Σημαντική για τα έμβρυα η… μουσική παιδεία

Οι μητέρες μπορούν να βοηθήσουν στη μουσική παιδεία του μωρού τους ήδη από την περίοδο της εγκυμοσύνης, καθώς μια νέα γαλλική έρευνα δείχνει ότι τα έμβρυα φαίνεται να αποτυπώνουν στους νευρώνες του αναπτυσσόμενου εγκεφάλου τους τις μελωδίες που ακούνε όσο βρίσκονται στη μήτρα και, στη συνέχεια, τις θυμούνται μετά τη γέννηση.

Ψάρια κατά του εγκεφαλικού

Οι γυναίκες που τρώνε περισσότερες από τρεις µερίδες ψάρι την εβδοµάδα έχουν 16% λιγότερες πιθανότητες να υποστούν εγκεφαλικό επεισόδιο σε σχέση µε εκείνες που τρώνε λιγότερο από µία φορά την εβδοµάδα, σύµφωνα µε νέα έρευνα του Ινστιτούτου Καρολίνσκα της Στοκχόλµης.

Η Claudia Schiffer συνεργάζεται με τη γερμανίδα σχεδιάστρια Iris von Arnim για τη δική της σειρά ρούχων

Το εντυπωσιακό top model και μαμά δημιουργεί μια γυναικεία συλλογή ρούχων, άνετη και κομψή με βάση το κασμίρ.
Η Claudia Schiffer ετοιμάζεται να ακολουθήσει τα βήματα πολλών επώνυμων σταρ αλλά και μοντέλων και να σχεδιάσει την προσωπική της συλλογή ρούχων.

Μεγάλη η... Χαρούλα που κάνει στον Λάκη

Η Χάρις Αλεξίου θα ρίξει τη φετινή αυλαία στο «Αλ τσαντίρι νιουζ» του Λάκη Λαζόπουλου.

Εκείνος λατρεύει την μεγάλη ερμηνεύτρια, εκείνη τον εκτιμά ιδιαίτερα, γι’ αυτό και δε θα του χαλάσει, όπως όλα δείχνουν, το χατίρι και θα...πεταχτεί μέχρι τη Λάρισα, όπου θα πραγματοποιηθεί η τελευταία εκπομπή.

Σοκ! Εκτός πριγκιπικού Γάμου ο Νικόλας και η Μπλάτνικ

Είναι γεγονός. Ο τέως πρίγκιπας της Ελλάδος και της Δανίας Νικόλαος με τη σύζυγο του Τατιάνα Μπλάτνικ δεν θα δώσουν το παρών στον Γάμο του Πρίγκιπα και της Κέιτ. Ο λόγος;

10 κανόνες για να δείχνεις θεά ό,τι κι αν φορέσεις!

Το θέμα δεν είναι να κρύβεσαι και να κουκουλώνεσαι, αλλά να μένεις στα θετικά. Η Stylista δοκίμασε και αναφέρει τα πιο αποτελεσματικά tips για τέλειο κορμί μέσα από τέλεια ρούχα και αξεσουάρ.

Αντιγήρανση στη βάση

Skin Perfecting Primer Matte Finish: Αν το δέρμα σας είναι λιπαρό τότε μάλλον το χρειάζεστε, καθώς καλύπτει κάθε σας ανάγκη.
Τo Skin Perfecting Primer Matte Finish είναι μία αντιγηραντική σύνθεση της Murad με ελαφριά χρωστικήκάλυψη, που ρυθμίζει τη λιπαρότητα, συσφίγγει τους πόρους, αποκαθιστά τις ατέλειες και ομαλοποιεί τον τόνο του δέρματος, δίνοντας ματ αποτέλεσμα.

Σβήστε τα ίχνη του οριστικά!

Πολλά είναι τα ζευγάρια που βρίσκονται σε αποσύνθεση γύρω σας. Δεν τα βλέπετε; Ακόμα κι αυτά που έχουν ντυθεί το μανδύα της ευτυχίας. Πολλά απ’ αυτά θέλουν να βρουν τρόπους να τελειώσουν τη σχέση με τον αγαπημένο τους και να συνεχίσουν μόνοι τη ζωή τους. Αυτό ακριβώς είναι και το θέμα μας.

To τέλος μίας σχέσης

Ένας χωρισμός δεν χτυπά εν αιθρία. Τα σημάδια του τέλους προηγούνται του οριστικού «αντίο», ωστόσο τα ζευγάρια συνήθως κλείνουν τα μάτια, τα αφτιά και το στόμα σε μια απέλπιδα προσπάθεια να μην φτάσουν στο σημείο χωρίς επιστροφή.

