Ποια είναι; Δεν θέλετε να το πιστέψετε!

Είναι η πιο πολυσυζητημένη γυναίκα των τελευταίων ημερών και η πλέον ποθητή…

Μερικές αλήθειες για το ... κέρατο!!!

Να φοβάσαι την  τριαντάρα: Σύμφωνα με έρευνα, οι γυναίκες είναι άπιστες  μετά τα τριάντα. Από τη μία αντιλαμβάνονται αυτή την ηλικία ως την  τελευταία τους ευκαιρία να βρουν τον...
σωστό άντρα που θα γίνει πατέρας των  παιδιών τους και από την άλλη είναι πάνω στο πικ της σεξουαλικότητάς  τους.

Πώς αντιδρά ένας άντρας, όταν η γυναίκα τον βάζει "στον πάγο";

Ο έρωτας είναι ύπουλο πράγμα... Mπορεί να σε χτυπήσει εκεί που δεν το περιμένεις. Και από τη στιγμή που θα σε "λαβώσει" το βέλος του, δεν ορίζεις τίποτα πια. Δεν είναι άδικο να συμπεριφέρεσαι σε έναν ασθενή με τόσο άσχημο τρόπο; Γιατί, καλά να είναι αμοιβαία τα αισθήματα. Οκ, όταν το αντικείμενο του πόθου σου σερβίρει μια ωραιότατη χυλόπιτα. Την παραλαμβάνεις και τελειώνει εκεί! Τι γίνεται όμως όταν εσύ ανταποκρίνεσαι για λίγο, μου δίνεις ελπίδες και μετά κάνεις πίσω; Αρχίζεις τα "δεν ξέρω", "δεν είμαι σίγουρη" και άλλα τέτοια;

Ανακαλύπτοντας οτι είστε έγγυος...

Το πιο πρώιμο και πιο αξιόπιστο σημάδι ότι είστε έγκυος, για τις γυναίκες που έχουν σταθερό κύκλο, είναι η απουσία της περιόδου. Μερικές φορές, οι γυναίκες που είναι έγκυες έχουν πολύ ελαφριά περίοδο, με πολύ λίγο αίμα. Τα υπόλοιπα σημάδια της εγκυμοσύνης αναφέρονται παρακάτω:

Met Gala: Τα φορέματα που έκοψαν ανάσες

Wow: Η Karolina Kurkova -ή όπως τη λένε χαϊδευτικά, «KK»- εξέπεμψε κάτι πολύ δυναμικό θα λέγαμε, σαν αμαζόνα του κόκκινου χαλιού, με Jean Paul Gaultier Haute Couture και ασορτί δαντελένιο κολάν. Το βρήκαμε τολμηρό και genial.

Πως να λιώσεις τα Κραγιόν σου,για να φτιάξεις ένα καινούριο!

Μπορεί η ιδέα να λιώσεις ένα κραγιόν να σου φαίνεται περίεργη,αλλά είναι πάρα πολύ πρακτική!

Μια ακόμη εύκολη λύση είναι το παρακάτω τρικ για τα κραγιόν αυτήν την φορά!
Το τρικ αυτό, που θα δεις παρακάτω,
 θα σε ενδιαφέρει σίγουρα αν:

To λευκό και πως να το φορέσουμε

Κυρίαρχη τάση της φετινής σεζόν θα είναι το λευκό. Το είδαμε σχεδόν σε όλες τις μεγάλες πασαρέλες, σε αέρινα υφάσματα συνδυασμένο με χρωματιστά αλλά και σε full λευκά σύνολα. Μπορείτε κι εσείς λοιπόν να υιοθετήσετε αυτό το trend με διάφορους τρόπους στην καθημερινή σας εμφάνιση.

Φτιάξτε μόνοι σας όμορφες διακοσμητικές μπάλες

Χωρίς να ξοδέψετε χρήματα και με υλικά που δεν είναι δύσκολο να βρεθούν στο σπίτι, κάντε όμορφες, αέναες μπάλες που μπορείτε να κρεμάσετε σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο, πάνω στο ταβάνι. Βλέποντας το αποτέλεσμα κανείς δεν θα πιστεύει ότι το κάνατε μόνοι σας.

