Εκείνος θα συγχωρήσει την απιστία εφ’όσον...

«Εκείνος» θα συγχωρήσει την απιστία, εφ’όσον η κοπέλα τους έχει σχέση με… άλλη κοπέλα!

Το ήμισυ των ανδρών θα συγχωρούσε την απιστία του θηλυκού συντρόφου τους, εφόσον εκείνη σχετίζονταν με άλλη γυναίκα, σύμφωνα με μία νέα μελέτη για την απιστία από το Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Όστιν.

Ποτέ μην πεις σε κάποιον με μικρό… πέος τα παρακάτω…!

Από τη στιγμή που θα την βγάλει απέξω, το άγχος και η ανησυχία του είναι αν θα σας φανεί μικρό! Έτσι αν πείτε τίποτα από τα παρακάτω, θα το πάρει στραβά και εκεί θα σταματήσουν όλα.. Οπότε δεν λέτε κάποια από τα παρακάτω…

Ricardo: Mην το σκέφτεσαι...ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ!

Και απόλαυσε αμέσως, τα μοναδικά προνόμια των μελών της RICARDO! Aπίστευτες προσφορές, άμεσες πωλήσεις σε ότι δεν χρειάζεσαι... Εσύ αυτόν τον μήνα, έβγαλες το ενοίκιο σου από την RICARDO; Βγάλτο εύκολα και γρήγορα...

Κάνε εγγραφή στη RICARDO, EΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ...κάνε εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και καλωσήρθες στον κόσμο των πωλήσεων της RICARDO!!!

Μην χάνεις χρόνο, εξοικονόμησε ΑΜΕΣΑ χρήματα!

Καυτή συλλογή Rouge d’Armani

O Giorgio Armani υποδέχεται το καλοκαίρι με μια περιορισμένης έκδοσης συλλογή του κλασικού κραγιόν Rouge d’Armani, την Rouge d’Armani 2011 Summer Limited Collection Hot. Αποχρώσεις του ροζ που αποτελούν το ιδανικό «τελείωμα» για κάθε look, ζωηρές, ελκυστικές, σχεδόν ερωτεύσιμες.

Έκπτωση 30% σε 10.000 προϊόντα για λίγες μέρες

Μια εκπληκτική προσφορά σας περιμένει στο getitnow.gr. Με αγορά ενός προϊόντος τεχνολογίας από 0.37€ κερδίζετε έκπτωση 30% σε ότι άλλο αγοράσετε!

Η προσφορά αυτή ισχύει για λίγες μέρες οπότε τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να πάρετε τα πράγματα που θέλατε σε μειωμένες τιμές!

Μπείτε τώρα στο Getitnow.gr και… καλές αγορές!

Τα "Μπουκαλάκια" της Elsa Peretti!

Αυτό το καλοκαίρι, η Tiffany & Co. παρουσιάζει με νέα ολοκαίνουρια σειρά από κολιέ σχεδιασμένα από την Elsa Peretti.

Υπέροχα μπουκαλάκια διακοσμούνται με πολύτιμα μέταλλα και πέτρες για να μεταφέρουν το πιο γλυκό μήνυμα, ή απλά ένα μικροσκοπικό λουλουδάκι!

Ετοιμάζεστε για βάφτιση? Σας δίνουμε το ......ladopano.gr

Το ladopano.gr είναι το πρώτο πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα για την Βάπτιση προσφέροντας Βαπτιστικά ρούχα, Κουτιά Βάπτισης, Λαμπάδες, Λαδόπανα, Παπουτσάκια Βάπτισης, Μπομπονιέρες, Προσκλητήρια, Μαρτυρικά και Στολισμούς Κολυμπήθρας στις καλύτερες τιμές τις αγοράς. Επιλέξτε από μια μεγάλη ποικιλία με επώνυμα βαπτιστικά και δειτε πρωτότυπες μπομπονιερες βαπτισης και προσκλητήρια βάπτισης σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τίς αγορές σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή πιστωτική κάρτα. Επιπλέον όλα τα είδη μας αποστέλλονται σε ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ με εξαιρετικά προσιτές τιμές μεταφορικών.

Τα πιο μοδάτα γυαλιά ηλίου

Κάθε χρόνο, συνήθως τέτοια εποχή, οι περισσότερες κυρίες εφοδιάζονται με ένα καινούριο ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Οι περισσότεροι διαλέγουν τα κλασικά μαύρα γυαλιά, χωρίς καμία ιδιαιτερότητα και που δεν προσθέτουν ιδιαίτερα πολλούς πόντους στιλ.

Eliot και Erika: Οι Δύο Κεφάτοι Χαρακτήρες της Swarovski!

Ο Eliot και η Erika είναι δύο μικροσκοπικοί χαρακτήρες που, χάρη στο κεφάτο, πολύχρωμο καρτουνίστικο σχέδιό τους, τη μοντέρνα εμφάνιση και τα εκφραστικά τους μάτια, εμπνέουν πάθος στους συλλέκτες που τα λατρεύουν!