Cameron Diaz: Το στυλιστικό έγκλημα της σταρ!

Αν και η  βραδιά ήταν λαμπερή, καθώς το πάρτι του Vanity Fair μετά την απονομή των  Όσκαρ συγκεντρώνει όλους τους σταρ και τους παπαράτσι, η Cameron Diaz φαίνεται να έχασε την μπάλα με το φόρεμα που επέλεξε.

Τα πιο αμφιλεγόμενα παπούτσια!

Μπορεί να είναι τα πιο αμφιλεγόμενα παπούτσια που έχουν υπάρξει ποτέ αλλά όσο περνάει ο καιρός οι γυναίκες τα αγαπάνε όλο και περισσότερο!

Σύμφωνα με το γαλλικό τεύχος του Marie Claire, το περσινό καλοκαίρι, όταν το είδος έκανε θριαμβευτικό comeback στην πασαρέλα, οι περισσότερες κυρίες τα κοίταξαν υποτιμητικά, έχοντας στο νου την λέξη «τσόκαρο».

Πολύτιμα δώρα από την La Prairie

Mια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσεις


Ένα μοναδικό δώρο σε περιμένει σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών έως τις 30 Ιουνίου, με αγορές της μάρκας καλλυντικών La Prairie,  που αποτελεί το απόλυτο συνώνυμο της πολυτέλειας.

Υπέρβαροι οι Έλληνες... "περίπατο" πάει η μεσογειακή διατροφή

Ένα στα τέσσερα παιδιά κι ένας στους τέσσερις ενήλικες είναι υπέρβαροι, ενώ τα ποσοστά του σακχαρώδη διαβήτη τύπου δύο, του μέχρι πρότινος χαρακτηριζόμενου ως διαβήτη των ενηλίκων, φτάνουν το 33% με 45% των νεοδιαγνωσθέντων περιστατικών στους εφήβους, γεγονός που αποδεικνύει ότι η μεσογειακή διατροφή στην Ελλάδα, απέχει κατά πολύ από τη θεωρία στην πράξη.

Αυστραλία: 1 εκατ. ζευγάρια ζουν μαζί... αλλά χωριστά

Η νέα μόδα στην Αυστραλία, που μάλιστα φαίνεται να κερδίζει όλο και περισσότερους υποστηρικτές “επιτάσσει” τα ζευγάρια με πολύχρονους δεσμούς, να μη ζουν μαζί, αλλά σε διαφορετικά σπίτια. Κι αυτό συμβαίνει ανεξαρτήτου ηλικίας και οικογενειακής κατάστασης.

Πώς να Φορέσω ένα Ζευγάρι Nude Πέδιλα;

Η nude απόχρωση στα πέδιλα, σου επιτρέπει να κάνεις άπειρους χρωματικούς συνδυασμούς!

Το σχέδιό τους αγκαλιάζει και τον αστράγαλο, κάνοντάς τα ιδανική επιλογή σε συνδυασμό με οποιοδήποτε LBD (μικρό μαύρο φορεματάκι).

Ενα μήλο την ημέρα..

Ενα λαϊκό ρητό αποκτά επιστημονικό έρεισμα. Οπως απέδειξε μια νέα αμερικανική έρευνα, ένα μήλο την ημέρα πραγματικά μπορεί να κάνει τον γιατρό πέρα. Πιο συγκεκριμένα, μια ομάδα ερευνητών από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Φλόριντα παρακολούθησε 160 μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες.

Αντισύλληψη

Μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη μπορεί να έχει τραγικές συνέπειες στην ψυχολογική κατάσταση, την υγεία και γενικότερα τη ζωή των γυναικών. Θα επιλέξετε μια μέθοδο αντισύλληψης ή θα... κόψετε το σεξ;

Αγαπήστε τον εαυτό σας

Ίσως μία από τις πιο κλισέ φράσεις που έχουν ποτέ ειπωθεί και γραφτεί: αγάπησε τον εαυτό σου. Κι όμως, ένα κομματάκι από αυτό το άτιμο το νόημα της ζωής κρύβετε σε αυτή την αθώα πρόταση.

Day & night

Εµπιστευτήκαµε τη γήινη, ελληνική οµορφιά της Έλενας και σας προτείνουµε ένα γοητευτικό µακιγιάζ στην πρωινή και τη βραδινή του εκδοχή!

Σωστή βάση, φυσικό αποτέλεσμα

Θεμέλιο του σωστού μακιγιάζ είναι η κατάλληλη βάση. Η βάση του μακιγιάζ προσφέρει την επιθυμητή κάλυψη, δίνονται λάμψη στο μουντό δέρμα, κάνοντας τα σπυράκια και τις φακίδες να φαίνονται λιγότερο και προετοιμάζοντας το πρόσωπο για τα υπόλοιπα προϊόντα μακιγιάζ.

