Πείτε το με ένα βραχιόλι

Ο ΟΜΙΛΟΣ FOLLI FOLLIE ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΟΝ ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ. 
Είκοσι πέντε χρόνια δυναμικής παρουσίας στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου μετράει ο όμιλος Folli Follie. Για περισσότερα από δέκα χρόνια, ο πρόεδρος του ομίλου, κ. Δημήτρης Κουτσολιούτσος, κάτοχος της τιμητικής διάκρισης του παρασήμου του Τάγματος του Ανατέλλοντος Ηλίου, που απονέμεται από τον αυτοκράτορα της Ιαπωνίας, προεδρεύει του Ελληνο-Ιαπωνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.
Σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους πληγέντες από τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε τη χώρα, ο μεγάλος, ελληνικός, επιχειρηματικός όμιλος αποφάσισε την ανάληψη συγκεκριμένων πρωτοβουλιών. Μεταξύ αυτών, τη διάθεση ποσοστού 10% επί των πωλήσεων των συλλογών Heart4Heart της Folli Follie και Friendship Bracelet της Links of London για την ενίσχυση της δράσης του Ιαπωνικού Ερυθρού Σταυρού, μιας οργάνωσης που, στις σημερινές δραματικές συνθήκες, έχει κινητοποιήσει όλες της τις δυνάμεις για να στηρίξει όσους υποφέρουν.




/www.gynaikamag.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...