Η SOPHIE THEALLET δημιουργεί για την NINE WEST

Μία συλλογή ορόσημο για τα καλοκαιρινά looks. Πάρε μια ιδέα:

Η Nine West ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη διάσημη σχεδιάστρια Sophie Theallet στα πλαίσια μίας μοναδικής collection με hot items.

Σεξ μετά το τοκετό

Η εγκυμοσύνη είναι η αρχή μιας άλλης ζωής κι ένας σταθμός συγκεκριμένων
και ουσιαστικών αλλαγών στη γυναίκα, τόσο ψυχικών όσο και σωματικών. Είναι ευλογημένη η γυναίκα που ζει και βιώνει όλο αυτό το μεγαλείο της εννιάμηνης πορείας και γέννας ενός ανθρώπου που έρχεται στη ζωή από τη δική της ψυχή και το δικό της σώμα.

Πόσο είναι το μέγεθος ενός φυσιολογικού πέους; Η απόλαυση συσχετίζεται με το μέγεθος;

Άπειρες συζητήσεις και σχόλια γύρω από το θέμα που τα περισσότερα το μόνο που καταφέρνουν είναι να θολώνουν το τοπίο. Ποια είναι η πραγματικότητα; Τελικά από το μέγεθος εξαρτάται η ικανοποίηση μιας γυναίκας ή πρόκειται περί μύθου που το μόνο που καταφέρνει είναι να ταλαιπωρεί την αντρική ψυχολογία;

Η μόδα επιτάσει Animal Prints παντού

Η φετινή μόδα επιτάσει Animal prints παντού. It' all about Jungle!
Jacket_HM
Οι σχεδιαστές τα παρουσίασαν, εκτός από τα ρούχα και σε αξεσουάρ. Φέτος, το Λεοπάρ, όπως εξίσου και τα prints από φίδι, πύθωνα, κροκόδειλο, κατακλύζουν όλα τα ρούχα, τα μαγιό, τις τσάντες και τα παπούτσια και κάθε είδους κοσμήματα και αντικείμενα.

Mάθε για το μεγαλύτερο vintage show του κόσμου

Το Manhattan Vintage Clothing Show ελκύει σχεδιαστές, celebrities, στυλίστες και ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα από κάθε άκρη του πλανήτη. Είναι το μέρος όπου η Linda Evangelista μπορεί να βρει αυθεντική, γαλλική δαντέλα ή οι Olsens να βρουν κομμάτια που μπορούν να χρησιμοποιήσουν στη συλλογή τους.

Το My Shoe.gr μου δίνει τα παπούτσια...........στο χέρι!!!

Το e-shop μας, MYSHOE.GR έχει ήδη κλείσει ένα χρόνο πετυχημένης πορείας και λειτουργίας. Με αμείωτο κέφι και ένταση συνεχίζουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με ασφάλεια, συνέπεια και εγγυημένη ποιότητα, έχοντας σα γνώμονα την εξυπηρέτησή σας, παρακολουθώντας πιστά τις τάσεις της μόδας. Το MYSHOE.GR είναι ένα site με σύγχρονο design, με μοντέρνα, όμορφα, ποιοτικά και καλοσχεδιασμένα παπούτσια, για γυναίκες, άνδρες και παιδιά, σε όλα τα μεγέθη και χρώματα και πάνω από όλα σε προσιτές-χαμηλές τιμές. Στο MYSHOE.GR μπορείτε επίσης να βρείτε επώνυμους οίκους υποδημάτων, τσαντών και accessories. Στόχος μας, είναι να προσφέρουμε το καλύτερο on line service. Το καταναλωτικό κοινό πάντα επιλέγει την εταιρεία με το καλύτερο service και τις καλύτερες τιμές, που συνδυάζονται με την άριστη ποιότητα των προϊόντων.

