Ερχεται η Στεφανία απο την Κολομβία!!!!!!!!!!!

Και ενώ έχει τα μάτια της κλειστά ,εμείς μάλλον πρέπει να τα ανοίξουμε πολύ για να την θαυμάσουμε................

Οι ερωτογενείς ζώνες του γυναικείου σώματος

Τα καλύτερα μέρη για να επισκεφθείς είναι συνήθως αυτά που δεν έχουν γραφτεί σε κανέναν οδηγό. Στην περίπτωσή της, όμως, χρειάζεσαι οδηγίες για να ταξιδέψεις και να απολαύσεις τις έξι κρυφές ερωτογενείς ζώνες της.

Τα μονοπάτια της απόλαυσης

Έχει φτάσει η στιγμή για ν’ απολαύσετε τον έρωτα. Βρίσκεστε μαζί με τον σύντροφό σας πάλι ξαπλωμένοι, αλλά στο μυαλό σας  κυριαρχεί η σκέψη, ότι γι’ άλλη μια φορά δεν θα καταφέρετε να φτάσετε στη μοναδική στιγμή της ολοκλήρωσης.

Sexy Tips:Φαντασιώσεις...

Ψιθύρισέ σου στο αυτί κάτι πονηρό. Μια σκέψη, μια εικόνα, μια φαντασίωση... Ξεκίνα λέξη-λέξη, δες αντιδράσεις και συνέχισε.

Μαλλάκια με έξτρα όγκο εύκολα και απλά

Έχεις λεπτή τρίχα και όχι πολύ πυκνά μαλλιά με αποτέλεσμα να σκέφτεσαι τα εξτένσιον πολύ σοβαρά για να χαρίσεις στα μαλλάκια σου την αίγλη που θέλεις; Ο όγκος στα μαλλιά είναι πολύ σέξι και αλλάζει ολόκληρο το λουκ σου! Διάβασε παρακάτω πώς θα καταφέρεις εύκολα και απλά να αποκτήσεις πυκνά σέξι μαλλάκια!

Προβλέψεις για το μήνα Απρίλιο:Η ερωτική συμπεριφορά των ζωδίων


Αγαπητές φίλες , όλες γνωρίζουμε ότι ένας από τους  πιο σημαντικούς παράγοντες για την ψυχική μας υγεία και ισορροπία είναι η συναισθηματική κάλυψη και η αρμονία στις προσωπικές μας σχέσεις.
Για να  πετύχουμε αυτή την αρμονία θα πρέπει να γνωρίζουμε τι ζητάμε εμείς από τους  άλλους και τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτούς ανάλογα με την προσωπικότητα τους.
Η αστρολογία μπορεί να βοηθήσει στην κατανόηση της προσωπικότητας των άλλων  εξηγώντας τη συμπεριφορά τους βάσει των κοινών χαρακτηριστικών που διέπουν κάθε ζώδιο.

Fashion blogs: Μεγάλες στιλίστριες πίσω από μικρές οθόνες

Οι απανταχού στιλίστες, ακόμα και αυτοί που δεν ασχολούνται επαγγελματικά με τον χώρο της μόδας, βρίσκουν τον δικό τους χώρο έκφρασης μέσα από τα blogs του Διαδικτύου. Κάποιοι από αυτούς απλά παραθέτουν την δική τους άποψη ως προς τα «νέα» του μαγικού κόσμου των ρούχων και των αξεσουάρ.

Βασίλισσα στο κρεβάτι του

Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι είναι κοινοτυπία το να λέμε ότι το sex παίζει καθοριστικό ρόλο στη σχέση μας.
Σιγά τα’ αυτά θα μου πείτε.
Κι επιπλέον, όλο σιγουριά θα μου απαντήσετε, τι μας λες τώρα; Εμείς ξέρουμε τα πάντα γύρω από το sex, κι αυτή η συζήτηση είναι περιττή. 
- Σιγά μην του κάτσω, όποτε θέλει αυτός, μου έλεγε προχτές μια φίλη μου ψιλοεκνευρισμένη, την ώρα που απολαμβάναμε τον καφέ μας στο Patrone
- Ρε φιλενάδα, δεν είναι εκεί το θέμα, της απαντάω. Το ζητούμενο για μένα, είναι να είμαι η βασίλισσα στο κρεβάτι του. Να τον κάνω να με ποθεί, όσο τον ποθώ κι εγώ

Κόψε την ανάσα με τον κότσο της μπαλαρίνας!

