Ποσό ρεκόρ για τη σμαραγδένια τιάρα

Σε δημοπρασία του οίκου Sotheby's

Την υψηλότερη τιμή όλων των εποχών έπιασε μία εκθαμβωτική τιάρα στολισμένη με σμαράγδια, που πιστεύεται ότι ανήκε στην Ευγενία, σύζυγο του Ναπολέοντα του 3ου.

Νέο αντηλιακό προϊόν για το πρόσωπο και το σώμα

Το ολοκαίνουργιο αντηλιακό προϊόν προσώπου και σώματος της σειράς καλλυντικών Symmetria είναι το SPF 30 SUN CARE, που προστατεύει την επιδερμίδα από την UVA & UVB ηλιακή ακτινοβολία και τη φωτογήρανση, με δείκτη προστασίας 30.

Είσαι μόνη;

Απόλαυσέ το και σταμάτα να γκρινιάζεις.

Οκ, το καταλαβαίνω. Τα πράγματα είναι δύσκολα στην εποχή μας. Το φλερτ δεν είναι και στα καλύτερά του. Όσο όμως γκρινιάζεις κι όσο παραπονιέσαι, τόσο χειρότερα νιώθεις.
Ντύσου, στολίσου και βγες. 

ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ: Πόσο καλή "παίκτρια" είσαι στο ερωτικό παιχνίδι;

Παίζεις με τη φλόγα; Περιμένεις από τον ιππότη να ανάψει τη φωτιά του φλέρτ; Μήπως είσαι από τους ανθρώπους που το πάνε βήμα-βήμα στο φλερτ; Ένα βήμα εκείνος , ένα εσύ; Και στο τέλος, τέλος πόσο καλή παίκτρια είσαι στο ερωτικό παιχνίδι; Αν παίζεις καθόλου δηλαδή....

Κάνε το τεστ, απάντησε ειλικρινά στις ερωτήσεις και μάθε τα πάντα για τον τρόπο που κινείσαι στο φλερτ!

Δείτε μια πρόταση γάμου… Υπερπαραγωγή! (Video)

Όταν η Ginny αποφάσισε να πάει στο σινεμά για να παρακολουθήσει την ταινία «Fast Drive», δεν είχε ιδέα τι θα ακολουθούσε. Η προβολή ξεκίνησε με ένα trailer για το Hangover 2 και όλα έμοιαζαν φυσιολογικά, όμως στη συνέχεια την περίμενε η μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής της…

Τσάντες Zara : Η νέα συλλογή Άνοιξη 2011

Οι νέες τσάντες Zara σε υπέροχα χρώματα και διάφορα μεγέθη, είναι ιδανικές για να αναδείξουν τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σας!


Εκτός από τα γήινα χρώματα,αποκλείεται να μην σας τραβήξουν την προσοχή, οι κόκκινες αποχρώσεις!


Δείτε εδώ την συλλογή και για περισσότερες πληροφορίες και τιμές,επισκεφθείτε το επίσημο site ZARA.

Είσαι ένα τσόκαρο οικονομικό

Τα τσόκαρα δεν είναι μόνο για τις αδερφές νοσοκόμες.
Σε φοβίζουν και μόνο στο άκουσμα της λέξης «τσόκαρο», σου θυμίζουν τα τσόκαρα που φοράνε οι αδερφές νοσοκόμες, σου θυμίζουν την κιτς παχουλή θεία σου και γενικότερα μπορούν να γίνουν ο τρόμος και ο φόβος κάθε φασιονίστα.

Acai Berry -Χάστε βάρος με το Acai Berry και καθαρίστε το σώμα σας το συντομότερο δυνατόν!

Το Acai Berry Thin είναι ένα κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους. Είναι 100% φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, που έχει πιστοποιημένη ποιότητα και προέλευση από τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Το Acai Berry Thin περιέχει ένα εκχύλισμα από το παγκοσμίως διάσημο σούπερ τρόφιμο Acai Berry, που μαζί με άλλα δραστικά συστατικά κάνουν το προϊόν μια από τις πιο αποτελεσματικές λύσεις απώλειας βάρους. Δείτε πως Μπορείτε να Χάσετε και Εσείς Κιλά ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Cindy Jackson: Η Γυναίκα με τις Περισσότερες Πλαστικές Επεμβάσεις!

