Ο δεκάλογος της κρεβατοκάμαρας

Δεν φτάνει μόνο η ευχή «καληνύχτα», για να έχετε έναν ευχάριστο ύπνο.
Συχνά ακούω: «Κοιμήθηκα αρκετά, αλλά δεν νιώθω ότι ξεκουράστηκα».
Δεν είναι υπερβολή, υπάρχουν αιτίες που συμβαίνει αυτό. Θα πρέπει λοιπόν, να μελετήσετε και να εξασφαλίσετε τις αναγκαίες προϋποθέσεις στο υπνοδωμάτιό σας, για να μπορείτε να απολαμβάνετε τον ύπνο σας και να ξεκουράζεστε πραγματικά.

Τα 10 κορυφαία κοσμήματα του κόσμου

Η λέξη ‘κόσμημα’ είναι τουλάχιστον ανεπαρκής όταν αναφερόμαστε σε ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι που ξεπερνά σε κόστος τα 11 εκατομμύρια ευρώ. Και γιατί να κοστίζει τόσο; Η αλήθεια είναι ότι κανένας πολύτιμος λίθος δεν δημιουργείται όμοια με κάποιον άλλο. Κάθε διαμάντι, λοιπόν, είναι μοναδικό.

Πως να μεγαλώσετε τους χώρους σας

Εάν ζείτε σε ένα σπίτι με μικρά δωμάτια, συνήθως θα νιώθετε ότι είσαστε περιορισμένη και ότι οι χώροι σας είναι άβολοι. Όμως και γι’ αυτό το πρόβλημα υπάρχουν λύσεις. Μπορούμε να διακοσμήσουμε τους χώρους αυτούς με τέτοιο τρόπο, ώστε να φαίνονται πολύ μεγαλύτεροι.

Αίμα από φυτά

Τα φυτά έχουν χρησιμοποιηθεί για ιατρικές αγωγές καθ' όλη τη διάρκεια της ανθρώπινης ιστορίας, και οι επιστήμονες ψάχνουν συνέχεια στον κόσμο της βιοτεχνολογίας  για καινούριες λύσεις σε μακροχρόνιες ιατρικές καταστάσεις. Μία τέτοια λύση είναι μια πρωτεΐνη του ανθρώπινου αίματος που τώρα καλλιεργείται σε γενετικά τροποποιημένα φυτά καπνού. 

Μελέτη: "Χορτάστε φαΐ και σεξ"

Η Ελεονώρα Μελέτη συνεχίζει να πιστοποιεί μέσω του Twitter της, ότι διανύει μια από τις καλύτερες φάσεις στην προσωπική της ζωή μετά τον πρόσφατο χωρισμό της...

Η δύναμη της επανάληψης

Οι περισσότεροι από μας έχουμε σιγοψυθυρίσει κάποια στιγμή στον εαυτό μας ή σε ένα φίλο την έκπληξή μας που για ακόμη μία φορά επιλέξαμε τον ίδιο τύπο συντρόφου, με τα ίδια ελαττώματα ή παρόμοιες αρετές. Αναρωτιόμαστε αν είναι το «κάρμα» μας που οδηγεί τα πράγματα, αν έχουμε κάποιο αόρατο ταμπελάκι στο μέτωπο, αν τέλος πάντων θα είμαστε για πάντα εγκλωβισμένοι στην επιλογή παρόμοιων σχέσεων με παρόμοιους συντρόφους.

Διακόσμηση με ζωντανά φυτά

Πράσινη ατμόσφαιρα, σημαίνει καθαρή ατμόσφαιρα

Εάν αναρωτιέστε για το ποιος είναι ο πιο οικονομικός και εύκολος τρόπος για να δώσετε την ζωντάνια της ζωής στο σπίτι σας, ή απάντηση είναι πολύ απλή. Φυσικά διακοσμώντας το σπίτι με ζωντανά φυτά!

