Οι γυναίκες που "έσπασαν" το άβατο του Αγίου Όρους


“Ουκ εισελεύσεται δε γυνή παντελώς εις ανδρικόν μοναστήριον, ούτε ανήρ εις γυναικείον”, πρόσταζε ρητά η Νεαρά του 539 μ.Χ., η οποία καθιέρωσε το άβατο, ή αλλιώς την απαγόρευση εισόδου γυναικών, στην πολιτεία του Αγίου Όρους, με σκοπό όχι την υποτίμηση του γυναικείου φύλου, αλλά την προστασία και το σεβασμό του μοναχισμού από τους πειρασμούς...

ΕΔΔΑ: Γαλλική καταδίκη για εξαναγκασμό ασθενούς να εισαχθεί σε νοσοκομείο


Το 2006, η τότε ασθενής, Μαρί Κλοντ Πατού, υποχρεώθηκε παρά τη θέλησή της, από τη δημοτική αρχή της πόλης, όπου ζούσε, να εισαχθεί σε νοσοκομείο. Το γεγονός, σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου συνιστά παραβίαση του δικαιώματος στην ελευθερία και την ασφάλεια και ως εκ τούτου, η Γαλλία κρίθηκε ομόφωνα ένοχη...

Νέοι vs Ηλικιωμένων: Τα χρόνια που περνούν φέρνουν... στριμάρα!

Έρευνα δύο επιστημόνων από τα Πανεπιστήμια του Ohio και του Friedrichshafen της Γερμανίας αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι νεαρής και προχωρημένης ηλικίας τους εαυτούς τους και τις άλλες ηλικιακές ομάδες. Τα συμπεράσματα αποκτούν ενδιαφέρον χάρη στο εύρημα ότι οι πιο ηλικιωμένοι διαλέγουν να μαθαίνουν αρνητικές ιστορίες για νεότερούς τους.

Έρευνα: Λιγότερες γυναίκες-ταχύτερα η βέρα

Πρόσφατη έρευνα που έγινε στις μεγαλύτερες περιοχές των ΗΠΑ αποκρυσταλλώνει τις ισορροπίες ανάμεσα στα δύο φύλα και την προοπτική της πρότασης γάμου. Συγκεκριμένα, η μελέτη δείχνει πως στις περιοχές όπου η αναλογία ελεύθερων ανδρών και γυναικών κλίνει υπέρ του «ισχυρού φύλου», οι γυναίκες αποκαθίστανται σε μικρή ηλικία, γνωρίζοντας τα συζυγικά βάρη λίγο μετά τα 20 χρόνια τους.

Η έκτρωση

Ήμασταν τρεις γυναίκες στο σαλόνι.
Η κουβέντα ανάλαφρη στην αρχή, σοβάρεψε γρήγορα, όταν ανέφερα το πόσο είχα φρικάρει όταν είχα μάθει ότι η μαμά ενός πρώην φλερτ μου είχε κάνει 3 παιδιά και 36 εκτρώσεις.

Μίλησε για το sex στο παιδί σου

Μπορεί να νιώθεις άβολα να μιλήσεις στο παιδί σου και ειδικά στην κόρη σου για το sex. Είναι όμως πολύ σημαντικό τόσο για τη σχέση σου μαζί του, όσο και γι’ αυτό το ίδιο το παιδί, να καταφέρετε να συζητήσετε αυτό το θέμα με φυσικότητα και ειλικρίνεια.

Γιορτάζοντας κάθε ημέρα

Μια ανοιχτή κουζίνα, παραδειγματική σε εμφάνιση και λειτουργικότητα, γίνεται το επίκεντρο του σπιτιού, καθημερινά προσφέροντας ευκαιρίες για πολλές όμορφες στιγμές.
Τα μαύρα ντουλάπια από λάκα ή λαμινέιτ, οι πάγκοι από λευκό κόριαν, οι ηλεκτρικές συσκευές και τα αξεσουάρ από ίνοξ διαμορφώνουν ένα εντυπωσιακό σύνολο. Με ανοιχτή διάταξη, σε σχήμα «Γ» με νησίδα, επιπλέον παρέχει όλες τις απαραίτητες πρακτικές ευκολίες, χάρη στις πολυάριθμες αποθηκευτικές μονάδες του και στην άπλετη επιφάνεια εργασίας.

