Τα κακά κορίτσια πάνε παντού.............

Το συγκεκριμένο κορίτσι,όμως,βρίσκεται μόνη στο σπίτι και μας δείχνει τι κάνει τις ελεύθερες ώρες της.!!!!!!!!!!!!!

Αν είσαι “προχωρημένη” στο σεξ, υπάρχει περίπτωση να σε κακοχαρακτηρίσει;

Υπάρχει τελικά! Οπότε τσέκαρε τι πρέπει να έχεις στο νου σου...
Έκακτο meeting, λέει. Μας συγκέντρωσε όλους σπίτι της. Φρικαρισμένη. Έξαλλη. Στεναχωρημένη. Το θέμα μας ήταν το Sex! Το σεξ με το αγόρι της. Το καινούριο αγόρι της.

Άντρες και πορνογραφία...από τα μάτια των γυναικών!

Ποια γυναίκα δεν έχει θυμώσει στη θέα κάποιου πορνογραφικού περιοδικού ή μπροστά στην συλλογή ταινιών ροζ περιεχομένου του αγαπημένου της! Ποια γυναίκα δεν έχει νιώσει να απειλείται από την κάθε γυμνή ή ημίγυμνη κουκλάρα που ποζάρει προκλητικά και ανεβάζει την θερμοκρασία του κάθε αρσενικού; Άντρες και πορνογραφία λοιπόν, μέσα από τα μάτια των γυναικών! Απολαύστε…

Δυσοσμία στόματος

Όσο απλοϊκό και αν φαίνεται, η δυσοσμία του στόματος προκαλεί έντονα ψυχολογικά προβλήματα στους ασθενείς
και πολλές φορές μπορεί να αλλάξει και τη συμπεριφορά τους.
Ετσι, η αιτιολογική αντιμετώπιση του προβλήματος χρειάζεται κατ' αρχάς καλή διερεύνηση του ασθενούς, από πλευράς ιστορικού, μαζί με τις απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις.

Πώς θα τον κάνεις του χεριού σου

Μήπως είσαι άτυχη στον έρωτα; Μήπως δεν μπορείς να πείσεις άντρα για άντρα να δεσμευτεί μαζί σου; Μήπως ο σύζυγος σου φέρεται χειρότερα και από οικιακή βοηθό; Σύμφωνα με ένα νέο βιβλίο, της διάσημης Σέρι Άργκοβ (Sherry Argov) πρέπει να ξεχάσεις το καλό κορίτσι και να φέρεσαι σαν πραγματική ντίβα απέναντι στα αρσενικά.

Λιτό και πληθωρικό

Τετραώροφη μονοκατοικία σε μια περιοχή του Σαν Φρανσίσκο σχεδιασμένη από τον αρχιτέκτονα John Maniscalco. Ανοιχτοί χώροι που οι μεγάλες τζαμαρίες στην πρόσοψη τους κάνει ακόμη πιο ευάερους. Απαλό λευκό στους τοίχους μεγεθύνει τα πάντα. Λιτά έπιπλα, σε αντίθεση με την πληθωρικότητα του χώρου, μοιάζει όμως να τον κατευνάζουν, σε ευθείες γραμμές, ενισχύουν την κυβιστική αισθητική που κυριαρχεί με τις κάθετες και οριζόντιες επιφάνειες να συναντιούνται μεταξύ τους σε ένα ανοιχτό εσωτερικό τοπίο που κατανέμετε από τις χρήσεις που καθορίζουν τα έπιπλα.

Η H&M στο νέο εμπορικό River West

Η H&M ανοίγει το 19ο κατάστημα της στην Ελλάδα, στο νέο εμπορικό River West, στη Λεωφόρο Κηφισού 96-98. Το νέο 1.156 τ.μ. κατάστημα για όλη την οικογένεια θα ανοίξει τις πόρτες του στις 14 Απριλίου, στις 11 π.μ., προσφέροντας μόδα και ποιότητα στις καλύτερες τιμές.

