"Πήδα" τον ... φίλο σου !

Πρώτα τους είπαν fuck buddies, αργότερα friends with benefits και τελευταία FF. Aλλά είναι το κίνημα των Fuck Friends η λύση για τις περιόδους που είσαι single;

To Φεγκ-σούι και η σχέση μας!

Τον τελευταίο καιρό ο όρος Φεγκ - σούι ακούγεται πολύ ! Τι είναι λοιπόν το Φεκγ - σούι ; Κυριολεκτικά οι λέξεις αυτές σημαίνουν άνεμος και νερό , αλλά συμβολίζουν και αναφέρονται στην Κινέζική τέχνη της εξισορρόπησης των δυνάμεων του περιβάλλοντος γύρω μας. (Τσι). Το Φεγκ - σούι λοιπόν προσπαθεί να εναρμονίσει τα στοιχεία της φύσης βασιζόμενο στον προσανατολισμό , στις εποχές και στα χρώματα, εκμεταλλευόμενο την ενέργεια τους.

Beauty World

Το λούσιμο είναι η βάση για όμορφα μαλλιά. Αν και στο μυαλό μας είναι μία εύκολη υπόθεση, η οποία αποτελεί μία διαδικασία ρουτίνας, η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική.
Το λούσιμο έχει τα δικά του μυστικά, που αν τα εφαρμόσεις θα δεις αμέσως αποτελέσματα στην εμφάνιση των μαλλιών σου. Διάβασε τους κανόνες και μάθε την ιεροτελεστία του λουσίματος.

Εγκυμοσύνη. Χρησιμοποιήστε τα είδη τσαγιού από βότανα με προσοχή.

Αν είστε έγκυος ή αν σχεδιάζετε να μείνετε έγκυος, πάρτε ένα φλιτζάνι --νερό-- και προσέξτε!

 Κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης πιθανόν να ψάχνετε κάποιο υποκατάστατο του καφέ χωρίς καφεΐνη, και αν και τα διάφορα είδη τσαγιών από βότανα ανήκουν σ' αυτήν την κατηγορία, παρ' όλα αυτά μπορεί να περιέχουν περισσότερα ισχυρά συστατικά που οπωσδήποτε θα θέλατε να έχετε υπόψη σας.

Σκάλα 1μ2: λειτουργική και καλαίσθητη

Για την εταιρία κλιμάκων EeStairs το αδύνατο δεν είναι ακατόρθωτο!

Ελεονώρα Μελέτη: τα κιλά, η δίαιτα και το λίπος!

Πολλές σταρ διεθνούς βεληνεκούς δεν έχουν κανένα πρόβλημα να μιλούν για τα κιλά τους και το πόσο ζυγίζουν. Στη χώρα μας, οι επώνυμες σταρ κρύβουν τα κιλά τους, όλες εκτός από την Ελεονώρα. Η δημοφιλής παρουσιάστρια που τώρα έχει βαλθεί να μας αποδείξει το χορευτικό της ταλέντο συμμετέχοντας στο "Dancing with the stars"!

Στο φως η γυμνή φωτογραφία της Liz Taylor!

Μία φωτογραφία από τα παλιά και εντελώς διαφορετική από όλες τις άλλες ήρθε στο φως λίγες μέρες μετά τον θάνατο της Elizabeth Taylor. Σε αυτή η κορυφαία star του Hollywood ποζάρει ολόγυμνη, σε ηλικία μόλις 24 ετών...

Γυναικεία Ρολόγια κόσμημα από την Folli Follie

Η Folli Follie παρουσιάζει τα νέα της γυναικεία ρολόγια στην έκθεση Baselworld στην Βασιλεία.
Γυναικεία Ρολόγια κόσμημα από την Folli Follie

Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά,στη διεθνή έκθεση ρολογιών και κοσμημάτων Baselworld, παρουσιάζονται μεταξύ άλλων τα καινούργια σχέδια σεανδρικά καιγυναικεία ρολόγια Folli Follie. Τα γυναικεία ρολόγια της Folli Follie διακρίνονται για την θηλυκότητα, την κομψότητα και την λεπτομέρεια στο design.

Designer εστιατόρια: Γεύσεις με… υπογραφή

Τις θερμίδες του gourmet φαγητού πολλοί άνθρωποι της μόδας μίσησαν, τα λεφτά του όμως ουδείς. Και, καθώς η τάση των foodies κερδίζει έδαφος σε βάρος εκείνης του hoteling ανά τον πλανήτη, τι κάνουν τα τρομερά παιδιά της υψηλής ραπτικής, ως σοφοί επιχειρηματίες;

Τα μυστικά των φυκιών

Θεωρούνται ένας από τους πιο πολύτιμους θησαυρούς της θάλασσας. Γνωρίστε τα μυστικά τους και επωφεληθείτε από τις μοναδικές ιδιότητές τους.
7 ιδιότητες που πρέπει να ξέρετε:

Μάσκα σοκολάτας

Η σοκολάτα πέρα από ωραία γεύση έχει και θεραπευτικές ιδιότητες και αν τη χρησιμοποιή­σετε εξωτερικά ως καλλυντικό μπορείτε να προσφέρετε πολλά στην ομορφιά σας.
Μια σοκολατοθεραπεία στο σπίτι σίγουρα θα ανανεώσει το δέρμα και την όψη σας.

Οικο-βιολογικά καλλυντικά

Μερικοί τα λένε φυτικά, άλλοι οικολογικά και άλλοι βιολογικά. Τι πρέπει να γνωρίζουμε όμως πριν τα προμηθευτούμε και κυρίως πριν τα χρησιμοποιήσουμε.
Τι πρέπει να γνωρίζουμε για την πιστοποίηση των βιο-οικολογικών καλλυντικών.