Τα τελευταία ψώνια της Kate Middleton ως… «κοινής θνητής»

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Κate Middleton, που σε οχτώ μέρες από τώρα θα γίνει... Πριγκίπισσα! Η 29χρονη μνηστή του πρίγκιπα William,άφησε τους πάντες άφωνους όταν βγήκε για τα τελευταία της ψώνια στην King´s Road του Λονδίνου.

H Ν. Λοτσάρη ποζάρει έγκυος και με την κόρη της στο φακό! Δες φωτογραφίες

Η Νίνα Λοτσάρη και ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης είναι ήδη ευτυχισμένοι γονείς της Νεφέλης και περιμένουν σε λίγους μήνες τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους. Η ταλαντούχα performer που διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της φωτογραφήθηκε με την κορούλα της για γνωστό περιοδικό.

Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Δείπνο με Θεοδωρίδου και Φουστάνο!

Για φαγητό στην Κηφισιά βρέθηκαν πριν λίγες μέρες η Ελένη Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο, την Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Αντρέα Φουστάνο. Οι τέσσερις τους απόλαυσαν το δείπνο τους σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής και είπαν τα νέα τους.

Η τελευταία μεγάλη Ελληνίδα. Η ΚΥΡΑ ΤΗΣ ΡΩ.

"Τα ξερονήσια του Καστελόριζου και της Ρω τ’ αγαπώ. Έμεινα μόνη μου το 1943 στο Καστελόριζο με την τυφλή μου μάνα, όταν έφευγαν όλοι οι κάτοικοι του νησιού στη Μέση Ανατολή και στην Κύπρο. Με την Ελληνική σημαία υψωμένη και την αγάπη για την Ελλάδα βαθιά ριζωμένη μέσα μου πέρασα όλες τις κακουχίες…

Μικρά μυστικά για τα έπιπλα της βεράντας

Πριν φυλάξετε τα έπιπλα βεράντας, πρέπει να τα απαλλάξετε από τη σκόνη και τους λεκέδες.
Τα απορρυπαντικά ξεθωριάζουν το μπαμπού και το ξύλο Γι' αυτό μπορείτε να πλύνετε όλα αυτά τα αντικείμενα με αλατόνερο και μια μαλακή βούρτσα.

Πως να βάψεις τα πασχαλινά αβγά

Κάθε χρόνο η διαδικασία του βαψίματος των αβγών σου προκαλεί πονοκέφαλο! Τα μισά αυγά σπάνε κατά το βράσιμο ενώ το χρώμα κατά τρόπο μαγικό εισχωρεί μέσα από το τσόφλι! Τι κάνεις λάθος; Διάβασε μερικά βασικά μυστικά για να τα βάψεις σωστά και δίχως απώλειες.

Η Σούζαν Μπόιλ έγινε κέρινη και καλεί τον Σάιμον Κάουελ

Μεγάλες στιγμές για την 50χρονη Σκοτσέζα νοικοκυρά που μάγεψε τα πλήθη με τις ερμηνείες της στο "Britain's Got Talent" το 2009, αφού είδε τον εαυτό της στο διάσημο Μουσείο της Μαντάμ Τισό.

Η ανατομία της γυναικείας μουρμούρας

Έξι μερόνυχτα, έξι ολόκληρα 24ωρα ετησίως. Τόσο διαρκεί κατά μέσο όρο η μουρμούρα μιας παντρεμένης γυναίκας. Πιο συγκεκριμένα, εάν τα βάλεις κάτω και τα αθροίσεις, οι Βρετανίδες γυναίκες φέρονται να ξοδεύουν κάθε χρόνο κατά μέσο όρο 7.920 λεπτά (ποσότητα που αντιστοιχεί σε 2,5 ώρες εβδομαδιαίως ή 11 ώρες μηνιαίως ή σχεδόν έξι ημέρες ετησίως) «παίρνοντας» τα αυτιά των συζύγων τους με ποικίλα παράπονα.

Ο θηλασμός αυξάνει το μέγεθος του εγκεφάλου

Όσο μεγαλύτερη χρονική περίοδο μια μητέρα θηλάζει το νεογέννητο παιδί της, τόσο μεγαλώνει ο εγκέφαλός του και τόσο αυτό αποκτά αυξημένες νοητικές δυνατότητες. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε μια νέα έρευνα Βρετανών επιστημόνων, οι οποίοι ανακάλυψαν ότι υπάρχει άμεση σχέση ανάμεσα στο μέγεθος του εγκεφάλου ενός θηλαστικού (συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων) και του χρόνου θηλασμού.