Νύχια για το καλοκαίρι

Τα χρώματα της άνοιξης είναι εδώ για να σε προσκαλέσουν να αναδείξεις την πιο ρομαντική σου πλευρά τη νέα σεζόν άνοιξη-Καλοκαίρι!
Ρομαντικά παστέλ σε μεταμορφώνουν ενώ ανατρεπτικά καλοκαιρινά χρώματα έρχονται στο προσκήνιο για να χαρίσουν στα νύχια σου την προσοχή που τους αξίζει. Διάβασε παρακάτω και δες ποια χρώματα θα κυριαρχήσουν στα νύχια σου τη νέα σεζόν!

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΔΑ από το Shell-Land.gr

Ανοιχτή πρόσκληση για την ενεργή συμμετοχή στην ομάδα μας στο Facebook, ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΔΑ. Πρόσφατα, σας παρουσιάσαμε κάποιες προτάσεις για τις animal print επιταγές της φετινής μόδας.

Φέτος προτίμησε χρωματιστή μάσκαρα

Μπορεί οι makeup astists να πρότειναν πολλές στρώσεις μαύρης μάσκαρας τα τελευταία χρόνια, εσύ, όμως, που είσαι  fan της χρωματιστής μάσκαρας, φέτος το καλοκαίρι θα... πάρεις την εκδίκησή σου.

Μαγιό 2011 Diesel Collection Καλοκαίρι

Η Diesel βαρέθηκε τα γεγονότα που συμβαίνουν ανά τον κόσμο, έτσι λοιπόν μέσα απο μια παρέα από αγόρια και κορίτσια ταξίδεψε σε ένα μακρινό νησί όπου τίποτα δεν θα υπάρχει από όλα αυτά τα άσχημα συμβάντα.

6 απαντήσεις για τα ψηλά τακούνια

Αν και είναι από τα πιο αγαπηµένα γυναικεία αξεσουάρ, θεωρούνται υπεύθυνα για πολλές βλάβες των ποδιών, και όχι µόνο.
Τι προβλήµατα µπορούν να προκαλέσουν στα πόδια;
• Τα δάχτυλα στραγγαλίζονται και σπρώχνονται µπροστά.
• Τα µετατάρσια παίρνουν το ρόλο του υποστηρικτή και επιβαρύνονται πολύ.

3 σταρ με 3 hot jeans. Ποιες είναι και πώς τα φόρεσαν;

Με διαφορετικό στυλ η καθεμία, 3 αγαπημένες μούσες υποδεικνύουν ποια jean-ious brands ανεβαίνουν στο βαρόμετρο του στυλ. Δες ποιες είναι και πώς ανέδειξαν το must κομμάτι της casual γκαρνταρόμπας:
Kate Moss- c.r.a.f.t.

Τσάντες Walter Valentino Καλοκαίρι 2011

Η γνωστή ιταλική φίρμα, με ατού την πολυετή πείρα και την κορυφαία της τεχνογνωσία στο χώρο της τσάντας, γνωρίζει τεράστια επιτυχία διεθνώς και αποτελεί όνειρο πολλών γυναικών. Οι καινούργιες συλλογές του WALTER VALENTINO, προσκαλούν και προκαλούν τη γυναικεία γοητεία, εστιάζουν στις λεπτομέρειες που τονίζουν την κομψότητα κάθε γυναίκας.

Το τελευταίο μέρος της καμπάνιας του οίκου Burberry για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2011

Στην καμπάνια του διάσημου βρετανικού οίκου για τον Μάιο, πρωταγωνιστές είναι η Karen Anne, τραγουδίστρια της μπάντας Ramona και ο μουσικός της folk, Johnny Flynn.

