Τι είναι ασυγχώρητο σε μία σχέση; Τα «φάουλ» του έρωτα

«Όλα τα ανέχομαι. Αλλά όχι το κέρατο». Αυτή η φράση ηχεί πολύ γνώριμη, καθώς η απιστία έχει ταυτιστεί με την υπέρτατη προδοσία σε μια σχέση και οδηγεί συχνά στην… λήξη της συνεργασίας.

Οι ομορφότερες σταρ του κλασικού Hollywood

Αιώνια πρότυπα θηλυκότητας είναι ο ηπιότερος χαρακτηρισμός που μπορούμε να αποδώσουμε σε αυτές τις υπάρξεις που τίμησαν το πανί με την δισδιάστατη γοητεία τους. Έκαναν πολλά εκατομμύρια άνδρες να τις ερωτευτούν, άλλες τόσες γυναίκες να τις μιμηθούν και έφεραν στα ταμεία του Hollywood πολλά εκατομμύρια δολάρια.

Ερωτικά τρίγωνα: Όταν η ευτυχία… κόβεται στα τρία

Ένας νεαρός τα φτιάχνει και με την μάνα και με την κόρη. Ένας άλλος άνδρας ερωτεύεται την μητέρα του καλύτερού του φίλου. Μία μοιραία γυναίκα υποκύπτει στον πειρασμό και μπλέκει ερωτικά με τον αδερφό του συζύγου της. Σας θυμίζουν τίποτα όλα τα παραπάνω;

O πιο γρήγορος και όμορφος browser είναι ο νέος Internet Explorer 9

Ο νέος Internet Explorer 9 της Microsoft είναι γεγονός! Ένας πανίσχυρος web browser με απίστευτες δυνατότητες είναι εδώ να ταράξει τα νερά των μέχρι τώρα γνωστών δυνατοτήτων στο internetικό surfing! Ανανεωμένος όσο ποτέ, με νέα εμφάνιση και συστήματα ασφαλείας για να νιώθετε σίγουροι , ήρθε τώρα να αποκαταστήσει τις “κακές φήμες” του γνωστού αυτού περιηγητή (browser). Είναι λοιπόν καιρός να τον εγκαταστήσετε κι εσείς στον υπολογιστή σας και να “χαρείτε” κάθε μέρα την πλοήγησή σας στο internet.

White Smile: Mία μοναδική μέθοδος λεύκανσης δοντιών

Το White Smile™ είναι μία μοναδική μέθοδος λεύκανσης δοντιών, η οποία έχει λευκάνει τα χαμόγελα χιλιάδων ικανοποιημένων πελατών. Η μοναδική του φόρμουλα από φυσικά συστατικά αναδεικνύει το φυσικό λευκό των δοντιών σας καί σας δίνει την δυνατότητα να αποκτήσετε λευκά και αστραφτερά δόντια στην άνεση του σπιτιού σας. Το στυλό λεύκανσης White Smile είναι εύκολο καί άνετο για χρήση. Τα αποτελέσματα που σας δίνει το White Smile είναι τόσο καλά όσο και αυτά που θα σας έδινε μία επίσκεψη σε κάποιο ειδικό. Ωστόσο το White Smile είναι 5 φορές φθηνότερο από μία επίσκεψη στον οδοντίατρο.

Πλαστικά Παπούτσια: 10 Οικονομικά Σχέδια που θα Λατρέψεις αυτό το Καλοκαίρι!

Τα πλαστικά παπούτσια και αξεσουάρ έχουν γίνει μόδα!

Από τις πιο μικρές εταιρίες, μέχρι τους πιο μεγάλους οίκους μόδας… απλά θα τα δεις παντού να φιγουράρουν αυτό το καλοκαίρι!

