε παρά να ανεβάσετε τα χειμωνιάτικα παπούτσια στη ντουλάπα και να κατεβάσετε τις πλατφόρμες: το all time classic του καλοκαιριού.

Θυμός και ισότητα

Οι επιστήμονες πρεσβεύουν ότι ο θυμός είναι ένα από τα βασικά ανθρώπινα συναισθήματα, κοινό χαρακτηριστικό ανδρών και γυναικων εξίσου. Και τα δύο φύλα, σε αντίστοιχες έρευνες, αντιδρούν με τον ίδιο τρόπο όταν εκφράζουν αρνητικά συναισθήματα.

ΒΛΕΜΜΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ

Αν αναζητάς το τέλειο αντιρυτιδικό προϊόν για τη περιοχή των ματιών, η  Lancome σου έχει μια ολοκληρωμένη λύση. Τη κρέμα Renergie Yeux Multiple Lift (68,20 ευρώ), η οποία χαρίζει σφριγηλότητα στην επιδερμίδα, μειώνει τις γραμμές, τις ρυτίδες, τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες, ενώ παράλληλα δίνει λάμψη.

Κεφάλαιο δίαιτα: Ένα πολύ προσωπικό δεδομένο

Κεφάλαιο δίαιτα: Ένα πολύ προσωπικό δεδομένο

Όλες οι μελέτες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα έχουν δείξει ότι η εφαρμογή είτε πολύ αυστηρών διαιτών, είτε απλά σωστά σχεδιασμένων εξατομικευμένων υποθερμιδικών διαιτολογίων, επιφέρουν πολύ γρήγορη ή πιο αργή απώλεια βάρους αντίστοιχα.

Celeb Bodies

Η εποχή του μπικίνι έφτασε κι εμείς κορίτσια πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας. Αφήστε λοιπόν τις παρασπονδίες, καταναλώστε γλυκά με σύνεση κι αφιερώστε λίγο απ' το χρόνο σας στο... γυμναστήριο! Πέρα όμως απ' αυτό, για να δούμε τι κάνουν οι stars για να αποκτήσουν και να διατηρήσουν ιδανικό σώμα; 

Η… υγιέστατη Heather Morris

Στο εξώφυλλο του περιοδικού Women’s Health φιλοξενείται η Heather Morris. Η πρωταγωνίστρια του Glee φωτογραφίζεται ντυμένη με μαγιό και μιλάει στη συνέντευξή της για τα μυστικά ομορφιάς της.

Κανόνες Υγιεινής Διατροφής

Προσθήκη λεζάντας
Γιατί, ενώ πάνω κάτω ξέρουμε ποια είναι τα τρόφιμα που μας κάνουν καλό, βρίσκουμε πάντα μια δικαιολογία για να αποφύγουμε να κάνουμε το σωστό; Η ισορροπημένη διατροφή δεν έχει να κάνει μόνο με την απώλεια βάρους. Πάνω και πριν απ’ όλα έχει να κάνει με την υγεία μας.

Eau de... burlesque

Η DITA VON TEESE ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ CELEBRITY ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΝΣΑΡΕΙ ΑΡΩΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ. ΕΝΑ ΑΡΩΜΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΥΚΝΩΝΕΙ ΣΤΟ «ΜΠΟΥΚΕ» ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΙΣΘΗΣΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΗΜΗΣ ΣΤΑΡ 

Επιλέξτε την κατάλληλη κρέμα για το δέρμα σας

Οι κρέμες τόσο του προσώπου αλλά και του σώματος ταξινομούνται βάσει των παρακάτω ιδιοτήτων τους:

Αλλάξτε συνήθειες!


Όσο περνούν τα χρόνια είναι λογικό να μεγαλώνετε, ωστόσο πολλές συνήθειες πρέπει να αλλάζουν στη ζωή σας, στη διατροφή σας, στην ομορφιά σας. Το γαλλικό τεύχος του Marie Claire σας δίνει ορισμένες συμβουλές για τις απαραίτητες αυτές αλλαγές.

Διακόσμηση: Cheap art

Η τέχνη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της διακόσμησης. Τι γίνεται όμως όταν τα οικονομικά σας είναι περιορισμένα για να μπορείτε να αποκτήσετε ένα έργο αξίας;

ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΤΗΡΙΕΣ

Αυξημένο κίνδυνο στένωσης των αρτηριών αντιμετωπίζουν οι μεσήλικοι που λαμβάνουν αντικαταθλιπτικά, με αποτέλεσμα να έχουν περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν καρδιακά και εγκεφαλικά επεισόδια.

DIY αρωματικό χώρου αποκλειστικά από τη φύση

Ένα gadget που θα φέρει τους πορτοκαλεώνες της Ιταλίας στο σπίτι σας, με λίγη βοήθεια και από εσάς.
Θυμάστε κάποια χρόνια πριν, όταν ήσασταν ακόμη παιδιά, ή ακόμα και όταν οι γονείς σας ήταν παιδιά, που οι γιαγιάδες καθάριζαν πορτοκάλια και έβαζαν τις φλούδες πάνω στη σόμπα για να μυρίσει όλο το σπίτι; Κάτι παρόμοιο έχουμε να σας προτείνουμε και σήμερα, με λίγες δώσεις design παραπάνω, να συμβαδίζει και με την εποχή.

Στους τρεις, τέταρτος δε χωρά

Τι γίνεται όταν στο κρεβάτι συνωστίζονται πολλά άτομα;
Είμαι παντρεμένη εδώ και τέσσερα χρόνια. Ο άντρας μου και εγώ είχαμε μία υγιή σεξουαλική ζωή που πρακτικά σημαίνει πως συνευρισκόμασταν τουλάχιστον τέσσερις φορές την εβδομάδα. Τουλάχιστον, αυτό συνέβαινε μέχρι δύο μήνες πριν όπου ξαφνικά όλα άλλαξαν.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...