Έξυπνες ιδέες διακόσμησης (2ο μέρος)

Πέρα λοιπόν από την διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων του σπιτιού, πολύ μεγάλη σημασία για ένα όμορφο τελικό αποτέλεσμα, παίζουν κάποιοι άλλοι παράγοντες, όπως η πρόβλεψη για λειτουργικές λύσεις, ο φωτισμός και ο εξαερισμός του σπιτιού και φυσικά η σωστή διαμόρφωση των εξωτερικών χώρων.

Τσιγκουνιά: Παθολογική κατάσταση

Η τσιγκουνιά είναι ένα χαρακτηριστικό που υποδηλώνει χαρακτήρα ανασφαλή και ως εκ τούτου ελεγκτικό. Τσιγκούνης δεν είναι κάποιος που είναι απλά επιφυλακτικός ως προς την υπερβολική σπατάλη ή που, επειδή έχει προγραμματίσει να κάνει κάποιες επενδύσεις ή να τοποθετήσει τα χρήματά του σε κάτι που έχει επιλέξει, ως εκ τούτου φροντίζει να είναι προσεκτικός στο πώς διαχειρίζεται τις δαπάνες του. Αυτό, όλοι μας έχουμε κληθεί κάποια στιγμή να το κάνουμε και είναι απολύτως φυσιολογικό αλλά και συνετό.

Τα πολλά ραντεβού οδηγούν στη μοναξιά

Τελικά η φράση όσοι ζητούν τα πολλά χάνουν και τα λίγα ισχύει και στην περίπτωση επιλογής συντρόφου αφού πρόσφατη έρευνα δείχνει πως η μόδα των "γρήγορων ραντεβού" μπερδεύει τους επίδοξους εραστές.

Τα μυστικά της γιαγιάς

Διατήρηση

ΚοσμήματαΓια να επαναφέρετε τα κοσμήματά σας από ελεφαντόδοντο, τρίψτε τα με λεμόνι και λεπτό αλάτι και μετά σκουπίστε. Μια άλλη λύση είναι να τα βουτήξετε σε γάλα. Θα εκπλαγείτε.

Πασχαλινά δώρα για όλους με ένα «κλικ»

Από τότε που ενηλικιώθηκα, και η νονά μου σταμάτησε να μου παίρνει δώρο και λαμπάδα κάθε Πάσχα, έχω πάντα το παράπονο: «Γιατί να παίρνουν πασχαλινό δώρο μόνο τα μικρά παιδιά;». Και είμαι σίγουρη πως κάτι τέτοιο αναρωτιούνται πολλοί από εσάς.

Τι συμβαίνει στο σώμα σας όταν ερωτεύεστε;

Όταν ερωτεύεστε οι ορμόνες στο σώμα σας παρουσιάζουν αξιοσημείωτες αλλαγές. Στους άνδρες, η ορμόνη τεστοστερόνη που μεταξύ άλλων αυξάνει την επιθετικότητα και τη σεξουαλική ορμή, μειώνεται.

Ακαδημαϊκή διάλεξη με "live" γυναικείο οργασμό

Να εμπλουτίσει το μάθημά του για τη σεξουαλικότητα και να δείξει την εφαρμογή της θεωρίας στην πράξη, αποφάσισε ένας καθηγητής ψυχολογίας αμερικανικού πανεπιστημίου, κάνοντας ζωντανή επίδειξη γυναικείου οργασμού στην τάξη!

Η κατανόηση των ψυχοσωματικών συμπτωμάτων

Το σώμα μας, άρρηκτα συνδεδεμένο με την ψυχή μας, εκφράζει μέσω συμπτωμάτων ό,τι καμιά φορά δεν μπορεί να εκφραστεί με λόγια ή δεν είναι συνειδητό. Ένα συναίσθημα που απωθούμε γιατί είναι αβάσταχτο ή καθημερινές δυσκολίες που συσσωρρεύονται αθροιστικά και μας ταλαιπωρούν, τις οποίες όμως δεν συζητάμε και άρα δεν εκτονώνουμε ή επιλύουμε, είναι δυνατόν να διαρρεύσουν μέσω του σώματός μας και να εκφραστούν σαν πόνος στη μέση, ημικρανία, σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, ταχυκαρδία, κ.λπ.

