Δανδέλα και το Καλοκαίρι ?

Προσθήκη λεζάντας
Μια από τις τάσεις που δεν θα φύγουν εύκολα από το προσκήνιο είναι η δαντέλα που αποτέλεσε μια από τις πιο κομψές τάσεις το χειμώνα και συνεχίζει ακάθεκτη και το καλοκαίρι.

Κέρδισε το δικαίωμα να αυνανίζεται!!!

Σίγουρα η ιστορία της 36χρονης Ana Catarian Bezerra αποτελεί την πιο πρωτότυπη διεκδίκηση εργασιακού δικαιώματος που έχουμε ακούσει ως τώρα. Θα μπορεί να αυνανίζεται στη δουλειά της.

Μεγάλα μεγέθη και… σέξυ;

Μπορεί μία γυναίκα με πλούσιες καμπύλες να είναι και… σέξυ?

Όχι. Ο καθένας μπορεί να είναι σέξυ, φυσικά. Τα ρούχα είναι απλά ένα κομμάτι της εικόνας που θέλουμε να προβάλουμε στους άλλους. Άρα τι ρούχα να διαλέξουμε αν θέλουμε να δείχνουμε σέξυ?

Δοκίμασε την Tandra και κάνε τέλειο σεξ (Μέρος 1ο)

Αναζητάς έναν τρόπο για να βελτιώσεις τη σχέση σου; Δοκίμασε την Τantra. Σε αντίθεση με αυτό που πιστεύουν οι περισσότεροι, δεν πρόκειται μόνο για μια τεχνική για καλύτερο σεξ με μεγαλύτερη διάρκεια.


Είναι επίσης το «κλειδί» για πιο συναισθηματική σύνδεση, ισχυρότερες φιλίες και ευτυχισμένη σχέση. To Shape μοιράζεται μαζί σου Tantric συμβουλές για να να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου... χωρίς να βγάλεις ούτε ένα ρούχο!
 

Μόδα επί ποδός...

Παπούτσια…παπούτσια….παπούτσια!!!! Ο εθισμός όλων των γυναικών ή  το απόλυτο φετίχ?όπως και αν έχει
όλες οι γυναίκες τα λατρεύουμε και όσα και αν έχουμε ποτέ δεν είναι αρκετά!

Γόβες, μποτάκια, πέδιλα, τσόκαρα, πλατφόρμες, μπαλαρίνες ανάλογα  με το στίλ μας και το που έχουμε
να πάμε διαλέγουμε, φοράμε και εντυπωσιάζουμε!
Για να δούμε λοιπόν μερικές απο της νέες τάσεις στα  παπούτσια φέτος.


Καλοκαιρινό BAZAAR καλλυντικών 2011

Προετοιμαστείτε για το καλοκαίρι, που σε λίγες μέρες θα είναι για τα καλά εδώ, αγοράζοντας τα καλλυντικά σας σε πολύ καλές τιμές.
Και όλα αυτά στο bazaar που θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 25 Μαΐου μέχρι και την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011, στα γραφεία της εταιρίας στην οδό Τζαβέλα 67 & Μεσογείων στο Χαλάνδρι.
Εκεί θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μάρκες όπως:
Estee Lauder, Clinique, DKNY, Tommy Hilfiger, Lab Series, La Mer, MAC, Bobbi Brown, Aramis, Juvena, Pupa, Prada, DSquared, Nina Ricci, Roberto Cavalli, Custo Barcelona,  και πολλές ακόμα!
Η φετινή έκπληξη είναι ότι θα βρείτε και πολλά προϊόντα για το σπίτι σας.
Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 11:00 με 20:00 και Σαββατοκύριακα 11:00 με 19:00




http://www.ermoumag.gr 

MAT fashion Άνοιξη-Καλοκαίρι Lookbook 2011


MAT fashion Άνοιξη-Καλοκαίρι Lookbook 2011
Το stylebook της mat.fashion για τη συλλογή Spring- Summer 2011 είναι εδώ!
Όλες οι τάσεις της νέας σεζόν και πώς να τις προσαρμόσετε στο προσωπικό σας στυλ. Plus: Neutral Confidence, Denim-like effect, Animal Touch… Υποδεχόμαστε μαζί το καλοκαίρι πιο δυναμικά από ποτέ με ladylike φορέματα, πλούσια μοτίβα και έντονα χρώματα!!