Η 55-χρονη Cindy Jackson έχει δαπανήσει 100.000 δολάρια για 52 διαφορετικές πλαστικές επεμβάσεις! Δεκατέσσερα χειρουργεία και άλλες μη επεμβατικές θεραπείες όπως Botox, λιποαναρροφήσεις, ακόμη και ενέσεις κολλαγόνου στα χέρια της για να ελαχιστοποιήσει τις φλέβες και τους τένοντες.


Καλοκαίρι: Η κολπίτιδα παραμονεύει

Κολπίτιδα: η φλεγμονή του κόλπου του «ευδοκιμεί» τους μήνες του καλοκαιριού και «χτυπά» αδιακρίτως, όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας. Τα μικρόβια, οι μύκητες και οι ιοί που την προκαλούν καραδοκούν στην άμμο, στην πισίνα, στο δροσερό, θαλασσινό νερό.

Τα top 10 του μακιγιαζ!

Oι γυναίκες που έχουν πολλά προϊόντα μακιγιάζ θεωρούν συνήθως πως τα χρειάζονται όλα ανεξαιρέτως. Aν όμως έπρεπε να κάνουν μία λίστα με τα απολύτως απαραίτητα, ποια θα επέλεγαν άραγε; Eμείς καταλήξαμε στα 10 προϊόντα που μπορούν να προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ και σας τα παρουσιάζουμε στα χρώματα που φέρνει φέτος . H τελική απόφαση γι’ αυτά που αξίζουν τελικά μία θέση στο νεσεσέρ σας ανήκει σε σας!

Yamamay 2011: Δες τη Νέα Yamhawaii Καλοκαιρινή Συλλογή!

Η νέα συλλογή της Yamamay για το καλοκαίρι του 2011 εμπνέεται από την εξωτική Χαβάη!

Αυθεντικά σχέδια και μοτίβα, φωτεινά χρώματα, αλλά και γυναικεία κομψότητα, είναι τα 3 βασικά χαρακτηριστικά της συλλογής.

Η νέα Yamhawaii σειρά περιλαμβάνει μαγιό, φορέματα, καπέλα και γυαλιά ηλίου, ενώ τα νέα κομμάτια της συλλογής μπορείς να ανακαλύψεις στο LookBook που ακολουθεί.

Τα πάχη μου τα κάλλη μου

H καινούρια σειρά του H&M αποθεώνει τα μεγάλα μεγέθη.
Βάλατε μερικά κιλάκια το Πάσχα και δε μπορείτε να τα χάσετε; Το ρίξατε έξω τις τελευταίες εβδομάδες και νιώθετε σα παραφουσκωμένη χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα;


Χρυσές Προσφορές απο την Golden Deals!!


Κάθε μέρα και μια καινούργια προσφορά σε προϊόντα και υπηρεσίες, με έκπτωση έως και 90%, σας περιμένει στο www.goldendeals.gr . Όλοι μαζί κερδίζουμε!Το Golden Deals είναι μια νέα συναρπαστική πλατφόρμα που έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που μέχρι τώρα καταναλώνατε Υπηρεσίες και Προϊόντα.

Με άλλα λόγια, είναι ένας νέος και ενδιαφέρων τρόπος για να ανακαλύπτετε, να βιώνετε και να μοιράζεστε με τους φίλους σας τις πιο cool υπηρεσίες στην πόλη μας, ενώ ταυτόχρονα εξοικονομείτε και χρήματα.

Οι προσφορές που θα είναι διαθέσιμες για εσάς περιλαμβάνουν μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων (όπως εστιατόρια, ινστιτούτα ομορφιάς, υπαίθριες δραστηριότητες, σπορ, ταξίδια, ψυχαγωγία κ.ά.) με έκπτωση από 40% έως 90%, για να έχετε το προνόμιο να τα απολαμβάνετε πολύ πιο κάτω από την αρχική τους τιμή…

Με άλλα λόγια το Golden Deals προσφέρει λύσεις για κάθε γούστο!

Sites προσφορών: Οι παγίδες και πώς να τις αποφύγετε

Χρειάστηκαν κάτι λιγότερο από τρεις μήνες για να γίνουν κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Τώρα, πριν καλά καλά κλείσει ένας χρόνος από την πρώτη ημέρα που εξαργυρώσαμε χαμογελαστοί εκπτωτικό κουπόνι σε κατάστημα, είμαστε πλέον σε θέση να πούμε πως γνωρίζουμε καλά τις παγίδες του τρόπου λειτουργίας τους.