Ο νεαρός ήρωάς, που αρχικά ονομάστηκε Elvis, επιστρέφει ως ανερχόμενος καλλιτέχνης και ζωγράφος γκράφιτι με το ψευδώνυμο Eliot.

O πιο γρήγορος και όμορφος browser είναι ο νέος Internet Explorer 9

Ο νέος Internet Explorer 9 της Microsoft είναι γεγονός! Ένας πανίσχυρος web browser με απίστευτες δυνατότητες είναι εδώ να ταράξει τα νερά των μέχρι τώρα γνωστών δυνατοτήτων στο internetικό surfing! Ανανεωμένος όσο ποτέ, με νέα εμφάνιση και συστήματα ασφαλείας για να νιώθετε σίγουροι , ήρθε τώρα να αποκαταστήσει τις “κακές φήμες” του γνωστού αυτού περιηγητή (browser). Είναι λοιπόν καιρός να τον εγκαταστήσετε κι εσείς στον υπολογιστή σας και να “χαρείτε” κάθε μέρα την πλοήγησή σας στο internet.
O πιο γρήγορος και όμορφος browser είναι ο νέος Internet Explorer 9

Diane von Furstenberg: Λανσάρει το Δικό της Άρωμα

Με το όνομα “Diane”, η σχεδιάστρια Diane von Furstenberg λανσάρει για πρώτη φορά από το 1975, το δικό της άρωμα.
“Ήθελα να δώσω την δύναμη της γυναίκας σε ένα μπουκάλι”, είπε η Diane von Furstenberg στο WWD.

Stars at the beach

Μπορεί εμάς τις κοινές θνητές να μας πιάνει τρόμος όσο πλησιάζει ο καιρός να "εκτεθούμε" κάτω από τον αδυσώπητο καλοκαιρινό ήλιο, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με τις celebrities. Δες λοιπόν πως προνόησαν Ελληνίδες και ξένες star για την μεγάλη ώρα των αποκαλύψεων.

Εντοιχισμένα έπιπλα και ευρυχωρία

Για λειτουργικότητα και καλή εκμετάλλευση του χώρου, τα εντοιχισμένα έπιπλα είναι η κατάλληλη επιλογή


Αυτές είναι οι τροφές που σε ομορφαίνουν!

Οι θετικές συνέπειες μιας σωστής διατροφής σου είναι λίγο-πολύ γνωστές: σε βοηθάει να διατηρείς τη γραμμή σου, να ενισχύεις τον οργανισμό σου αλλά και να έχεις φρέσκια, λαμπερή επιδερμίδα. Τι θα έλεγες, λοιπόν, να μάθεις περισσότερα- δηλαδή, ποιες τροφές να καταναλώνεις περισσότερο ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματός σου;

Lancaster Suncare: γιορτάζει και σου κάνει ένα hot καλοκαιρινό δώρο!

Νομίζω πως ήρθε η ώρα να αρχίσετε να εξοπλίζετε το νεσεσέρ της παραλίας, γιαυτό και σπεύδω να σας ενημερώσω για την ενέργεια της Lancaster που έρχεται στην κατάλληλη στιγμή!

Μυστικά για να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή

Η φυσιολογική σεξουαλική ζωή είναι αναπόσπαστο μέρος μια υγιούς σχέσης, αλλά η διάθεση και οι συνθήκες παρεμβαίνουν. Για να σε βοηθήσω να διατηρήσεις ακμαία την όρεξή σου σού προτείνω αυτά τα μυστικά.

Τσουνάμι προσφορών στο ...Τsoonami.gr

Ένα από τα κορυφαία sites προσφορών, το Tsoonami, γιορτάζει το ένα έτος λειτουργίας και πέρα από τις καθημερινές προσφορές που φτάνουν μέχρι και το 90% έκπτωσης, χαρίζει 100 ευρώ σε όλους ανεξαιρέτως όσους κάνουν δωρεάν εγγραφή!

Χρυσές Προσφορές απο την Golden Deals!!


Κάθε μέρα και μια καινούργια προσφορά σε προϊόντα και υπηρεσίες, με έκπτωση έως και 90%, σας περιμένει στο www.goldendeals.gr . Όλοι μαζί κερδίζουμε!Το Golden Deals είναι μια νέα συναρπαστική πλατφόρμα που έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που μέχρι τώρα καταναλώνατε Υπηρεσίες και Προϊόντα.

Με άλλα λόγια, είναι ένας νέος και ενδιαφέρων τρόπος για να ανακαλύπτετε, να βιώνετε και να μοιράζεστε με τους φίλους σας τις πιο cool υπηρεσίες στην πόλη μας, ενώ ταυτόχρονα εξοικονομείτε και χρήματα.

Οι προσφορές που θα είναι διαθέσιμες για εσάς περιλαμβάνουν μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων (όπως εστιατόρια, ινστιτούτα ομορφιάς, υπαίθριες δραστηριότητες, σπορ, ταξίδια, ψυχαγωγία κ.ά.) με έκπτωση από 40% έως 90%, για να έχετε το προνόμιο να τα απολαμβάνετε πολύ πιο κάτω από την αρχική τους τιμή…

Με άλλα λόγια το Golden Deals προσφέρει λύσεις για κάθε γούστο!