Το Νησί Πότε κάνε φινάλε;

Μετά και την προβολή του 22ου επεισοδίου την Μεγάλη Δευτέρα, μένουν μόνο τέσσερα επεισόδια για το τέλος της υπερπαραγωγής του Mega, «Το Νησί». Η σειρά θα ολοκληρωθεί, σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό του καναλιού, την Δευτέρα 23 Μαΐου, με την μετάδοση του 26ου επεισοδίου.

Πώς να καλλιεργήσετε νεραγκούλες.

Επειδή οι νεραγκούλες ανήκουν στην ίδια οικογένεια (βατραχοειδή) με τις ανεμώνες, έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά με αυτές. Μπορείτε να χαρείτε συνεχόμενη ανθοφορία από κάθε ένα κόνδυλο, και μπορείτε επίσης να πετύχετε μεγάλα λουλούδια αν τις λιπαίνετε αρκετά. Οι κόνδυλοί τους τους είναι εξαιρετικά μικροί.

Ο ρομαντισμός άλλωστε απαιτεί συναίσθημα!

Στο ρομαντισμό δεν υπάρχει μέτρο, υπάρχει όμως δύναμη, μαγεία και γοητεία.
Μην αφήνετε τα συναισθήματα σας να χαθούν ή να χαλαρώσουν, γιατί όταν έρχεται η χαλάρωση, η φθορά είναι πλέον κοντά…….!

Διεγείρει όλες τις αισθήσεις και τα συναισθήματα!
Σήμερα ο ρομαντισμός λείπει από τη ζωή των ζευγαριών.

Ελεονώρα Μελέτη Αναφέρεται στην "κόντρα" μεταξύ Ρούλας και Ελένης

Με αφορμή τα δημοσιεύματα που έχουν προκύψει τις τελευταίες μέρες και αφορούν στην «κόντρα» της Ελένης Μενεγάκη με τη Ρούλα Κορομηλά και το αν θα παρευρεθεί η μία στην εκπομπή της άλλης, η Ελεονώρα Μελέτη το πρωί της Πέμπτης εξέφρασε την άποψή της ανοιχτά για το θέμα, μέσω της εκπομπής της.

Τζίνσενγκ και κρόκος ανεβάζουν τη λίμπιντο στα ύψη!

Είστε κουρασμένοι και πιεσμένοι από τη δουλειά; Η διάθεσή σας για σεξ είναι πεσμένη τον τελευταίο καιρό και δεν ξέρετε τι να κάνετε ώστε να δώσετε νέο αέρα στη σεξουαλική σας ζωή; Τζίνσενγκ και κρόκος (ζαφορά) υπόσχονται να βάλουν φωτιά στο... κρεβάτι σας σύμφωνα με έρευνα Καναδών επιστημόνων.

Ζέτα Μακρυπούλια Η απάντηση στους επικριτές

Οι φήμες για νευρική ανορεξία, τα περιττά κιλά κάποιων από τις διαγωνιζόμενες κυρίες του Dancing With The Stars, τα σχόλια που έχουν ακουστεί τελευταία για τις ενδυματολογικές της επιλογές και το ποια είναι γνώμη της για το υποτιθέμενο σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη ότι όλοι όσοι συμμετέχουν στο σόου είναι «νούμερα», ήταν τα θέματα για τα οποία μίλησε η Ζέτα Μακρυπούλια στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης».

Σε ψυχιατρική κλινική με διπολική διαταραχή η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς

Η είδηση για τη νοσηλεία της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς σε ψυχιατρική κλινική από διπολική διαταραχή είχε προκαλέσει "σούσουρο" στη διεθνή showbiz ενώ αποδεικνύει για ακόμη μια φορά πως  η "χρυσόσκονη" και το glamour προφίλ μπροστά στις κάμερες, χάνεται όταν σβήνουν τα φώτα.