Γυναίκες θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης στην δουλειά

Όπως προκύπτει από έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί σε κράτη μέλη της ΕΕ, σχεδόν το 35% των εργαζόμενων γυναικών έχουν υπάρξει θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης στον εργασιακό τους χώρο.

Είναι η ευτυχία κληρονομική;

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΡΕΥΝΑ

Μια υπέροχη collection από παπούτσια χορού/βραδινά NeoTango

Εντυπωσιακά σχέδια του φημισμένου brand του Buenos Aires, γνωστό για τα μοναδικά άνετα παπούτσια του. Φόρεσε τα για να χορέψεις ή απλά για να εντυπωσιάσεις!

Κραγιόν που μένουν στα χείλια σας

Long Lasting Lipstick

Όλες οι γυναίκες λατρεύουν να φοράνε κραγιόν. Προσθέτει στην στιγμή έναν αέρα glamour στην εμφάνισή  μας και είναι ένα καλλυντικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιδήποτε γυναίκα, ακόμα και όταν εκείνη δεν διαθέτει ιδιαίτερες γνώσεις πάνω στο μακιγιάζ. 

Πως να κάνετε τις on line αγορές σας με ασφάλεια

Αρκετές φίλες αναγνώστριες κατά καιρούς μου έχουν γράψει για τις ανησυχίες τους όσον αφορά τις ηλεκτρονικές συναλλαγές. Θέλουν να αγοράσουν κάποια προϊόντα από ηλεκτρονικά καταστήματα, αλλά φοβούνται να δώσουν τα στοιχεία της πιστωτικής τους κάρτας σε κάποια σελίδα checkout στο διαδύκτιο.

Μακιγιάζ σαν πολύχρωμο κοκτέιλ

Ζουμερό και έντονο φρέσκο look, που απογειώνει τα χρώματα. H L'Oreal Paris, δίνει το ρυθμό.
Αισθησιακά λαμπερές και καραμελένιες αποχρώσεις στα χείλη, στα νύχια και στα μάτια δίνουν το πι σέξι, υγρό look που φέρνει στο μυαλό μόνο θάλασσα, χαρά και πολύχρωμα μπικίνι.

Τώρα είναι η στιγμή του.

Τσάντες FIORELLI Άνοιξη 2011

Η εταιρία FIORELLI σχεδίασε μια νέα συλλογή για την Άνοιξη 2011, με σκοπό να γίνει διαχρονική!

Ο σχεδιασμός τους έχει απλότητα και μινιμαλιστικό ύφος, ενώ οι σχεδιαστές προσπάθησαν να αποδώσουν την κλασσική κομψότητα με μια σύγχρονη πινελιά!

Μπορείτε να βρείτε τσάντες oversized, αλλά και μικρά τσαντάκια για βραδινές εμφανίσεις, σε αποχρώσεις όπως camel, γκρι,μαύρο αλλά και snake!

Δείτε τα νέα σχέδια στο Lookbook της FIORELLI Άνοιξη 2011.


Πως θα φορέσεις σωστά τις τάσεις του καλοκαιριού! Plus: Πως να αποφύγεις τις στιλιστικές κακοτοπιές

Αν υποστηρίζεις κάτι που φοράς, τότε η μόδα υποκλίνεται. Θεωρητικά μπορείς να φορέσεις τα πάντα. Ό, τι θέλεις, ό, τι σου κάνει κέφι... Κάθε σεζόν όμως -δεν πρέπει να ξεχνάς- ότι υπάρχουν και οι τάσεις που μοναδικό στόχο έχουν να βοηθήσουν τη φαντασία σου στο στιλ να πάει λίγο παραπέρα.