Το λεπτό σώμα θεωρούν ιδανικό οι νέες Ελληνίδες

Το λεπτό σώμα θεωρούν ως ιδανικό για την εικόνα τους τα περισσότερα κορίτσια και αυτός είναι και ο σωματότυπος που θα επιθυμούσαν να έχουν, αν και η πλειοψηφία κατατάσσει εαυτόν στις κατηγορίες σώματος, "μεσόμορφο" ή "χοντρό", σύμφωνα με έρευνα επιστημόνων του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Τι πρέπει να προσέξετε κατά την αγορά γυαλιών ηλίου

Το καλοκαίρι έρχεται και όλοι τρέχουμε για μια καλή αγορά γυαλιών ηλίου. Μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε πριν πάρουμε γυαλιά ηλίου.

Χαρακτηριστικά που βοηθούν μια σχέση

Στην προσπάθεια μας να αναζητήσουμε τα χαρακτηριστικά που βοηθούν και προάγουν μια σχέση, διαπιστώνουμε ότι είναι πολύ δύσκολο να βρούμε μερικά που να τυγχάνουν πρωταρχικής σημασίας και καθολικής αναγνώρισης.
Ωστόσο, χωρίς να επικαλούμαστε καμία καθολικότητα, μπορούμε να καταλήξουμε σε μερικά ευρείας αποδοχής χαρακτηριστικά.

Philip Treacy: Ο "Τρελοκαπελάς" του star system

«Σχεδιάζω καπέλα για βασίλισσες, πριγκίπισσες και σταρ του Χόλιγουντ», με αυτά τα λόγια περιγράφει τον εαυτό του ο Philip Treacy. Αυτή, όμως είναι μόνο η μισή αλήθεια. Ο 43χρονος Ιρλανδός «τρελοκαπελάς» έχει δημιουργήσει καπέλα και για τις πιο εκκεντρικές ποπ σταρ (βλ. Lady Gaga) αλλά και για τη μεγαλύτερη κινηματογραφική επιτυχία των τελευταίων χρόνων, το «Χάρι Πότερ».

ΚΑΜΑ WORKOUT: Το νέο trend που καίει τα ψωμάκια, γυμνάζει την κοιλιά και καλυτερεύει το σεξ!

To πρώτο συνθετικό του σε προϊδεάζει για τους στόχους του! Kama στα ινδουϊστικά είναι ο Θεός του έρωτα. Η νέα fitness μόδα έχει σκοπό να λίωσει το λίπος από τα επίμαχα σημεία, να σε βοηθήσει να απολαύσεις καλύτερα το σεξ, αλλά και να προσφέρει υγεία και ευεξία.

Συμβουλές ομορφιάς για την παραλία

Μπορεί οι διαστάσεις  σας να είναι από ιδανικές έως πολύ καλές, το δέρμα σας λαμπερό και δροσερό, όμως, για να σαγηνεύσετε στην παραλία, χρειάζεται και κάτι ακόμη.
Διαβάστε τις παρακάτω συμβουλές και ακολουθήστε τις.

Τσάντες Stradivarius Collection 2011

Με κρόσια, με αλυσίδες, με φιόγκους οι τσάντες του brand Stradivarius φέρνουν την ανανέωση και την καλοκαιρινή διάθεση στον ώμο σου. Για φέτος η ψάθα, το σουέτ, το ύφασμα και το δέρμα σε χαρούμενους χρωματισμούς θα σε κάνουν να δείχνεις κομψή όποια και αν επιλέξεις.
Δείτε την Collection Τσάντες Stradivarius 2011:


ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ

Είναι ένα κραγιόν που το αγαπάς μόλις το δεις, αλλά το λατρεύεις μόλις το αγγίξεις. ΤοRouge Automatique του Guerlain έχει ένα μυστικό. Δεν έχει καπάκι!

Πουφ... πρακτικά και αναπαυτικά

Τα πουφ ή σκαμπό αποτελούν μια ευχάριστη παρουσία στο καθιστικό, αλλά και στους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού (δωμάτια, κουζίνα).Η πολυχρηστικότητα τους είναι η ομορφιά τους και η αισθητική τους  προσδίδει μια άλλη γοητεία στο χώρο.

Smart Casual!