Premaman: Άνοιξη-Καλοκαίρι 2011

Η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων Premaman, με προϊόντα φροντίδας για τη μέλλουσα μαμά, το μωρό και το παιδί, παρουσιάζει τις νέες της προτάσεις για την άνοιξη και το καλοκαίρι 2011. Μέσα από μία νέα μοντέρνα, άνετη και πρακτική collection, ντύνει εσάς, το μωρό ή το παιδί σας  και παράλληλα βρίσκεται πλάι σας προσφέροντας σας όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, για όλα τα στάδια ανάπτυξης του μικρού σας θησαυρού.

Τραγικό σχήμα στα πόδια της.!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aρχικά ,θα δείτε μια συλλογή απο παπούτσια που κυκλοφόρησαν στην Κίνα,με μεγάλη επιτυχία........Παρακάτω όμως,θα δείτε μια κυρία,μεγάλης ηλικίας,που τόσα χρόνια,φόραγε τέτοια παπούτσια....Δείτε πως έγιναν τα πόδια της!!!!!!!!!!!!!!!!

Πάσχα @ female-shop.gr

Το Πάσχα πλησιάζει και σηματοδοτεί μέρες φορτισμένες με θρησκευτική ευλάβεια, ολιγοήμερες διακοπές, διασκέδαση, ξεκούραση και –αν ο καιρός είναι σύμμαχος- με ατέλειωτες ώρες στην ύπαιθρο γύρω από το γιορτινό τραπέζι.
Οι μέρες που έρχονται είναι ντυμένες με ζεστές οικογενειακές στιγμές και συντροφιά με αγαπημένους φίλους.

Το τέλειο τζιν (για τον κάθε σωματότυπο)

Εκτός αν είστε η Σκλεναρίκοβα, ή κάποιο άλλο super-top-model με πόδια-χιλιόμετρα και οπίσθια που φτάνουν στο φεγγάρι, ξέρετε όλες πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι (για εμάς τις κοινές θνητές) να βρούμε το τέλειο τζιν.

Οι αλλαγές στη ζωή της γυναίκας όταν γίνεται μητέρα

Ο ερχομός ενός παιδιού αποτελεί αναμφισβήτητα ένα ευχάριστο γεγονός. Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που για να νιώσουν τη χαρά της μητρότητας κάνουν επίμονες και μακροχρόνιες προσπάθειες. Ένα νέο μέλος μπαίνει στην οικογένεια και η καθημερινότητα αλλάζει ριζικά!

Σούβλες και ψησταριές... on-line

Η χαρά του κρεατοφάγου είναι η Κυριακή του Πάσχα κι αυτό γιατί μετά από μία -μακρά ή και σύντομη, εξαρτάται- περίοδο νηστείας, οι λάτρεις του κρέατος, και δη του αρνιού, μπορούν πλέον να απολαύσουν χωρίς τύψεις και ενοχές το αγαπημένο τους έδεσμα.

Συζυγική ζωή: Λάθη που μπορείτε να αποφεύγετε

Η συζυγική σχέση χρειάζεται συνεχώς φροντίδα. Τα προβλήματα της καθημερινής ζωής είναι αναπόφευκτα και μπορούν να επηρεάζουν τις σχέσεις στο ζευγάρι. Ορισμένα λάθη που γίνονται συχνά, προκαλούν ένταση, νευρικότητα. Αποτελούν αιτία γένεσης δυσάρεστων καταστάσεων, προσωρινών ή κάποτε δυστυχώς μόνιμων, που υποβιβάζουν την ποιότητα ζωής.

Πού είναι τώρα ;

Θυμάστε το μικρό σπίτι στο λιβάδι; Την γαλάζια λίμνη; Τον πόλεμο των άστρων;
Όλοι θυμόμαστε την Lora και ακόμα βλέπουμε στα περιοδικά την Brooke Shields, όμως τι απέγινε η τυφλή Μαίρη; Ο Chris Atkins; Που είναι τώρα όλα τα είδωλα της δεκαετίας του 80;
Ας δούμε αν ο χρόνος ήταν καλός με τα παιδικά μας είδωλα, που ήδη - πως περνάει ο καιρός - είναι μεσήλικες.