Ψυχολογικά τεστ: Δείτε ποιοι -νομίζετε πως- είστε

Τι είναι αυτό που μας ενθουσιάζει τόσο πολύ κάθε φορά που τυχαία «πέφτουμε» πάνω σε κάποιο ψυχολογικό τεστ που κάποιος φίλος έδειξε σε έναν άλλον φίλο και σκοπό έχει να αναδείξει άγνωστες πτυχές της προσωπικότητας μας;

Guerlain: Παρουσιάζει το Νέο της Άρωμα Jasminora

Η σειρά Aqua Allegoria της Guerlain ανανεώνεται, αφού στη συλλογή της προστίθεται ένα ακόμα άρωμα.

Το Jasminora είναι το τελευταίο άρωμα της εταιρίας, το οποίο και παρουσιάζει η ρωσίδα Anna Selezneva στη νέα διαφημιστική καμπάνια του brand.

ΣΟΚ: Αυτοκτόνησε η μητέρα του ανορεξικού μοντέλου

Τρεις εβδομάδες μετά το θάνατο της κόρης της η μητέρα της Ιζαμπέλ Κάρο αυτοκτόνησε από τύψεις για...
 την κατάληξη της κόρης της.

Sexy βλέμμα! Πώς να τοποθετήσεις ψεύτικες βλεφαρίδες- τουφάκια!

Ας πούμε αλήθειες: όσο καλό κι αν είναι το mascara που έχεις στο νεσεσέρ σου αν έχεις πολύ κοντές βλεφαρίδες δεν βλέπεις αποτέλεσμα όσες στρώσεις κι αν περάσεις.

Γίνε η σύγχρονη Bettie Page

H βρετανική εταιρεία «What Katie Did»  εμπνέεται από...

το all time classic pin-up girl και δημιουργεί ξεχωριστές σειρές εσωρούχων.


Mπιγιονσέ: "Έχω θυσιάσει τη ζωή μου για να κάνω καριέρα"

Πολά ψυχολογικά προβλήματα έχει τελευταία η Μπιγιονσε, η οποία εξομολογήθηλε μετά πόνου ότι έχει θυσιάσει την κοινωνική της ζωή για να αφοσιωθεί στην καριέρα της.

Μόδα Καλοκαίρι 2011: Σέξι στο Μάξι-μουμ!

Αν νομίζεις ότι σέξι είναι μόνο τα μίνι, δες τα φορέματα που ακολουθούν και θα αλλάξεις γνώμη! Γιατί το μακρύ φόρεμα είναι εδώ και φέτος το καλοκαίρι, για εμφανίσεις που θα κλέψουν τις εντυπώσεις...

Τι θα βάλω στις διακοπές; Πες μας που θα πας…

Το καλοκαίρι έφτασε. Ετοιμάζουμε βαλίτσες για τις διακοπές μας. Έχουμε βρει τον προορισμό αλλά δεν ξέρουμε τι να πάρουμε μαζί μας. Το πρόβλημα είναι συνηθισμένο και κοινό για όλες μας. Τι να πάρω μαζί μου στις διακοπές;

Δημιούργησε έναν ενδιαφέροντα τοίχο!

Έχεις ένα τοίχο που δε σου αρέσει, είναι βαμμένος με κάποιο αδιάφορο χρώμα, άδειος και σκέφτεσαι τι να κάνεις για να τον ζωντανέψεις, με τι να τον διακοσμήσεις;

LookBook | H&M Ιούνιος 2011 – Τα Νέα Ρούχα και Αξεσουάρ!

Για τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες, τα H&M σου έχουν την λύση ώστε να ανανεώσεις και πάλι την γκαρνταρόμπα σου οικονομικά!

Από σήμερα Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011, στα καταστήματα H&M θα μπορείς να εντοπίσεις τις νέες αφίξεις σε ρούχα και αξεσουάρ!

Deconstruction: το απόλυτο σταρ λουκ!

Θέλεις να πετύχεις το λουκ των σταρ με τις έντονες σκούρες ρίζες που ανοίγουν όσο πλησιάζουμε στις άκρες των μαλλιών; Τότε πρέπει να μάθεις τα πάντα για την Deconstruction, τη μέθοδο που έχουν ερωτευτεί οι διάσημες ανά τον κόσμο! Διάβασε πώς θα πετύχεις το απόλυτο τρεντ της σεζόν για να λάμψεις σαν σταρ!