Έμπνευση από την Μεγάλη Οθόνη

Για να αποδώσει καλύτερα το περιβάλλον της ταινίας όπου υπάρχει έμφαση σε ακριβά έργα τέχνης, ο διακοσμητής τηλεφώνησε τον οίκο δημοπρασιών Christie’s και τους ζήτησε να του δανείσουν τους πίνακες από την συλλογή του Denis Hopper

Οlive Tree Spa


Ένας χώρος που συνδυάζει αρμονικά τις παραδοσιακές θεραπείες με τον αισθησιασμό της Άπω Ανατολής. Μία μίνιμαλ αισθητική παντρεύεται με την απλότητα και την αρμονία των στοιχείων της  ελληνικής φύσης.

«Ένοχος» ακόμα και για θανάτους ο βελονισμός

Δεκάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν πεθάνει τα τελευταία 45 χρόνια, επειδή κακά εκπαιδευμένοι βελονιστές τοποθέτησαν λανθασμένα τις βελόνες στα σώματα των ασθενών, σύμφωνα με μια νέα μελέτη από τον κορυφαίο ειδικό της Βρετανίας στον τομέα της εναλλακτικής ιατρικής, Έτζαρντ Έρνστ.

Τα ψηλοτάκουνα καταστρέφουν τους μύες της κνήμης

Καταστροφή των μυών της κνήμης προκαλούν, σύμφωνα με ερευνητές του Μητροπολιτικού Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ, τα ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Οι γυναίκες με πλούσιους γοφούς στερούνται μνήμης

Μεγαλύτερο κίνδυνο να εμφανίσουν άνοια σε μεγάλη ηλικία διατρέχουν οι γυναίκες που έχουν πλούσιους γοφούς σε αντίθεση με εκείνες που συσσωρεύουν λίπος στην περιοχή της κοιλιάς.

Λευκό και μαύρο μίνιμαλ

Η έντονη αντίθεση του λευκού και του μαύρου βρίσκει απόλυτη εφαρμογή σε αυτό το διαμέρισμα διακοσμημένο από την Suzanna Vento. Κάθε κομμάτι των επίπλων και των αξεσουάρ έχει επιλεγεί προσεκτικά, με μοναδικό γνώμονα την αρμονία μεταξύ τους και το μινιμαλιστικό design.

Μπερδεμένα μαλλιά;

Τα μακριά μαλλιά μπλέκονται και για να τα ξεμπλέξετε συχνά τα ταλαιπωρείτε και τα σπάτε… Για να μην υποφέρετε κι εσείς και τα μαλλιά σας, φτιάξε ένα υγρό που βουτώντας τη βούρτσα μέσα θα χτενίζεστε χωρίς φόβο και πόνο!

Αυξήθηκαν οι καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία στην Ελλάδα

Περισσότερες από 460 κλήσεις μέσα σε ένα μήνα δέχτηκε η τηλεφωνική γραμμή SOS -15900- που αφορά καταγγελίες για traffickiing και ενδοοικογενειακή βία.

Οι γυναίκες παίρνουν πιο βαριά τους καυγάδες

Είναι το προαιώνιο παράπονο των ανδρών: ότι οι γυναίκες το παίρνουν πολύ κατάκαρδα όταν καυγαδίζουν. Τώρα, μια νέα μελέτη δείχνει πως οι άντρες έχουν δίκιο – αλλά και ότι επίσης είναι υπεύθυνοι για τους περισσότερους καυγάδες!

Η σαγιονάρα βλάπτει σοβαρά την υγεία!

Αυτό το καλοκαίρι, αφήστε τα πόδια σας να ξεκουραστούν: ξεχάστε τις σαγιονάρες. Ναι, σωστά διαβάσατε: οι λαστιχένιες σόλες δεν τους κάνουν καθόλου καλό..

Παρ’ όλο που τα ”στιλέτα” και τα σανδάλια θεωρούνται συνήθως οι ένοχοι για τον πόνο στα πόδια, τα χειρότερα παπούτσια που μπορεί κάποιος να φορέσει, σύμφωνα με τους γιατρούς, είναι οι σαγιονάρες.

Μύθοι και αλήθειες για τον θυρεοειδή

Ο θυρεοειδής είναι ένας ενδοκρινής αδένας σε σχήμα πεταλούδας που βρίσκεται στο πρόσθιο-κατώτερο τμήμα του λαιμού και παράγει..

