Χορεύοντας με αγάπη.. Κυριακή 27 Φεβρουαρίου

Μία εκδήλωση με αποδέκτες τα παιδιά και όσους αισθάνονται παιδιά! Στόχος είναι να φέρουμε σε επαφή το παιδί με το χορό και την ψυχαγωγία του μέσω αυτού.

Ζωή:Η σκέψη και η δύναμη της

«Η ζωή είναι στ'αλήθεια περίεργο πράγμα. Αν αρνείσαι να δεχτείς το λιγότερο από το καλύτερο, πολύ συχνά παίρνεις το καλύτερο».
Σόμερσετ Μομ
Και πώς μπορεί να γίνει αυτό; Μα, με τις σκέψεις

Άστρα και σεξ

Αν τα άστρα μαρτυρούν κάποια βασικά γνωρίσματα που αφορούν την εξωτερική μας εικόνα ή τον ψυχισμό μας είναι λογικό να αποτελούν έναν γενικό οδηγό για την σεξουαλικότητα κάθε ζωδίου.

Τα μυστικά του "dress code" για την επιτυχία

Έχουμε βαρεθεί να ακούμε πως οι καιροί είναι δύσκολοι. Λεφτά δεν υπάρχουν, «μυαλά» δεν υπάρχουν, μόνο Ταμεία προερχόμενα «εκ του μακρόθεν», εγγυώμενα να μας σώσουν από μια θάλασσα χρεών, που μας πνίγει ασφυκτικά μέχρι τον λαιμό.

Οκτώ μυστικά για επίπεδη κοιλιά

Τι κάνουμε όταν το φερμουάρ δεν κουμπώνει;


Σίγουρα θα θέλατε να έχετε επίπεδη κοιλιά στην αποψινή σας έξοδο. Το φούσκωμα στην περιοχή της κοιλιάς είναι αντιαισθητικό και μπορεί να προκαλέσει δυσφορία.

Πώς παρουσιάζεται η Eλληνική Eπανάσταση στα Τουρκικά σχολικά βιβλία

Το κείμενο που ακολουθεί είναι μετάφραση του τουρκικού σχολικού εγχειριδίου (Emin Oktay, Tarih, Lise: III, έκδ. 1988, σσ. 237-240) και καταδεικνύει τον τρόπο που διδάσκονται οι γείτονες την κοινή μας Ιστορία.

Fashion trends Άνοιξη-Καλοκαίρι 2011

Η σεζόν "Άνοιξη – Καλοκαίρι 2011", βρίσκεται προ των πυλών.
Οι πασαρέλες γέμισαν με ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές δημιουργίες και πολύ σύντομα το ίδιο θα συμβεί και στις βιτρίνες των καταστημάτων.

Τρεις άνθρωποι στο δρόμο

Ο Γιακούπ φεύγει στο εξωτερικό με προορισμό μια μικρή πόλη της Γαλλίας, όπου περνάει τρεις υπέροχες εβδομάδες απολαμβάνοντας την ατμόσφαιρα του μουντιάλ με συνομηλίκους του από τη Βοσνία, τη Σερβία, το Μαρόκο, την Τσεχία και την Ουκρανία.

O γυναικείος οργασμός επιδρά στο μυαλό και στο σώμα

Για πολλά χρόνια, τον γυναικείο οργασμό και πώς αυτός επιδρά στο κορμί και το μυαλό, κάλυπτε ένα πέπλο μυστηρίου. Για πρώτη φορά όμως, οι νευροεπιστήμονες μπόρεσαν να απεικονίσουν τι ακριβώς συμβαίνει στον εγκέφαλο της γυναίκας, όταν βιώνει τον οργασμό.

Αλλάξτε στιλ, ξοδεύοντας τα μισά

Και το κόλπο είναι ένα: αξεσουάρ, αξεσουάρ, αξεσουάρ.
Βάλτε λοιπόν τον παλιό σας τζιν, ένα εφαρμοστό μπλουζάκι στο αγαπημένο σας χρώμα ή ένα κλασσικό λευκό πουκάμισο που σίγουρα έχετε στην ντουλάπα σας ή ακόμα το little black dress-μπαλαντέρ για όλες τις ώρες  και φτιάξτε το δικό σας προσωπικό στιλ μόνο με αξεσουάρ!

