Τροφή για το... στήθος

Σα γυναίκες, ένα από τα βασικά πράγματα στην καθημερινή μας φροντίδα πρέπει να είναι η περιποίηση του στήθους μας. Εκτός από τις τακτικές ψηλαφήσεις, υπάρχουν και κάποιες τροφές που μπορούν να συμβάλλουν στην καλή υγεία του στήθους.


       1. πράσινες σαλάτες: ρίξτε το στα λάχανα, τα μπρόκολα, τα κουνουπίδια. Τα λαχανικά αυτά περιέχουν αντιοξειδωτικές βιταμίνες, πράγμα που πολύ απλά σημαίνει ότι βοηθούν στην αποβολή των τοξινών από τον οργανισμό μας.

       2. περιορίστε όσο γίνεται την κατανάλωση του κόκκινου κρέατος. Προσπαθήστε να παίρνετε την καθημερινή σας ανάγκη για πρωτεϊνες από άλλες πηγές, όπως είναι τα μαύρα φασόλια. Η καλύτερη όμως πηγή είναι τα όσπρια, που είναι γεμάτα φολικό οξύ, πρωτεϊνες και φυτικές ίνες. 

       3. η βιταμίνη C είναι ένα πανίσχυρο αντιοξειδωτικό, που μπορεί να σας βοηθήσει να μείνετε υγιής και δυνατή. Βάλτε μία πορτοκαλάδα την ημέρα στο πρόγραμμά σας και το ανοσοποιητικό σας σύστημα θα σας ευγνωμονεί. 

       4. Τα ψάρια είναι πλούσια σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και περιέχουν πολύ βιταμίνη D, στοιχεία που κάνουν πολύ καλό στο στήθος. Φροντίστε να τα έχετε πολύ συχνά στη διατροφή σας. 
 
 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...