Με έμπνευση από το Χόλιγουντ και την θραύση που έκανε η ταινία "Μαύρος Κύκνος" ένα παλιό τρεντ μαλλιών έρχεται να κλέψει φέτος εκ νέου την καρδιά μας: ο κότσος της μπαλαρίνας, γνωστός και ως σινιόν, μας προσκαλεί να πιάσουμε τα μαλλάκια μας κότσο! Διάβασε παρακάτω πώς θα τον πετύχεις για να ξεχωρίσεις και να λάμψεις σαν μπαλαρίνα.

Πώς θα φτιάξετε ένα στεφάνι

Βάση από κλήμα
Χρησιμοποιείστε ένα στεφάνι από κλαδιά κλήματος σαν βάση για το στεφάνι σας. Μπορείτε να βρείτε στο εμπόριο σε διάφορα μεγέθη η να φτιάξετε μόνοι σας από μακριά κλαδιά κλήματος της αυλής σας. (Πλέξτε και απλώστε τα κλαδιά σε ένα κυκλικό δοχείο για μερικές εβδομάδες μέχρι να στεγνώσουν.)

Πέδιλα: Δαχτυλάκια έξω

Τα mules συναντούν τα clogs και ταξιδεύουν παρέα πάνω σε αλμυρισμένα καταστρώματα. Φτάνουν στο νησί και παρέα με τις σαγιονάρες κάνουν βόλτα σε ασβεστωμένα στενά. Από την γωνία εμφανίζονται παρέα δύο πανύψηλα gladiator sandals, τα οποία όμως προσπερνιούνται γρήγορα από τέσσερις πολύχρωμες, σχοινένιες πλατφόρμες που δείχνουν να αψηφούν τα σνομπ ψηλοτάκουνα πέδιλα που στέκονται αγέρωχα μπροστά από το hip μπαράκι της Χώρας. Μα πού πάνε όλα αυτά τα παπούτσια;

4 stars σου προτείνουν βραδινό μακιγιάζ!

Sexy, ανανεωμένη και πιο όμορφη από ποτέ; Οι καλοκαιρινές προτάσεις μακιγιάζ αποποιούνται το pink blush, τις cute αποχρώσεις και τις βαριές υφές και λένε “ναι” στα glossy, τα γήινα και τα bold. Συγκεντρώσαμε τις best of προτάσεις των stars για βραδινό μακιγιάζ που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις χωρίς όμως ακρότητες, στις καλοκαιρινές σου διακοπές αλλά και απόψε!

Τα πιο έξυπνα και φθηνά gadget για εύκολη και όμορφη ζωή!

Υπάρχουν αρκετά προϊόντα στην αγορά, οικονομικά , πρωτότυπα και μοδάτα, που σε γλυτώνουν, όπως θα καταλάβεις στη συνέχεια, από χρόνο, δάκρυα, σου προσφέρουν ευχαρίστηση, γέλιο και διασκέδαση και κάνουν γρήγορα απόσβεση των χρημάτων σου.

Τα ζωδια αποκαλύπτουν την απιστία

Ερωτικοί συνδυασμοί. Τι λένε τ’ άστρα;
Οι ερωτικοί συνδυασμοί των ζωδίων, είναι κάτι που μας απασχολεί πολύ συχνά.
Φυσικά το ταίριασμα ή όχι δύο ανθρώπων, ακόμα και αστρολογικά, δεν εξαρτάται μόνο από το ζώδιο του καθενός αλλά από πολλούς άλλους παράγοντες.

Στο catwalk της παραλίας

Φώτα, κάμερα, πάμε! Φοράμε τις νέες μας τουνίκ, τις πολύχρωμες σαγιονάρες μας, και τα μεγάλα μας καπέλα και εμφανιζόμαστε στην παραλία ως άλλες «Σοφίες Λόρεν».