Πόσο θα ζήσεις; Ένα τεστ αίματος προβλέπει το μέλλον

Ερευνητές ανέπτυξαν ένα νέο τεστ αίματος το οποίο μετρά το μήκος των τελομερών και προβλέπει πόσα χρόνια θα ζήσουμε, υπολογίζοντας την ηλικία των κυττάρων και τον ρυθμό γήρανσης. Το προϊόν αναμένεται να κυκλοφορήσει στο εμπόριο μέσα στους επόμενους μήνες.

Benefit! Τα προϊόντα που λατρεύονται στο εξωτερικό έρχονται στα Sephora!

Το συγκεκριμένο beauty νέο ανήκει στην "θέλω απεγνωσμένα να το μοιραστώ μαζί σας" κατηγορία! Κι επιτέλους έφτασε η ώρα... Τα Benefit, τα προϊόντα που λατρεύονται από εκατομμύτια γυναίκες στο εξωτερικό φτάνουν στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora.

Ψηλή μπαλαρίνα

Τα πιο κομψά παπούτσια που θα φορέσεις φέτος.

Μία λυγερή μπαλαρίνα τραβάει πάντα τα βλέμματα, με την κομψότητα της και με την μαγική ιδιότητα της να φαίνεται πανύψηλη και λεπτή, ακόμα και με τις φλατ μπαλαρίνες της.

Εσώρουχα που «σμιλεύουν» τη σιλουέτα

Μόλις δοκιμάσατε ένα φουστάνι, που λατρεύετε και σας πάει πολύ το χρώμα του. Διαγράφει αρκετά όμως στους γοφούς… Λίγους πόντους πιο λεπτή να ήσασταν και θα ήταν τέλειο. Θέλετε να το φορέσετε το επόμενο βράδυ, άρα όση δίαιτα και γυμναστική κι αν κάνετε δεν προλαβαίνετε με τίποτα να τους χάσετε αυτούς τους πόντους.

Madame Shoe Shoe

Κάτω στην δικτατορία που προστάζει όλες τις λαμέ και μεταλλικές αποχρώσεις με στρασάκια και ασορτί γαλλικό πεντικιούρ ως νυφικό must υπόδημα.

Δύο καρέκλες και ένα τραπέζι από την Molteni

Με γεωμετρικό σχήμα η καρέκλα τραπεζαρίας «Alfa» που σχεδίασε ο Hannes Wettstein για λογαριασμό της Molteni & C, είναι κατασκευασμένη από ενισχυμένο πολυεστέρα με ίνες γυαλιού που την καταστούν πολύ ανθεκτική.
Απλός σχεδιασμός που μπορεί να συνδυαστεί με μίνιμαλ χώρους.

Καινοτομίες: Τα Νέα Πρωτοποριακά & «Έξυπνα» Υφάσματα.

Σύντομα   χάρη στην εξελισσόμενη τεχνολογία θα δούμε πολλές ενδιαφέρουσες καινοτομίες στα υφάσματα.
Η εταιρεία Hyosung Corp σε πρόσφατη παρουσίαση της αποκάλυψε μερικά από τα πρωτοποριακά  υφάσματα που έχει δημιουργήσει.

Προϊόντα after sun: Λάμψη και ενυδάτωση που επιβάλλεται

Η σημασία της βαθιάς ενυδάτωσης μετά την έκθεση στον ήλιο είναι εξίσου μεγάλη με αυτήν της χρήσης αντηλιακού πριν την ηλιοθεραπεία.Όλοι οι τύποι δέρματος μπορούν να αφυδατωθούν, ακόμα και οι πιο λιπαροί. «Η θεραπεία ενός αφυδατωμένου δέρματος είναι γενική και τοπική», εξηγεί η κ. Καυκιά. «Πρέπει να ισορροπήσει το νευρικό σύστημα, η τροφή να είναι άφθονη και πλούσια σε νερό και να χρησιμοποιούνται τα κατάλληλα καλλυντικά», όπως λέει.

Η Νέα πρέσβειρα της L’oreal

Η Leila Bekhti, μια ανερχόμενη γαλλίδα ηθοποιός, είναι το νέο πρόσωπο που θα βλέπουμε στις νέες καμπάνιες της L’Oréal.
«Η ομορφιά της Leila είναι τόσο μαγευτική και καθηλωτική. Το χάρισμα της και η έντονη προσωπικότητά της την κάνει το τέλειο εκπρόσωπος της L’Oréal.»