Η νύστα κάνει στους οδηγούς ό,τι και το αλκοόλ

Αν ένας οδηγός οδηγεί για περισσότερες από δύο, το πολύ τρεις, ώρες το βράδυ, χωρίς διακοπή για ξεκούραση, είναι σαν να οδηγεί μεθυσμένος, σύμφωνα με μια νέα ολλανδο-γαλλική επιστημονική έρευνα.

Παράνομες σχέσεις

Είναι τελικά σχέσεις αγάπης, πάθους ή σχέσεις που καταλήγουν σε κατάθλιψη, μίσος και εκδίκηση;

Φεγγαρόπετρα Η λίθος των ονείρων…

Οφείλει το όνομά της στο μυστήριο λαμπύρισμα, το οποίο φαίνεται διαφορετικό ανάλογα με το πώς πέφτει πάνω της το φως. Η Ταϊλάνδη είναι η κύρια χώρα παραγωγής της.

LOVE FOR EVER

Mπορείς να δημιουργήσεις μια σχέση που να σε γεμίζει χαρά, να σε εμπνέει, να περιβάλλει τη ζωή σου σαν τρυφερή αγκαλιά και να σε στηρίζει στις δυσκολίες; Ξέρεις πώς θα μπορούσες να την κάνεις να κρατήσει για πάντα; Αναλύουμε τα συστατικά που κάνουν την αγάπη ανθεκτική στο χρόνο.

Σεξ,ψέμματα και βιντεοταινίες

72 εκατομμύρια χρήστες επισκέπτονται μηνιαίως sites ερωτικού περιεχομένου. Το 77% είναι άντρες, εκ των οποίων το 46% παντρεμένοι. Μήπως η διαδικτυακή σχέση των αντρών με το πορνό είναι ό,τι για εμάς τις γυναίκες το online (window) shopping?

ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Η εποχή που η λιποαναρρόφηση άφηνε ουλές στο σώμα, δημιουργούσε ανομοιογενή κατανομή του λίπους και σε κρατούσε στο κρεβάτι για μέρες έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Οι νέες μέθοδοι λιποαναρρόφησης και λιποδιάλυσης έχουν ήδη εφευρεθεί και γίνονται με παλλόμενη κίνηση, τρισδιάστατα και αναίμακτα.

Όντρει Τοτού: Η Στάρ των αντιστάρ

Με την ρετρό, σχεδόν καρτουνίστικη ομορφιά της, και το πλεόνασμα του ταλέντου της, η γαλλίδουλα ηθοποιός Οντρεϊ Τότου ορίζει μια εντελώς δική της κατηγορία στον όρο «κινηματογραφική σούπερ σταρ».

Μύθοι για τους κοιλιακούς μύες

Μύθος Νο1: Οι ασκήσεις κοιλιακών αποβάλλουν το λίπος από το σώμα μας

 
Καθώς γυμνάζουμε τους συγκεκριμένους μύες θα βελτιώσουμε την αντοχή τους και την δύναμη, αλλά δεν θα κάψουμε το λίπος από την συγκεκριμένη περιοχή

Aντιγήρανση

Είναι η πιο κοινή λέξη ανάμεσα στους κύκλους που ασχολούνται με την ομορφιά. Όλες οι μελέτες και οι έρευνες της τελευταίας πενταετίας από τα διασημότερα πανεπιστήμια του κόσμου αφορούν στο θέμα αντιγήρανση.

Τσικνοπέμπτη, απόκριες, καρναβάλι

Τσικνοπέμπτη

Η Τσικνοπέμπτη είναι μια ετήσια τελετή, της οποίας η αρχή χάνεται μέσα στους αιώνες. Η ημέρα που τρώγεται κρέας.

