Πριν και μετά το Τραγικό Γεγονός

Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια Katie Piper ,αντιμετωπίζει μια νέα ζωή ,μετά την επίθεση που δέχτηκε ,με θεικό οξύ,τον Μάρτιο του 2008.Ο άντρας που της επιτέθηκε ,ο 22χρονος Marcel Sylvestre,καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη ,καθώς 3 απο τους δικαστές αρνήθηκαν να του ελλατώσουν την ποινή,πέρυσι,στις 2 Ιουλίου του 2010.

Γεια και χαρα σου Βενετια....

Η Βενετία Κυρίου σε μια sexy φωτογράφηση !

Πάνω απ΄ óλα ο εαυτός σας...

Είπατε εσείς το «τέρμα»; Μήπως ήταν εκείνος ή εκείνη που έδωσε τέλος στην ιστορία; Δεν έχει καμιά σημασία πια. Αυτό που μετρά από δω και πέρα είναι να ξαναβρείτε το χαμόγελό σας και να ξαναμπείτε στο παιχνίδι το ταχύτερο. Πώς; Μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν. Αν όμως εσείς βάλετε την αισιοδοξία και την καλή θέληση, εμείς βάζουμε το φάρμακο!

Διασημη Ελληνιδα τραγουδιστρια, "αλλαξε σκοπο"!

Μπορεί στο παρελθόν να την έχουμε δει με νέους και πολύ ωραίους συντρόφους, μπορεί εκτός από τα φωνητικά της προσόντα να είναι γνωστή και για τις αντρικές κατακτήσεις της, όμως φαίνεται πως η γυναίκα «μπούχτισε»...

Ανθοδοχεία από γυάλινα μπουκάλια

Πολλά γυάλινα μπουκάλια, έχουν αρκετά ενδιαφέρον σχήμα, ώστε να μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν με πολλούς και ευφάνταστους τρόπους.

Εσείς, τι.. νούμερο είστε;

O βασικός φυσικά κανόνας για την αγορά κάθε ενδύματος υποδεικνύει.. το δοκιμαστήριο!
Ναι, όσο και αν ο χρόνος δεν σας περισσεύει, ή υπολογίζετε «με το μάτι» τις διαστάσεις του ρούχου, οι πιθανότητες να πέσετε έξω είναι αρκετές..
Και το γνωρίζετε καλά μετά από τόσες επιστροφές στα καταστήματα για αλλαγές η ακόμα χειρότερα, μετά από μια στοίβα ρούχα στη ντουλάπα με τα καρτελάκια τους, να ανήκουν πια στην κατηγορία «για όταν χάσω πέντε κιλά».

H Swarovski παρουσιάζει το πρώτο της Ρολόι Χρονογράφο

Το «Octea Chrono» έκανε το ντεμπούτο του μαζί με τα υπόλοιπα νέα κομμάτια της τρίτης συλλογής ρολογιών της Swarovski στην Baselworld, τη Διεθνή Έκθεση Ρολογιών και Κοσμημάτων, που διήρκεσε απο τις 23 έως τις 31 Μαρτίου 2011.

Χώρισα!Και τώρα τι κάνω;

Λυπάμαι, αλλά δεν σ αγαπώ πια. Θέλω να χωρίσουμε.
Μήπως αυτά τα λόγια σας φαίνονται γνωστά; Και τώρα τι κάνετε;

Ιδρώνετε, τρέμετε, και αισθάνεστε ότι ήρθε το τέλος του κόσμου. Όλα όσα αγαπήσατε, σεβαστήκατε και πιστέψατε χάθηκαν ξαφνικά με δυο απλές λέξεις.

