Hailee Steinfeld: Το νέο πρόσωπο των Miu-Miu

Η νέα συνεργασία της 14χρονης ηθοποιού
Αφού κατάφερε με τις εμφανίσεις της να «κερδίσει» ακόμα και τις αυστηρότερες fashion editors και κριτικούς, η επιβράβευση έρχεται για το fashion sense της 14χρονης Hailee Steinfeld με το νέο της project: τη συνεργασία της με το label Miu- Miu.


Η ηθοποιός πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην καμπάνια του οίκου, καταφέρνοντας έτσι να αναλάβει μία από τις πιο περιζήτητες δουλειές για τα μοντέλα όλου του κόσμου.

Ήδη από τον περασμένο Μάρτιο, ακούγονταν οι φήμες για την επικείμενη συνεργασία της ηθοποιού με τον οίκο, όταν η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στο show για το Φθινόπωρο/ Χειμώνα 2011- 12 στο Παρίσι. Στα βραβεία BAFTA αλλά και στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου, τον περασμένο Φεβρουάριο, η ηθοποιός εμφανίστηκε και φωτογραφήθηκε φορώντας από την κορυφή ως τα νύχια ρούχα και αξεσουάρ του label.
Η πρωταγωνίστρια του True Grit δεν είναι η πρώτη νεαρή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην καμπάνια των Μiu- Miu: στο παρελθόν πρωταγωνίστριές της έχουν υπάρξει οι Katie Holmes, Maggie Gyllenhaal, Kirsten Dunst και Lindsay Lohan.
Προς το παρόν, δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες για την καμπάνια, το σίγουρο, όμως, είναι ότι οι φωτογραφίες θα κυκλοφορήσουν –το νωρίτερο- τον Αύγουστο.


http://www.stylista.gr
μεταχειρισμενοι server, workstation, φορτιστες laptop

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...