Πάμε για μαγιό;

Προσθήκη λεζάντας
Η αγορά μαγιό είναι ο εφιάλτης κάθε γυναίκας, ακόμη και αυτής που αισθάνεται καλά με το σώμα και την αυτοπεποίθησή της. Επειδή όμως σε λίγες μέρες ξεκινάνε οι πρώτες βουτιές και το μαγιό πρέπει να βρίσκεται σε ετοιμότητα, έχουμε να σας προτείνουμε ορισμένες λύσεις για το μεγάλο αυτό πρόβλημα.


       1. Ψωνίστε μόνη σας: μπορεί το να έχετε μαζί πάντα μια φιλή σας όταν ψωνίζετε να σας φτιάχνει το κέφι, στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί απλά να σας το χαλάσει, μόνο και μόνο επειδή θα πρέπει να εμφανιστείτε με μαγιό, ακόμη και μπροστά στην καλύτερή σας φίλη. Και μόνο το ότι θα ξέρετε ότι δε χρειάζεται να βγείτε από το δοκιμαστήριο, θα σας βοηθήσει να παραμείνετε ψύχραιμες και πιο συγκεντρωμένες στο να βρείτε το πιο κολακευτικό μαγιό.

       2. Αγνοήστε τον κακό φωτισμό: είναι νόμος ότι τα περισσότερα δοκιμαστήρια απλά έχουν φριχτό φωτισμό. Κανείς δε τη γλυτώνει από τα αποτρόπαια αυτά φώτα. Οπότε, αντί να πανικοβληθείτε, απλά σκεφτείτε ότι ο κάκιστος φωτισμός δεν κολακεύει. Εστιάστε στο αν το μαγιό ταιριάζει στον σωματότυπό σας και αν είναι βολικό, και αφήστε την αυτοκριτική για άλλη φορά.

       3. Δώστε χρόνο: το μυστικό για την αγορά του τέλειου μαγιό είναι η υπομονή. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας, ώστε να δοκιμάσετε διαφορετικά στιλ, χρώματα και συνδυασμούς, αντί να αρπάξετε το πρώτο μπικίνι που βρίσκεται μπροστά σας. Μην επιτρέψετε στις πωλήτριες να κόβουν αγχωτικές βόλτες έξω από το δοκιμαστήριο. Δοκιμάστε όσο περισσότερα μαγιό μπορείτε, μέχρι να νιώσετε όσο το δυνατόν περισσότερο ευχαριστημένη με το πώς δείχνετε. 
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...