Παντρεύτηκε η διάσημη ηθοποιός! Δες φωτογραφίες!

Τον εκλεκτό της καρδιάς της παντρεύτηκε σήμερα η Reese Witherspoon σε μια τελετή γεμάτη λαμπερούς καλεσμένους και πολύ Hollywood glam!

Η Irina δείχνει τα κάλη της.....

H Irina Shayk,είναι η κοπέλα του τυχερού Cristiano Ronaldo.Είναι 24 χρονών και κατάγεται απο την Ρωσία.Η Irina είναι γνωστή για την συμμετοχή της σε διαγωνισμούς και φωτογραφήσεις με μαγιώ,ενώ το πρόσωπό της φιγουράρει στις εξής μάρκες :Armani Exchange (2010), Guess (2008–2009), Intimissimi (2007–2009), Beach Bunny (2009), Lacoste (2007), LaPerla (2007).Kαι όπως θα δείτε παρακάτω,το φωτογραφικό της υλικό ειναι πλούσιο.

H τέχνη του pole dancing

Είναι ,εκ των πραγμάτων,ένας αισθησιακός χωρός,που στα στριπ shows,είναι απαραίτητος εξοπλισμός,αλλά δεν χρησιμοποιείται μόνο εκεί.Η κάθε γυναίκα επιδεικνύει,όχι μόνο τις σωματικές αλλά και τις χορευτικές της ικανότητες.

Μυστικά μακροζωίας από όλον τον κόσμο

Μπορεί το προσδόκιμο ζωής στην Ελλάδα να διαμορφώθηκε, σύμφωνα με μελέτες που πραγματοποιήθηκαν το 2004, στα 76,67 έτη για τους άνδρες και στα 81,46 έτη για τις γυναίκες, η αύξηση όμως του προσδόκιμου των τελευταίων χρόνων είναι πολύ μικρότερη σε σχέση με αυτή άλλων, ακόμα και δυτικοευρωπαϊκών χωρών, ενώ οι ερευνητές λένε πως τα πράγματα ενδέχονται πολύ χειρότερα για την επόμενη γενιά.

H Coco ....και το μπικίνι της.................

H Coco,λοιπόν ,αποφάσισε να πάει για μπάνιο,σε μια παραλία στο Μαιάμι,με ένα ........μικροκαμωμένο,ας πούμε,μπικίνι..Έτσι ,την είδε ο ήλιος,την είδε ο κόσμος και μεις...τα είδαμε όλα!!!!!!!!!!!

Tips για όμορφες μπούκλες

1. Επιλέξτε ένα σαµπουάν για σπαστά µαλλιά. Η σύνθεσή του θα βοηθήσει τις µπούκλες σας να διατηρήσουν την ελαστικότητα και τη ζωντάνια τους. Επίσης έτσι θα ξεµπερδεύονται πιο εύκολα και δεν θα φριζάρουν.

Koρίτσια στον πάγο..............

Τα κορίτσια στον πάγο είναι οι κοπέλες που,στην διάρκεια του διαλείματος,ενός αγώνα χόκευ,εκείνες καθαρίζουν τον πάγο,επευφημούν την ομάδα τους και ....κάνουν πρόγραμμα.....Δείτε,λοιπόν ,τα κορίτσια εν ώρα δράσης.

Η γλυκιά ανάμνηση της Μαλβίνας

Και ποιός δεν είχε παρακολουθήσει την Μαλβίνα Κάραλη στις μοναδικές εκπομπές της στην ΕΡΤ, στον ΑΝΤ1, στο MEGA, στο STAR, στο SEVEN X, στον ΣΚΑΪ και αλλού. Κι εγώ πολλές φορές καθόμουν μπροστά στην τηλεόραση και ευλαβικά δενόμουν με τις πνευματώδεις αθυροστομίες της και τις πανέξυπνες ατάκες της. Η Μαλβίνα ήταν ένας άνθρωπος ξεχωριστός, μια προσωπικότητα που σε μαγνήτιζε και ήταν αποδεκτή από τους πάντες!

"Οταν σκοτώσουμε τον γάμο μας ..."

Οι παλιές καλές μέρες που ήταν γεμάτες ενδιαφέρον και δράση έχουν περάσει και τη θέση τους πήραν μέρες ίδιες μεταξύ τους.

Συμβουλές για την αγορά ανεμιστήρων και air conditioners

Με αφορμή τη μεγάλη ζήτηση που παρατηρείται από τους καταναλωτές για αγορά ανεμιστήρων και κλιματιστικών την θερινή περίοδο, παραθέτουμε μερικές συμβουλες για τους καταναλωτές τι πρέπει να προσέχουν κατά τη διάρκεια των αγορών τους.