Η νέα σειρά κοσμημάτων της Katerina Psoma στο κατάστημα Ξένος

Τα υπέροχα και περίτεχνα κοσμήματα της Κατερίνας Ψωμά διατίθενται πλέον στο χρυσοχοείο Ξένος που βρίσκεται στην οδό Κορίνθου 220. Τα υπέροχα πολυσύνθετα κοσμήματα της πολυτάλαντης σχεδιάστριας κοσμημάτων, που είναι φτιαγμένα από σπάνιες πέτρες και ιδιαίτερα μεταλλικά στοιχεία, θα ολοκληρώσουν το στιλ σας.

Ποια χρώματα ταιριάζουν με το πράσινο

Το πράσινο είναι ένα χρώμα που λείπει από τα σπίτια, στη σύγχρονη διακόσμηση όμως επανακτά το χαμένο έδαφος. Πράσινο τυρκουάζ, πράσινο lime, πράσινο κυπαρισσί, πράσινο στις αποχρώσεις της θάλασσας… οι επιλογές είναι πάρα πολλές. Το κάθε δωμάτιο όμως έχει και διαφορετικές απαιτήσεις, άλλες είναι αυτές της κουζίνας και άλλες του υπνοδωματίου, ποιοι θα ήταν λοιπόν οι καλύτεροι συνδυασμοί για το κάθε δωμάτιο;

Το καπελάκι μου στραβά!!

Νιώθω προκαταβολικές τύψεις που σου δείχνω τώρα αυτές τις κομψότατες και απλησίαστες στέκες: η τιμή τους είναι τριψήφια και, φυσικά, αντιστρόφως ανάλογη του κόστους τους, αλλά έχω εμπιστοσύνη στην εφευρετικότητά σου και νομίζω ότι σε κάτι DIY θα καταλήξεις, ή θα βρεις κάτι ανάλογο και φθηνότερο (το δεύτερο δεν είναι και δύσκολο).

Η Rihanna και το νέο της άρωμα… Reb’l Fleur…

Η Rihanna παρουσιάζει και διαφημίζει το πρώτο της άρωμα, το οποίο ονομάζεται Reb’l Fleur με έναν τρόπο που δείχνει τη διπλή της προσωπικότητα.


Από τη μία μεριά φοράει ένα ροδακινί φόρεμα δείχνοντας τον αθώο της εαυτό ενώ από την άλλη μεταμορφώνεται σε μία πολύ sexy γυναίκα η οποία παρόλο που είναι πιο σκοτεινή εξακολουθεί να μυρίζει υπέροχα!!

Collection Victoria Beckham Άνοιξη/Καλοκαίρι 2011

Στη Ν.Υόρκη παρουσίασε η Victoria Beckham την συλλογή της για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2011 και μας εξέπληξε θετικά για το απλό, λιτό αλλά και σέξι ταυτόχρονα ντύσιμο!

Φορέματα που κολακεύουν το σώμα αλλά και τα ... πόδια! Χρώματα όπως το μόβ, το πορτοκαλί, το απαλό ροζ, το λευκό μας έκλεψαν την καρδιά!

Must: οι τσάντες!

Ο κόσμος χρειάζεται περισσότερες γυναίκες – αρχηγούς

Τα προηγμένα κράτη συνεχίζουν να αγωνίζονται σήμερα για τα ανθρώπινα δικαιώματα και ειδικά για τα δικαιώματα της γυναίκας. Οι γυναίκες είναι η ήρεμη φωνή, το αντίβαρο στη μαχητική φυσιογνωμία του άντρα.

Γνωρίστε την Avon!!!

Αναζητάτε μία ευχάριστη ενασχόληση για τον ελεύθερο χρόνο σας; Εργάζεστε ήδη, αλλά θέλετε να ενισχύσετε τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό; Ψάχνετε μία ευκαιρία να επεκτείνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας; Ήρθε η ώρα να γνωρίσετε την AVON!