Τι λέει το πέος του για εκείνον

Πολλοί άντρες κάνουν ό,τι μπορούν για να αναδεικνύουν τα προσόντα τους εκεί κάτω: θεόστενα τζιν, κοφτά μαγιό, ακόμα και μαξιλαράκια βάζουν για να σου δείξουν ότι είναι σούπερ αρσενικά. Κι όμως ένα τετ α τετ με το πέος του θα σου δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις σεξουαλικές του ικανότητες. Άλλωστε, με τον παρακάτω οδηγό, μπορείς κι εσύ να διαβάσεις τα σημάδια που σου δίνει το πέος του.

Η Τουλίπα το σύμβολο της απόλυτης αγάπης, το έμβλημα της Κωνσταντινούπολης

Έχουμε συνδέσει τη τουλίπα με τους κάμπους της Ολλανδίας και τις Κάτω Χώρες, όμως ιστορικά πολύ πριν είχε γίνει το έμβλημα της Κωνσταντινουπόλεως. Στους όμορφους κήπους γύρω απ’ τον Κεράτιο πρωτοκαλλιεργήθηκε όταν την έφεραν από τα βάθη της Ανατολής. Τόπος καταγωγής της φαίνεται ότι είναι η κεντρική Ασία, το Τιέν Σαν και τα όρη των Παμίρ Αλέ στο Ισλαμαμπάντ. Ενώ δεύτερη περιοχή είναι το Αζερμπαϊτζάν και η Αρμενία, γενικά η περιοχή του Καυκάσου. Από εκεί εξαπλώθηκαν οι τουλίπες σε όλη τη Μεσόγειο. 

Παχυσαρκία & ευφυία

Αμερικανοί ερευνητές απέδειξαν σε πρόσφατη έρευνα ότι ο εγκέφαλος των υπέρβαρων ατόμων, μετά την ηλικία των 40 ετών, φθείρετε πολύ περισσότερο από τον εγκέφαλο των ατόμων που διατηρούν ένα φυσιολογικό βάρος.

Σεξ: 7 λόγοι για να τρέξει... μακριά σου

Εσύ νομίζεις πως είσαι η θεά του σεξ αλλά οι άντρες εξαφανίζονται από προσώπου γης, το επόμενο πρωινό μετά τον αχαλίνωτο έρωτα! Τι πηγαίνει στραβά και τι κάνεις τόσο λάθος που τα αρσενικά τρέχουν να σε αποφύγουν; Ιδού τα λάθη που δεν ξέρεις αλλά κάνεις στο κρεβάτι.

Οι ταπεινές νίκες της Adele

ΣΤΑ ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ, Η ADELE ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΜΙΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ MAINSTREAM POP ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΥΠΟ.

Αδιάθετη ναι, άρρωστη όχι

Χαρούμενες και ενεργές όλες τις μέρες του μήνα.Είναι πολλές οι γυναίκες που πάσχουν από προεμμηνορρυσιακό  σύνδρομο, με φοβερούς πόνους, κράμπες, αιμορραγία, πονοκεφάλους κα γενικότερη κακουχία και αδιαθεσία.

Λουλούδια που τραγουδούν!

Σύστημα αναπαραγωγής ήχου που ανέπτυξε Ιαπωνική εταιρία επιτρέπει στα λουλούδια να ...τραγουδούν!
Μια Ιαπωνική εταιρία κατάφερε να ...διανθήσει την ποικιλία των συστημάτων ήχου που κυκλοφορούν σήμερα στα καταστήματα με ένα νέο μοντέλο ηχείων, αποτελούμενο κυρίως από ...λουλούδια! 

Ελίζαμπεθ Τέιλορ: Μια ζωή και 70 ταινίες

Εβδομήντα ταινίες και σειρές κόσμησε με την παρουσία της στα 75 χρόνια της ζωής της, αλλά καμία από αυτές δεν ήταν πιο ανατρεπτική και ενδιαφέρουσα από τον βίο και την πολιτεία της ίδιας, που έφυγε πλήρης έργων την περασμένη εβδομάδα. Δεν υπάρχει αμφιβολία: Ο μύθος της «Λιζ» της χρυσής εποχής του Χόλυγουντ, που η βασίλισσα Ελισάβετ της Αγγλίας έχρισε «dame» -ο αντίστοιχος θηλυκός τίτλος της ανδρικής ιπποσύνης- είναι ακόμη ζωντανός.