Κάμα Σούτρα: Το εγχειρίδιο του έρωτα – Ερωτικές στάσεις και τεχνικές

Το Κάμα Σούτρα (Kama Sutra ή Kamasutra) είναι ένα αρχαίο ινδικό κείμενο της σανσκριτικής λογοτεχνίας και χρονολογείται τον 2ο αιώνα μ.Χ. Αποτελεί μέρος μιας ομάδας κειμένων που ονομάζεται «Κάμα Σάστρα» (Kama Shastra) και είναι γνωστό παγκοσμίως και σαν «Το εγχειρίδιο του έρωτα».

Οι πιο παράξενες γυναίκες

Εδώ θα δείτε γυναίκες οι οποίες έχουν προκαλέσει με την ιδιαιτερότητας τούς άλλες ηθελημένα και άλλες μη,την περιέργεια του κόσμου..

Έπιπλα με την πατίνα του… προσωπικού σας στιλ

Η τραπεζαρία της μαμάς που μισείτε θανάσιμα, ένας παλιός καθρέφτης με τελείως ντεμοντέ πλαίσιο, μία καρέκλα που σκέφτεστε να πετάξετε γιατί απλά πιάνει χώρο… έπιπλα παλιά που κάποτε είχαν μία χρηστική αξία -ενδεχομένως και διακοσμητική ανάλογα με την οικιακή μόδα της εκάστοτε εποχής- αποτελούν ιδανικούς υποψήφιους για παλαίωση και «πατινάρισμα».

Νέες τάσεις στα κοσμήματα

Η μόδα είναι ένα πράγμα που κάθε πρόσωπο θέλει να ακολουθήσει αλλά μένοντας στη μόδα δεν είναι ένα εύκολο πράγμα. Είναι πολύ ακριβό και για την παραμονή στη μόδα πρέπει να σπάσετε μια τράπεζα επειδή η μόδα αλλάζει συνεχώς καθημερινά.

Τα τροπικά φυτά της Ρόδου

H ρετσινολαδιά, η βρωμοκαρυδιά, ο ιξός, η καζιμιρόα, η χοχόμπα, η αγαύη, η πλουμερία, οι φοινικιές, η γιακαράντα και η θεβέτια είναι μερικά μόνο από τα τροπικά δένδρα και λουλούδια που υπάρχουν σε κήπους και πλατείες του νησιού μας. Πόσοι όμως τα γνωρίζουν και τι ξέρουν για την καταγωγή και τη χρησιμότητά τους;

Eλαττώσετε την κυτταρίτιδα

Ο αιώνιος εφιάλτης της κάθε γυναίκας. Η ύπαρξη κυτταρίτιδας οφείλεται στην διεύρυνση των λιποθαλάμων στον υποδόριο ιστό. Συχνά συνδέεται με τοπικά μειωμένη αιμάτωση και με περιορισμένη ροή λέμφου. Ιδού ορισμένες συμβουλές για να την ελαττώσετε, αλλά, προσέξτε, αν δεν είστε συνεπείς, μην περιμένετε θαύματα!

Βγες με τις φίλες σου...


Κανόνισε ένα βράδυ να το αφιερώνεις στις φίλες σου.

Οι ψυχολόγοι τονίζουν πως είναι βασική ανάγκη σε ένα ζευγάρι, οι σύντροφοι να διατηρούν παράλληλα με τη σχέση και την “ανεξαρτησία” τους, τη ζωή τους.

Συμβουλές για τέλειες βλεφαρίδες

Παρακάτω θα δούμε μερικά μικρά μυστικά για να δείχνουν τα μάτια μας τέλεια,και τις βλεφαρίδες μας πολύ μακριές.

Τα κοσμήματα ZEADES τώρα και στην Ελλάδα

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την νέα συνεργασία του Ομίλου Διγαλάκη με την εταιρία κοσμημάτων ZEADES  ως αποκλειστικό αντιπρόσωπο στην Ελλάδα.
Ένα ταξίδι στην Πίζα στάθηκε η αφορμή για την κα Danielle Devresse και τον κο Frederic Brega για την δημιουργία της εταιρίας ZEADES, με έδρα το Monte Carlo.