Κερδίστε χρήματα,ξεκινήστε σήμερα.Πατήστε εδώ.

Bronze μακιγιάζ

Πρόσωπα χείλη σαγηνευτικά, βλέμματα μαγευτικά, σε μπρονζέ αποχρώσεις.

To bronze μακιγιάζ έχει λατρευτεί από όλες μας... Δίνει λάμψη και αίσθηση υγείας, αφήνοντας πίσω τις γκρίζες μέρες του χειμώνα.
Οι χρυσο-πορτοκαλί αποχρώσεις αναδεικνύουν την ηλιοκαμένη επιδερμίδα, ενώ προσδίδουν χρώμα στις λευκές άχρωμες.

Τι να κάνετε όταν δεν μπορείτε να βάψετε τους τοίχους

Είναι κοινό πρόβλημα σε όσους δεν μένουν σε δικό τους σπίτι και ο ιδιοκτήτης δεν τους επιτρέπει να βάψουν ή να περάσουν ταπετσαρίες στους τοίχους. Αντ’ αυτού είναι αναγκασμένοι να ζουν μέσα σε διαμερίσματα που οι τοίχοι πρέπει να είναι αυστηρά βαμμένοι σε όλες τις αποχρώσεις του μπεζ, κατά κύριο λόγο.

Τα αντιβιοτικά σχετίζονται με την παχυσαρκία

Η εκτεταμένη χρήση αντιβιοτικών, εκτός από το ότι σταδιακά εξασθενεί το ανοσοποιητικό σύστημα, καθώς τα μικρόβια εθίζονται και μαθαίνουν να αντιστέκονται, φαίνεται πως έχει ακόμα μία, πιο απρόσμενη, παρενέργεια. Μια νέα διεθνής επιστημονική έρευνα, ενισχύει τις υποψίες ότι η υπερβολική χρήση των αντιβιοτικών συμβάλλει στην παχυσαρκία.

Τaste the Fashion: Το γκουρμέ συναντά την Haute Couture

Με στόχο την ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Κάτι  τέτοια events (πρωτότυπα, όσο και κομψά, με έμφαση στην καλή ζωή αλλά και με καλό σκοπό) σπανίζουν στην Ελλάδα. Γι αυτό, από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε, το "Taste the Fashion" μας τράβηξε έντονα το ενδιαφέρον.

To Frock n’Roll αλλάζει αλλά κάνει και ένα giga bazaar!

To Frock n’ Roll, το multi brand concept store στο Χαλάνδρι, που έγινε γνωστό μέσα από τα fashion parties που διοργανώνει αλλά και τους ανερχόμενους σχεδιαστές που φιλοξενεί, ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής και αλλάζει. Αλλάζει χώρο, αλλάζει τρόπο λειτουργίας, αλλάζει ότι χρειάζεται για να παραμείνει ξεχωριστό, αγαπημένο και ανταγωνιστικό.
Η μεταμόρφωση ξεκινά με μεταφορά σε ιδιόκτητο χώρο, στην Αγία Παρασκευή.

Το δράμα και η ελπίδα της Αλκαίου!

«Μακάρι αυτό το παιδί να έρθει και να αλλάξει όλη την τύχη μου και όλες τις λύπες να πάρει». Λόγια από έναν ιδιαίτερα πονεμένο άνθρωπο στη ζωή, που αναζητά δύναμη να παλέψει στις όποιες αντιξοότητες.

Τα 5μεγαλύτερα ψέμματα των γυναικών

Σύμφωνα με μια νέα έρευνα που διενέργησε το Μουσείο Επιστήμης της Αγγλίας, οι άντρες είναι αυτοί που κρύβουν τα περισσότερα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς πηγαίνουμε πολύ πίσω...

Η έρευνα βρήκε ότι η μέση γυναίκα θα πει 728 ψέματα τον χρόνο - που σημαίνει περίπου δυο ψέματα την ημέρα!

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΜΕ 3 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ!

