Να θηλάσω αποκλειστικά για 6 μήνες ή μήπως όχι;

Μία επιστημονική έρευνα στην ιατρική επιθεώρηση «British Medical Journal» που αμφισβητεί το γεγονός ότι ο 6μηνος αποκλειστικός μητρικός θηλασμός -όπως συστήνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας- έχει μόνο οφέλη έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία, καθώς μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει να πιστεύουμε ότι το μητρικό γάλα είναι αρκετό για τα παιδιά μας τους πρώτους 6 μήνες της ζωής τους. 






Απαγωγές που σόκαραν τον κόσμο

Tο θέμα της απαγωγής έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές την κοινή γνώμη σε πολλές χώρες του κόσμου. Τα κίνητρα ποικίλλουν: Λύτρα, πολιτικοί και προσωπικοί λόγοι, ωθούν άτομα ή ομάδες να απάγουν πρόσωπα (συνήθως κάποιου κύρους) για να ικανοποιήσουν ο καθένας τα δικά του αιτήματα.


Second hand: Το καινούριο είναι... πολυτέλεια!

Κάποτε οι αγορές μεταχειρισμένων ειδών θεωρούνταν είτε «φτηνή» -με την κακή έννοια- λύση είτε πρακτική μόνο των παράξενων hip τύπων που ενθουσιάζονται με βόλτες σε παλαιοπωλεία και second hand καταστήματα. Οι περιστάσεις, όμως, μας κάνουν ευτυχώς να αναθεωρήσουμε την κυρίαρχη λογική και να μην υποτιμούμε τις ευκαιρίες που μπορεί να μας δώσει ένα «δεύτερο χέρι».

Γιατί δεν φτάνουµε σε οργασµό;

Μία στις τέσσερις γυναίκες αδυνατεί να βιώσει την απόλυτη ικανοποίηση στον έρωτα. Τι κρύβεται τελικά πίσω από τον οργασµό και τι εµποδίζει πολλές να φτάσουν ώς εκεί;
Καλή ψυχολογία για καλό σεξ
Η κορύφωση έχει άµεση εξάρτηση µε την αυτοπεποίθηση και τη συναισθηµατική µας ωριµότητα. Εµπόδιο λοιπόν σε αυτήν µπορεί να στέκεται η χαµηλή αυτοπεποίθηση, η αρνητική εικόνα που έχει µια γυναίκα για το σώµα της, η έλλειψη επικοινωνίας ή η µη αποδοχή του συντρόφου της, ο φόβος να µοιραστεί τις ερωτικές της επιθυµίες, οι θρησκευτικές αντιλήψεις και οι ηθικές αναστολές που µπορεί να προκαλέσουν ενοχή γύρω από τη σεξουαλικότητά της.


Σέξι, εντυπωσιακά και παράξενα body paints σε γυναίκες 10

Είναι τέχνη και είναι σέξι, δείτε μερικά body paints που ομορφαίνουν ακόμα περισσότερο το γυναικείο σώμα…

Τα πιο καυτά φιλιά της ιστορίας σε 12 φωτογραφίες

Ο παθιασμένο έρωτας της Fransesca da Rimini και του Paolo Malatesta υπήρξε πηγή έμπνευσης για το διασημότερο γλυπτό του Rodin, το «Φιλί» (φωτο), ο οποίος αναφερόμενος σε αυτό είπε «ο καθένας έχει την εντύπωση ότι βλέπει την απόλαυση του φιλιού διάχυτη στα δύο σώματα. Είναι σαν τον ήλιο που ανατέλλει και γεμίζει φως παντού.»










Μύρισε άνοιξη

Η ΣΤΑΔΙΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΕΥΩΔΙΕΣ ΕΝΤΕΛΒΑΙΣ, ΓΑΖΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΟΡΧΙΔΕΑΣ! ΣΤΟ «LEMON TREE» ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 90 ΑΡΩΜΑΤΑ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΕΣ ΦΙΡΜΕΣ
Ποιος είπε ότι τα αγαπημένα μας αρώματα πρέπει να κοστίζουν ακριβά; 


Τεχνόπολη: ξεκινά η 13η Ελληνική εβδομάδα μόδας

H Ελληνική Εβδομάδα Μόδας Athens Fashion Week θα πραγματοποιηθεί από 30 Μαρτίου έως 3 Απριλίου 2011, από την Athens Fashion Productions σε συνεργασία με την «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων.
Το Athens Fashion Week περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού «Athens Every Week».

Ατμόσφαιρα oriental

Έπιπλα και αντικείμενα με καθαρά ανατολίτικό χαρακτήρα αναδεικνύονται θαυμάσια μέσα στους χώρους με τους ολόλευκους τοίχους και το ξύλινο δάπεδο, γεμίζοντάς τους με αναμνήσεις και εικόνες από ταξίδια σε διάφορες χώρες.


Πρωκτικό σεξ:Αθώο ή ένοχο;

Για πολλούς το πρωκτικό σεξ είναι το μεγαλύτερο ταμπού. Για κάποιους άλλους πάλι όχι. Και στις δύο περιπτώσεις όμως δεν παύει να κρύβει κινδύνους.

H δαιμονοποίηση του πρωκτικού σεξ ως μη φυσιολογικό (παρά φύση) συχνά οδηγεί στον αφορισμό του. Aνεξάρτητα από την ηθική διάσταση όμως υπάρχει και αυτή της υγείας, η οποία πρέπει να μας προβληματίζει περισσότερο.