Βραβευμένη σχεδιάστρια κοσμημάτων χρησιμοποιεί το Honda CRZ ως πηγή έμπνευσης

Η Rachel Galley, σχεδιάστρια πολυτελών κοσμημάτων που έχει δημιουργήσει κομμάτια για αρκετές διασημότητες όπως η ηθοποιός του Hollywood Juliette Lewis και η pop star Lily Allen, συνεργάζεται με τη Honda για τη δημιουργία μιας φουτουριστικής τιάρας από κομμάτια του σπορ υβριδικού  CR-Z.

Η χρησιμότητα του Ασταρώματος

Οι περισσότερες τεχνικές οδηγίες χρωματισμών αναφέρουν ότι οι επιφάνειες πρέπει οπωσδήποτε να ασταρώνονται πριν προστεθεί η τελική επιφάνεια χρώματος. Όμως ποια είναι η πραγματική σημασία του ασταρώματος και γιατί θεωρείτε τόσο απαραίτητο από τους ειδικούς;  

Πώς να χρησιμοποίησεις τα παλιά σου καλλυντικά!

Τα καλλυντικά έχουν ημερομηνία λήξης και μάλιστα δεν πρέπει να τα χρησιμοποιούμε για περισσότερο χρονικό διάστημα από 1 με 2 χρόνια, από την στιγμή που τα ανοίξαμε. 

Αν προσέξεις σε όλες τις συσκευασίες υπάρχει μια ένδειξη (π.χ 12Μ) αυτό σημαίνει ότι μετά το άνοιγμα και την χρήση, μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε το πολύ για 12 μήνες.

Η Καίτη Γαρμπή τρόμαξε με φωτογραφίες της!

''Είδα κάτι τερατώδεις φωτογραφίες μου στα περιοδικά πρόσφατα και σοκαρίστηκα.'' δηλώνει η Καίτη Γαρμπή σε συνέντευξή της. Τι ακριβώς εννοεί; Γιατί τρόμαξε με τον εαυτό της και τι αποφάσισε να κάνει μόλις είδε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες;

Ξεκόλλα!

Και να που έρχονται εκείνες οι στιγμές στη ζωή μας που φτάνουμε σε αδιέξοδο! Αδιέξοδο επαγγελματικό , συναισθηματικό , αδιέξοδο στα πάντα. Για κάποιο περίεργο λόγω δεν μπορούμε να ξεκολλήσουμε από την κατάθλιψη ή τον θυμό που το δικό μας αδιέξοδο μας προκαλεί και συνεχίζουμε να θυμώνουμε και να τα βάζουμε με τον εαυτό μας , με τον κόσμο γύρω μας , με την ατυχία μας , με τα λάθη μας , με τα πάντα.

Θυμάστε την Nicole 'CoCo' Austin?? Να σας την θυμίσω............

Θυμάστε ποιά είναι η κοπελιά της φωτογραφίας?.Να σας πω ενδεικτικά ότι σε προηγούμενη φωτογράφηση ,την φιλοξενήσαμε με ένα πορτοκαλί μπικίνι.!!!!!!!!!!....Η Coco,εξακολουθεί και μας δείχνει τα κάλη της.........

H Bianca διδάσκει...και εμείς μαθαίνουμε....

Η Bianca Stephanie Beauchamp το ξεκίνησε για δασκάλα,και για αυτό πήγε στο κολλέγιο.Στην πορεία,όμως,λοξοδρόμησε λίγο και έγινε μοντέλο.....και πολύ καλό μάλιστα..............

H Candis Curtisha μας εκπλήσσει...............πάλι

Είναι πολύ όμορφη και πραγματικά εκθαμβωτική.Το βλέμμα της,δε,είναι απίστευτα σέξυ.....Δείτε την ........
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...