Μάθετε στο παιδί σας να τρώει απ’ όλα

Αν η ώρα του φαγητού είναι για εσάς και το μικρό σας ώρα… μάχης και πριν καταλήξετε να του μαγειρεύετε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια –αγαπημένα του- φαγητά, ήρθε η ώρα να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να κάνετε τον «εκλεκτικό» ουρανίσκο του όχι και τόσο «εκλεκτικό».

Σεξουαλικότητα και χρώματα

Λέγεται ότι μια εικόνα αξίζει…, όσο χίλιες λέξεις. Και σίγουρα δεν είμαστε εμείς που θ’ αμφισβητήσουμε αυτή την αλήθεια.
Τα ρούχα που φοράμε, τα έπιπλα που διαλέγουμε για το σπίτι μας ή το αυτοκίνητό μας, φανερώνουν το χαρακτήρα μας, άρα και κάποια στοιχεία της σεξουαλικότητά μας.
Το κλειδί όμως σ’ αυτήν την περίπτωση, είναι τα χρώματα που προτιμάμε.

Βασικές αρχές & συμβουλές για έναν όμορφο κήπo

Στο πρώτο τεύχος του περιοδικού ΚΗΠΟΣ & Ποιότητα Ζωής ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, δεν θα μπορούσαμε να αποφύγουμε να αναφερθούμε σε γενικές αρχές για τη δημιουργία ενός όμορφου κήπου. Στις πιο κάτω σελίδες θα ανακαλύψετε χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές που σκοπό έχουν να σας προτρέψουν ώστε να δημιουργήσετε την δική σας όαση.

Η ζωή θέλει χρώμα

Ας παραδεχτούμε ότι τουλάχιστον μια φορά στην ζωή μας, εκεί γύρω στα μέσα Φλεβάρη που οι νέες παραλαβές οργιάζουν στα καταστήματα, εμείς περήφανες κάνουμε την "αγορά του αιώνα" και νιώθουμε υπέροχες μέσα στο καινούριο μαύρο φορεματάκι μας.
Μια ευτυχία που δεν αργεί να μετατραπεί σε κακόγουστο αστείο, όταν συνειδητοποιούμε πως η αγορά μας ήταν πόλος έλξης έστω και για μια ακόμα - όχι δεν της πάει παραπάνω - γυναίκα.

Σχέση μαμάς-κόρης! Η σημαντικότερη σχέση της ζωής μας...

Καμία σχέση δεν είναι τόσο πρωταρχική και σημαντική όσο αυτή της μητέρας με την κόρη. Είναι η πρώτη σχέση αγάπης και ο πρώτος ασφαλής δεσμός που δημιουργείται. Αυτή η σχέση είναι καταλυτική για την ψυχική υγεία και των δύο και συμβάλλει σημαντικά στην οικοδόμηση της προσωπικότητας της κόρης, άλλοτε θετικά και άλλοτε αρνητικά.

Φενγκ Σούι: Οι χρυσοί κανόνες

Ένας μεγάλος δάσκαλος του Ταό, έλεγε: «Ζωή είναι να μάθουμε να χορεύουμε με την ενέργεια του σύμπαντος και το Φενγκ Σούι είναι τα βήματα αυτού του χορού...» Στην καθημερινή πρακτική λοιπόν, το Φενγκ Σούι βοηθά για τη δημιουργία αρμονίας στο περιβάλλον, με σκοπό την ευτυχία, την επιτυχία και την υγεία.

Φυτά για μπαλκόνια και βεράντες

Οι συνθήκες των σύγχρονων μεγαλουπόλεων δεν επιτρέπουν την ύπαρξη πολλών ανοιχτών χώρων και ευρύχωρων ιδιωτικών κήπων. Παρόλα αυτά υπάρχει η δυνατότητα για έναν μικρό χώρο για δένδρα και λουλούδια.