Ελεονόρα Ζουγανέλη: «Τώρα αγαπάω και σέβομαι τον εαυτό μου»

Έχει μαγική φωνή και αναμφισβήτητα το δικό της αστέρι. Είναι ευαίσθητη και αποφασιστική. Η Ελεονόρα Ζουγανέλη μιλάει πρώτη φορά για το πώς κατάφερε να αφήσει πίσω της 50 κιλά και να καλωσορίσει τον καινούριο της εαυτό.

Tα τραγούδια των 90's και 00's που έπιασαν την κορυφή!

Και αισίως φτάσαμε στα (αγαπημένα) 90's και τα 00's. Τι παρατηρούμε ανατρέχοντας στα καλύτερα Νο1; Ότι σ’ αυτές τις δεκαετίες τα τραγούδια μένουν περισσότερο στην κορυφή.

Νατάσσα Καλογρίδη "Δεν μίλησα για τις προτιμήσεις μου"

Την απάντηση στα σχόλια που ακούστηκαν ύστερα από δηλώσεις που έκανε η ίδια για την ερωτική της ζωή, έδωσε η Νατάσσα Καλογρίδη στην κάμερα της  «Πρωινής Μελέτης».

ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ

6 κανόνες για το τέλειο πεντικιούρ                                                                                                                                Η λεπτομέρεια κάνει τη  διαφορά και σε αυτή τη περίπτωση η λεπτομέρεια ταυτίζεται με τα ακροδάχτυλα.

Διχόντρα. Ένας πολυχρηστικός χλοοτάπητας

H διχόντρα (Dichondra repens) είναι ένα έρπον, πλατύφυλλο, ποώδες φυτό. Έχει χαμηλή ανάπτυξη και εξαπλώνεται εύκολα χάρη στους έρποντες βλαστούς του που ονομάζονται στόλωνες. Τα φύλλα του έχουν σχήμα νεφρού και βαθύ πράσινο χρώμα. Μοιάζουν στην όψη και με τριφύλλι, και γι' αυτό θα το συναντήσετε συχνά σαν "τριφυλλάκι χλοοτάπητα", αφού είναι ιδανικό φυτό εδαφοκάλυψης.

Υoga-Τροπος ζωης

Βάλτε τη γιόγκα στη ζωή σας και αποκτήστε υγεία σε σώµα και πνεύµα. Αυτό το µήνα γνωρίστε τις βασικές στάσεις ούτως ώστε τον Οκτώβριο να είστε έτοιµες να προχωρήσετε στο επόµενο στάδιο.

Το Α και το Ω της Σαρακοστής

Α
Απόκριες Αποκριά ετυμολογικά σημαίνει αποχή από το κρέας. Είναι η περίοδος ψυχικής και σωματικής προετοιμασίας του ανθρώπου, για βιώσει το Θείο Πάθος και την ανάσταση του Σωτήρα Χριστού.
Περιλαμβάνει τις τρεις εβδομάδες πριν από την Μεγάλη Σαρακοστή, που μας ανοίγει το Τριώδιο. Η περίοδος αυτή προσδιορίζεται από τις Κυριακές του «Τελώνου και Φαρισαίου», του «Ασώτου», των «Απόκρεων» και της «Τυρινής».

Πώς να μείνετε πιστοί στη δίαιτά σας κάτω από συνθήκες στρες

Το θέμα είναι σοβαρό και άκρως βασανιστικό. Είναι κάτι που έχει απασχολήσει λίγο πολύ τον καθένα από εμάς. Πώς μπορείς να μείνεις πιστός σε μια δίαιτα κάτω από συνθήκες έντονου στρες και πίεσης; Σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Καλοκαιρινή κολεξιόν bonprix.gr 2011. Η μόδα είσαι εσύ!

