Πηγή: Δέκα τρόποι για να απογειώσετε την ερωτική διάθεση

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να απογειώσετε την ερωτική σας διάθεση. Εμείς σας παρουσιάζουμε τους δέκα καλύτερους...

Top sex secrets: Τα 25 πιο καυτά μυστικά του σεξ..!!!

Από μυστικά στο φλερτ, μέχρι την καθημερινότητα του ζευγαριού και στο σεξ, υπάρχουν κάποια πράγματα που όλες οι γυναίκες θα ήθελαν να ..ξέρεις...
γνωρίζεις ήδη αρκετά, αλλά μάλλον όχι τα
αγαπημένα των γυναικών. Σαν γυναίκα λοιπόν που θέλει να περνούν καλά όλες οι γυναίκες που θα βρεθούν κοντά σου, ήρθε η ώρα να σου αποκαλύψω εγγυημένα όλες τις κινήσεις που θα λατρέψει. Ώρα για μελέτη λοιπόν. .


Δωρεάν διακοπές για 10 τυχερούς!

Θέλεις να είσαι εσύ ένας από τους 10 τυχερούς ταξιδιώτες που θα κερδίσουν ΔΩΡΕΑΝ τις πολυτελείς διακοπές τους;
Τότε γίνε μέλος τώρα! Από 2/6/11 έως και 12/6/11 συμπληρώνεις μόνο το email σου εδώ και μπαίνεις…

25 σοφές φράσεις για γυναίκες

1. Οι γυναίκες μπορούν να συγχωρήσουν έναν άντρα που…
εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία, ποτέ όμως κάποιον που την έχασε.
Charles Maurice de talleyrand
2. Η γυναίκα που κλείνει τα μάτια της ότανφιλάει έναν άντρα, συνήθως προσπαθεί να θυμηθεί το όνομα του.
Evan Esar

Λάμψε σαν βρεγμένη & σέξι γάτουλα!

Το απόλυτο τρεντ του καλοκαιριού δεν είναι άλλο από τα βρεγμένα σέξι μαλλάκια! Μπορεί μέχρι τώρα να έτρεχες στα κομμωτήρια για το χτενισματάκι σου, τώρα όμως που έπιασαν οι ζέστες, η πιο ανέμελη εποχή του χρόνου σε προσκαλεί να αφήσεις τα μαλλάκια σου …φυσικά βρεγμένα και να αναδείξεις την πιο hot καλοκαιρινή πλευρά του εαυτού σου!

Dior: Λανσάρει Συλλεκτική Παλέτα Σκιών με Έμπνευση την Iconic Τσάντα του!

Αυτή η παλέτα είναι τόσο χαριτωμένη που σου φτιάχνει τη διάθεση!

Ο οίκος Dior λανσάρει σε περιορισμένη έκδοση μια νέα συλλεκτική παλέτα σκιών που είναι εμπνευσμένη από την iconic τσάντα του, Lady Dior!

O πιο γρήγορος και όμορφος browser είναι ο νέος Internet Explorer 9

Ο νέος Internet Explorer 9 της Microsoft είναι γεγονός! Ένας πανίσχυρος web browser με απίστευτες δυνατότητες είναι εδώ να ταράξει τα νερά των μέχρι τώρα γνωστών δυνατοτήτων στο internetικό surfing! Ανανεωμένος όσο ποτέ, με νέα εμφάνιση και συστήματα ασφαλείας για να νιώθετε σίγουροι , ήρθε τώρα να αποκαταστήσει τις “κακές φήμες” του γνωστού αυτού περιηγητή (browser). Είναι λοιπόν καιρός να τον εγκαταστήσετε κι εσείς στον υπολογιστή σας και να “χαρείτε” κάθε μέρα την πλοήγησή σας στο internet.

Φέτος κρατάς μόνο ψάθα

Το απόλυτο υλικό του καλοκαιριού στην τσάντα σου.
Ποιος πάει στην παραλία χωρίς ψάθα και ποια πλέον δεν έχει μία τεράστια ψάθινη τσάντα θαλάσσης, που χωράει τα πάντα από τις πετσέτες σου μέχρι τα καλλυντικά σου;

Είσαι καλεσμένη σε γάμο; Μάθε εδώ τα Dos & τα Dont's του styling

Είσαι καλεσμένη σε γάμο και ετοιμάζεις το look σου; Έχεις βρει το ιδανικό φόρεμα; (Αν ακόμα το ψάχνεις κάνε κλικ εδώ) Με τι αξεσουάρ θα το συνδυάσεις; Τι clutch θα κρατήσεις; Δες εδώ όλους τους σωστούς συνδυασμούς και απόφυγε κάθε στιλιστική υπερβολή και κακοτοπιά.