Sites ημερήσιων προσφορών: Εκπτώσειιις!

Θεραπείες spa με έκπτωση 90%. Γεύμα σε πολυτελές εστιατόριο στην μισή τιμή. Ενεργοποίηση προσφοράς και ηλεκτρονικά κουπόνια. Περί τίνος πρόκειται; Eίναι αλήθεια ή κάτι κρύβεται από πίσω; Τι είναι όλα αυτά τα sites που ξεφύτρωσαν ξαφνικά στο ελληνικό internet και τι καινούριο έχουν να προσφέρουν;

Ξένοιαστες Αγορές στο Διαδίκτυο

Οι online αγορές αποτελούν τον ιδανικό τρόπο για εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων. Μπορείτε να σερφάρετε στην άνεση του σπιτιού σας, ψάχνοντας για κάθε είδους προϊόντα, συγκρίνοντας τιμές, υπηρεσίες και προσφορές. Οι πλειοψηφία των Ελλήνων ωστόσο, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, δηλώνει ότι ακόμα δεν εμπιστεύεται το Διαδίκτυο.

Φυσική συνέχεια

Παραδοσιακη αρχιτεκτονικη, εξυπνες κατασκευες και συγχρονες ανεσεις διαμορφωνουν ενα περιβαλλον που ερχεται σε απολυτη αρμονια με τη φυση, πανω απο το λιμανι της κεας. Tο σκηνικό κυκλαδίτικο: πέτρα, σχιστόλιθος, πεζούλες, ξερολιθιές, αιγαιοπελαγίτικος αέρας αλλά και αρώματα από τα βότανα και τους θάμνους.

Αλλαγή Καριέρας: να τολμήσω;

«Νιώθω ότι είμαι ο λάθος άνθρωπος στη λάθος δουλειά».
«Κάποτε ονειρευόμουν να κάνω αλλά πράγματα, αλλά προσγειώθηκα…»
«Και ξαφνικά με απέλυσαν. Τι να κάνω τώρα μέσα στην κρίση;»
«Θέλω να δημιουργήσω τη δική μου επιχείρηση, αλλά είναι καιροί, για να αφήσω την ασφάλεια της δουλειάς μου;»

Τηγανητές πατάτες: Ο μεγάλος σύμμαχος στον έρωτα!

Έρευνα που δημοσιεύθηκε στην Journal of Neuroscience έδειξε ότι η προτίμησή μας στις τηγανιτές πατάτες δεν είναι τυχαία, αφού χάρη στο αλάτι που περιέχουν αυξάνουν τα επίπεδα της “ορμόνης του έρωτα” στο αίμα και μειώνουν το άγχος.

Ανόρθωση γλουτών: Greek Tanga Lift!

Τα οπίσθια είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο σημαντικά σημεία της εμφάνισης μιας γυναίκας. Τα στενά τζιν και οι νέες τους φόρμες βοηθάνε ώστε να αναδεικνύουν τα σημεία. Τώρα όμως έφτασε η ώρα της παραλίας και η “γυμνή” αλήθεια σε αγχώνει.

Το σκεπτικό των αντρών για την δέσμευση...

Οι νεαροί άνδρες αισθάνονται ανασφάλεια για όλα... Τα πρώτα χρόνια της ενηλικίωσης τους χαρακτηρίζονται από αστάθεια και ανασφάλεια σχετικά με την εργασία και την καριέρα. Οι περισσότεροι από τους μισούς ανέφεραν ότι τα τελευταία 5 χρόνια άλλαξαν πολλές δουλειές, συγκατοίκους, σχέσεις, γυναίκες, σπίτια και φίλους.

Kεντίδια από μέταλλο και άλλες ιστορίες...

Mια σύγχρονη δημιουργός «ενδίδει» σε αριστοτεχνικά, χρηστικά αντικείμενα με μοναδικούς οδηγούς της το πάθος για τη λαϊκή τέχνη και το αστείρευτο ταλέντο της!