Βρείτε άλλοθι για "παράνομες" περιπέτειες

Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να λείψετε δυο μέρες από τη δουλειά, αλλά δε γίνεται να «αρρωστήσετε» πέμπτη φορά μέσα στον ίδιο μήνα. Ή ότι θέλετε μια καλή δικαιολογία για να αποφύγετε το υπερ-βαρετό πάρτι του ξαδέλφου που κατά τα άλλα είναι μια χαρά παιδί και δε θέλετε να τον στεναχωρήσετε. Ή απλά ότι θέλετε να περάσετε ένα Σαββατοκύριακο, με ή χωρίς εξωσυζυγική σχέση, μακριά από την οικογενειακή εστία –αλλά χωρίς να στεναχωρηθεί κανένας. Τι κάνετε σε αυτήν την περίπτωση;

Ποιος είναι ο ρόλος της νονάς;

Ποιος είναι ο ρόλος της νονάς; Η ψυχολόγος Χρυσούλα Μαυράκη σου εξηγεί...
 
Το Πάσχα είναι η εποχή των βαφτιστηριών: λαμπάδες, παπούτσια, σοκολατένια αβγά, τσουρέκια και παιχνίδια είναι τα αντικείμενα του πόθου τους και οι νονές πρέπει να βρουν τα καλύτερα για να τα ευχαριστήσουν!

Δύο πραγματικά εύκολα ponytail που σου αλλάζουν το look!

Τα ponytail, ή η κοτσίδα αν προτιμάς, είναι η πιο safe και εύκολη λύση όταν θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό με τα μαλλιά σου μέσα σε ένα πολύ συγκεκριμένο και περιορισμένο χρονικό διάστημα. Από την άλλη, με τόσα ponytail που βλέπεις καθημερινά "φορεμένα" σχεδόν από όλες μας, σε κάνουν να μοιάζεις σαν να στερείσαι έμπνευσης.

Έρευνα: Ξενοκοιτάει; Δεν είναι και τόσο κακό!

Τι συμβαίνει όταν ο έρωτας δεν είναι τυφλός, αλλά ρίχνει κλεφτές ματιές σε τρίτους; Νέα έρευνα επιβεβαιώνει το ρητό ότι το ξένο είναι πιο γλυκό, και αποδεικνύει ότι αν το μάτι του ή της συντρόφου σας «παίζει», ίσως πρέπει να κάνετε τα «στραβά μάτια».

Τα... βάψαμε!

Κουλουράκια, τσουρέκια και κόκκινα αβγά. Ο έρωτας αν θέλει βρίσκει παντού αφορμές για να εκφραστεί. Το βάψιμο των αβγών είναι μια τέτοια περίπτωση.

Παρουσία της τέχνης

Με αυστηρούς γεωμετρικούς όγκους εξωτερικά, η κατοικία του αρχιτέκτονα Δήμου Φλέσσα στην Κηφισιά υιοθετεί μια ξεχωριστή αισθητική, βασισμένη στην ιδιαίτερη αγάπη του για την Τέχνη.

10+1 Styling Tips που θα δώσουν στο στιλ σου ανοιξιάτικο ενδιαφέρον

Μια κίνηση μπορεί να κάνει τη διαφορά! Δες εδώ τα 10+1 styling tips που θα αλλάξουν τα ανοιξιάτικα look σου! Μάθε σήμερα πως θα υιοθετήσεις τα φρέσκα trends.
Η νέα boho τσάντα έχει κρόσσια, είναι μακριά (στο ύψος των γοφών), μπορεί να είναι πλεκτή ή υφασμάτινη με απλικέ μοτίβα.

Αιθέρια έλαια: Μια φυσική απάντηση στο άγχος

Εάν νιώθετε ένταση και stress στην καθημερινότητά σας, ή εάν διανύετε μια δύσκολη περίοδο άγχους και πίεσης, σας προτείνουμε κάποιους απλούς τρόπους να χρησιμοποιήσετε τα αιθέρια έλαια και άμεσα να νιώσετε ”τη διαφορά”.