Καλοκαιρινές πλούσιες καμπύλες με μαγιό

Το καλοκαίρι πλησιάζει και σύντομα θα βγούμε στις παραλίες. Βρήκαμε μοναδικά μαγιό για εσάς. Αναδείξτε τις πλούσιες καμπύλες σας με στυλ!

Τα tankini & τα ’2 τεμάχια’ μαγιό είναι κολακευτικά και πολύ στην μόδα φέτος

Ακολουθήστε τα βήματα του senior make up artist της Mac Balthazar Gonzalez Pinel για ένα εντυπωσιακό Pop 80's μακιγιάζ


Ο διάσημος make up artist Balthazar Gonzalez Pinel αποκλειστικά στο Queen.gr.
O κορυφαίος μακιγιέρ της Mac βρέθηκε στην Ελλάδα για μερικές μέρες και μοιράστηκε αποκλειστικά με το Queen.gr τα μυστικά του για ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ με έντονα χρώματα εμπνευσμένο από τον David Bowie και την Pop 80's κουλτούρα.

Το πρώτο βήμα για να γίνεις pin up girl

Η’ αλλιώς το αγαπημένο κομμάτι στην γκαρνταρόμπας κάθε γυναίκας.
Άρχισε την pin up συλλογή σου  με το πρώτο και καλύτερο κομμάτι, τα παπούτσια.

Cheap & Chic! 10+1 Ψηλοτάκουνα κάτω από 50 ευρώ

Ετοιμάζεις τη γιορτινή λίστα αγορών σου; Το εορταστικό ωράριο που ξεκινά από σήμερα πολλαπλασιάζει τους πειρασμούς και καθιστά ακόμα πιο δύσκολη την προσπάθειά σου να μείνεις μέσα στα πλαίσια του budget σου!

Επίσκεψη στον γυναικολόγο

Τα προγράμματα προσυμπτωματικού ελέγχου συμβάλλουν στη μείωση της θνητότητας των γυναικών από καρκίνο του μαστού και του τραχήλου της μήτρας, σε ποσοστά που κυμαίνονται
από 30% έως 80%.

Fullah Sugah: Νέες Αφίξεις στις Καλοκαιρινές Τσάντες

Κομψές και οικονομικές!

Στα καταστήματα Fullah Sugah θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε τσάντες, ανάλογα με τα δικά σου γούστα και ανάγκες και βέβαια σε πολύ καλές τιμές!

Μαξιλάρια: Στηρίζοντας τα όνειρά σας

Μας στηρίζει τουλάχιστον οκτώ ώρες κάθε εικοσιτετράωρο. Μας συντροφεύει όταν χουζουρεύουμε και δεν θέλουμε να πάρουμε το κεφάλι μας από πάνω του. Το αγκαλιάζουμε όταν βλέπουμε μια συγκινητική ή μια τρομακτική ταινία. Όλοι έχουμε παίξει «πόλεμο», έχοντας ένα τέτοιο ως πυρομαχικό.

Πράσινο πουά

Το τέλειο φόρεμα για να αγγίξεις την ρομαντική σου πλευρά.
Ναι, πρέπει να το παραδεχτούμε ότι το στυλ: αέρινο, μίνι φόρεμα, δαντελένιες κάλτσες και καπέλο fedora που θυμίζει την ηρωίδα της ταινίας «Ημερολόγιο» μας αρέσει πολύ και το θεωρούμε συνώνυμο του καλοκαιριού.

Mel C: "Η κόρη μου με έσωσε από την ανορεξία"

Από κατάθλιψη και ανορεξία έπασχε η πρώην τραγουδίστρια των Spice Girls, Mel C, όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξη της στο She Magazine. Μάλιστα, υποστήριξε πως η σωτηρία της ήταν η κόρη που έφερε στον κόσμο πριν από δύο χρόνια.

Δερμοαπόξεση με Διαμάντια για Νεανική Επιδερμίδα.

Η δερμοαπόξεση,  σύμφωνα με έρευνα που αναφέρει  πρόσφατο τεύχος του  Archives of Dermatology, φαίνεται να προκαλεί μοριακές αλλαγές στο γηρασμένο δέρμα  που μιμούνται το τρόπο με τον οποίο το νεανικό δέρμα επουλώνεται κατά τη διαδικασία ίασης τραύματος.