Πέτρες – κοσμήματα από την Lital Mendel

Η Lital Mendel είναι μια νεαρή σχεδιάστρια κοσμημάτων. Η συλλογή της, ονομάζεται (πολύτιμες) Πέτρες, έχει μια εντελώς νέα οπτική.
Η Lital εξηγεί: » Η αφετηρία μου ήταν η πιο κοινή ονομασία που χρησιμοποιούμε για τα διαμάντια – πέτρες.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ το ΧΑΠΙ ΒΙΑΣΜΟΥ

Μια γυναίκα σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης το Σάββατο το βράδυ
αρπάχτηκε από 5 άνδρες, οι οποίοι σύμφωνα με τις εκθέσεις του νοσοκομείου
και της αστυνομίας, η συμμορία την βίασε πρίν την παρατήσουν στο....
Bandstand
Mumbai.

Δημήτρης Χανδρής: Θα συνοδεύει στον πριγκιπικό γάμο την πρώην του Χάρι

Το γεγονός ότι η πρώην κοπέλα του πρίγκιπα Χάρι θα συνοδεύσει τον Έλληνα εφοπλιστή Δημήτρη Χανδρή στον βασιλικό γάμο έχει προκαλέσει σχόλια αλλά και πονοκέφαλο στο Μπάκιγχαμ. Δεν είναι άλλωστε και ό,τι καλύτερο να σχολιάζεται ο βασιλικός γάμος με τέτοιου είδους… κουτσομπολιά. Αυτό είναι ό,τι χειρότερο για την αυστηρή γιαγιά των γιων του Καρόλου.

Το σπίτι της τέχνης

Στο διαμέρισμά του ο Jean Edouard Van Praet δε χρειάστηκε να δηλώσει τίποτα με λέξεις. H λατρεία για την τέχνη και τη χλιδή εκφράζεται με... αποδείξεις.

Πιο ψηλά! Κούνιες No Picnic’s Alma

Έχω ένα θέμα με τις κούνιες..  αλλά και με τα ξύλινα προϊόντα. Εκείνα που διατηρούν το φυσικό τους χρώμα και μπορείς να δεις τους ρόζους του ξύλου.
Η Σουηδική σειρά No Picnic’s Alma από κούνιες, συνδιάζει και δύο μου απωθημένα. Σου δίνουν την αίσθηση άγριου αλλά κατεργασμένου κορμού. Υπάρχουν μονές αλλά και διπλές, έχουν έντονα χρώματα και δένονται μ’ένα μαύρο χοντρό σχοινί.

Reading, Writing and Traveling: Η νέα συλλογή της Moleskine

Μόλις έφτασε φρέσκο από Μιλάνο: η Moleskine παρουσίασε μια νέα σειρά αναλώσιμων, τσαντών και εξοπλισμού γραφείου, που την ονόμασε Διαβάζοντας, Γράφοντας και Ταξιδεύοντας ή αγγλιστί Reading, Writing and Traveling, από τον Ιταλό σχεδιαστή Giulio Iacchetti.

Μην ανησυχείτε άλλο. Ζήστε!

Μήπως είστε συνέχεια νευρικές και ανήσυχες; Μήπως η ανησυχία, το άγχος και οι έγνοιες σας εμποδίζουν από το να ζήσετε μια ποιοτική ζωή, αποσπώντας την προσοχή σας ακόμη και από τα πιο χαλαρωτικά κι ευχάριστα πράγματα που κάνετε μέσα στην ημέρα; Εάν η απάντησή σας είναι «Ναι», τότε ήρθε ο καιρός να κάνετε κάτι γι’αυτό.

Ετοιμάστε ποδαράκια για έξω

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, έχουμε τη συνήθεια να ξεχνάμε το βασικό πεντικιούρ, μέσα στην ασφάλεια των κλειστών παπουτσιών. Με τον ήλιο πάνω από το κεφάλι μας όμως τώρα, τρέχουμε να διορθώσουμε τις χειμερινές ατασθαλείες.