Λάμψτε δια της... εγκυμοσύνης σας: Tips για μέλλουσες μαμάδες

Η εγκυμοσύνη αναμφίβολα είναι η πιο σημαντική και εντυπωσιακή εμπειρία στον κύκλο ζωής της γυναίκας. Κάθε τρίμηνο επιφέρει διαφορετικές αλλαγές στο σώμα, στο δέρμα και στην ψυχολογία μας οπότε ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και να δούμε πώς μπορούμε να περιποιηθούμε τον εαυτό μας από την ‘κορυφή μέχρι τα νύχια’.

Φροντίδες για την άνοιξη και το καλοκαίρι

Tι το καλύτερο να ζει κανείς σε ένα κήπο, σ’ ένα περιβάλλον γεμάτο λουλούδια και άνθη και να κάνει πραγματικότητα το πιο όμορφο όνειρο για έναν άνθρωπο της πόλης; Κάποιες στιγμές κοντά στη φύση, κάποιες αγαπημένες ώρες συντροφιά με τα χρώματα των λουλουδιών, αρκούν για να δει κάποιος τη ζωή με βλέμμα πιο αισιόδοξο και πιο ουσιαστικό.

Τα πιο hot χρώματα της άνοιξης, για τα μάτια σου μόνο!


Η Stylista σουλατσάρει στα runways της σεζόν, επιλέγει τις πιο hot σκιές για το νεσεσέρ της άνοιξης και συμβουλεύεται την makeup artist Έλενα Χατζηνικολίδου για το πώς θα τις φορέσει.

Συνθέσεις απο κομμάτια καθρέπτη

Ο καθρέπτης, ως αντικείμενο, πολλές φορές έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στα παραμύθια της παιδικής μας ηλικίας, όπως στη χιονάτη και τη μικρή γοργόνα….


Ενώ ακόμα και σήμερα, θρύλοι και παραδόσεις γύρω από τις ιδιότητες του καθρέπτη εξάπτουν τη φαντασία των ανθρώπων.

Μακιγιάζ με υψηλό δείκτη νοημοσύνης

Καθισμένος σε ένα λουστραρισμένο λευκό τραπέζι στη λαμπερή έδρα των καλλυντικών Chanel στο Παρίσι, με ένα δελεαστικό μωσαϊκό από προϊόντα make up μπροστά του, ο Dominique Moncourtois επιδεικνύει το ενδεχόμενο μέλλον του foundation (της βάσης του μακιγιάζ, δηλαδή).

Ο παράδεισος στο πιάτο μας

Παραδείσια πτηνά, πολύχρωμα λουλούδια. Η φύση ενέπνευσε την Isabelle Barthel, γνωστή για τις συνεργασίες της με τους οίκους Hermès και Louis Vuitton, η οποία υπογράφει ένα μοναδικό σερβίτσιο, το Eden, για τον εορτασμό των 190 χρόνων ιστορίας του φημισμένου γαλλικού οίκου Gien.

Χαιρετισµός στον ήλιο

Οι ασκήσεις που ακολουθούν αποτελούν ένα ολοκληρωµένο πρόγραµµα γυµναστικής που προσφέρει συνολική ευεξία και φυσική κατάσταση.

Μακιγιάζ: Tips και tricks που κάνουν θαύματα

Για να καταλάβουμε καλύτερα την τεχνική της διόρθωσης του προσώπου, έχουμε καθορίσει ορισμένους τύπους προσώπων που θα δούμε παρακάτω. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι ένα ασύμμετρο πρόσωπο θα πρέπει να ανήκει αναγκαστικά σε ένα συγκεκριμένο τύπο προσώπου. Μπορεί δηλαδή να έχει χαρακτηριστικά και από τα δύο ή περισσότερους τύπους.

Κρύψτε χρόνια: Tips για να δείχνετε μικρότεροι

Ποιος άνθρωπος θα ήθελε να δείχνει μεγαλύτερος από την πραγματική του ηλικία; Οι ρυτίδες μπορεί να δείχνουν τη διαδρομή της ζωής μας, αλλά κανένας δεν θέλει να βλέπει στον καθρέφτη έναν…ολόκληρο χάρτη.