Hailee Steinfeld: Το νέο πρόσωπο των Miu-Miu

Η νέα συνεργασία της 14χρονης ηθοποιού
Αφού κατάφερε με τις εμφανίσεις της να «κερδίσει» ακόμα και τις αυστηρότερες fashion editors και κριτικούς, η επιβράβευση έρχεται για το fashion sense της 14χρονης Hailee Steinfeld με το νέο της project: τη συνεργασία της με το label Miu- Miu.

Το κολύμπι και τα οφέλη του στην υγεία μας

Τα οφέλη της άσκησης στη σωματική και ψυχική υγεία μας, είναι αμέτρητα. Η σωματική δραστηριότητα μπορεί να μας βοηθήσει να ζήσουμε περισσότερο και καλύτερα, να βελτιώσει τη διάθεσή μας και να συμβάλει σε έναν πιο ποιοτικό ύπνο.

Γυναίκες πάρτε πρωτοβουλίες

Προσέγγισέ τον στο μπαρ: αυτός κι αν είναι άθλος του Ηρακλή! Να προσεγγίσεις έναν άντρα επιτυχημένα σε μια βραδινή σου έξοδο.
Φυσικά, το ζητούμενο δεν είναι να ξεροσταλιάσεις όλο το βράδυ και τελικά να περιμένεις να κάνει εκείνος την κίνηση. Δεν θα την κάνει!


Ένα ηλιόλουστο δίλημμα

Έκθεση στον ήλιο άνευ αντηλιακού για 15' ή ηλιοθεραπεία για ώρες με υψηλό δείκτη προστασίας;
Το ξέρουμε όλοι πως ο ήλιος εκτός από τις γνωστές βλαβερές συνέπειες για το δέρμα και την υγεία μας -από τότε που φροντίσαμε να καταστρέψουμε την προστατευτική ασπίδα της ατμόσφαιρας- διαθέτει και άλλες ευεργετικές και πολύ πολύ σημαντικές.

Τραπέζι Stiletto

Όπως λένε γόβα στιλέτο, έτσι. Το όνομα του είναι προκλητικό, όπως και ο σχεδιασμός του. Το Stiletto από την Splinter Works είναι ένα όμορφο τραπέζι εμπνευσμένο από τις χαριτωμένες γραμμές και κομψές καμπύλες της γυναικείας υπόδησης.

Ου πλέξης

Τα “woven shoes” ή ελληνιστή πλεκτά παπούτσια, είναι η καλύτερη πρόταση για τους θερμομετρικά περίεργους μήνες που διανύουμε. Πρόκειται για ένα παπούτσι που δεν θα σε απογοητεύσει είτε έχει 13 είτε 33 βαθμούς, μπορείς να το φορέσεις με μικρό καλτσάκι ή σοσόνι όπως λέγαμε κάμποσες δεκαετίες πριν, και φυσικά, είναι η πιο hot τάση στα παπούτσια για φέτος το καλοκαίρι οπότε θα το βρεις εκεί έξω σε πληθώρα χρωμάτων, σχεδίων αλλά και βαλαντίων.


Άσε τα άστρα να σου δείξουν το αδύνατο σημείο του

Κάθε άντρας έχει τα αδύνατα σημεία του. Εσύ δεν έχεις παρά να συμβουλευτείς τον οδηγό αυτό και να τα εκμευταλλευθείς.

Chic στο γραφείο και το καλοκαίρι

Το ξέρω, κι εσείς ανήκετε στην μεγαλύτερη πληθυσμιακή κατηγορία (μαζί κι εγώ…) που.. το μυαλό μας έχει αρχίσει ήδη να «ταξιδεύει» στους καλοκαιρινούς προορισμούς παρόλο που μένουν ακόμα αρκετοί μήνες μέχρι τις πολυπόθητες διακοπές.