Τροφή για το... στήθος

Σα γυναίκες, ένα από τα βασικά πράγματα στην καθημερινή μας φροντίδα πρέπει να είναι η περιποίηση του στήθους μας. Εκτός από τις τακτικές ψηλαφήσεις, υπάρχουν και κάποιες τροφές που μπορούν να συμβάλλουν στην καλή υγεία του στήθους.

Lookbook: Mango Άνοιξη 2011 με την Isabeli Fontana

Το μοντέλο Isabeli Fontana φωτογραφήθηκε για το Lookbook της Mango ως μια ταξιδιώτης με στυλ και θηλυκότητα!

Η φωτογράφιση έγινε σε ένα αεροδρόμιο και το concept περιείχε από τον έλεγχο διαβατηρίου μέχρι και τον σωματικό έλεγχο από την ασφάλεια του αεροδρομίου!

Τα ρούχα της εταιρίας Mango συνδυάζουν την κομψότητα και την άνεση σε ανοιξιάτικα αποχρώσεις!

Δες το Lookbook της Mango στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Virtual makeover: Αλλάξτε look… online

Θέλετε να κάνετε μια δραστική αλλαγή στα μαλλιά σας, αλλά φοβάστε μήπως το αποτέλεσμα σας απογοητεύσει; Θαυμάζετε το νέο λουκ μιας celebrity, αλλά δεν είστε σίγουρη αν θα δείχνει το ίδιο ωραίο στο δικό σας σχήμα προσώπου; Αναζητάτε νέες ιδέες και έμπνευση για το μακιγιάζ σας; Θέλετε απλά να κάνετε ένα δεκάλεπτο διάλειμμα από τη δουλειά χαζεύοντας online; Τα makeover studios θα βρουν σίγουρα μια θέση στα “favorites” του υπολογιστή σας.

Πίνετε πολύ καφέ; τα γονίδια σας φταίνε!

Το ότι τα γονίδια ευθύνονταν για διάφορες ασθένειες και εκατοντάδες προβλήματα υγείας, το γνωρίζαμε. Το ότι θα ευθύνονταν όμως ΚΑΙ για τις διατροφικές μας συνήθειες, αυτό δεν μας περνούσε απ’ το μυαλό.

Παπούτσια H&M: SHOES RULE

Η νέα συλλογή παπουτσιών H&M για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2011, έχει σαν κύριο κανόνα την άνεση!

Τα καταστήματα H&M σου προτείνουν κατά βάση 4 μοντέλα παπουτσιών.
Η συλλογή αποτελείται από μπαλαρίνες, flat σανδάλια, πλατφόρμες και  Clogs.

Δες τα παπούτσια που μας προτείνει η H&M στις φωτογραφίες που ακολοθουθούν.

Συμβουλές ομορφιάς για πολυάσχολες μαμάδες και όχι μόνο!

Όταν είσαι μαμά, ο χρόνος που απομένει για να αφιερώσεις στον εαυτό σου και στην περιποίηση σου είναι λιγοστός, έως και ανύπαρκτος κάποιες φορές!

Οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές αλλά και τα έξοδα αρκετά ώστε να μην περισσεύουν χρήματα για να επισκεφτείς μια αισθητικό ή ένα ινστιτούτο ομορφιάς. Η εξωτερική εμφάνιση έρχεται σε δεύτερη μοίρα και όλη η προσοχή σου επικεντρώνεται στα παιδιά.

Η Ourania Kay μιλά στο Lamogue

H σχεδιάστρια Ourania Kay μιλάει στην Νότα Γυδάκου , ιδιοκτήτρια του Lamogue , για τις κολεξιον της και τις προσωπικές της απόψεις!
Η περσινή νικήτρια του AXDW βραβείου - Best Catwalk - (μας μάγεψε πέρυσι με την κολεξιόν της, το έκανε και φέτος και σκοπεύει να το κάνει και στην επόμενη AXDW)   έχει σπουδάσει 3 χρόνια στηνESMOD Paris και στο Metropolitan στο τμήμα Χρηματοοικονομικών  , και είναι στυλίστρια, σχεδιάστρια και σύμβουλος αγορών!

Έκανε sex με 26 άνδρες σε 48 ώρες!!!