Βάλτε χρώμα στα ρούχα σας αυτό το καλοκαίρι και αφήστε τα να σας φτιάξουν την διάθεση. Η νέα κολεξιόν bonprix Summer 2011 επιβάλλει έντονους συνδυασμούς χρωμάτων και εμπριμέ. Επίσημα χρώματα της μόδας για το καλοκαίρι του 2011 το κοκκινωπό και οι αποχρώσεις του ροζ. Και για φέτος η λέξη κλειδί στη μόδα είναι συνδυασμός. Mix & Match, και δημιουργήστε τη δική σας μόδα, αυτό άλλωστε είναι και το μότο του bonprix.gr. Ας δούμε όμως τι προτείνει για φετος ο οδηγός μόδας bonprix.gr

Μεταφορά και μετακόμιση φυτών

Όταν μεταφέρετε φυτά, να έχετε υπόψη σας ότι δύο εποχές του χρόνου, τα φυτά σας μπορούν να πάθουν ζημίες κατά τη μεταφορά τους εξ αιτίας των καιρικών συνθηκών. Ο κρύος χειμώνας και το καυτό καλοκαίρι θέλουν ιδιαίτερη προσοχή στις μεταφορές. 

Σκοτεινή φλόγα

Συγγραφέας: Άλισον Νόελ, ΗΠΑ
Μετάφραση: Λυδία Κολυδά
Σειρά: Πυξίδα (για εφήβους)
Πρώτη έκδοση: Μάρτιος 2011
Σελ.: 392 - Τιμή: 14,40€ - ISBN: 978-960-453-892-8

Η Έβερ προσπαθεί να βοηθήσει τη Χέιβεν να συνηθίσει τη νέα ζωή της ως Αθάνατη. Αλλά η Χέιβεν, μεθυσμένη από τις δυνάμεις της, φέρεται απερίσκεπτα, διακινδυνεύοντας να αποκαλύψει τον μυστικό κόσμο των Αθανάτων.

Εσώρουχα: Όλη η θηλυκότητα που κρύβουμε μέσα μας

Ρομαντικά ή λιτά, σπορτίφ ή σέξι, τα εσώρουχα είναι ίσως το πιο χαρακτηριστικό αξεσουάρ της γυναικείας προσωπικότητας. Αυτό με το οποίο η κάθε η γυναίκα «γιορτάζει» τις πιο προσωπικές στιγμές της, είτε μόνη της ή με παρέα, και που την βοηθά να εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τη θηλυκή πλευρά της.

Αυτό θα πεί γυμνασμένα μπράτσα.........

Tα κορίτσια που θα δείτε παρακάτω,εκτός του ότι είναι υπέροχες,είναι και αθλήτριες...και το άθλημα τους είναι κατα κύριο λόγο,το μποξ.Εκτός απο κάποιες που ασχολούνται και με την άρση βαρών!!!!!!!!!!.....

Και το όνομα αυτής...............Άγιο Τριαντάφυλλο..

Tο όνομά της τα λέει όλα............Holly Rose............και μας κολάζει .!!!!!!!!!!!!!

Το ποινολόγιο του σεξ

Μοιάζουν με ανέκδοτα αλλά αποτελούν επίσημους νόμους διαφόρων κρατών, ή δημοτικών αρχών. Έχουν αποτρεπτική ισχύ, προβλέπουν αυστηρές ποινές και επιβάλλουν τσουχτερά πρόστιμα. Όσο για τη λογική τους, είναι κυριολεκτικά για τα πανηγύρια! Ιδού η λίστα με τους πιο .«κουφούς» νόμους που αφορούν το… πολύπαθο σεξ:

Πάμε όλοι μαζί..........σε μια παραλία....

Kαι εκεί που θα πάμε,δεν θα είμαστε μόνοι .......γιατί θα έχουμε παρέα την Natalie................

H Jessica και το ροζ..........

Σίγουρα δεν θα παρατηρούσε κανείς,ιδιαίτερα,το ..........ελαφρύ ρουχαλάκι της,αλλα θα παρατηρούσαμε την ίδια,στα σίγουρα!!!!!!!!!!!!!!

Η χημεία του έρωτα

Όλοι έχουμε ακουστά τις φερομόνες, χημικές ουσίες που εκκρίνονται ως απόκριση στη σεξουαλική διέγερση και στα περισσότερα ζώα είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνες για την προσέλκυση του αντίθετου φύλου και την έναρξη της διαδικασίας του ζευγαρώματος
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...