Σούβλες και ψησταριές... on-line

Η χαρά του κρεατοφάγου είναι η Κυριακή του Πάσχα κι αυτό γιατί μετά από μία -μακρά ή και σύντομη, εξαρτάται- περίοδο νηστείας, οι λάτρεις του κρέατος, και δη του αρνιού, μπορούν πλέον να απολαύσουν χωρίς τύψεις και ενοχές το αγαπημένο τους έδεσμα.


Κι αν βαρεθήκατε τις ψησταριές και τις ταβέρνες που τη μέρα αυτή βρίθουν από πελατεία, προσφέροντας κρέας συχνά κακοψημένο ή αμφιβόλου ποιότητας, τι καλύτερο από το να επιδοθείτε εσείς οι ίδιοι στην… «ψηστική», σουβλίζοντας μόνοι σας το δικό σας αρνί ή ψήνοντας όποιο άλλο νόστιμο κρεατικό επιθυμείτε.

Τελευταία στιγμή;, θα σκεφτείτε. Μην αγχώνεστε, προλαβαίνετε ακόμα να επισκεφθείτε κάποια από τα πληρέστερα ηλεκτρονικά καταστήματα ηλεκτρικών συσκευών, να διαλέξετε τη σούβλα, την ψησταριά ή τα εξαρτήματα ψησίματος που χρειάζεστε, στις καλύτερες τιμές τις αγοράς, και να προετοιμαστείτε κατάλληλα για τη… μεγάλη μέρα!

Πού θα βρείτε τι… 


Superprosfores.gr

Το Superprosfores.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει σωστή και έγκυρη ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού, για τις καλύτερες και πιο συμφέρουσες αγορές προϊόντων και υπηρεσιών όλων των κλάδων της ελληνικής αγοράς. Για αυτό το Πάσχα, λοιπόν, προτείνει τα καταστήματα Lidl στα οποία θα βρείτε ακριβώς αυτό που χρειάζεται το αρνί σας: Σούβλα μασίφ σπαστή, από επιχρωμιωμένο σίδερο, με πιρούνα, μήκος 1,78 μ., και σε τιμή ανά τεμάχιο 9,99 ευρώ.

Στο site των Lidl βρήκαμε επίσης τις καλύτερες προσφορές των ημερών: Σετ ανοξείδωτα βοηθήματα ψησίματος (πιρούνα, τσιμπίδα, σπάτουλα με δόντια κατάλληλη για χρήση και ως μαχαίρι), λαβές αλουμινίου. Το σετ κοστίζει 9,99 ευρώ. Αλλά και σετ σούβλες με βάση: 6 ανοξείδωτες σούβλες 36 εκ. και μία επιχρωμιωμένη βάση. Κοστίζει 4,99 ευρώ. Θα πρέπει, όμως, να επισκεφθείτε το κοντινότερο κατάστημα Lidl για να τα αγοράσετε.

Megamarket.gr
Αμέτρητες ψησταριές αερίου στις οποίες μπορείτε να τοποθετήσετε σούβλα, την οποία θα παραγγείλετε ηλεκτρονικά, επίσης από το κατάστημα. Οι τιμές τους ξεκινούν από τα 226 ευρώ και φτάνουν τα 1.814 ευρώ, ανάλογα με το τι θα επιλέξετε.

Συγκεκριμένα, το μπάρμπεκιου Dolce Vita Turbo 5 με τρόλεϊ, έχει χωρητικότητα ψησίματος 100x50 εκ, πέντε καυστήρες από μαντέμι και θερμική ισχύ 88.700 BTU, 26.0 KW. Διαθέτει επίσης, ηλεκτρονική ανάφλεξη και 3 σχάρες από μαντέμι. Οι διαστάσεις του είναι: 177x74x112 εκ. Έχει εγγύηση εφόρου ζωής στο καπάκι και στον κάδο, 5 χρόνια για τους καυστήρες της επίσημης ελληνικής αντιπροσωπείας, ενώ, όπως είπαμε λειτουργεί με φυσικό αέριο. Στην ηλεκτρονική παραγγελία θα πρέπει να σημειώσετε ότι επιθυμείτε και τη σούβλα η οποία κοστίζει 75 ευρώ. Τιμή (χωρίς τη σούβλα): 1.814 ευρώ.