Αμελείς οι Ελληνίδες με το τεστ Παπανικολάου

Στις γυναίκες που ζουν σε αστικές περιοχές της χώρας μας εντοπίζεται συχνότερα ιός των ανθρωπίνων θηλωμάτων (HPV), που ενοχοποιείται για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, ο οποίος αποτελεί σήμερα τη δεύτερη, κατά σειρά συχνότητας, αιτία θανάτου γυναικών από καρκίνο, παγκοσμίως αλλά και στην Ευρώπη.

Τα Enignum

Τα έπιπλα Enignum του Joseph Walsh είναι αποτέλεσμα αέναων καμπύλων από ξύλινα φύλλα που μοιάζουν με σχήματα που θα μπορούσαν να είχαν πεταχτεί και από κάποιον πίνακα του Νταλί.

Η αλήθεια για την έλλειψη μνήμης κατά την εγκυμοσύνη


Η αλήθεια για την έλλειψη μνήμης κατά την εγκυμοσύνη
 Τώρα τελευταία είστε ξεχασιάρες; Αν και τα επιστημονικά ευρήματα είναι λίγα, πρέπει να ξέρετε ότι είστε μια από τις πολλές έγκυες που της συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Υπάρχουν κάποιες μελέτες που αναφέρουν ότι οι γυναίκες που βρίσκονται στο τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης τους, έχουν σημαντικά μεγάλο πρόβλημα με τη μνήμη τους, κατάσταση όμως που διορθώνεται αμέσως μετά τη γέννα.

4 παγίδες που σε κάνουν σπάταλη

Σε καιρούς οικονομικής κρίσης, οι δαπανηρές αγορές και οι σπατάλες, είναι απαγορευτικές! Απόφυγε τις παρακάτω παγίδες που σε κάνουν να δαπανάς χρήματα χωρίς να το καταλαβαίνεις.



Διατροφή για πρόληψη της οστεοπόρωσης

Τα οστά αναπτύσσονται και αποκτούν μέγιστο μήκος και οστική πυκνότητα ως το 18-23 έτος της ηλικίας μας. Στη συνέχεια, μέχρι την ηλικία των 30-35 ετών διατηρούν σταθερή την πυκνότητα τους, ενώ μετά ξεκινά η ελάττωση της.

Γυμναστείτε… οικολογικά

Κι όμως! Η οικολογική συνείδηση δεν χρειάζεται να περιορίζεται μόνο στην ανακύκλωση και στο να μην πετάμε σκουπίδια στο δρόμο.

Μεταφέρετε την οικολογική σας διάθεση και στο γυμναστήριο, υιοθετώντας συμπεριφορές που όχι μόνο δεν βλάπτουν το περιβάλλον, αλλά το ευνοούν.

Το νέο trend μαλλιών! Εξτένσιονς με φτερά!

Τα φτερά-εξτένσιονς ( feathers hair extensions ) τα είδαμε να τα φοράνε πολλοί celebrities στο εξωτερικό όπως ο Steven Tyler στο American Idol,η  Hilary Duff, η Jennifer Love Hewitt και η Miley Cyrus!

Τα φτερά στα μαλλιά είναι το νέο trend μαλλιών που ήδη έχει αρχίσει να διαδίδεται και στην Ελλάδα!

Τα φτερά αυτά έχουν ειδική επεξεργασία και μπορείς άνετα να τα βάζεις και να τα βγάζεις όποτε θες!