Hot Hollywood Nails

Και, φυσικά, οι σταρ του Hollywood σπεύδουν να δοκιμάσουν πρώτες τις τάσεις στα βερνίκια: το διάφανο ροζ και το nude μπεζ σε αυτή τη μεταβατική φάση της σεζόν είναι η πιο safe επιλογή ενώ οι πιο ανυπόμονες εμφανίστηκαν με γαλάζιο, μωβ/λιλά, εκτυφλωτικό πορτοκαλί και neon φούξια.

Solarium: To tan or not to tan?

Τι και αν οι δερματολόγοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, τι και αν η Αμερικανική Δερματολογική Εταιρεία και ο Αμερικανικός Ιατρικός Σύλλογος έχουν προτείνει την πλήρη απαγόρευση του, τι και αν κάθε χρόνο τέτοια εποχή ακούμε ξανά και ξανά για τις βλαβερές επιπτώσεις του solariumστο δέρμα μας, η αλήθεια είναι μία: Πάντα θα υπάρχει κόσμος που τελευταία στιγμή θα τρέξει στα κέντρα, θα φορέσει τα γυαλιά, θα βάλει (ή θα βγάλει) το μαγιό του και θα αφεθεί στην πολυπόθητη "αγκαλιά" των ακτινών UVA. Γιατί;

Ρυτίδες: Πολεμήστε το κακό στη... ρίζα του

Είτε είστε 35 ετών και αρχίζετε να βλέπετε τα πρώτα σημάδια γήρανσης είτε 55 και έχετε δέρμα που δείχνει την ηλικία σας σίγουρα βρίσκεται ψηλά στις προτεραιότητές σας το θέμα της αποφυγής των ρυτίδων. Ταυτόχρονα, σύμφωνα με τους ειδικούς, πολλοί από μας χάνουμε τη μάχη παρακολουθώντας τη νιότη να απομακρύνεται και το πέρασμα του χρόνου να αφήνει τα σημάδια πίσω του.

"Απευθύνομαι σε αληθινές γυναίκες"


Αρνείται τον χαρακτηρισμό σχεδιάστρια μόδας και κινείται στον χώρο της ακολουθώντας τη δική της λογική. Εχει την προσωπική της άποψη για τις τάσεις και την εφαρμόζει. Πριν από λίγες ημέρες, παρουσίασε τη συλλογή της στο πλαίσιο της 9ης Athens Xclusive Designers Week και εντυπωσίασε με τις νέες «πολυμορφικές» δημιουργίες της, που απευθύνονται σε κάθε γυναίκα αλλά και σε όλα τα βαλάντια.

Οι χρυσές μπίζνες της Αθηνάς στον Σκορπιό


Τέλος στα σενάρια πώλησης του παραδεισένιου νησιού του Αριστοτέλη Ωνάση! Η Αθηνά αλλάζει πορεία και όχι μόνο δεν αφήνει τον Σκορπιό αλλά είναι έτοιμη να τον «μεταμορφώσει» σε υπερπολυτελές τουριστικό θέρετρο για βαθύπλουτους μεγιστάνες και επώνυμους από όλον τον κόσμο!

Μαρία Μενούνος: Το βιβλίο της The Everyday’s Guide to Life έχει γίνει ανάρπαστο

Φανταστείτε να έχετε πρόσβαση στους καλύτερους «γκουρού» του στιλ, της ομορφιάς της διακόσμησης, της μαγειρικής, της υγείας, της απώλειας βάρους και της οργάνωσης. Ακούγεται μακρινό όνειρο, αλλά είναι αληθινό!

Γαλλική φινέτσα σε ελληνικό spa

Φιλική, χαµογελαστή, κοµψή. Η Αν Σπεκ, Manager του GB Spa της Μεγάλης Βρετανίας, είναι η Γαλλίδα που δηµιούργησε ένα µοναδικό µικρόκοσµο οµορφιάς και ευεξίας στο κέντρο της Αθήνας!