Πώς διορθώνουμε το σχήμα του προσώπου;

Πολύ τετράγωνο πρόσωπο
Χαρακτηριστικά: Είναι πρόσωπο με μεγάλα μάτια, έντονες γωνίες στην κάτω γνάθο και μάλιστα σε ευθεία με τα ζυγωματικά και τους κροτάφους. Έχει συνήθως έκφραση νεανική και σπορτίφ.

Οι star επιλέγουν για τις εμφανίσεις τους εκτυφλωτικό πορτοκαλί. Εσύ;

Το πορτοκαλί στην ψυχολογία είναι το χρώμα του ενθουσιασμού, της κοινωνικότητας, της ζωντάνιας, της ζωηρότητας. Πορτοκαλί σημαίνει αισιοδοξία, ήλιος και συνεπώς καλοκαίρι. Όποιος το προτιμά σημαίνει πως αγαπά την ελευθερία και θέλει να επιτύχει σε οτιδήποτε...

Γυμναστική και πείνα!! Και όμως συνδέονται…


Γυμναστική και πείνα!! Και όμως συνδέονται…

Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι ανάλογα με το είδος της άσκησης που κάνουμε μπορεί να ενεργοποιήσουμε την πείνα μας με διαφορετικό τρόπο, τόσο σε ποσότητα όσο και σε είδος; Και τι εννοούμε λέγοντας ποσότητα και είδος;

Εμμηνόπαυση: παίζει η κληρονομικότητα ρόλο;

 Η ηλικία στην οποία οι γυναίκες εισέρχονται στην εμμηνόπαυση εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό από αυτήν των συγγενών τους, σύμφωνα με νέα έρευνα από το Ινστιτούτο για την έρευνα στον καρκίνο, στην Αγγλία. 

Χείλη & μάτια σε μεταμορφώνουν σε θεά!

Το καλοκαιράκι έφτασε και μαζί του έφτασαν οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ που προσαρμόζονται και αυτές στο κλίμα και γίνονται ακόμη πιο σέξι! Ζουμερά χείλη, έντονα ματάκια, εντυπωσιακές βλεφαρίδες είναι τα συστατικά της επιτυχίας του μακιγιάζ σου τη νέα σεζόν. Διάβασε παρακάτω πώς θα κλέψεις τις εντυπώσεις και φέτος και …καλό καλοκαίρι!

Τα Νέα Βραχιόλια της Άννα Μαρία Μαζαράκη!

Τα λατρέψαμε με τη πρώτη ματιά!

Τα νέα καλοκαιρινά βραχιόλια της Άννα Μαρία Μαζαράκη περιλαμβάνουν μια νέα ξεχωριστή συλλογή!

Με όμορφες χρυσές λεπτομέρειες και με λουράκι από χοντρό σκοινί, τα νέα βραχιόλια έρχονται σε 5 διαφορετικές και φωτεινές καλοκαιρινές αποχρώσεις: φούξια, σιελ, πορτοκαλί, χακί και πράσινο!

Δωρεάν διακοπές για 10 τυχερούς!

Θέλεις να είσαι εσύ ένας από τους 10 τυχερούς ταξιδιώτες που θα κερδίσουν ΔΩΡΕΑΝ τις πολυτελείς διακοπές τους;
Τότε γίνε μέλος τώρα! Από 2/6/11 έως και 12/6/11 συμπληρώνεις μόνο το email σου εδώ και μπαίνεις…

Γόνατα: θέλουν κι αυτά τη φροντίδα τους

Μπορεί φέτος το βασικό trend να είναι τα maxi φορέματα, αυτό δε σημαίνει όμως ότι δε θα φροντίσουμε και τα μέρη του σώματός μας που δεν εκτίθενται συχνά. Ένα από αυτά είναι τα γόνατα. 

Ήλιος και πρόσωπο


Ήλιος και πρόσωπο

Το καλοκαίρι έφτασε και εμείς πρέπει να προσέξουμε τον ήλιο, τόσο για το πρόσωπο, όσο και για το σώμα μας. Για αυτό, με το που ξυπνήσουμε πρέπει να βάλουμε το αντηλιακό μας και να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στη περιοχή Τ (μύτη, μέτωπο) και φυσικά στα μάγουλα.

Spice up you style! Οι πιο hot τσάντες του καλοκαιριού ξεκινούν από 19 ευρώ...

Η τσάντα είναι αγαπημένο αξεσουάρ των γυναικών. Είναι φετίχ και έχει την ικανότητα να αναβαθμίσει ένα look από αδιάφορο σε δήλωση μόδας. Είναι απαραίτητη, χρήσιμη και κουβαλάει μέσα της ό, τι πιο προσωπικό.
Το πρώτο βήμα είναι να έχεις ήδη στην κατοχή σου μια κλασική μαύρη... ώστε να μπορείς να προχωρήσεις σε πιο ενδιαφέροντα στιλιστικά μονοπάτια, όπως αυτά που σε ωθεί η φετινή μόδα.