Οι άνδρες που παντρεύονται έξυπνες γυναίκες ζουν περισσότερο

Υπάρχει μία επίμονη υποψία ανάμεσα στα κορίτσια (καθώς αποδεικνύεται από την αντιπάθειά τους στα μαθήματα των «θετικών» επιστημών) ότι τα αγόρια δεν υπολογίζουν την εξυπνάδα ως σημαντικό χαρακτηριστικό της δια βίου συντρόφου τους. Αν έχουν, δηλαδή, να επιλέξουν ανάμεσα σε μία πανέμορφη και μία πανέξυπνη κοπέλα, δεν είναι σίγουρο ότι θα διαλέξουν το δεύτερο, καθώς πολλοί άνδρες πιστεύουν ότι μπορούν να είναι αρκετά έξυπνοι και για τους δύο. Κι όμως, αποδεικνύεται τελικά ότι κάνουν λάθος.

Σύγχρονος άνδρας: Ένας homo sapiens για... κλάματα

Στο βιβλίο του The Science of the Inadequate Modern Male, ο γνωστός ανθρωπολόγος Peter McAllister μιλάει για την πλήρη αδυναμία του σύγχρονου ανθρώπου να προσεγγίσει τις φυσικές ικανότητες των μακρινών προγόνων του.

Αγάπη και εξάρτηση.

Αποσπασμα από το βιβλίο Κι έζησαν αυτοί καλά...με εμάς τι γίνεται; Τι είναι αλήθεια η αγάπη; Η αγάπη δεν μπορεί να περιοριστεί σε λέξεις. Η αγάπη είναι κάτι που πρέπει να νιώσουμε για να μπορούμε να το περιγράψουμε και να το εκφράσουμε σε όλη του την έκταση. Προϋποθέτει την έλλειψη φόβου και την πίστη στον άνθρωπο. Προϋποθέτει κοινούς στόχους, προϋποθέτει μια απόλυτη ένωση των ψυχών μας και όχι μια απλή συμφωνία του μυαλού μας. Η αγάπη είναι μια λέξη, ένα άγγιγμα, ένα χαμόγελο, μια ζεστή αγκαλιά. Η αγάπη χωράει σε όλες μας τις αντιδράσεις και τις σκέψεις.

Λεβάντα η Στενόφυλλος (Lavandula Angustifolia)

Από όλα τα είδη λεβάντας που υπάρχουν ως σήμερα μια μονάχα έχει καταφέρει να αποσπάσει το ενδιαφέρον των καλλιεργητών η οποία φυσικά δεν είναι άλλη από την Λεβάντα τη Στενόφυλλο (Lavandula Angustifolia).

Η Κέιτ δεν θα γίνει ποτέ πριγκίπισσα

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι η 29χρονη μελαχρινή «κοινή θνητή» να παντρευτεί τον πρίγκιπά της και στα σχετικά δημοσιεύματα ήδη δίπλα στο όνομά της φιγουράρει και ο «υψηλός» τίτλος της. Είναι όμως σωστός;
Από τη στιγμή που ανακοινώθηκαν οι αρραβώνες της με τον Γουίλιαμ (William) η Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton) έγινε «πριγκίπισσα», όπως ακριβώς είχε γίνει και η μητέρα του αγαπημένου της, Νταϊάνα (Diana).

Πόσο και γιατί αλλάζει το σώμα μας ανά τις δεκαετίες;

H Susie Orbach, συγγραφέας, ψυχοθεραπεύτρια της πριγκίπισσας Νταϊάνα και καθηγήτρια σήμερα του τμήματος κοινωνιολογίας του London School of Economics, ανέπτυξε -με επιστημονικά τεκμηριωμένα επιχειρήματα- την θεωρία της αλλαγής που υπέστη ο ανδρικός, λιγότερο, και γυναικείος, περισσότερο, σωματότυπος τις τελευταίες δεκαετίες.