Μήπως είσαι αναβλητική;

Μήπως τα αφήνεις όλα τελευταία στιγμή; Μήπως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά;
 
Δίαιτα; Από Δευτέρα. Και η συγκεκριμένη Δευτέρα... δεν έρχεται ποτέ. Γυμναστήριο; Από Σεπτέμβρη οπωσδήποτε. Κι αυτός ο Σεπτέμβρης δεν έρχεται ποτέ. Πάντα προσπαθείς λίγο πριν βγεις στην παραλία, να χάσεις τα περιττά κιλά με το άγχος να σε κυριεύει.

6 λάθη γυμναστικής και πώς να τα αποφύγετε

Η συστηματική γυμναστική δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα οφέλη και η ζυγαριά δεν λέει να κατέβει. Προτού απογοητευθείτε, σκεφτείτε ότι είναι πιθανό να φταίει ο τρόπος που γυμνάζεστε. Αξιοποιήστε έξυπνα τον χρόνο που αφιερώνετε στην άσκησή σας, κάντε μικρές αλλαγές και δείτε το σώμα σας να αλλάζει.

Η φροντίδα της επιδερμίδας





Το πρώτο πράγμα που παρατηρούμε σε μια όμορφη γυναίκα είναι η επιδερμίδα της.
Λεία, μαλακή, καθαρή και ροδαλή. Το δέρμα σας μπορεί να είναι πανέμορφο - είτε είστε 20 χρόνων, είτε 60 – αρκεί να μην ξεχνάτε να το φροντίζετε και να το περιποιείστε.

Ένα παράθυρο στη στέγη

Παράθυρο στέγης δεν μπορείτε να κάνετε με υαλότουβλα, καθόσον απαιτείται μια πολύπλοκη μεταλλική κατασκευή, που δεν εξασφαλίζει πάντοτε την απαραίτητη στεγανοποίηση, για τη θέση που βρίσκεται το παράθυρο, που είναι εκτεθειμένο στις καιρικές συνθήκες.

Καινούργια και vintage

Η ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΗΣ DIANE VON FURSTENBERG, DIANE VINTAGE COLLECTION, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΗ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ DESIGNER, ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ, ΜΙΚΡΕΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ.

Στα πρόθυρα της νευρικής ανορεξίας η Candice Swanepoel!

Είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα της Victoria Secret, που στο πέρασμά της ανεβάζει την θερμοκρασία επικίνδυνα. Οι πρόσφατες όμως φωτογραφίες της που είδαν το φως της δημοσιότητας προκαλούν σοκ... Έχει σχεδόν εξαφανιστεί!

Βρείτε κίνητρα!

Το μυστικό για να επιτύχετε τον στόχο σας όσο αφορά το χάσιμο βάρους είναι να έχετε κίνητρα. Η δίαιτα είναι δύσκολη υπόθεση γι αυτό εκεί στην άκρη του μυαλού σας θα πρέπει να υπάρχει κάτι που θα σας εμψυχώνει και θα σας δίνει την απαραίτητη δύναμη να πείτε όχι σε εκείνη τη λαχταριστή λιχουδιά που θα σας βγάλει από το πρόγραμμα δίαιτας που έχετε επιλέξει.

Πείτε το με ένα βραχιόλι

Ο ΟΜΙΛΟΣ FOLLI FOLLIE ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΟΝ ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ.

Καθρέφτη.. καθρεφτάκι μου!

«Καθρέφτη.. καθρεφτάκι μου πως είμαι πιο όμορφη»;; ρωτάει γυναίκα…
«Έτσι» … απαντάει ο καθρέφτης - μακιγιέρ, που αναμένεται να γίνει ανάρπαστος.

Shaya! Πώς έχασε 10 κιλά... Ποια είναι τα διατροφικά μυστικά της;

Η φωνή της είναι χαρακτηριστική αν και το τελευταίο της αγγλόγωνο hit "Far From Everything", πέρασε σε πολλούς ως "εισαγόμενο"! Η εκθαμβωτική Shaya επέστρεψε δυναμικά! Νέες μουσικές, νέο στιλ... Και τέλειο σώμα!

Πώς τα κατάφερε; Το αποκαλύπτει στο TLIFE...

Σεξουαλικές φαντασιώσεις : οι διαφορές!

Πιστεύετε ότι οι άντρες και οι γυναίκες διαφέρουν στον τρόπο με τον οποίο δημιουργούν ή εκφράζουν τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις; Η απάντηση είναι : Φυσικά! Η διαφορετική λειτουργία της αντρικής και της γυναικείας ψυχολογίας είναι αρκετά εμφανής και στον τομέα των σεξουαλικών φαντασιώσεων.

Πρωκτικό σεξ – Άρθρο «…της πίσω πόρτας…»

Για τον άντρα, σημαίνει την ολοκληρωτική κατάκτηση του γυναικείου κορμιού και ταυτόχρονα -λανθασμένα- απόδειξη της αγάπης της συντρόφου του. Για την γυναίκα, συνήθως, το ολοκληρωτικό δώσιμο. Στην Ελλάδα αποκαλείται και «οθωμανικό». Στο εξωτερικό γνωστό ως «ελληνικό». Ο λόγος για το πρωκτικό σεξ.

Jessica Barton Shows Off.!!!!!!!!!!!!!!!!

Όντως ,μας επιδεικνύει τα κάλη της με ένα τόσο  δα μπικίνι.!!!!!!!!!!!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...