Δες πως να συνδυάσεις έξυπνα τα ρούχα σου για καθημερινές περιστάσεις και να είσαι πάντα κομψή και άνετη!
Ξέρω πόσο πολύ δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις τι θα φορέσεις στην διάρκεια της ημέρας και ειδικά όταν πρόκειται για διαφορετικές περιστάσεις, όπου θα συναντήσεις συγκεκριμένο κόσμο σε κάθε μια από αυτές.

Fit & Sexy

Αποκαλυπτικά μαγιό, καυτά σορτς, μίνι φορέματα, skinny τζιν, εντυπωσιακά ντεκολτέ και προκλητικά ανοίγματα σε βάζουν να κοιτάξεις στον καθρέφτη το σώμα σου με άλλο μάτι. Μήπως είσαι απροετοίμαστη για πολλές αποκαλύψεις; Μήπως το σώμα σου χρειάζεται λίγη παραπάνω προσοχή;

Χειροποίητα κολιέ by Ann Marie Originals

Η ANN MARIE ORIGINALS λειτουργεί τα τελευταία 15 χρόνια με συνέπεια απέναντι στους πελάτες της, παρουσιάζοντας πάντοτε είδη που ξεφεύγουν από τη μαζική παραγωγή. Οι κατασκευές είναι φτιαγμένες στο χέρι με ιδιαίτερη φροντίδα και μεράκι, ενώ πάντοτε υπάρχει και η δυνατότητα προσαρμογής στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.

40 τετραγωνικά σε πράσινο και λευκό

Όσο λείπει ο χώρος, τόση έμπνευση και κομψότητα βάλανε σε αυτό το  μικρό διαμέρισμα των 40 τετραγωνικών μέτρων οι Ισπανοί σχεδιαστές από το Studio Briales & Sendin.

Nατάσα Καλογρίδη: Πόσο κουράστηκε στο Dancing With The Stars;

Η ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή της στο show

Στην εκπομπή «10 με 1 Μαζί» της Δευτέρας, πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνιση η ηθοποιός Νατάσα Καλογρίδημετά την αποχώρησή της από το δημοφιλές χορευτικό show, “Dancing With The Stars”.

Chanel Cruise 2012 - Η Νέα Συλλογή του Karl Lagerfeld

Με περισσότερα από 70 διαφορετικά σύνολα, ο σχεδιαστής Karl Lagerfeld παρουσίασε τη νέα του Chanel Cruise 2012 συλλογή, στις 9 Μαίου 2011, στην Γαλλία.

Ξεκίνησε το blog της Τζένης Μπαλατσινού και έφερε αντιδράσεις

Την απόφαση του Πέτρου Kωστόπουλου να στραφεί προς το ιnternet επιβεβαιώνει η έναρξη λειτουργίας του site jenny.gr της συζύγου του τζένης Μπαλατσινού.

Διαταραχές διατροφής και γυναίκες

Με τον όρο «διατροφικές διαταραχές» στην ενήλικη ζωή εννοούμε κυρίως την ψυχογενή ανορεξία, την ψυχογενή βουλιμία και την παχυσαρκία. Οι διαταραχές της διατροφής παρουσιάζονται κυρίως σε γυναίκες σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους και όχι μόνο στην εφηβεία.

Αυχενικός πόνος και δισκοκήλη

Ο αυχενικός πόνος προσβάλλει μεγάλο μέρος του πληθυσμού κάθε ηλικίας και οφείλεται σε πλήθος παραγόντων, μεταξύ των οποίων η κακή στάση του σώματος, το τραύμα στον αυχένα, η αυχενική δισκοκήλη, η ρευματοειδής αρθρίτιδα και η αυχενική μυελοπάθεια. Στα μεγαλύτερα άτομα οφείλεται κυρίως σε οστεόφυτα που εμφανίζονται στον αυχένα, ενώ στα νεαρότερα κυρίως σε δισκοκήλη.