Ως γνωστόν εκτός από μια καταπληκτική επώνυμη τσάντα σε τιμή ¨πάτωμα¨ στο ράφι του netaporter.com τίποτα δεν σε κάνει να νιώθεις πραγματική ευφορία τόσο, όσο το να αρχίζεις να ερωτεύεσαι κάποιον. Βλέπεις αστράκια, ουράνια τόξα, το στομάχι δένεται κόμπος από την προσμονή του επόμενου τηλεφωνήματος, της επόμενης συνάντησης, ο ήλιος λάμπει τα πουλάκια τραγουδάνε κλπ.

Η μόδα «ανακαλύπτει» επιτέλους και τις παχουλές!

Οι στρουμπουλές βρίσκουν σιγά-σιγά την θέση τους στις πασαρέλες

Την πόρτα της εξόδου από τις διεθνείς πασαρέλες δείχνουν ολοένα και περισσότεροι σχεδιαστές στα υπερβολικά αδύνατα έως ανορεξικά μοντέλα. Τη θέση τους παίρνουν μοντέλα με βάρος φυσιολογικό ή ακόμη και με παραπανίσια κιλά ενώ δεν είναι λίγοι οι σχεδιαστές που διαλέγουν γυναίκες με ψεγάδια και ζουμερά κορμιά για να δώσουν το μήνυμα ότι η μόδα απευθύνεται σε όλους.

Οι " Mikres Epithimies" τώρα σε i-pad και σε i-phone

 Εχεις iphone ή ipad και θέλεις να μας διαβάζεις όπου και αν βρίσκεσαι;Είναι πλέον διαθέσιμη και ΔΩΡΕΑΝ η εφαρμογή της σελίδας Mikres Epithimies στο iPhone και στο ipad...

Φρέσκιες γόβες και ανοιξιάτικα πέδιλα Guess

Παρακολουθώντας λοιπόν, τι καινούργιο μπαίνει στα αγαπημένα μας e-shops, πέτυχα μερικά υπέροχα πέδιλα και γοβίτσες Guess στο MyShoe. Ρίξτε μια ματιά σε αυτά που μου έκαναν κλικ (click στις φωτογραφίες για λεπτομέρειες), ενώ εδώ μπορείτε να δείτε όλη τη συλλογή με παπουτσάκια Guess.

Το λίπος που αφαιρείται από την κοιλιά…επανέρχεται σε άλλα σημεία του σώματος

Το λίπος που αφαιρεί ο γιατρός στη λιποαναρρόφηση, επανέρχεται μελλοντικά, αποκαλύπτει νέα έρευνα...

Σύμφωνα με νέα έρευνα του πανεπιστημίου του Κολοράντο, ασθενείς που υποβλήθηκαν σε λιποαναρρόφηση δοκίμασαν έκπληξη όταν εμφανίστηκε το λίπος σε άλλο σημείο του σώματος.

Τι έχει εφευρεθεί από γυναίκες;

Σπάνια ακούμε για γυναίκες εφευρέτριες. Αληθεύει ότι οι γυναίκες δεν έχουν ποτέ εφεύρει κάτι;
Η ιστορία έχει να επιδείξει πολλές γυναίκες εφευρέτριες. Μπορούμε, για παράδειγμα, να αναφέρουμε την Υπατία από την Αλεξάνδρεια (περίπου 370-415 μ.Χ.), που εφηύρε μια συσκευή διύλισης, καθώς και το υδρόμετρο, που μετράει την πυκνότητα των υγρών.

Oι πέντε ποιο καλοντυμένες celebrities του MΕΤ Gala, του σημαντικότερου fashion event της χρονιάς

Ποιες κατάφεραν να μπουν στη δική μας λίστα με τις καλοντυμένες;

Be my (Mc)Queen! 15 τέλειες ιδέες ομορφιάς που πήραμε από το Savage beauty!

Be my (Mc)Queen! 15 τέλειες ιδέες ομορφιάς που πήραμε από το Savage beauty!

