Πως θα φορέσεις σωστά τις τάσεις του καλοκαιριού! Plus: Πως να αποφύγεις τις στιλιστικές κακοτοπιές

Αν υποστηρίζεις κάτι που φοράς, τότε η μόδα υποκλίνεται. Θεωρητικά μπορείς να φορέσεις τα πάντα. Ό, τι θέλεις, ό, τι σου κάνει κέφι... Κάθε σεζόν όμως -δεν πρέπει να ξεχνάς- ότι υπάρχουν και οι τάσεις που μοναδικό στόχο έχουν να βοηθήσουν τη φαντασία σου στο στιλ να πάει λίγο παραπέρα.



Σου παρουσιάζουμε λοιπόν τις πιο ισχυρές τάσεις της σεζόν και σου δείχνουμε τον καλύτερο, τον πιο φρέσκο, τον πιο update τρόπο να τις εντάξεις στην καθημερινότητά σου φέτος...

(Κάνε "κλικ" πάνω στις φωτογραφίες για να δεις τα ρούχα και τις τιμές τους...)




ΝΑΙ
Φόρεσε ένα σακάκι σε safari στιλ σε ανοιχτή απόχρωση (μπεζ ή ακόμη και καφέ ανοιχτό) με το αγαπημένο σου σκούρο κλασικό τζιν, πρόσθεσε  γαλάζιο πουκάμισο και στρογγυλά γυαλιά (που είναι πολύ μεγάλη τάση). Ολοκλήρωσε το look με ένα ζευγάρι μποτίνια σε ταμπά απόχρωση. Το ανοιχτόχρωμο σακάκι θα κάνει το ντύσιμό σου πιο κοσμοπολίτικο και θα αναδείξει το χρώμα του τζιν σου! Προσοχή στα αξεσουάρ σου: ζώνη, παπούτσια και  γυαλιά! Προτίμησε καφέ αποχρώσεις που ταιριάζουν απολυτα.
ΟΧΙ
Απόφυγε να φοράς το ίδιο χρώμα τζιν με το ίδιο χρώμα σακάκι καταρχάς γιατί μοιάζει με στολή αεροπορίας και κατά  δεύτερον γιατί υποδηλώνει έλλειψη φαντασίας. Επίσης, το σακάκι σου δεν πρέπει να έχει ποτέ πιο κοντά μανίκια από το πουκάμισο και προσοχή στο νούμερό του! Οφείλει να έχει πάντα αέρα στους ώμους γιατί αλλιώς δείχνει ''δανεικό''.




ΝΑΙ
H 70's εκδοχή του παντελονιού που φέτος είναι μεγάλη τάση θέλει έντονο χρώμα όπως πορτοκαλί ή πράσινο, αέρινη γραμμή και φίνο ύφασμα (ιδανικά μετάξι). Φόρεσέ το με ένα ελαφρύ πλεκτό και σανδάλια σε μια chic minimal εκδοχή του! Το μαλακό ύφασμα του παντελονιού που θυμίζει "πιτζάμα" κάνει πολύ καλή παρέα με τα ελαφριά πλεκτά σε παστέλ απόχρωση. Εάν θέλεις μπορείς να προσθέσεις μια λεπτή χρυσή ζώνη.
ΟΧΙ
Το τζιν πουκάμισο δεμένο στην κοιλιά δεν χαρακτηρίζεται για την fashion-ίστικη συνείδησή του. Δείχνει το σύνολο "φτηνό" και πολύ εφηβικό. Είναι ιδανικό μόνο για διακοπές και μόνο για πολύ αδύνατες σιλουέτες. Στα κομμάτια που από μόνα τους είναι πολύ δυνατά όπως αυτό το παντελόνι ένα ''σκληρό'' τοπ κατεβάζει τον πήχη του styling και αφαιρεί πόντους φινέτσας.





