Φέτος κρατάς μόνο ψάθα

Το απόλυτο υλικό του καλοκαιριού στην τσάντα σου.
Ποιος πάει στην παραλία χωρίς ψάθα και ποια πλέον δεν έχει μία τεράστια ψάθινη τσάντα θαλάσσης, που χωράει τα πάντα από τις πετσέτες σου μέχρι τα καλλυντικά σου;

Τις τελευταίες σεζόν όμως δεν βλέπουμε την ψάθα μόνο σαν υλικό για την παραλία αλλά έχει μπει στην ντουλάπα σου για τα καλά και από τα καπέλα και τις λεπτομέρειες στα κοσμήματα ως τις υπέροχες ψάθινες τσάντες, η ψάθα κυριαρχεί για το καλοκαίρι.
Και αν σου φαίνεται πολύ πρόχειρη μία ψάθινη τσάντα για την πόλη, πρέπει να παραδεχτείς ότι κάνεις μεγάλο λάθος. Βλέπεις, τα μεγαλύτερα online shops του κόσμου έχουν μαζέψει για σένα τις πιο όμορφες ψάθινες τσάντες, για να φορέσεις από το πρωί το γραφείο μέχρι το βράδυ στην έξοδο σου.
Φέρε την παραλία στο γραφείο (Asos)

image1xxl


Μία απλή τσάντα γραφείου από ψάθα, είναι αρκετή για δώσει μία καλοκαιρινή νότα στο σοβαρό look σου. Συνδύασε την με ένα παντελόνι σε nude απόχρωση και ένα λευκό πουκάμισο και θα είσαι η πιο stylish του γραφείου.
Καλοκαίρι και στην εξεταστική (Gap)

gp838948-01vliv01

Η τέλεια τσάντα, που χωράει τα πάντα και θα είναι ο σύντροφος που θα κρατάει τις σημειώσεις σου και στην σχολή -και στην εξεταστική που έρχεται. Θυμίζει τσάντα ταχυδρόμου μόνο που αυτή θα δείχνει ακόμα πιο τέλεια με τα φλοράλ καλοκαιρινά σου φουστανάκια.
Τα μεγάλα μεγέθη είναι στη μόδα (Warehouse)

3523031290.jpg

Μία oversized τσάντα ταιριάζει από το απόγευμα μέχρι το βράδυ, είναι πολύ βολική γιατί συνδυάζει την τσαχπινιά μίας clutch bag και την χωρητικότητα μίας τσάντας ώμου. Ταιριάζει σχεδόν με όλα, ακόμα και το απλό jean σας και ένα τοπ, το απόγευμα.
Το ρετρό δεν λείπει ποτέ (Nine West)

PG.0219301NWR.PUNTGST.PZ

Κλασικό ρετρό κόψιμο και κόκκινο έντονο χρώμα που θυμίζει πολύ τσάντες του 40 και του 50. Θα το συνδυάσεις με τα παλιά, μακριά φορέματα της μαμάς σου και  λίγο κόκκινο κραγιόν στα χείλια και θα μοιάζεις με την πρωταγωνίστρια του «The Notebook».
Glamorous ψάθα (DSW)

rt43t34


Ποιος να στο έλεγε ότι θα μπορούσες να κρατήσεις την πιο glam βραδινή τσάντα και ότι αυτή θα ήταν από ψάθα; Και όμως, θα την λατρέψεις. Ξύλινες λεπτομέρειες και χρυσή ψάθα για να ταιριάξει τέλεια με την βραδινή τουαλέτα που έχεις επιλέξει.


http://www.queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...