Άνοιξη η εποχή του έρωτα

Έρωτας και άνοιξη… στο μυαλό όλων μας η άνοιξη είναι η εποχή του έρωτα, η εποχή όπου οι αισθήσεις ξυπνούν και το μυαλό και το σώμα μας είναι έτοιμα να δεχτούν νέα ερεθίσματα. Όχι ότι ο έρωτας δεν μπορεί να μας χτυπήσει και καταχείμωνο, αλλά όπως και να το κάνουμε, την άνοιξη όλα είναι αλλιώς…

Τι δεν σου έχουν πει για τις ψυχολογικές θεραπείες

Εσύ ξέρεις πότε είναι ο σωστός χρόνος για σενα.
Μερικοί άνθρωποι επισκέπτονται τον ψυχολόγο μετά από πιεστικές κάποιες φορές παραινέσεις των ανθρώπων γύρω τους. Τις περισσότερες φορές το καλύτερο είναι να επιλέξεις εσύ το χρόνο που θα επισκεφτείς έναν θεραπευτή για να συζητήσεις τα θέματα που σε απασχολούν

Κρύσταλλοι εξοικονόμησης νερού. Εναλλακτικό πότισμα

Το πότισμα των φυτών μπορεί να είναι ένα πολύ δαπανηρή υπόθεση, ιδιαίτερα σε περιοχές με μεγάλης εξάτμιση, όπου τα φυτά δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα ξηρά κλίματα που καλλιεργούνται. Αν και  η στροφή στην καλλιέργεια ανθεκτικών στην ξηρασία φυτών είναι σίγουρα χρήσιμη λύση, δεν είναι ωστόσο πάντα εφικτή στην πράξη, ή σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι διαβολικοί… άγγελοι ξαναχτύπησαν

Η Adriana Lima και η Candice Swanepoel αποτελούν την φαντασίωση κάθε άνδρα και όχι άδικα. Για άλλη μια φορά μέσα σε λίγες μέρες οι δύο καυτές καλλονές φωτογραφήθηκαν με τα τελευταία εσώρουχα της Victoria’s Secret.

10 καλά κρυμμένα μυστικά από την ιστορία της μόδας

Η μόδα αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες και επικερδείς «βιομηχανίες». Ένας πραγματικός κολοσσός, όπου η τέχνη και το κέρδος παντρεύονται με τον πιο επιτυχημένο -μετά το Χόλυγουντ- τρόπο. Και όπως σε κάθε μύθο, έτσι και ο παραμυθένιος κόσμος της μόδας κρύβει μερικά «αμαρτωλά» μυστικά στο παρελθόν του. Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε δέκα απ' αυτά. Μερικά είναι απλώς αστεία, μερικά «πιπεράτα» και άλλα απλά ενδιαφέροντα από... ιστορικής άποψης.

Διαμαντένια διαφήμιση αλά Britney για 13 εκατ. ευρώ

Μια πολύ εντυπωσιακή φωτογράφηση έκανε η Βρετανίδα ηθοποιός Αmanda Holden. Ξαπλωμένη και με ένα φόρεμα στολισμένο από διαμάντια, που παραπέμπει σε εκείνο που φορούσε η Britney Spears στο βίντεο κλιπ του 2004 «Toxic», προμοτάρει το τζακ ποτ στο EuroMillions, που αγγίζει τα 117 εκατομμύρια λίρες (12,9 εκατομμύρια ευρώ).

Ντίβες Του Χόλυγουντ

Ομορφιά.Ταλέντο.Δόξα.Πλούτος.Αυτές οι υπέροχες γυναίκες τα είχαν όλα και έκλεψαν την καρδιά πολλών φαν τους,ανα τον κόσμο.Η βιομηχανία κινηματογράφου Αμερικής ,διεξήγαγε μια δημοσκόπηση για να μάθει ποιά ντίβα του Χόλυγουντ,εν ζωή ή όχι,έρχεται πρώτη του κοινού.Αυτά είναι τα αποτελέσματα...Θαυμάστε!!

Booty talk: 10 διάσημες γυναίκες μιλούν για τα διάσημα οπίσθια τους

Είμαστε σίγουροι για το τι σκέπτεσαι μόλις αντικρίζεις τα παρακάτω διάσημα οπίσθια. Αυτό που δεν ήξερες είναι το τι σκέφτονται οι κάτοχοί του. Μια μικρή έρευνα στις συνεντεύξεις τους ήταν αρκετή για να ξεθάψουμε τις σκέψεις τους

Roof Garden. Μεταμορφώστε την ταράτσα σε παράδεισο

Με τη σωστή περίφραξη και τα κατάλληλα φυτά η ταράτσα μπορεί να μεταμορφωθεί σ' έναν ιδιωτικό παράδεισο που είναι ταυτόχρονα και πολύτιμος πνεύμονας οξυγόνου για τις πυκνοκατοικημένες αστικές περιοχές, στις οποίες υπάρχει κατά κανόνα αισθητή έλλειψη πρασίνου.