Ο χαρακτηρισμός ''αχόρταγη'' δεν μοιάζει ικανός για να την περιγράψει... Το ''λυσσάρα'' ταιριάζει καλύτερα! Μα 26 ερωτικούς παρτενέρ σε μόλις δύο ημέρες; Και όμως γνωστή ηθοποιός το έκανε! Και όχι μόνο το έκανε, στη συνέχεια το δήλωσε κιόλας..

H Έλλη Κοκκίνου βούρκωσε με τον γιο της

Είναι ό,τι πολυτιμότερο έχει... Πώς θα μπορούσε να είναι αλλιώς; Η Έλλη Κοκκίνου μπορεί να ζει ξανά τον έρωτα με τον νεαρό μπασκετμπολίστα, Γιώργο Μπόγρη, αλλά ο μεγάλος έρωτας της ζωής της ήταν, είναι και θα είναι ο γιος της...

Louboutin VS Yves Saint Laurent για τις... σόλες!

Ο Christian Louboutin, σχεδιαστής μόδας με έδρα το Παρίσι, τα παπούτσια του οποίου φοράνε πολλά διάσημα πόδια, κατέθεσε αγωγή εναντίον του αντιπάλου του, Yves Saint Laurent, για τη χρήση του κόκκινου χρώματος στις σόλες των παπουτσιών.

Για να γίνει ο βραδινός ύπνος εύκολη υπόθεση!

Μπορεί οι ρυθμοί της καθημερινότητας να μοιάζουνε με υπερταχεία τρένου αλλά πρέπει πάντα να βρίσκετε χρόνο για μια στάση ανεφοδιασμού και δημιουργικού παιχνιδιού με το παιδί σας. Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο!

Ισότητα των φύλων στην ΕΕ

Κατά μέσο όρο, μόλις το 14% των διπλωματών, το 9% των πρυτάνεων,το 3% των επικεφαλής μεγάλων επιχειρήσεων και το 2% των υπουργών της ΕΕ είναι γυναίκες. Υπολογίζεται, επίσης, ότι οι γυναίκες κερδίζουν 2 ευρώ λιγότερα από τους άνδρες για κάθε ώρα εργασίας αλλά είναι υποχρεωμένες να εργασθούν για 13 ώρες περισσότερο από τους άνδρες, αν συνυπολογισθούν οι δουλειές στο σπίτι.

Σταματήστε το χρόνο με ξηρούς καρπούς

Αν θέλετε να αποκλείσετε την πιθανότητα να πάθετε καρκίνο, καρδιοπάθειες και διαβήτη, να ελέγξετε το βάρος σας χωρίς να πεινάσετε και να μειώσετε τα ορατά σημάδια της γήρανσης όπως οι ρυτίδες και η χαλάρωση της επιδερμίδας, σας συνιστώ να το ρίξετε στους ξηρούς καρπούς!

Κι όμως οι άνδρες δεν απατάνε μόνο για το ... sex

Στο νέο του βιβλίο ‘’ Η αλήθεια για την απιστία’’ ο Gary Neuman αποσαφηνίζει τις αιτίες της ανδρικής απιστίας: Προφανώς δε γίνονται όλα απλά και μόνο για το σεξ.

Επιτρέψτε τους να σας πλύνουν................το αυτοκίνητο!!!!!!!!!!!

Οι δύο κοπέλες απο την Ρωσσία ,υπόσχονται να πλύνουν,να σαπουνίσουν και να τρίψουν καλά.....το αυτοκίνητο σας..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..

Ζευγάρι προσφέρει δωρεάν θέαμα!

Συνεχίζει να προσφέρει απλόχερα ερωτικό θέαμα από την κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματός του. Ο λόγος για το φλογερό ζευγάρι, γύρω στα 35 με 40, που διαμένει σε διαμέρισμα του τέταρτου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Παντανάσσης.

Το σωστό μέγεθος..........του κορσέ

Θα μπορούσε να είναι διαφήμιση για κορσέ,αλλά.....το κορίτσι δεν ήθελε να διαφημίσει τα ρούχα της.!!!!!!!!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...