Σε κάθε εκδήλωση μόδας το beauty το γιορτάζει! Όχι μόνο γιατί μόδα και ομορφιά πάνε μαζί, αλλά κυρίως γιατί οι εμφανίσεις των stars που συγκεντρώνονται εκεί μας δίνουν τροφή για σχόλια και πάνω από όλα έμπνευση για το πώς θα μακιγιαριστούμε και θα κάνουμε τα μαλλιά μας σήμερα.

Η Κατερίνα Λέχου για τον εδώ και τρία χρόνια σύντροφό της...

Για τη συμμετοχή της στο επιτυχημένο ''Νησί'', την οικογένεια και τον εδώ και τρία χρόνια σύντροφό της, Μάνο Στρατάκη, μίλησε η Κατερίνα Λέχου στο περιοδικό "Glam".

Για την επιτυχία του ''Νησιού'' και τη συνεργασία της με το υπόλοιπο καστ, η ηθοποιός έιπε: ''Η συνεργασία μας ήταν εξαιρετική. Αν και ακούγεται κοινότοπο να λέω ''τι ωραία που περάσαμε'', ήταν κάτι το μαγικό κι αυτό φάνηκε και στο αποτέλεσμα.

Aσκηση: μύθοι και αλήθειες

Μπορεί να μην σηκώνεστε από τον καναπέ αλλά σίγουρα θα γνωρίζετε τους πιο διαδεδομένους «μύθους» σχετικά με την άσκηση. Μήπως ήρθε η ώρα για την απομυθοποίησή τους;

Αγαπημένη συνήθεια όλων μας, η «ανακύκλωση» μύθων αποτελεί ίσως ένα ακόμη εμπόδιο ανάμεσα σε εσάς και στην απόφασή σας να ξεκινήσετε γυμναστήριο ή κάποιο άλλο είδος άθλησης. Δείτε, τι πραγματικά ισχύει και τι όχι και πάρτε τη μεγάλη απόφαση να βελτιώσετε τη ζωή σας.

Νεολιθικό design

Το πιο σύγχρονο μέσα σε αυτό το σπίτι είναι ο ηλεκτρισμός, ίσως και ο μολυσμένος αέρας, όσος κι αν φιλτράρεται σε αυτή τη γαλλική ύπαιθρο, όπου θα υπάρχουν (φαντάζομαι) πολλά τέτοια εγκαταλειμμένα σπίτια, μόνο που εδώ την διαμόρφωση και διακόσμηση έχουν αναλάβει η συλλογή αντικών της ιδιοκτήτριας Joséphine Ryan.

Samantha Sotos με -75% μόνο στο MelinaMay.com!

To ηλεκτρονικό κατάστημα Μelinamay.com αγαπάει τους Έλληνες σχεδιαστές!

Έτσι από αυτή την Τετάρτη και για λίγες ημέρες στο www.melinamay.com θα βρεις τις δημιουργίες της Ελληνίδας σχεδιάστριας Samantha Sotos.

Αποκτήστε τέλεια πόδια με απλές ασκήσεις

Ξέρω πως πολλές από εσάς θέλετε να σμιλέψετε τα πόδια σας και να αρχίσετε να ετοιμάζεστε σιγά-σιγά για το καλοκαίρι, φορώντας πιο κοντές φούστες, σορτς και νιώθοντας άνετα με αυτά.

Ο στόχος αυτός δεν είναι ακατόρθωτος και οι παρακάτω απλές ασκήσεις, που κάνω κι εγώ όσο πιο συχνά μπορώ, μπορούν να σας βοηθήσουν, αρκεί να βάλετε στην καθημερινότητά σας και την αεροβική, έτσι ώστε να «κάψετε» το περιττό λίπος πιο γρήγορα και να προσέχετε τη διατροφή σας.

Πώς να αυξήσετε το δείκτη νοημοσύνης των παιδιών

Σίγουρα έχετε παρατηρήσει ότι τα παιδιά που βρίσκονται στην ίδια ηλικία δεν έχουν απαραιτήτως και τις ίδιες ικανότητες. Άλλα συμπεριφέρονται ακριβώς όπως θα άρμοζε στο ηλικιακό διάστημα που διανύουν, άλλα δείχνουν πολύ πιο προχωρημένα, ενώ μια μερίδα μοιάζει να βρίσκεται πιο πίσω όσον αφορά στην «πρόοδό» τους.