Gadgetlife.gr

Αν πάλι δεν είστε λάτρεις του κρέατος και προτιμάτε να ψήσετε, στο gadgetlife βρήκαμε τον μοναδικό χαρτοφύλακα – ψηστιέρα. Οι διαστάσεις της ανοιχτής ψηστιέρας είναι: 45,7 x 40,6 x 29,2 εκ. Οι διαστάσεις της επιφάνειας ψησίματος: 45 x 30 εκ. Διατίθεται σε μαύρο χρώμα. Είναι κατασκευασμένη από συμπιεσμένο ατσάλι, διαθέτει κουμπί για ασφαλές κλείσιμο αλλά και τη σχάρα, ενώ παραδίδεται σε κομψή συσκευασία δώρου. Τιμή: 38,45 ευρώ.

Βρήκαμε επίσης το BBQ Branding Tool (Διάσταση: 39,5 x 5 εκ.), το οποίο διαθέτει τρεις όψεις για να ξεχωρίζει τα κρέατα: R για τις λίγο ψημένες μπριζόλες, M για τις μέτριες και W για τις καλοψημένες. Λειτουργεί πολύ εύκολα, αφού πρέπει να το ζεστάνετε μέσα στα κάρβουνα μέχρι να πυρώσει και στη συνέχεια να το ακουμπήσετε στις μπριζόλες για να ψηθούν όπως ακριβώς τις προτιμάτε. Τιμή: 27,48 ευρώ.



Filosofou.gr
Έξυπνο, πρακτικό και κυρίως οικονομικό, το Clatronic επιτραπέζιο bbq είναι ιδανικό για ψήσιμο χωρίς καπνό και μυρωδιές στα 2000W. Έχει διακόπτη on/off με ενδεικτική λυχνία, αντιθερμικά τοιχώματα και μετακινούμενη σχάρα και αντίσταση για εύκολο καθάρισμα. Το πλέγμα σχαρών είναι επιχρωμιωμένο και το ύψος του μπορεί να ρυθμιστεί όπου εσείς επιθυμείτε. Τιμή: 33,50 ευρώ.

Βρήκαμε ακόμα το HQ δοκιμαστικό πιρούνι ψησίματος, το οποίο σας ενημερώνει πότε το κρέας είναι έτοιμο. Διαθέτει επιλογές για διάφορα είδη κρέατος: Μοσχάρι, χοιρινό, αρνί, κοτόπουλο ή γαλοπούλα αλλά και επιλογή μέτριου ή καλοψημένου κρέατος. Τιμή: 11,90 ευρώ.

Electronic.gr

Εδώ βρήκαμε, μεταξύ άλλων, το μπάρμπεκιου BQS 2850 2000W. Μία στιλάτη ηλεκτρική ψησταριά με ρυθμιζόμενο θερμοστάτη με ένδειξη λειτουργίας. Διαθέτει σχάρα χρωμιωμένη με ρυθμιζόμενο ύψος, αποσπώμενη αντίσταση για εύκολο καθάρισμα, μεταλλικό συλλέκτης για λίπη, προστατευτικό ανέμου και ένα μεσαίο βοηθητικό ράφι. Τι άλλο μπορεί να ζητάτε από μία ψησταριά; Τιμή: 39 ευρώ.

Elektroniki.gr
Για ακόμα μεγαλύτερη ευχρηστία, στο e-shop της Ηλεκτρονικής θα βρείτε την ψηστιέρα Philips HD 4426/00 BBQ στα1850W. Διαθέτει αντικολλητική σχάρα από μαντέμι, ενώ όλα τα μέρη της αποσυναρμολογούνται και πλένονται στο χέρι. Τιμή: 55 ευρώ.
 


www.in2life.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...