Το ανανεωμένο τρίποδο φωτιστικό

Το τρίποδο φωτιστικό δαπέδου είναι ένα μοντέρνο φωτιστικό που θυμίζει τα επαγγελματικά φωτιστικά σε στούντιο φωτογράφησης. Τελευταία εμφανίζεται όλο και πιο συχνά σε εσωτερικούς χώρους κατοικιών και ομολογώ  πως μου αρέσουν να τα βλέπω.

Nαι στην ηλιοθεραπεία αλλά με κανόνες

Όσο και αν στο παρελθόν ακούγαμε περί προστασίας από τον καρκίνο λίγο σαν τις αναγκαστικές συμβουλές της μαμάς στην εφηβική ηλικία, τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν πως ήρθε η ώρα να αλλάξουμε στάση, δεδομένου, πως οι πιθανότητες να προσβληθεί κάποιος σήμερα είναι 1 στις 100 ενώ το 1950 ήταν 1 στις 2.500!

Ερωτήσεις που τρομάζουν τους άντρες....

«Αγάπη μου , τι σκέφτεσαι τώρα;» Μια ακατάλληλη ερώτηση που οι περισσότερες γυναίκες την κάνουμε σχεδόν πάντα την πιο ακατάλληλη στιγμή! Οι άντρες πολλές φορές δεν θέλουν να μοιραστούν τις σκέψεις τους , ενώ οι γυναίκες θέλουν να τα ξέρουν όλα. Όλα για το παρελθόν τους , όλα για τις προηγούμενες σχέσεις τους ... απλά ΟΛΑ!

Ποτπουρρί

Η λέξη Ποτπουρρί (potpourri) σημαίνει "σάπιο δοχείο". Ακούγεται παράξενα έτσι δεν είναι; Η λέξη προήλθε επειδή το αυθεντικό υγρό ποτπουρρί φτιάχτηκε όταν μαραμένα ροδοπέταλα αφού καλύφθηκαν με στρώσεις από αλάτι, αφέθηκαν να μεστώσουν σε ένα κλειστό βάζο. Όταν ανοίχθηκαν, η άχνα γέμισε τον αέρα με την τριανταφυλλένια μυρωδιά και το ποτπουρρί γεννήθηκε.

Αποθέωσε το ερωτικό σου κάρμα βάσει ζωδίου

Ακούς για το κάρμα σου συνέχεια και τελικά δεν ξέρεις τι να πρωτοσκεφτείς. Να το κατηγορήσεις που δε βρίσκεις ένα άνθρωπο να επικοινωνήσεις και δεν κάθεσαι σε ησυχία ή να το καλοπιάσεις μπας και δεις άσπρη μέρα; Διάβασε παρακάτω πώς θα καταφέρεις να καλοπιάσεις το κάρμα σου και να έχεις την ισορροπία που θέλεις στα αισθηματικά σου!

Ραντεβού για... σπίτι

Ξεχάστε τα fancy εστιατόρια, τα ασφυκτικά γεμάτα μπαράκια, και την «άβολη» διαδρομή της επιστροφής, καθ’ όλη τη διάρκεια της οποίας ζυγίζετε την ορθότητα της ιδέας να προτείνετε να ανεβείτε «πάνω» για «ένα τελευταίο ποτό» –ή ακόμα χειρότερα για να του/ της δείξετε τη συλλογή με τις πεταλούδες.

Συλλέξτε αναμνήσεις

Καλοκαίρι... ήλιος... βουνό...θάλασσα... δροσιά...παρέες... Όμορφες αναμνήσεις..
Όμορφες καλοκαιρινές αναμνήσεις λοιπόν!!!
Ο καθένας μας θα τις πάρει μαζί του αυτό το καλοκαίρι γυρνώντας από τις διακοπές.
Οι περισσότερες όμως θα είναι εικόνες στο μυαλό μας και θα τις κουβαλάμε μαζί μας νοερά.
Θα τις φυλάξουμε μέσα μας σαν πολύτιμη τροφή της ψυχής μας και μαζί τους θα περάσουμε μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Μαθήματα αποπλάνησης με οδηγό το ζώδιο του!