..δύο ορμόνες κυρίως την Τ4 (θυροξίνη) αλλά και την Τ3 (τριιωοδοθυρονίνη). Η λειτουργία του βρίσκεται φυσιολογικά κάτω από τον έλεγχο της υπόφυσης μέσω της TSH (θυρεοειδοτρόπου ορμόνης).

Τι σωματότυπο έχεις; Μήλο ή αχλάδι; Δες πως μπορείς να τον υπολογίσεις...

Εσύ γνωρίζεις πως μπορείς να υπολογίσεις τον σωματότυπό σου; Εκτός από τον καθρέφτη σου, θα πρέπει να επιστρατεύσεις τη μεζούρα σου και ένα κομπιουτεράκι. Είσαι μήλο ή αχλάδι;

Fullah Sugah S/S 2011 - Η νέα Συλλογή στα Παπούτσια!

Η Fullah Sugah υποδέχεται τη νέα σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2011 με μια συλλογή γεμάτη ρομαντικό χαρακτήρα, πολύ χρώμα και ανανεωμένη διάθεση!

Εμείς ξεχωρίσαμε τα παπούτσια της συλλογής. Χρωματιστές γόβες, λουλούδια, nude και γήινες αποχρώσεις, είναι μερικά από τα σχέδια που θα δεις και θα μεταμορφώσουν τις εμφανίσεις σου σε ό,τι πιο ανοιξιάτικο και κυρίως οικονομικά!

Δες παρακάτω μερικά μόνο από τα σχέδια της νέας συλλογής!

Αντιμετωπίστε τις προκλήσεις με αυτοπεποίθηση

Η πίστη στον εαυτό μας και τις ικανότητές του αποδεικνύεται καθοριστικός παράγοντας στη ζωή μας. Γιατί η αυτοεκτίμηση είναι τόσο σημαντική; Πώς επηρεάζει τις αποφάσεις μας και πώς βοηθά στις δύσκολες στιγμές;

Λευκό και Μπλε

Το μπλε τελευταία άρχισε να κερδίζει το χαμένο έδαφος των τελευταίων ετών. Εύχομαι αυτή τη φορά να μην αγγίξει τα όρια του κορεσμού και της υπερβολικής χρήσης του παρελθόντος και να μπαίνει στο σπίτι μας μόνο για να το ομορφαίνει και όχι να το χαρακτηρίζει ολοκληρωτικά, γιατί είναι ένα όμορφο χρώμα και καταπραϋντικές ιδιότητες για τη διάθεσή μας.

Billy Sabbado Άνοιξη – Καλοκαίρι 2011. Τα Νέα Φορέματα της Συλλογής!

Η απόλυτη θηλυκότητα, στην casual, αλλά και στην πιο επίσημη εκδοχή της, ενσαρκώνεται ιδανικά, μέσα από την κολεξιόν Άνοιξη -Καλοκαίρι 2011, της εταιρείας Day.

Ο Billy Sabbado, με βασικό υλικό τα αιθέρια υφάσματα και εμπνευσμένος από γεωμετρικά μοτίβα, σχεδίασε ρούχα που χαρίζουν στη σύγχρονη γυναίκα άνεση και στυλ!

Κάθε λιμάνι και φωτό: Τα πιο όμορφα αγκυροβόλια της Ευρώπης

Δεν πρόκειται για γραφικά λιμανάκια, όπου αγκυροβολούν μικρές χαριτωμένες βαρκούλες, ούτε θυμίζουν τα γαλαζοπράσινα παράλια του Αγαίου με τα καΐκια και τους ντόπιους ιδιοκτήτες που περιμένουν με τα χαρτόνια «Rooms to let» προτεταμένα.

Φάτε οικογενειακά: μία ανεκτίμητη συνήθεια

Άραγε, πόσες από εμάς έχουμε την πολυτέλεια να μαγειρεύουμε ήρεμα και χαλαρά, να στρώνουμε τραπέζι για όλη την οικογένεια και αυτή, με τη σειρά της, να βρίσκεται στην ώρα της για φαγητό; Κι όμως, μία τόσο όμορφη στιγμή, όπως είναι το οικογενειακό τραπέζι, θα έπρεπε να βρίσκεται στις βασικές μας προτεραιότητες.

Donatella Versace: Η Νέα Συλλογή Επίπλων είναι Σέξι και Πολυτελής!

H σχεδιάστρια Donatella Versace ακολουθεί ένα βασικό κανόνα, είτε πρόκειται για ρούχα, είτε πρόκειται για έπιπλα! Η ίδια μίλησε πρόσφατα στο περιοδικό Style.com εξηγώντας αυτό το κανόνα, στην παρουσίαση της νέας της σειράς επίπλων.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...