Πώς να κάνετε τον χώρο που κατοικείτε σπιτικό

Ο χώρος που κατοικείτε δεν θα γίνει ποτέ το σπιτικό σας, αν τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν είναι εκεί για να το μοιραστούν μαζί σας.

Ημιπολύτιμοι λίθοι και οι ιστορίες τους

Από τις αρχαιολογικές ανασκαφές αποδεικνύεται, ότι το ενδιαφέρον για τους πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους χρονολογείται από την Μεσολιθική Εποχή.

Καθρέφτες, καθρεφτάκια ...

Δημιουργούν την ψευδαίσθηση μεγαλύτερων διαστάσεων στον χώρο. Κλασικό, μίνιμαλ, εθνικ, ποπ και άλλα στιλ χαρακτηρίζουν τους καθρέφτεςελλήνων και ξένων σχεδιαστών.

Υπέροχη Φυσική Κρέμα με Λάδι Αργκαν.

Το λάδι Αργκάν είναι ίσως γνωστό στις περισσότερες γυναίκες για τις καταπληκτικές ιδιότητές του στην ομορφιά της επιδερμίδας μας.

Αποκριάτικο Μακιγιάζ για εντυπωσιακές εμφανίσεις!

Οι απόκριες είναι από τις αγαπημένες μου γιορτές. Πολλή κέφι, διασκέδαση, και ευκαιρεία να υποδυθούμε για λίγο ένα διαφορετικό ρόλο από το καθημερινό μας εαυτό.

Σημείο-G. Μύθοι και αλήθειες

Σε πρόσφατο τεύχος του περιοδικού “Sexual Medicine” παρουσιάστηκε το συμπέρασμα έρευνας Βρετανών ερευνητών,  σύμφωνα με το οποίο η θηλυκή ερωτογενής ζώνη -  γνωστή ως Σημείο G - δεν είναι σίγουρο ότι υπάρχει.

Ξέρετε τα πάντα γύρω από το sex ;

Όλοι και όλες μας, θεωρούμε ότι ξέρουμε τα πάντα γύρω από το σεξ. Είναι όλα αυτά που έχουμε διαβάσει, που έχουμε συζητήσει πίνοντας ένα καφέ με ένα φίλο ή με μια φίλη, που έχουμε βιώσει με τον άνθρωπό μας.

Το μυστήριο, που λέγεται “άντρας”

Λίγο-πολύ όλες μας έχουμε καταλάβει, ότι οι άντρες έχουν μια - όπως και να το κάνουμε - περίεργη συμπεριφορά. Για ανύπαρκτη αιτία, μπορούν να σε κάνουν να γίνεις έξαλλη ,να χάσεις τον ύπνο σου και να σε υποχρεώσουν να φας ατελείωτες ώρες, συζητώντας με κάποια φίλη αυτά τα καμώματά τους και ψάχνοντας μια λογική για τα μέτρα σου εξήγηση.

Είμαστε πιο σέξι τις μέρες της ωορρηξίας;

Τι κι αν περνούν αιώνες Δαρβινικής εξέλιξης; Τι κι αν ζούμε σε κοινωνίες που επιχειρούν να βάλουν τα βασικά, ζωώδη ένστικτά μας στο περιθώριο; Οι έρευνες δείχνουν κατά καιρούς ότι μερικά ένστικτα – όπως αυτό της αναπαραγωγής και της φυσικής επιλογής - παραμένουν πάντα μέσα στο DNA μας και καθορίζουν τις συμπεριφορές μας ακόμα κι αν αυτό γίνεται υποσυνείδητα.

Μαλλιά ανάλογα με το πρόσωπο

Το κεφάλι είναι ο καθρέφτης της προσωπικότητάς μας. Η αντανάκλαση της καλαισθησίας, του γούστου, της αντίληψης για το ωραίο... Σημαντικό ρόλο στην όλη εμφάνιση έχει το κόψιμο και το χτένισμα των μαλλιών μας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...