Ποια είναι τα κουμπιά του και πώς θα καταφέρεις να τον φέρεις κοντά σου; Μια ματιά, ένα χάδι ή μήπως απλώς μια κουβέντα είναι ικανή να τον κάνει να σε βουτήξει και να σου δείξει τον έρωτα του; Διάβασε παρακάτω πώς θα καταφέρεις να τον ξετρελάνεις και να τον κάνεις να σε ερωτευτεί παράφορα.

Καλή υγεία για σεξ μετά τα 60

Τα άτομα που έχουν καλή υγεία μπορούν να απολαμβάνουν υγιή σεξουαλική ζωή ακόμα και μετά τα 60 τους, όπως υποστήριξαν πρόσφατα ερευνητές.

Δύο αμερικανικές έρευνες πάνω στην σεξουαλική συμπεριφορά υπολόγισαν πόσα χρόνια ενεργής σεξουαλικής ζωής απομένουν σε ένα άτομο ανάλογα με το στάδιο της ηλικίας του.

Πώς είναι η πρώτη φορά: Η πρώτη σεξουαλική εμπειρία και τα μυστικά της

«Να το κάνω ή να μην το κάνω;». «Θα πονέσει;». «Θα το καταλάβουν οι γονείς μου;». «Θα αλλάξει το σώμα μου;». «Θα έρθω σε οργασμό;». Καθημερινές απορίες εφήβων που φλερτάρουν (εκτός από μεταξύ τους και) με την ιδέα της πρώτης σεξουαλικής συνεύρεσης, αναρωτιούνται και ανησυχούν για το πώς είναι η πρώτη φορά.

Φαγητά με χαμηλές θερμίδες

Επιλέξαμε φαγητά της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας με χαμηλές θερμίδες, που μπορούν εύκολα να συμπεριληφθούν σε μία δίαιτα.

Έρευνες που έκαναν διατροφολόγοι ανά τον κόσμο απέδειξαν πως η μεσογειακή κουζίνα είναι η πιο υγιεινή απ’ όλες και είναι ιδιαίτερα πλούσια σε ευεργετικά στοιχεία για τον οργανισμό μας.

Διακοσμητικές μεταμορφώσεις

Είναι σίγουρα μια ασυνήθιστα πρωτότυπη , και  διακοσμητική πρόταση που ξεκινά από το τίποτα, από το πουθενά και καταλήγει σε ένα πανέμορφο αισθητικά αποτέλεσμα.
Με λίγη όρεξη, μεράκι και φαντασία μπορούμε να μεταμορφώσουμε κυριολεκτικά οποιαδήποτε ξύλινη επιφάνεια(εν προκειμένω παλιές ψαροκασέλες) σε πανέμορφα διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα.

Ο έρωτας έχει ημερομηνία λήξης;

Ο νέος μας σύντροφος είναι ό,τι καλύτερο μας έχει συμβεί. Περνάμε το χρόνο μας μαζί του, είναι ο καλύτερος εραστής που είχαμε ποτέ και οι σεξουαλικές μας επιδόσεις ξεπερνούν τις πιο τρελές μας προσδοκίες. Όλα δείχνουν, ότι -επιτέλους- βρήκαμε αυτό που ψάχναμε μια ζωή και είμαστε σίγουρες πως θα κρατήσει για πάντα. Όλα αυτά, στην αρχή.