ΝΑΙ
Φόρεσε την ψηλόμεση μονόχρωμη φούστα σου με ένα (όχι πολύ στενό) μπλουζάκι με ρίγες και δώσε ναυτική ''πορεία '' στο στιλ σου! Πρόσθεσε γόβες σε αποχρώσεις navy και ολοκλήρωσε το look με ένα λευκό καπέλο. Η φούστα αυτή θέλει ένα πιο girly συνδυασμό για να δείξει όμορφη πάνω σου. Απόφυγε τα sexy top και παίξε με ρετρό μπολυζάκια.
ΟΧΙ
Μην συνδυάζεις την μπλε φούστα με πουκάμισο στον ίδιο τόνο! Παίξε με χρώματα και prints αλλιώς το σύνολο δείχνει μονότονο και αδιάφορο. Φέτος το total color look επιτρέπεται μόνο σε τζιν αποχρώσεις!


ΝΑΙ
Συνδύασε το ψηλόμεσο σορτσάκι σου με ένα λευκό τοπ και ένα σακάκι σε ροζ γλυκιά απόχρωση που θα κάνει αμέσως το look πιο ανοιξιάτικο και πιο ''ενημερωμένο''. Σπάσε την ασπρόμαυρη μονοτονία με ένα χρώμα σε fluo απόχρωση, τόλμησε έντονα αξεσουάρ αλλά κράτα ''ήρεμα'' τα πέδιλα σου ώστε να απογειώσεις το σακάκι σου.
ΟΧΙ
Σε ένα ασπρόμαυρο σορτσάκι ένα λευκό ρομαντικό τοπ δεν είναι άσχημο, αλλά δείχνει άχρωμο και άτονο ως ολοκληρωμένο σύνολο! Φέτος χρειάζεσαι χρώμα και λαμπερά αξεσουάρ (χρυσά ή ethnic).Τόλμησε τοπ σε έντονο χρώμα ή ακόμη καλύτερα σακάκι όπως είδαμε στη "ΝΑΙ" εκδοχή. Τα χρώματα φέτος είναι bold και συμπληρώνουν τέλεια τα ασπρόμαυρα print.


ΝΑΙ
To λευκό ρομαντικό φόρεμα που θα φορέσεις όλο το καλοκαίρι με σανδάλια ή πλατφόρμες χρειάζεται ενίοτε και ένα τοπ για πιο χαμηλές θερμοκρασίες. Επέλεξε  ένα ζακετάκι σε παστέλ απόχρωση που αγκαλιάζει το σώμα και δείχνει πολύ εκλεπτυσμένο. Μην ξεχάσεις ethnic κοσμήματα και αρχαιοελληνικά σανδάλια.
ΟΧΙ
To τζιν τζάκετ δεν είναι λάθος απλά είναι πολυφορεμένο και αναμενόμενο! Εσύ κάνε την διαφορά και απομακρύνσου από τις εύκολες επιλογές. Δώσε φαντασία στο θερινό σου στιλ και δείξε τη φαντασία σου στο styling! Τόλμησε και βρες τον δικό σου τρόπο για να φοράς τα κλασικά κομμάτια σου.


NAI
Φέτος οι ρίγες έχουν την τιμητική τους όπως είδαμε στα catwalks των Prada και Jil Sander! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις μια φούστα και να την συνδυάσεις με ένα νεανικό τοπ με στάμπα και πέδιλα σε έντονο χρώμα Οι ρίγες θέλουν pop εκδοχή για να κρατήσουν το πολύ δυνατό τους χαρακτήρα και φυσικά απαιτούν  έντονα χρώματα όπως ροζ, κίτρινο και πράσινο στα αξεσουάρ!
OXI
Ένα ροζ ανδρικό πουκάμισο δεν έχει λόγο σε αυτό το look καθώς ακυρώνει τη φούστα! Δεν θα επιλέγαμε ποτέ ένα τόσο κλασικό κομμάτι για αυτή την φούστα που απαιτεί funky συνδυασμούς!


http://www.tlife.gr
μεταχειρισμενοι server, workstation, φορτιστες laptop

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...