Εργασιακοί παράδεισοι: Και όμως υπάρχουν!

Σε μια εποχή που το 8ωρο αποτελεί μακρινή ανάμνηση και ο προσωπικός χρόνος φαντάζει πολυτέλεια, η Οργάνωση για την Οικονομική Συνεργασία και Ανάπτυξη (OECD) δημοσίευσε λίστα με τις χώρες όπου οι κάτοικοί τους δεν ζουν για να δουλεύουν αλλά συνδυάζουν την εργασία με την προσωπική ζωή. Χρειάζεται να πούμε ότι η Ελλάδα δεν είναι μέσα σ’ αυτές;

Melina May: DKNY jeans και εσώρουχα No Romeo με 60% έκπτωση!

Σέξι και όποιος αντέξει…
Είναι το motto της τρέχουσας σεζόν ότι αφορά τα εσώρουχα! Γιατί δεν θέλουμε ένα άλλο λαϊκό ρητό να ισχύσει λέγοντας «απ’ έξω κούκλα και από μέσα…»!

Λάθη...ομορφιάς

Οι γυναίκες είτε από έλλειψη σωστής ενημέρωσης είτε από άγνοια, κάνουν πολλά λάθη ομορφιάς. Κάποια από αυτά είναι τα παρακάτω:

Ακμή και πως να τη θεραπεύσετε

Πολλές γυναίκες ταλαιπωρούνται από ακμή και πολλές είναι εκείνες που αποζητάνε τρόπους για να αποκτήσουν ένα τέλειο δέρμα.

Διακόσμηση: Νησίδα σωτηρίας!

Διακόσμηση: Νησίδα σωτηρίας
Μπορεί οι πρακτικές νησίδες της κουζίνας να σας φαίνονται μια λύση που απευθύνεται αποκλειστικά σε πολύ μεγάλους χώρους όμως αποτελεί μια έξυπνη ιδέα και για μικροσκοπικούς. 

ΚΑΓΙΕΝ...ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟΝ

Αμερικάνοι ερευνητές υποστηρίζουν ότι η κατανάλωση πιπεριού καγιέν κόβει την όρεξη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα φυσικό διαιτητικό "εργαλείο".

Γυαλιά ηλίου: Τραβήξτε τα βλέμματα!

Ετοιμάζεις βαλίτσα για το πολυπόθητο ταξίδι, φροντίζοντας να συμπεριλάβεις τα απολύτως απαραίτητα: δυο-τρία μαγιώ, ειδικά αντιλιακά για κάθε μέρος του σώματος (special για την προστασία του πιγουνιού ή για το εσωτερικό του αγκώνα), περίπου ένα εκατομμύριο ριχτά φορέματα (και αν συμβεί κανένα απρόοπτο, να μην έχεις να αλλάξεις;) και φυσικά ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου… το οποίο όντας μόνο, έχει αποφασίσει πως και αυτό το καλοκαίρι θα ταλαιπωρηθεί, προσπαθώντας να βγάλει τις ακριβοπληρωμένες υποχρεώσεις του…

Η έλλειψη ύπνου στοιχίζει περισσότερο στις γυναίκες

Σας λείπει ύπνος; Δεν είστε η μόνη. Σχεδόν το ένα τέταρτο των ανθρώπων δεν κοιμάται τις απαραίτητες για τον οργανισμό 6 έως 8 ώρες καθημερινά, κάτι που έχει και δυσάρεστες επιπτώσεις στην υγεία του.

ΣΤΗ FABRICA ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Το γνωστό Ιταλικό κέντρο έρευνας και επικοινωνίας, παρουσιάζει φέτος στη Βενετία μέρος του έργου του Κουβανού καλλιτέχνη, Erik Ravelo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...