Πώς σε επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής του Μαρτίου

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο του Κριού που πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου και θα κρατήσει μέχρι τις 23 Απριλίου 2011 έρχεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην επικοινωνία μας με τους γύρω. Η συγκέντρωση της σκέψης σου γίνεται όλο και πιο δύσκολη υπόθεση, η υπομονή σου εξαντλείται ενώ προσοχή απαιτείται όταν ανοίγεις το στοματάκι σου και μια περίοδος ενδοσκόπησης ξεκινά για τα περισσότερα ζώδια. Διάβασε παρακάτω αναλυτικά τι σε περιμένει και κάνε υπομονή: ανάδρομος είναι μέχρι το Πάσχα θα έχει περάσει!

Σχέση με διαφορά ηλικίας: Υπάρχει ελπίδα;

Η μεγάλη διαφορά ηλικίας σε μία σχέση ανέκαθεν αποτελούσε αφορμή δημιουργίας προβλημάτων ανάμεσα στο ζευγάρι. Γιατί μας προβληματίζει τόσο πολύ η διαφορά ηλικίας στην σχέση μας με το άλλο φύλο;

ΗΟΜΕ IMPROVEMENT: Μπορεί ένα γέρικο σπίτι να μάθει …νέα κόλπα;

Τα προγράμματα για την ενεργειακή βελτίωση των κατοικιών τίθενται σε εφαρμογή και το ενεργειακό πιστοποιητικό θα είναι απαραίτητο για όσους θέλουν να έχουν εισοδήματα από τα ακίνητά τους.
Ήδη αρκετές εταιρείες έχουν αρχίσει να διαφημίζονται στα μέσα προσπαθώντας να πάρουν ένα κομμάτι από την πίτα που …ζυμώνεται.

Κάνε τέλειες πλάτες

Θα χρειαστείς: Ένα λάστιχο αντίστασης με χερούλια και 2 αλτήρες των 1,5-2,5 κιλών.
Λεπτομέρειες: Εκτέλεσε 2 σετ των 10-12 επαναλήψεων. Εάν είσαι αρχάρια, δοκίμασε αρχικά την άσκηση χωρίς τα βαράκια.
Δυσκόλεψέ το: Αύξησε το βάρος ή δοκίμασε την άσκηση με λάστιχο μεγαλύτερης αντίστασης.

Πασχαλινές διακοσμητικές πινελιές

Κόκκινο, κίτρινο, μπλε , φούξια, πράσινο, λευκό και άπειροι τόνοι των αποχρώσεων τους επιλέγονται κάθε Πάσχα για να συνδυαστούν με αμέτρητα άλλα διακοσμητικά υλικά για να παρουσιάσουν αυτό το ονειρικό αποτέλεσμα που το βλέμμα και η ψυχή μας αποζητά κάθε χρόνο το Πάσχα στις βιτρίνες των καταστημάτων.  

Mελισσοκέρι. Η διαχρονική αγνότητα

Όραση, αφή, όσφρηση. Μερικές από τις ανθρώπινες αισθήσεις. Θέλετε να τις αναστατώσουμε; Έτσι …για λίγο!…Ναι; Πάμε λοιπόν!
Φέρτε σε επαφή ένα ΜΕΛΙΣΣΟΚΕΡΙ με κάθε άνθρωπο. Θα ακολουθήσουν κατά απόλυτα εξακριβωμένη σειρά τα παρακάτω:

H τραγική ιστορία της Πόπης Τσαπανίδου

Πιο φρέσκια και όμορφη εμφανίστηκε στην εκπομπή "Βράδυ" η Πόπη Τσαπανίδου. Η αγαπημένη παρουσιάστρια αποφάσισε  να μοιραστεί με τους τηλεθεατές και τον Πέτρο Κωστόπουλο τις δραματικές στιγμές που πέρασε στο παρελθόν και που ευτυχώς έχουν περάσει οριστικά.

Ταίριαξε το μακιγιάζ σου με τη διάθεση σου & εντυπωσίασε!