«Δεν θα μπορούσα να συνεργαστώ ξανά μαζί τους»

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Νίνα Λοτσάρη ρωτήθηκε αν πληγώθηκε από τις δηλώσεις των συνεργατών της, Μέμο Μπεγνή και Χάρη Ρώμα, που δεν μίλησαν και με τα καλύτερα λόγια για την επαγγελματική τους συνύπαρξη.


Αποθήκευση ρούχων: Επιστροφή στο πατάρι

Η μετακόμιση των ρούχων από το πατάρι στην ντουλάπα και τούμπαλιν σίγουρα δεν συγκαταλέγεται στις αγαπημένες δραστηριότητες κανενός. Αν, όμως, το φθινόπωρο η αγγαρεία συνοδεύεται και από την μελαγχολία για το καλοκαίρι που τελειώνει, την άνοιξη το... χάπι φέρει σίγουρα κάποια ψήγματα χρυσού.

Διατροφικά tips ενόψει καλοκαιριού

Ο Μάιος έχει ήδη μπει, και οι πρώτες ζεστές ημέρες που τον συνοδεύουν χτυπούν το καμπανάκι του κινδύνου: Οι πρώτες καλοκαιρινές σας εμφανίσεις στις παραλίες πλησιάζουν επικίνδυνα και όσοι/όσες από εσάς τρέμετε στην ιδέα της πρώτης σας πρόβας με το μαγιό, σίγουρα θα έχετε περάσει ένα Πάσχα γεμάτο λιχουδιές και έναν χειμώνα με άφθονες ατασθαλίες, που τώρα φοβάστε πως θα βρείτε μπροστά σας –ή χειρότερα, επάνω σας.

Μακιγιαζ στο αυτοκινητο

Αργήσατε να ξυπνήσετε και δεν έχετε χρόνο να βαφτείτε στο σπίτι; Προέκυψε κάποιο σημαντικό ραντεβού κατά τη διάρκεια της ημέρας και πρέπει να είστε περιποιημένη και σε μισή ώρα εκεί; Μόλις τελειώσατε μια πολυάσχολη ημέρα και είστε καλεσμένη σε κάποια πρεμιέρα, αλλά δεν προλαβαίνετε να πάτε στο σπίτι για το απαραίτητο μακιγιάζ; Η λύση είναι μία: μακιγιάζ στο αυτοκίνητο! Μπορεί στην αρχή να σας φαίνεται... βουνό, αλλά, πιστέψτε με, στην πορεία θα σας γίνει δεύτερη φύση!

Η Cindy Crawford μιλάει για τα σύγχρονα πρότυπα ομορφιάς

Η 45χρονη καλλονή, Cindy Crawford, μίλησε πρόσφατα σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, εστιάζοντας περισσότερο στη σημερινή πραγματικότητα του επαγγέλματος που την έκανε γνωστή ανά την υφήλιο.

Γίνε εσύ η πριγκίπισσα Σίσσυ

Το πιο ονειρικό φόρεμα του καλοκαιριού.

Το πιο ιδανικό για ένα πρώτο ραντεβού είναι τον εντυπωσιάσεις με την πρώτη ματιά, να φορέσεις το πιο όμορφο φόρεμα -πάντα φόρεμα στο πρώτο ραντεβού- και το πιο όμορφο χαμόγελο σου και θα αφήσεις τις καλύτερες εντυπώσεις.


Οι επιπτώσεις της αϋπνίας

Οι βραχυπρόθεσμες επιπτώσεις περιλαμβάνουν:



  1. Μειωμένη εγρήγορση την επόμενη ημέρα.
  2. 1½ ώρα απώλεια ύπνου οδηγεί σε 32% μείωση εγρήγορσης.

Θέλεις flat κοιλιά; Πάρε μια μπάλα και κάνε τις ασκήσεις που σου δείχνει η γυμνάστρια Έφη Τσεκούρα

Προσθήκη λεζάντας
Η Medicine Ball θα σου χαρίσει την τέλεια κοιλιά, με απλές και εύκολες ασκήσεις από την άνεση του σπιτιού.

Πρόκειται για μια μπάλα που μοιάζει πολύ με εκείνη του μπάσκετ. Είναι πιο μικρή και θα την βρεις σε διάφορα βάρη.

Ζήτω οι γλάστρες!

Μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα απο τον τίτλο, δεν πρόκειται να ακολουθήσει σχολιασμός για την πληθώρα των «γλαστρών» που κυκλοφορούν γύρω μας, μιλάμε για τις πραγματικές γλάστρες, ξέρετε αυτές με τα όμορφα λουλουδάκια; Έσείς έχετε φυτά στο σπίτι σας; Και δεν αναφέρομαι μόνο στο μπαλκόνι σας και για τον εσωτερικό χώρο μιλάω. Γιατί να αποκτησεις φυτά στο σπίτι σου; Γιατί:

Αδυνατίζει με…σούσι

Αρκετοί είναι αυτοί που έχουν εντυπωσιαστεί από τη θεαματική αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση της Kirstie Alley όσον αφορά στο σωματικό της βάρος.

Νέο Άρωμα «Diesel Fuel for Life»

H  L’Oréal σε  συνεργασία με την Diesel δημιούργησαν δύο  νεανικά αρώματα για άνδρες και γυναίκες.  Το άρωμα είναι βασικά μια νέα φόρμουλα  του γνωστού αρώματος  «Diesel Fuel for Life». ¨Οπως λέγεται θα είναι δροσερό και σπιρτόζικο και θα απευθύνεται κυρίως σε  νεανικό κοινό.

I. Fontana: το νέο πρόσωπο της Mango

Η εταιρία Mango αλλάζει το Ισπανικό της προφίλ τοποθετώντας αυτή τη φορά μια σούπερ Βραζιλιάνα στο εξώφυλλο.


Η εταιρία Mango, γνωστή μέχρι πρόσφατα και για το κεντρικό της πρόσωπο -την Scarlett Johansson- αποφάσισε να αλλάξει χαρακτήρα. Το ισπανικό label επέλεξε την Βραζιλιάνα supermodel Ιsabeli Fontana για να δώσει το νέο της στίγμα.

Η Naomi Campbell παράνυφος της Kate Moss!

Η Naomi Campbell δεν φαίνεται ως ο τύπος της παρανύφου, η οποία θα κρατάει το νυφικό της νύφης στην εκκλησία, ούτε και πως θα φροντίσει ώστε η νύφη να δείχνει πιο όμορφη από εκείνη κατά τη διάρκεια της πιο σημαντικής βραδιάς της ζωής της. Φήμες πάντως την θέλουν να ντύνεται παράνυφος στο γάμος της Kate Moss...

Η κατανάλωση αναψυκτικών και ο καρδιαγγειακός κίνδυνος

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα μιας πρόσφατης μελέτης που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση “Archives of Neurology”, τα άτομα που καταναλώνουν σε καθημερινή βάση αναψυκτικά διαίτης διατρέχουν 61% υψηλότερο κίνδυνο καρδιαγγειακών συμβαμάτων (εγκεφαλικό επεισόδιο, έμφραγμα) σε σχέση με εκείνα που συνηθίζουν να τα αποφεύγουν.

Style Police: Διάσημες στο χρώμα της Φωτιάς!

Τρεις διάσημες  και εντυπωσιακές γυναίκες η Selena Gomez, η Malin Akerman και η Eva Mendes επέλεξαν φόρεμα στο χρώμα της φωτιάς για μια εκρηκτική εμφάνιση.
Τα κατάφεραν; Τι λέτε;

Με ένα σούπερ τοσοδούλι μίνι, ρετρό και ροζ μπικίνι

Οι εξορμήσεις στην παραλία άρχισαν κιόλας.

 Είναι σίγουρο ότι κάποιες από εσάς έχουν κάνει κιόλας το πρώτο τους μπάνιο και οι υπόλοιπες έχουν βγει ήδη στην αναζήτηση του φετινού τους μαγιό. Θέλεις κάτι απλό αλλά διαφορετικό, που αναδεικνύει το σώμα σου αλλά ταυτόχρονα να κρύβει τα αδύνατα σου σημεία.

SPA MEDITERRANEE για τα χέρια και τα πόδια

Η ήρεμη δύναμη των μεσογειακών συστατικών – για την ομορφιά των άκρων σας
Περιποίηση για την απαιτητική περιοχή των ποδιών, των χεριών αλλά και για τα νύχια, με πλούσια συστατικά που παίρνουν τη δύναμη και την ενέργειά τους, από το μεσογειακό ήλιο.
Για όμορφα, περιποιημένα άκρα – όλο το χρόνο!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...