Ποιοι είναι οι πιο πλούσιοι άνθρωποι της μόδας;

Η λίστα με τις πιο κερδοφόρες fashion επιχειρήσεις του 2011

Οι περιουσίες των ισχυρών ανθρώπων της μόδας συνέχισαν να αυξάνονται το 2011, με τους retailers να ανεβαίνουν στην λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους των Times.

Πώς σχετίζεται ο θηλασμός με τη μετέπειτα συμπεριφορά;

Τα μωρά τα οποία οι μητέρες τους τα θήλασαν έχουν λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν προβλήματα συμπεριφοράς μέχρι την ηλικία των πέντε ετών, σε σχέση με όσα τράφηκαν με βρεφικό γάλα («φόρμουλα»), σύμφωνα με μια νέα μεγάλη βρετανική επιστημονική έρευνα.

Οι Ελληνίδες celebrities σε φιλανθρωπική επίδειξη μόδας! Δες φωτογραφίες

Στο ξενοδοχείο “Μεγάλη Βρετανία” έγινε στις 9/5, το βράδυ η φιλανθρωπική επίδειξη μόδας του σχεδιαστή VLASSIS HOLEVAS σε συνεργασία με το Ίδρυμα για την αντιμετώπιση του παιδικού διαβήτη.

Ηabitat, νέα συλλογή επίπλων εξωτερικού χώρου

Η habitat για μια ακόμη φορά, δημιουργεί προϊόντα υψηλής αισθητικής και ποιότητας και παρουσιάζει μια μοντέρνα συλλογή από έπιπλα εξωτερικού χώρου, για απολαυστικές στιγμές χαλάρωσης στη βεράντα ή τον κήπο σας.

Μάτια extra lage

Αν το πρόβλημά σας είναι ότι έχετε μικρά μάτια, το πρώτο που μπορείτε να κάνετε είναι να φτιάξετε το σχήμα τους, απλώνοντας εξωτερικά πάνω και κάτω μια γραμμή με ένα μολύβι ματιών.

Γυναικεία παπούτσια Camper άνοιξη-καλοκαίρι 2011

Η νέα συλλογή της Camper για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2011 ακολουθεί την κλασική σχεδίαση της γνωστής φίρμας. Εξαιρετικά άνετα παπούτσια με ιδιαίτερη σχεδίαση και προσεγμένα υλικά εξασφαλίζουν την άνεση επί ποδός. 

Η ηλικία της επιδερμίδας

Αρκούν 15' και, με τη βοήθεια ενός πρωτοποριακού μηχανήματος, θα ξέρεις πόσο χρονών δείχνει το δέρμα σου.
Απίστευτο αλλά αληθινό αφού η τεχνολογία προχωράει και η Lancôme εξελίσσει τα μηχανήματα που χρησιμοποιεί για τη διάγνωση της επιδερμίδας. 

Κουρδίστε το βιολογικό σας ρολόι

Το σώµα µας έχει το δικό του «ρολόι», που είναι σηµαντικό να λαµβάνουµε υπόψη αν θέλουµε να έχουµε όχι µόνο καλύτερη απόδοση αλλά και καλύτερη υγεία.
Κάθε µορφή ζωής στη γη, από τα πιο εξελιγµένα θηλαστικά ώς τα φυτά και τους µονοκύτταρους οργανισµούς, φαίνεται να ρυθµίζεται από το δικό της εσωτερικό βιολογικό ρολόι.

Πώς… ξεspaω στο μπάνιο μου!

Μου αρέσει πολύ το μπάνιο με αφρόλουτρο γιατί αφυπνίζει τις αισθήσεις μου, με βοηθά να χαλαρώσω και μου φτιάχνει τη διάθεσή μου, ανάλογα και με τα αρώματά του.