Έχετε καμπύλες; Μην φοβάστε το λευκό

Αν έχετε μερικά κιλά επιπλέον, να αποφεύγετε τα ανοιχτά χρώματα και να επιλέγετε πιο σκούρα, που σας κάνουν να φαίνεστε πιο αδύνατες.
Ναι αυτό μπορεί να ισχύει, αλλά είναι Άνοιξη και ποιος νοιάζεται αν το λευκό κάνει τα πιασιματάκια μας να φαίνονται λίγο περισσότερο; Μας φωτίζει, κάνει του ανθρώπους να είναι πιο θετικοί απέναντι μας και νιώθουμε πιο ανεβασμένες.

Σορτσάκια με υπογραφή

Προσθήκη λεζάντας
ΜΗΤΕΡΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ, Η ΣΤΕΛΛΑ ΜΑΚΑΡΤΝΕΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Δώστε (πράσινη) ζωή στο μπαλκόνι σας

Το καλοκαίρι πλησιάζει και τα τραπεζάκια έξω στη βεράντα ή το μπαλκόνι σας θα πρωταγωνιστήσουν. Μαζί τους τα φυτά και τα λουλούδια που θα φροντίσετε. Διαβάστε τα μυστικά για να αποκτήσετε ένα ανθισμένο μικρόκηπο στο σπίτι σας.

Μήπως αραιώνουν τα δόντια σας και παρουσιάζουν κινητικότητα;

Μήπως έχεις παρατηρήσει ότι τα δόντια σου δεν είναι και πολύ σταθερά; Μήπως έχεις την αίσθηση ότι κουνιούνται; Μήπως είσαι περιοδοντικός ασθενής;

Η Δέσποινα Κωστομοίρη, Χειρουργός οδοντίατρος, Ειδικευμένη στην Αισθητική Οδοντιατρική και Διευθύντρια της ATHENS LIFE SMILE εξηγεί τι ακριβώς συμβαίνει στα δόντια σου και τι πρέπει να κάνεις...

Οι stylists της Rachel McAdams και της J.Lo αποκαλύπτουν επαγγελματικά μυστικά

Η συνέντευξη του celebrity stylist Rob Zangardi και της costume designer Mariel Haenn
Εντυπωσιακή μέσα σε μια τουαλέτα Marchesa με κόκκινη δαντέλα και nude τούλι, εμφανίστηκε η Rachel McAdams στην πρεμιέρα της ταινίας, “Midnight in Paris” στο Φεστιβάλ των Καννών. Ποιοι όμως  ευθύνονται για την επιλογή του συγκεκριμένου κομματιού;

Fragile θηλυκότητα

Η σχεδιάστρια Λουκία παρουσίασε τη συλλογή «Billie» για τον χειμώνα 2011-2012, μια αναδρομή στην πορεία της, τα αγαπημένα της υλικά και τις γραμμές που η ίδια δημιούργησε, ενώ το make up επιμελήθηκε η ομάδα των make up artists της Lancôme με προϊόντα Lancôme.

«Αντίο» στο λίπος με 7 τρόπους

Υπάρχουν κάποιοι τυχεροί που δεν έχουν ίχνος λίπους στο σώμα τους – τρόπος του λέγειν. Εμείς οι υπόλοιποι όμως, πρέπει να δούμε πώς θα το… κάψουμε (το λίπος πάντα).

Ντύσου casual chic όπως το iconic μοντέλο, Claudia Schiffer

Η στυλίστρια μας, D'arcy Foxx προτείνει τον ιδάνικο casual συνδυασμό για να αντιγράψετε το στυλ της θρυλικού μοντέλου.
Η Claudia Schiffer είναι από τα top models των 90s που μεγαλώνοντας μας αρέσουν όλο και περισσότερο.


Eva Longoria: Ευτυχισμένη νοικοκυρά

Εκατό από τις πιο αγαπημένες της συνταγές, αυτές που παρασκευάζει για τα κυριακάτικα, οικογενειακά τραπέζια και της φιλικές συγκεντρώσεις το βράδυ στο σπίτι, περιγράφει στο πρώτο της βιβλίο μαγειρικής η Εύα Λονγκόρια.