Kαλοκαιρινή και σέξι η Pixie Lott!

H μικροσκοπική και καλλίγραμμη Pixie Lott βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στα καλύτερά της.

Χρυσά tips για επιδερμίδα, μαλλιά και βλέμμα που μαγνητίζουν!

 Aν η περιποίηση του εαυτού σου, σου μοιάζει βουνό αυτά τα χρυσά tips θα σε κάνουν να το... ανέβεις με ευκολία!

Υπέροχα μαλλιά το καλοκαίρι; Η Kerastase λέει ναι!

Μπορεί να απολαμβάνουμε τον ήλιο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά οι εχθρικές του διαθέσεις ακόμη και απέναντι στα μαλλιά μας είναι δεδομένες. Αν το ζητούμενό σας είναι η απόλυτη προστασία και λάμψη των μαλλιών, η Kerastase Soleil δημιούργησε τον ιδανικό σύμμαχο.

Το τέλειο κραγιόν για τη Victoria

H Victoria Beckham έχει αποκαλύψει την προτίμηση της στο Rouge Pure Shine του Yves Saint Laurent.
Την τάση για τα nude κραγιόν δεν ξέρουμε αν την ακολουθεί απλά ή την δημιούργησε η Victoria Beckham! Η επιλογή της σε nude αποχρώσεις είναι ξεκάθαρη κι έρχεται να επιβεβαιώσει αυτή τη μεγάλη τάση της εποχής.

Detox Summer Diet! Διώξε τις τοξίνες και βγες στην παραλία 5 κιλά πιο αδύνατη...

Δουλειά, άγχος, τρέξιμο, άστατα ωράρια! STOP! Ήρθε το καλοκαίρι. Όπως θέλεις κι εσύ να κάνεις ένα διάλειμμα, να χαλαρώσεις, να ξαπλώσεις σε μια παραλία και να σηκωθείς όταν πια θα έρθει ο Σεπτέμβρης, έτσι κι ο οργανισμός σου. Χρειάζεται ένα break. Μια επανεκκίνηση για να βρει τον παλιό καλό του εαυτό.

Μακριά ή κοντά μαλλιά για τη γυναίκα;

Μακριά μαλλιά ως τη μέση ή κοντά μαλλιά που φτάνουν μέχρι τα αυτιά; Τελικά ποιο είναι το ιδανικό μήκος για τα μαλλιά σας; Η απάντηση είναι διαφορετική για την κάθε γυναίκα.

Nivea Lounge στο Astir Beach

Πώς θα σας φαινόταν να συνδυάζετε το μπάνιο σας στη θάλασσα ή την πισίνα με στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας; Εμάς μας ακούγεται υπέροχο! Ένας σύγχρονος χώρος υψηλών προδιαγραφών, το Nivea Lounge –η εταιρεία Nivea φέτος συμπληρώνει 100 χρόνια από τη «γέννησή» της και  αποφάσισε να το γιορτάσει δημιουργώντας το δικό της χώρο στην Ελλάδα....

Προλάβετε τη φωτογήρανση

Ο ήλιος συνδέεται άμεσα με τις ρυτίδες και η ηλιακή ακτινοβολία με την πρόωρη γήρανση. Για τις ρυτίδες η καλύτερη στρατηγική είναι η πρόληψη. Γι’ αυτό σας προτείνω κάποια μυστικά που μπορείτε εύκολα να υιοθετήσετε για να τις προλάβετε.


'Δέκα χρόνια ένιωθα ότι ζούσα σε μια φούσκα!''

Αν νομίζετε ότι τα πάντα στη ζωή ενός σταρ είναι εύκολα, τότε κάνετε μεγάλο λάθος... Η Emma Watson, η σταρ των ταινιών 'Harry Potter', εξομολογήθηκε σε συνέντευξη της στο Us Weekly ότι για δέκα ολόκληρα χρόνια, από το ξεκίνημα των γυρισμάτων της πρώτης ταινίας, ένοιωθε ότι ζούσε σε μια 'φούσκα'...

MAD Video Music Awards: Οι γυναίκες που τερμάτισαν πρώτες στην κούρσα του στυλ

Πολλές κυρίες περπάτησαν στο κόκκινο των βραβείων χτες το βράδυ, αλλά λίγες ξεχώρισαν με τις ενδυματολογικές τους επιλογές.

Άντρες: μύθος και πραγματικότητα, volume II

Πόσες στερεοτυπικές φράσεις μπορείτε να σκεφτείτε σε δέκα δευτερόλεπτα που να προσδιορίζουν την αντρική ύπαρξη; Τουλάχιστον πέντε, αν το καλοσκεφτείτε. Κι όμως, να που μερικά από τα πιο κλισέ πράγματα που ξέραμε για τους άντρες, απλά δεν ισχύουν.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...