Αναρωτιέσαι αν υπάρχει ένα μακιγιάζ που να σου ανεβάζει τη διάθεση και να σε κάνει να νιώθεις τέλεια ειδικά τώρα που έχεις ανάγκη να ανανεωθείς; Φυσικά και υπάρχει! Η Κόμπι Σμάλντερς, πρωταγωνίστρια της σειράς που έχει κάνει θραύση στην Αμερική, “How I met your mother” σου αποκαλύπτει πώς θα καταφέρεις να ταιριάξεις το μακιγιάζ σου με τη διάθεση σου και να εντυπωσιάσεις χωρίς προηγούμενο!

Δίαιτα 7 ημερών

Οι επταήμερες δίαιτες express προτείνουν χαμηλή πρόσληψη θερμίδων και έχουν ως κοινό τους σημείο την απώλεια βάρους κυρίως μέσω των υγρών.

Η Δίαιτα 7 Ημερών είναι μια δημοφιλής δίαιτα εδώ και δεκαετίες παρόλο που είναι πολύ ανισόρροπη για την υγεία μας.

Απιστία: Mπορώ να ξεχάσω και να συγχωρήσω;

Tο να έχουμε την δύναμη να συγχωρούμε είναι πραγματικά μεγάλο προσόν στις σχέσεις μας. Τα λάθη είναι αναπόφευκτα και συνήθως ο φταίχτης αναζητά την συγχώρεση. Τι γίνεται όμως όταν τα λάθη είναι σοβαρά; Τι γίνεται όταν ο φταίχτης όσες φορές και αν τον συγχωρήσαμε δεν έμαθε από τα λάθη του , αλλά τα επαναλαμβάνει; Mπορούμε πραγματικά να συγχωρήσουμε και να ξεχάσουμε μια από τις πιο τραυματικές εμπειρίες στην ζωή μας , την απιστία;

Έχω γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση. Τι μπορώ να τρώω;

Γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση λέγεται η κατάσταση στην οποία υπάρχει παλινδρόμηση γαστρικών οξέων από το στομάχι στο κατώτερο τμήμα του οισοφάγου.

Χρήσιμες οδηγίες για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων:

Το στίγμα των singles: Γιατί ευνοούνται οι παντρεμένοι

Είστε single ή έστω σε σχέση αλλά όχι επισημοποιημένη από την πολιτεία ή την εκκλησία; Λυπούμαστε, αλλά θα πρέπει να δεχτείτε τις συνέπειες. Τι κι αν η σειρά «S1ngles» προσπάθησε επί τρεις σεζόν να ανατρέψει την εικόνα των «μόνων»; Η κοινωνία σε πολλές περιπτώσεις ευνοεί τα ζευγάρια, και δη τα παντρεμένα. Δείτε με ποιους τρόπους.

10 οικολογικές κινήσεις

Επιτακτική είναι η ανάγκη να προστατεύουμε το περιβάλλον.







Μπορούμε λοιπόν να προχωρήσουμε σε κινήσεις που οδηγούν στην επίτευξη αυτού του σκοπού.

Πώς θα αποξηράνετε φρούτα

Τα αποξηραμένα μήλα ή πορτοκάλια δίνουν εξοχικό τόνο στις συνθέσεις μας και μπορείτε να τα προσθέσετε σε στεφάνια, επιτραπέζιες συνθέσεις, καλάθια, και σε οποιαδήποτε κατασκευή χρησιμοποιείτε φυσικά αποξηραμένα υλικά. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και μόνα τους για να κάνετε διακοσμητικά, γιρλάντες και πολλά άλλα. Φροντίστε να αποξηράνετε διάφορα μεγέθη από μήλα και πορτοκάλια.

Το βιβλίο που θα σου αλλάξει τη ζωή!

Η Άλκηστις Αγιωργίτη υπογράφει ένα βιβλίο γεμάτο ασκήσεις, γεμάτο εργαλεία που αν αποφασίσεις να τα χρησιμοποιήσεις η ευτυχία θα γίνει δική σου. Ολόδική σου! Κι όπως ακριβώς την ονειρεύεσαι...