Δροσερή και λαμπερή επιδερμίδα

Εμπνευσμένη από τη δύναμη του ωκεανού η νέα σειρά περιποίησης προσώπου Olay Anti - Wrinkle Aqua Physics, απευθύνεται στις γυναίκες που αναζητούν άμεση ενυδάτωση και λείανση στην εμφάνιση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Πολύχρωμο Vintage

Αναζητώντας τον ιδανικό χώρο για να στεγάσει τη μοναδική συλλογή του από μοντέρνα έπιπλα οι Jean-François και Sophie κατέληξαν στο να εγκατασταθούν σε ένα διαμέρισμα που αποτελείται από έξι δωμάτια σε μια διαδοχική σειρά, στην περιοχή Cinquantenaire των Βρυξελών.

Οικολογικά σκουλαρίκια από την Andrea Gabhart

Θέλετε να είστε αλλά και να φαίνεστε οικολόγοι; Η Andrea Gabhart χρησιμοποιώντας τα υπολείμματα ξύλου από το ξυλουργικό εργαστήριο του πατέρα της, σχεδίασε και κατασκέυασε μια σειρά από σκουλαρίκια, που είναι ελαφριά, άκρως οικολογικά και πολύ μοντέρνα.

Οι τάσεις της μόδας των υποδημάτων στη καλοκαίρι 2011

Οι τάσεις της μόδας, που κυριαρχούν, όσον αφορά τα υποδήματα για τη ν σεζόν άνοιξη – καλοκαίρι 2011 αποτελούν ένας
συνδυασμός από διάφορα στυλ, στοιχεία, ιδιαίτερα υφάσματα και  κομψότητα.

Techno colour- Τα χρώματα της σεζόν

Τα χρώματα της σεζόν, για την άνοιξη και το καλοκαίρι, που μας πρότειναν οι μεγάλοι οίκοι και οι σχεδιαστές τους είναι απλώς, με δύο λέξεις, ακαταμάχητα και εκρηκτικά!

Η Μελίνα Ασλανίδου unplugged στο Club του Μύλου

Κάθε παράσταση και ένα μουσικό ταξίδι με τη δυνατή ερμηνεία της Μελίνας και τους βιρτουόζους Αντρέα Καραντίνη στο μπουζούκι και Μανόλη Ανδρουλιδάκη στην κιθάρα.

ΗEEL:Feel the Heel Art

Ένα εναλλακτικό μοντέλο παραγωγής που βασίζεται στην ομαδικότητα, την ισοτιμία αλλά και την ευαισθησία για όσα συμβαίνουν γύρω μας είναι το βασικό χαρακτηριστικό της ελληνικής εταιρείας HEEL. Ιδιαιτερότητα των ρούχων είναι η χρήση της ίδιας της μόδας ως μέσου έκφρασης των καθημερινών ανησυχιών αλλά και η αγάπη για την φύση.

Συνδυάστε διαφορετικά στιλ διακόσμησης

Τις περισσότερες φορές, βλέπουμε ότι ένα σπίτι είναι διακοσμημένο με κάποιο συγκεκριμένο ύφος, μοντέρνο ή κλασικό. Αυτό όμως που τελικά μπορεί να δημιουργήσει ένα εντελώς ξεχωριστό αποτέλεσμα, είναι να ακολουθήσετε μια τεχνική, με την οποία θα μπορούσατε να συνδυάσετε στον ίδιο χώρο διαφορετικά στιλ και τεχνοτροπίες, αποτυπώνοντας έτσι το ιδιαίτερο προσωπικό σας γούστο. 

SPA YOURSELF: που θα κάνεις τις καλύτερες θεραπείες

Ανακαλύψαμε για σένα επτά μικρούς παραδείσους που είναι σε θέση να λυτρώσουν με χίλιους δυο μαγικούς τρόπους το σώμα και το πνεύμα σου από το στρες, την κούραση ή τις τοξίνες.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...