Το Top-10 Των Τροφών Που Καίνε Το Λίπος

Για να χάσεις κιλά, πρέπει να μειώσεις σημαντικά τις θερμίδες που καταναλώνεις. Εκτός από το γυμναστήριο, που παίζει κι αυτό το ρόλο του στη διατροφή, μπορείς να καταναλώνεις «έξυπνες» τροφές που καίνε το λίπος, είναι δηλαδή λιποδιαλυτές. Αυτό σημαίνει ότι βοηθούν τον οργανισμό σου να διώξει τις τοξίνες. 

Καλοκαιρινή προετοιμασία & Φροντίδα

Πάρτε στα χέρια σας την υγεία και τη γραμμή σας!
Κάντε τα Απαραίτητα Λιπαρά μέρος της υγιεινής καλοκαιρινής σας διατροφής!
Το καλοκαίρι πλησιάζει και όλοι αρχίζουμε να σκεφτόμαστε το σώμα και τη γραμμή μας, αφού σε λίγες ημέρες θα φορέσουμε μαγιό, σορτς και εφαρμοστά t-shirt.

Αδυνατίστε εναλλακτικά!

Μπορεί η ισορροπημένη διατροφή και η κατάλληλη άσκηση να βοηθά στην καύση λίπους αλλά εάν ο μεταβολισμός σας είναι για κάποιο λόγο νωθρός σας εμποδίζει να χάσετε τα περιττά κιλά. Δοκιμάστε εναλλακτικές θεραπείες, παράλληλα με άσκηση και διατροφή, και δείτε αποτέλεσμα στο αδυνάτισμα.

ΕΕ: 70% των σολάριουμ παραβιάζει τα όρια ακτινοβολίας

Ένα στα επτά σολάριουμ στην ΕΕ παραβίαζε τα όρια της UV ακτινοβολίας, όπως προκύπτει από έρευνα που πραγματοποίησε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή το 2010, σε δέκα κράτη-μέλη (Βέλγιο, Κύπρος, Τσεχία, Δανία, Φινλανδία, Γερμανία, Ουγγαρία, Λετονία, Ολλανδία και Πολωνία), στα μηχανήματα τεχνητού μαυρίσματος (sun beds), τα γνωστά σολάριουμ.

Και το νυφικό θέλει την αλλαγή του

Για μια συγκλονιστική εμφάνιση, φέρτε το νυφικό στα μέτρα σας με τον καλύτερο τρόπο.
Όταν έρθει η εποχή εκείνη που θα ζήσετε την πιο όμορφη μέρα του γάμου σας, η επιλογή του νυφικού θα γίνει η προτεραιότητα.

H 98η πιο sexy γυναίκα στον κόσμο... είναι άντρας

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ, Ο ΔΕΚΑΕΝΙΑΧΡΟΝΟΣ ANDREJ PEJIC, ΠΟΥ ΚΟΣΜΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΤΩΝ JEAN PAUL GAULTIER ΚΑΙ MARC JACOBS ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ 98Η ΘΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 100 ΠΙΟ SEXY ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ FHM 

Πολλαπλός Συνεχής Οργασμός. Είναι δυνατόν;



Από μόνος του ο όρος δημιουργεί σκέψεις . Η εμπειρία των συνεχόμενων οργασμικών κυμάτων είναι το όνειρο κάθε γυναίκας αλλά λίγες την βιώνουν.  Οι γυναίκες που επιδιώκουν και ζουν την εμπειρία αυτή δηλώνουν ότι απολαμβάνουν τις χαρές της ζωής βλέποντας τα πράγματα με άλλο μάτι. 

Οι μεγαλύτερες παγίδες ξενερώματος στο σεξ

Είτε το κάνετε κανονικά, είτε απλά προσπαθείτε να βρείτε χρόνο για ένα στα γρήγορα, είτε απλά είστε ακόμα στην πρώτη φάση με φιλάκια, χουφτωματάκια άντε και λίγο στοματικό, υπάρχουν μικρές παγίδες που μπορούν να στείλουν την απόλαυση περίπατο.


Σεξ μετά μουσικής

Πέντε τρόποι να δώσετε τη δική σας παράσταση στις υπαίθριες συναυλίες του καλοκαιριού.
Το καινούριο αντικείμενο του πόθου σας μόλις επέστρεψε από το χιπστερέλα μουσικό φεστιβάλ «Primavera» της Βαρκελώνης και έχει ήδη εξασφαλίσει το πάσο του για όλα τα εγχώρια μουσικά δρώμενα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...