Πέρα όμως από τις έμφυτες ικανότητες, τι είναι εκείνο που κάνει τα παιδιά να ξεχωρίζουν και να διακρίνονται αυτές οι διαφορές ανάμεσά τους;

Σωστή οικονομική διαχείριση στο γάμο!

Χρήματα. Άμεσα συνδεδεμένα με την καθημερινότητά μας, με τις ελπίδες, τα όνειρα και τις προσδοκίες μας. Και μέσα στην οικονομική κρίση, άμεσα συνδεδεμένα με το άγχος και το στρες.Πηγή ασφάλειας αν τα έχεις και μεγάλης ανασφάλειας αν τα φέρνεις με το ζόρι βόλτα. Στις σχέσεις των ζευγαριών μπορούν να αποτελέσουν σημείο σύγκρουσης και καμιά φορά χωρισμού.

Και η Sarah Jessica Parker στο 2011 Met Gala

Τι φόρεσε και πoιός ήταν ο συνοδός της:

Πριν λίγα χρόνια, την ίδια βραδιά, είχε φωτογραφηθεί στο πλάι του, συνοδεύοντάς τον σαν μούσα. Η Sarah Jessica Parker δεν θα μπορούσε να μην είναι ανάμεσα στις star που φόρεσαν τουαλέτα Alexander McQueen - η συγκεκριμένη ήταν του 2005.

6 τροφές που κάνουν την επιδερμίδα μας να λάμπει! Μάθε ποιες είναι!

Αν δεν πιστεύεις ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας, συμπεριέλαβε στη διατροφή σου τις παρακάτω τροφές και δες πόσο ανανεωμένη μπορεί να δείχνεις, ξοδεύοντας ελάχιστα ευρώ.

Μάθετε σε ποια χώρα μπορεί μια μητέρα να μεγαλώσει σωστά το παιδί της

Στην 24η θέση μιας διεθνούς λίστας αναφορικά με το ποιες χώρες είναι οι καλύτερες ώστε μια μητέρα να μεγαλώσει σωστά το παιδί της, βρίσκεται η Ελλάδα. Μπορεί να μην είναι η καλύτερη θέση, όμως φανταστείτε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι πιο χαμηλά στην λίστα καθώς καταλαμβάνουν την 28η θέση. Αυτό συμβαίνει για δύο λόγους:

Ίριδες (Iris albicans)

Οι ίριδες είναι φυτά βολβώδη, πολυετή, με ισχυρό βλαστό που μπορεί να φτάσει το 1 μέτρο. Τα φύλλα είναι σαρκώδη, μεγάλα, σπαθοειδή, λίγο κοντύτερα από τον βλαστό. Καλλιεργείται πλατιά σαν καλλωπιστικό αλλά συχνά βρίσκεται ως αυτοφυόμενο.

Πάμε για μαγιό;

Προσθήκη λεζάντας
Η αγορά μαγιό είναι ο εφιάλτης κάθε γυναίκας, ακόμη και αυτής που αισθάνεται καλά με το σώμα και την αυτοπεποίθησή της. Επειδή όμως σε λίγες μέρες ξεκινάνε οι πρώτες βουτιές και το μαγιό πρέπει να βρίσκεται σε ετοιμότητα, έχουμε να σας προτείνουμε ορισμένες λύσεις για το μεγάλο αυτό πρόβλημα.

Χαμόγελο αληθινό… για να είναι μεταδοτικό

Μην προσποιείστε

Πότε ήταν η τελευταία φορά που χαµογελάσατε προσποιητά στο αφεντικό σας ή σε κάποιο συνάδελφο στο γραφείο;
Αν το ψεύτικο χαµόγελο έχει γίνει καθηµερινή τακτική της εργασιακής σας ζωής, µάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσετε, καθώς µπορεί να φτιάχνει τη διάθεση των άλλων, αλλά µάλλον χαλάει τη δική σας.