Νάρκισσος ο Ψευδονάρκισσος (Narcissus Pseudonarcissus)

Ο Νάρκισσος ο Ψευδονάρκισσος ή αλλιώς Ψευδονάρκισσος αποτελεί είδος του κοινού Ναρκίσσου, εκείνου δηλαδή του βολβώδους φυτού με τα ιδιαίτερα αρωματικά άνθη. Εύκολο γενικότερα στην καλλιέργεια του μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δώσει γρήγορα χρωματιστά και αρωματικά άνθη κατά τις πρώτες μέρες της Άνοιξης. Αξίζει δε να σημειωθεί πως μπορεί να φυτευτεί στο γρασίδι.

Μάσκα για τέλειο στήθος

Τι να την κάνεις την αυξητική στήθους;

Θα χρειαστείς:


  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι πλήρες
  • 3 κ.σ. μέλι
  • 1 αβγό

Πώς επιλέγουμε φίλους;

Αντιπάθεια με την πρώτη ματιά. Πολλές φορές το έχουμε βιώσει. Όπως επίσης και το αντίθετο, να συμπαθούμε δηλαδή κάποιον από την πρώτη στιγμή που τον γνωρίζουμε. Αυτό το «ένστικτο» τελικά, σε πολλές περιπτώσεις έχει όνομα, (το εύηχο DRD2 ή CYP2A6) και βρίσκεται στα γονίδιά μας, σύμφωνα με τα ευρήματα νέας επιστημονικής έρευνας.

Η εικονική πραγματικότητα βοηθά στην ανάκαμψη από εγκεφαλικό επεισόδιο

Φυσικοθεραπεία που κάνει χρήση συσκευών υψηλής τεχνολογίας, όπως τρισδιάστατα γυαλιά, ρομποτικά γάντια και συστήματα video game ανίχνευσης κίνησης, μπορεί να βοηθήσει ανθρώπους να επανακτήσουν την ισχύ και τη λειτουργικότητά τους στο άνω μέρος του χεριού μετά από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο, ανακάλυψε νεά έρευνα.

Απλώς φίλοι ή και κάτι παραπάνω;

Το σενάριο είναι λίγο πολύ γνωστό, από ταινίες όπως το Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι, και εκατοντάδες άλλες που την ακολούθησαν. Δύο φίλοι που χώρισαν πρόσφατα από τις σταθερές τους σχέσεις, ή που περνούν μια παρατεταμένη εργένικη περίοδο βρίσκουν παρηγοριά ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, μετά από μια νύχτα αλκοόλ ή –σε πιο σπάνιες περιπτώσεις– μετά από νηφάλια συζήτηση.

Μάθετε να ζητάτε αυτό που θέλετε!

Η Ελένη ήθελε βοήθεια από τον άντρα της για να μπορέσει να φέρει εις πέρας όλα της τα καθήκοντα : την δουλειά της , το σπίτι και τα παιδιά της. Συνεχώς του πέταγε υπονοούμενα αλλά ποτέ δεν του μίλησε ευθέως για την ανάγκη της αυτή. Ο ίδιος δεν είχε καταλάβει ότι η Ελένη είχε φτάσει στα όρια αντοχής της. Αποτέλεσμα;

Πίσω πόρτα: τα 6 κλειδιά της απόλαυσης


Παρόλο που μερικοί (ή καλύτερα μερικές) το θεωρούν ταμπού, το πρωκτικό σεξ αποτελεί βασικό κομμάτι της ερωτικής ζωής πολλών ζευγαριών. Τι μπορείς να κάνεις για να γίνει το πρωκτικό σεξ όσο το δυνατόν καλύτερο, πιο άνετο και λιγότερο επώδυνο για σένα; Υπάρχουν 6 χρυσά κλειδιά για να μετατρέψεις το πρωκτικό σεξ σε μια ιδιαίτερα ευχάριστη και αξέχαστη εμπειρία, και να περάσει εκείνος καλά κι εσύ καλύτερα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...