Λουλούδια και φυτά: Τι φυτεύουμε τώρα

Όσοι ενδιαφέρονται για την εικόνα του κήπου ή της βεράντας τους την άνοιξη, τώρα πλησιάζει η κατάλληλη εποχή να κάνουν κάτι για αυτό. Αυτοί που έχουν την τύχη να παρακολουθούν από κοντά μια αμυγδαλιά θα έχετε ήδη πάρει το μήνυμα.

Cocktail art

Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΜΙΞΟΛΟΓΙΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ «COCKTAIL CULTURE: RITUAL AND INVENTION IN AMERICAN FASHION, 1920-1980», ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ RHODE ISLAND SCHOOL OF DESIGN

Κάντε το σπίτι σας... καλοκαιρινό

Summertime and the livinis easy”, όπως λέει και το τραγούδι, και ο καλύτερος τρόπος να το πετύχουμε αυτό είναι να… «ξαλαφρώσουμε» λίγο το σπίτι μας. Να του δώσουμε, δηλαδή, ένα πιο χαλαρό και καθημερινό τόνο. Πώς θα το πετύχουμε αυτό; Με το να δημιουργήσουμε μέσα αυτό που συμβαίνει έξω: Να το φωτίσουμε, να το «ελαφρύνουμε» και να το γεμίσουμε χρώματα.

Η Σεμίνα Διγενή απαντάει σε όσα γράφτηκαν για το «γάμο» της Ελένης Μενεγάκη

Αποκλειστικά στο People που κυκλοφορεί

Tο ρεπορτάζ της Νατάσας Χανιώτη, που αναρτήθηκε τη Δευτέρα 11 Απριλίου στο site της Σεμίνας Διγενή, mediasoup.gr, στο οποίο η δημοσιογράφος ισχυριζόταν ότι η Ελένη Μενεγάκη θα παντρευτεί τη Δευτέρα του Πάσχα τον Μάκη Παντζόπουλο στην Άνδρο, κατάφερε να δημιουργήσει τόσο θόρυβο όσο και το διαζύγιο της παρουσιάστριας το 2010.

Αντιμετωπίστε την απόρριψη

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει νιώσει την απόρριψη στον έρωτα. Πώς όμως μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε με την ψυχραιμία που απαιτείται;
Όσο και να αγαπάμε κάποιον, δυστυχώς τα αισθήματα δεν είναι πάντα αμοιβαία και δύσκολα αποδεχόμαστε ότι ο άνθρωπος που εμείς θεωρούμε ιδανικό δεν έχει την ίδια άποψη για μας.

Oργανώστε τον τέλειο γάμο

Η ώρα η καλή έφτασε και μαζί της φέρνει μια διαφορετική πρόταση. Η πιο ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή ενός ζευγαριού γίνεται ακόμη καλύτερη χάρη στη Λίστα Γάμου Κωτσόβολος.

Μικρά tips καθημερινής ευεξίας

Πόσα πράγματα που κάνουμε κάθε μέρα θεωρούμε δεδομένα; Πόσα από αυτά, αν τα κάναμε σωστά και με αφοσίωση, θα μας ανταπέδιδαν τη φροντίδα; Δώστε μικροποσότητες ποιοτικής ζωής με τις παρακάτω κινήσεις:

Ποιος ντύνει τα αστέρια;

ΤΟ FASHION MUSEUM ΤΟΥ ΜΠΑΘ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΜΑΣ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Η Τζένιφερ Λόπεζ πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου

Τον τίτλο της «πιο όμορφης γυναίκας του κόσμου» για το 2011 απέσπασε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός Τζένιφερ Λόπεζ, σύμφωνα με το περιοδικό People.

Atelier Passione

Αραγε τι κάνει μία γυναίκα να ξεχωρίζει; Σύμφωνα με την Κατερίνα Δαούλκα, ιδιοκτήτρια του Atelier Passione: «το προσωπικό, μοναδικό της στιλ και να το υποστηρίζει με πάθος!». Και φυσικά δεν θα μπορούσα να μην συμφωνήσω μαζί της.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...