Πάω στο μπάνιο για ένα check-up

Αυτό το ετήσιο check up εφιάλτης μου έχει γίνει. Κλείσε ραντεβού, περίμενε τη σειρά σου, δώσε αίμα..

Ειδικά για τις γυναίκες που είναι σε κατάσταση εγκυμοσύνης, η ταλαιπωρία είναι διπλή.

Το Pregnancy Control είναι μια ανάλυση ούρων που τις γλιτώνει από όλα αυτά. Μπορεί η ενδιαφερόμενη να το κάνει μόνη της στο σπίτι με ένα δείγμα ούρων. Μερικά από τα αποτελέσματα που μπορεί να έχει μέσα σε λίγα λεπτά είναι για την αφυδάτωση, τον υποσιτισμό ή κάποια πιθανή μόλυνση.

Φοβερό;

Σχεδιαστής: Luis Pedro Castanheira Almeida
Δείτε περισσότερα στο coolspotting.gr


http://www.queen.gr 

Φροντίστε την περιοχή κάτω από το σαγόνι

Μπορεί να οφείλεται σε έντονη απώλεια βάρους ή απλά στην προχωρημένη ηλικία. Το θέμα είναι ότι σε κάποια φάση της ζωής μας, όλες μας θα έρθουμε αντιμέτωπες με το τρομερό διπλοσάγονο, το δέρμα δηλαδή κάτω από το πηγούνι που είναι χαλαρό, χωρίς ελαστικότητα.

Τα γαλακτοκομικά με μειωμένα λιπαρά δεν βοηθούν στην απώλεια των περιττών κιλών

Νέα Υόρκη: Τα παιδιά που αντικαθιστούν τα πλήρη γαλακτοκομικά προϊόντα με εκείνα που έχουν μειωμένη περιεκτικότητα σε λιπαρά, καταναλώνουν μεν λιγότερα κορεσμένα λίπη, αλλά δεν χάνουν βάρους, σύμφωνα με αυστραλιανή μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό έντυπο The American Journal of Clinical Nutrition.

Διεθνής βράβευση για τη Χαρούλα Αλεξίου

Ακόμα μία σημαντική διάκριση για τη σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια Χαρούλα Αλεξίου έρχεται να προστεθεί στις αναρίθμητες άλλες, που έχει ήδη κατακτήσει.

Μικρά μυστικά για τη διαμόρφωση του κήπου σας

Η διαμόρφωση ενός κήπου είναι μια διασκεδαστική αλλά και χρονοβόρα δραστηριότητα στην οποία θα πρέπει να αφιερώσετε ενέργεια και χρήματα. Προτού προσλάβετε κάποιον επαγγελματία κηπουρό για τη διαμόρφωση του κήπου σας, βρείτε εδώ μερικές χρήσιμες συμβουλές που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήματα!

Acai Berry -Χάστε βάρος με το Acai Berry και καθαρίστε το σώμα σας το συντομότερο δυνατόν!

Το Acai Berry Thin είναι ένα κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους. Είναι 100% φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, που έχει πιστοποιημένη ποιότητα και προέλευση από τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Το Acai Berry Thin περιέχει ένα εκχύλισμα από το παγκοσμίως διάσημο σούπερ τρόφιμο Acai Berry, που μαζί με άλλα δραστικά συστατικά κάνουν το προϊόν μια από τις πιο αποτελεσματικές λύσεις απώλειας βάρους. Δείτε πως Μπορείτε να Χάσετε και Εσείς Κιλά ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Γιατί οι γυναίκες δεν έρχονται σε οργασμό;

Η ψυχολόγος Χρυσούλα Μαυράκη εξηγεί τους λόγους που μπορεί μια γυναίκα να μην φτάνει σε οργασμό και δίνει κάποιες συμβουλές που θα βοηθήσουν...

Καταρχήν, θα πρέπει να αποκλείσουμε τους οργανικούς-λειτουργικούς παράγοντες, δηλαδή να υπάρχει στην ανατομία του σώματός της είτε στην υγιεινή της περιοχή κάποιο πρόβλημα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...