Γήρανση: Απλοί τρόποι για να την καθυστερήσουμε

Με την πάροδο της ηλικίας δημιουργούνται προοδευτικές φθορές στο ανθρώπινο σώμα, με παράλληλη μείωση της ικανότητας που έχει να επισκευάζει τις φθορές αυτές.

Ο ρυθμός της γήρανσης είναι διαφορετικός από άτομο σε άτομο και σήμερα η Επιστήμη της Ιατρικής χρησιμοποιεί τον όρο βιολογική ηλικία, που αντιστοιχεί στην εσωτερική κατάσταση των λειτουργικών συστημάτων του οργανισμού και τον όρο χρονολογική ηλικία που αντιστοιχεί στην χρονολογική ηλικία του κάθε ατόμου. Έτσι ένας άνθρωπος μπορεί να είναι ενενήντα ετών, αλλά τα βιολογικά του συστήματα να έχουν την ακμή εβδομηνταπεντάρη.

Η μεγάλη απόφαση της Katie Holmes

ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΜΠΗ. Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ. ΘΑ ΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ COLORIST ΤΗΣ Η ΟΧΙ;

Γιατί χωρίζουν όλο και περισσότερα παντρεμένα ζευγάρια;

Τελικά τα ετερώνυμα μάλλον απωθούνται και δεν έλκονται, όπως αποκάλυψε έρευνα, που μελέτησε τις αιτίες χωρισμού 2.500 ζευγαριών...

Τα χρήματα, η επιθυμία για την απόκτηση παιδιών, το αλκοόλ, το κάπνισμα και η διαφορά ηλικίας, είναι μερικοί από τους βασικότερους λόγους χωρισμού, όπως αποκάλυψε έρευνα του Πανεπιστημίου της Καμπέρα.

Στο μυαλό της Madame Grès

Η ΠΙΟ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΜΟΔΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΑΙΩΝΑ, Η MADAME GRèS Η ΑΛΛΩΣ ALIX, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΙΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΤΟ MUSéE BOURDELLE, ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ.

Βλαστοκύτταρα: Όσα πρέπει να ξέρουμε

Ο αιώνας της μοριακής βιολογίας θα είναι σύμφωνα με τους επιστήμονες αυτός που διανύουμε, και δεν μας κάνει εντύπωση. Η πρόοδος της Κυτταρικής Βιολογίας έχει κάνει άλματα σχετικά με τις νέες μορφές θεραπειών σε πολύ σοβαρές ασθένειες και μας δίνει μέρα με τη μέρα βάσιμους λόγους να ελπίζουμε ότι στο μέλλον θα έχουμε τη δυνατότητα να αποφύγουμε πολλές από αυτές.

Πόσο διεγερτικές είναι τελικά οι αφροδισιακές τροφές

Από αμνημονεύτων χρόνων η σοκολάτα έχει συνδεθεί με τον έρωτα. Αισθησιακή, απολαυστική, τονωτική. Δεν είναι τυχαίο ότι οι Μάγιας την αποκαλούσαν ‘’τροφή των θεών’’.

Διακοσμήστε το Μπαλκόνι με Αρωματικά Φυτά

Καλλιεργούνται από πολύ παλιά για το άρωμα που σκορπίζουν γύρω τους, τις γεύσεις που δίνουν σε αλμυρές και γλυκές συνταγές, τις φαρμακευτικές τους ιδιότητες, αλλά και καθαρά για διακοσμητικούς λόγους. Και όλα αυτά τα προσφέρουν χωρίς να έχουν ιδιαίτερες καλλιεργητικές απαιτήσεις ή δυσκολίες.

Όταν ερωτευόμαστε...

Όταν ερωτεύεστε, οι ορμόνες στο σώμα σας παρουσιάζουν αξιοσημείωτες αλλαγές. Στους άνδρες, η ορμόνη τεστοστερόνη που μεταξύ άλλων αυξάνει την επιθετικότητα και τη σεξουαλική ορμή, μειώνεται. Αντίθετα στις γυναίκες, η τεστοστερόνη που συνήθως βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα και είναι υπεύθυνη για τη σεξουαλική ορμή των γυναικών, αυξάνεται.

