Χρυσά tips για επιδερμίδα, μαλλιά και βλέμμα που μαγνητίζουν!

 Aν η περιποίηση του εαυτού σου, σου μοιάζει βουνό αυτά τα χρυσά tips θα σε κάνουν να το... ανέβεις με ευκολία!


Τέλεια επιδερμίδα
Την επόμενη φορά που θα κάνεις peeling στο σπίτι σου, βράσε σε ένα μπολ χαμομήλι και βάλε το πρόσωπό σου πάνω από αυτό για πέντε λεπτά. Οι πόροι ανοίγουν και τα συστατικά του peeling εισχωρούν σε βάθος. Mετά το peeling, φτιάξε μόνη σου μια μάσκα με γιαούρτι και αυγό που θα σου χαρίσει σύσφιξη και λάμψη, ξέπλυνε με άφθονο νερό και σκούπισε με μια πετσέτα που προηγουμένως έχεις βάλει στο ψυγείο. Αυτό το tip θα συσφίξει τους πόρους σου. Για να εξαλείψεις τις διχρωμίες που προκαλούνται από την έκθεσή στον ήλιο, εφόσον έχεις λιπαρή επιδερμίδα, κάνε καθημερινά επαλείψεις με λεμόνι στην συγκεκριμένη περιοχή. Απόφυγε το, όμως αν η επιδερμίδα σου είναι ξηρή, διότι τα οξέα θα προκαλέσουν μεγαλύτερη ξηρότητα.
Μαλλιά... κουβάρια;
Αν τα μαλλιά σου δεν αντέχουν χωρίς προϊόντα styling θυμήσου από δω και πέρα, κάθε φορά πριν λούσεις τα μαλλιά σου να απλώνεις μικρή ποσότητα σαμπουάν σε στεγνά μαλλιά, να ξεπλένεις καλά και αργότερα να ακολουθείς την συνηθισμένη διαδικασία.

Βλέμμα που μαγνητίζει!
Πριν πέσεις για ύπνο, άπλωσε αρκετή ποσότητα κρέμας ματιών σε μορφή gel που προηγουμένως έχεις βάλει στο ψυγείο και κοιμήσου. Την επόμενη μέρα οι μαύροι κύκλοι και τα πρηξίματα θα έχουν εξαφανιστεί!
Όσον αφορά το μακιγιάζ, για να παραμείνει η σκιά σου όλη μέρα, ανάμειξε λίγη ενυδατική κρέμα με concealer και άπλωσέ το γύρω από τα μάτια και ψηλά στους κροτάφους και σβήσε με πούδρα. Έτσι θα φωτίσεις το βλέμμα σου.
Πριν χρησιμοποιήσεις το ειδικό ψαλίδι για το γύρισμα των βλεφαρίδων, ρίξε πάνω του λίγο ζεστό αέρα με σεσουάρ. Λόγω θερμότητας οι βλεφαρίδες σου θα αποκτήσουν τέλειες...καμπύλες.
Αν θες κατά την διάρκεια της ημέρας να φρεσκάρεις τη μάσκαρα, άπλωσε λίγο λάδι ντεμακιγιάζ για να μαλακώσουν οι βλεφαρίδες σου και να αποφύγεις την δημιουργία κόμπων.
Επιπλέον, σημαντικό ρόλο για να δείχνει το βλέμμα σου καθαρό και ξεκούραστο, αλλά και για να φαίνεται το μακιγιάζ των ματιών σου ακόμη πιο όμορφο, παίζουν και τα φρύδια. Αν τα φρύδια σου είναι ατίθασα, δώσε τους την φορά που θες, ακολουθώντας το παρακάτω tip: πλύνε το βουρτσάκι μιας μάσκαρα που δεν χρησιμοποιείς πια, άπλωσε gel μαλλιών και χτένισέ τα καθημερινά. Μετά τον πρώτο μήνα θα τα έχεις βάλει κυριολεκτικά στη θέση τους!


http://www.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...