Δεν έχετε λοιπόν παρά να γεμίσετε την μπανιέρα σας, να κλείσετε την πόρτα σας και να αφήσετε τα πάντα απ’ έξω, τουλάχιστον για μία φορά! Το δικαιούστε!

Να παντρευτεί κανείς ή να μη παντρευτεί;

Δεν θα σε πάρω, δεν θα σε πάρω....
Ναι, ναι, ξέρω. Όλες οι γυναίκες κρύβουμε μέσα μας μια βασίλισσα (όντως, και αυτό ακριβώς θέλω να με κάνει να νιώθως, βασίλισσα δηλαδή, σε κάθε ευκαιρία) και όλες ονειρευόμαστε μια μέρα να ζήσουμε τη δική μας εκδοχή του παραμυθιού με κατάληξη «ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα»
...

Κατερίνα Καραβάτου: Πότε παντρεύεται και ποιοι θα είναι οι κουμπάροι;

Η Κατερίνα μίλησε για το πότε θα γίνει ο γάμος της με τον σύντροφό της, Κρατερό Κατσούλη και αν σκέφτονται να κάνουν το γάμο μαζί με την βάπτιση του μωρού τους.

Μπαλαρίνες: Ένας στιλάτος χορός στο σελιλόιντ

Χρειάστηκε μία κινηματογραφική σεκάνς για να κάνει αυτά τα αναπαυτικά παπούτσια χορού αναπόσπαστο αξεσουάρ της γυναικείας εμφάνισης.

Και αυτή δεν ήταν άλλη από τη θρυλική ταινία «Και ο Θεός Έπλασε τη Γυναίκα» (1956) του Roger Vadim στην οποία η Brigitte Bardot χορεύει μάμπο ξυπόλυτη μεν, αλλά φορώντας μπαλαρίνες στην υπόλοιπη ταινία δε.

Μαρινιέρα: η μόδα έχει σαλπάρει για ριγέ λιμάνια

Λιμάνια στα οποία κολυμπάμε με χαρά εδώ και πολλά πολλά χρόνια.
Κάπου εκεί στα 1820 οι Γάλλοι ναυτικοί της Βρετάνης, στιλάτοι εν αγνοία τους, διάλεξαν ως μέρος της καθημερινής ενδυμασίας τους μπλούζες με λεπτές ή χοντρές ρίγες.

Χέρια: τους αξίζουν τα καλύτερα

Μπορεί να το έχετε ακούσει άπειρες φορές, το γεγονός όμως ότι τα χέρια μας είναι φορείς βακτηριδίων και επικίνδυνων ιών, παραμένει σταθερή αξία. Τι πρέπει να κάνουμε για να φροντίσουμε τα χέρια μας έτσι ακριβώς όπως τους αξίζει;

Συγχώρεση: κάνει καλό στην υγεία

Ποιός δεν έχει πληγωθεί από μία ή και παραπάνω καταστάσεις στη ζωή του; Ποιος δεν έχει νιώσει αυτό το αίσθημα της αδικίας να τον πνίγει και να θέλει απλά να εξαφανιστεί από προσώπου γης για να ξεσπάσει; Όσο δύσκολο κι αν ακούγεται όμως, το να μάθουμε να συγχωρούμε όσους μας πλήγωσαν και μας αδίκησαν, θα μας κάνει και καλύτερους ανθρώπους και περισσότερο υγιείς.

Άντρες προς αποφυγή…

Αγαπημένη μου εργένισσα,
...ξέρω ότι έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία σου σχέση με κάποιον, που να αξίζει να αναφέρεις. Ξέρω επίσης ότι η ζωή δεν περνιέται μες στη μοναξιά, ακόμα κι αν ζεις στον παράδεισο (που δεν ζεις, ας το παραδεχτούμε). Ξέρω ότι φίλες, συνάδελφοι, μαμάδες, θείες και λοιπές «δημοκρατικές» δυνάμεις, έχουν βγει στο κυνήγι για να σου βρουν κάποιον να βγεις ραντεβού.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...