Ποιο ζώδιο κρύβει πολλά μυστικά;

Θέλεις να μάθεις ποια ζώδια ξέρουν και κρατούν καλά φυλαγμένα τα μυστικά τους; Είσαι σίγουρος πως τα φιλαράκια σου, σου λένε τα πάντα; Αναρωτιέσαι κάποιες στιγμές αν οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν είναι έμπιστοι και κρατούν το στόμα τους κλειστό;

Οικονομική κρίση και ψυχοσωματικές επιδράσεις

Έρευνες έχουν αποδείξει ότι όταν ο άνθρωπος βρίσκεται σε παρατεταμένο άγχος, υπάρχουν σημαντικότατες επιδράσεις στην ψυχική του διάθεση, και κατ' επέκταση στον οργανισμό του, π.χ. η μείωση της άμυνας του οργανισμού, μέσα από έναν πολύπλοκο μηχανισμό, που οφείλεται στην επικοινωνία νευρικού και αμυντικού συστήματος του οργανισμού μας.

Το προϊόν που μας κάνει να ονειρευόμαστε το τέλειο σώμα και να το αποκτάμε!

3,2,1...
Η μέρα που θα φορέσουμε τα αγαπημένα μας hot pants πλησιάζει (για να μην μιλήσουμε για το μπικίνι!). Στη λίστα με τα Do's των ερχόμενων έχει μπει η σωστή διατροφή και τη καθημερινή εφαρμογή του ορού Offensive Cellulite από την Elancyl. Και μπορεί με προσεκτική διατροφή που διαρκεί μόλις 14 μέρες να μην καταφέρεις και πάρα πολλά, εφαρμόζοντας όμως το συγκεκριμένο προϊόν για μόλις τόσες μέρες το αποτέλεσμα είναι θεαματικό.

Η αδελφή ψυχή μου

Mαρία, πιστεύω ότι ζω το τελευταίο διάστημα μια σχέση υπέροχη. Είναι για μένα η αδελφή ψυχή μου, είναι ο ίδιος μου ο εαυτός . Είναι όλα τόσο τέλεια που αναρωτιέμαι αν όντως υπάρχει αυτό που λένε κάποιοι  …ότι κάπου υπάρχει κάποιος που είναι η αδελφή ψυχή μας!

Tα πιο όμορφα γραφικά σε γυναικεία μορφή

Θα μπορούσαν να είναι πραγματικές γυναικείες φιγούρες,φωτογραφημένες απο κάποιον επαγγελματία φωτογράφο.Στην πραγματικότητα,είναι απλά,γραφικά με γυναικείες μορφές ,που όμως είναι πανέμορφες.

Sexy Μαζορέτες

Aυτές οι σέξυ μαζορέτες,προέρχονται απο την Νότια και την Λατινική Αμερική.Εκεί είναι γνωστές ως Porristas.Άσχετα πως ονομάζονται,αυτά τα σκανδαλώδη κορίτσια είναι υπέροχα.Σέξυ κορίτσια μπορούν ,όμως,να βρεθούν παντού...

Η Κίνα έχει θηλυκά Τοπ Μόντελ??

Όταν βλέπει κανείς αυτές τις φωτογραφίες,εκτός απο τις δύο τελευταίες,λέει : Tι όμορφο κορίτσι,γλυκειά και γοητευτική.Όταν όμως δείτε τις δύο τελευταίες,είμαι σίγουρη οτι θα χάσετε κάθε ενθουσιασμό!!!

Ακαταμάχητες Μαύρες Κυρίες...

Πραγματικά ,αγαπάμε τις γυναίκες με εξωτική ομορφιά και πάντα κάνουμε ανάρτηση για αυτές.Τώρα ήρθε η σειρά για τις μαύρες κυρίες να φιλοξενηθούν στο μπλογκ μας.Δεν μας ενδιαφέρει το χρώμα ή η φυλή τους,μιας και τα κορίτσια είναι πανέμορφα και μπορούμε να τα κοιτάμε όποτε θέλουμε.Τα κορίτσια αυτά,ταιριάζουν απόλυτα σε αυτήν την κατηγορία.

ΑΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Η ασεξουαλικότητα, ή αλλιώς η μη σεξουαλικότητα, αποτελεί λέξη που προκύπτει από την απόδοση της αγγλικής λέξης asexuality που μέχρι πρόσφατα περιέγραφε την αφυλετική αναπαραγωγή οργανισμών όπως αμοιβάδες, μύκητες και είδη σκουληκιών.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...