Η Emma Watson στα δίχτυα της Lancôme

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΧΟΓΚΓΟΥΟΡΝΤΣ, Η ΜΙΚΡΗ ΕΡΜΙΟΝΗ, ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ EMMA WATSON, ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ LANCôME
Τώρα που οι περιπέτειές της δίπλα στον Harry Potter οδεύουν προς αίσιο τέλος, η εικοσάχρονη πια Emma Watson αναζητεί νέα πεδία για να ασκήσει τις μαγικές της ικανότητες.



ΜΑΣΑΖ: Ταϊλανδέζικο, σουηδικό ή σιάτσου; Ποιο μας ταιριάζει καλύτερα;

Ξαπλώνουμε, κλείνουμε τα μάτια και αφηνόμαστε στο ευεργετικό άγγιγμα του ειδικού. Μια πίεση και οι μύες χαλαρώνουν, η ένταση φεύγει. Το μασάζ έχει τις ρίζες του βαθιά στο χρόνο. Σε παπύρους, τοιχογραφίες και τάφους της Αιγύπτου, της Αραβίας και της Ινδίας υπάρχουν ντοκουμέντα «θεραπευτών» που τρίβουν τα χέρια και τα πέλματα ασθενών, ενώ και οι αρχαίοι Έλληνες αναφέρονται στη σημασία της μάλαξης και των αντανακλαστικών σημείων του σώματος. 


Ελένη Μενεγάκη: ρημάζει η περιουσία της στη Χαλκιδική

Ποια είναι η μεγαλύτερη απειλή για τον άνθρωπο; Ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα; Μια πανδημία; Μια εισβολή εξωγήινων; Ένας τρίτος παγκόσμιος πόλεμος; Μπα! Όλα αυτό είναι πταίσματα μπροστά στη καταστροφή που μπορεί να επιφέρει ο… έρωτας! Γιατί ο έρωτας κυρίες και κύριοι μπορεί να κάνει τον άνθρωπο να χάσει το μυαλό του.









Fashion Shows Άνοιξη Καλοκαίρι 2011

Οι τάσεις μόδας για το καλοκαίρι-άνοιξη 2011. Από τους στενούς διαδρόμους στο Μιλάνο, οι νέες θερινές τάσεις για τη γυναίκα.

Τα καθημερινά ρεπορτάζ μας, οι αποκλειστικές εκθέσεις φωτογραφίας μας. Ελέγξτε τις γκαλερί μας και κάντε κλίκ στον  αγαπημένο σας  σχεδιαστή μόδας.


Η κυριαρχία του sex στις μέρες μας

Που πήγε η αγάπη και ο ρομαντισμός στις μέρες μας; Πολλοί πιστεύουν ότι η αγάπη και ο ρομαντισμός είναι δύο πράγματα που τα γνωρίζουμε μόνο επειδή τα έχουμε δει στις ταινίες. Τι ισχύει όμως στην πραγματικότητα; Υπάρχει αγάπη ή όλα αφορούν το sex ; Ξεκινώντας από το sex είναι σίγουρο ότι ο ρόλος του ήταν κυρίαρχος σε όλες τις εποχές. Πως θα γινόταν αλλιώς άλλωστε αφού προέρχεται από τα ζωώδη ένστικτα του ανθρώπινου είδους, σε αντίθεση με την αγάπη που προέρχεται από τη λογική και τα συναισθήματα.


Πλατωνικό "κέρατο": Απιστία «χωρίς την βούλα»

Ύποπτα SMS, βράδια που περνά μπροστά στον υπολογιστή, και μόλις πλησιάζετε, η αμηχανία του γίνεται έκδηλη. Μήπως σας απατά το ταίρι σας; Και πώς ορίζεται η απιστία; Το να φλερτάρει απλώς με ένα τρίτο πρόσωπο σημαίνει το τέλος του έρωτά σας;

Modern Retro !

Αρκετές από τις σύγχρονες βιομηχανίες οικιακών συσκευών παράγουν μοντέλα ψυγείων που παραπέμπουν στη μεταπολεμική αισθητική. Έντονα στρογγυλεμένες γωνίες και παράξενα παστέλ ή ζωηρά χρώματα κάνουν το ψυγείο κυρίαρχο στοιχείο σε μια κουζίνα με ρετρό χαρακτήρα. Έπιπλα και χρηστικά αντικείμενα από μέταλλο και πλαστικό στις χαρακτηριστικές γραμμές σχεδιασμού του 20ου αιώνα συμπληρώνουν το νοσταλγικό αλλά απόλυτα λειτουργικό σύνολο.

Μόνικα Μπελούτσι: Έκανα σεξ στα 14

Απελευθερωμένη, ρεαλίστρια, απαράμιλλα γοητευτική, παγκόσμιο σύμβολο του σεξ και εκπρόσωπος της μεσογειακής ομορφιάς. Η Μόνικα Μπελούτσι, η γυναίκα που ξεσηκώνει στο πέρασμά της, στάθηκε διπλά τυχερή. Η Φύση την προίκισε με ομορφιά και κορμί θανατηφόρο, αλλά και με εξυπνάδα, ευελιξία και επιμονή. Προσόντα, συν την τύχη, που δεν ξεχνάει ποτέ να αναφέρει, τα οποία τη βοήθησαν να εκπληρώσει τους στόχους, της να γίνει διάσημη και να δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια.








Ένα δέρµα, πολλά χρώµατα

Αν η όψη του δέρµατός σας δεν έχει οµοιόµορφο χρώµα, τότε εµφανίζει δυσχρωµίες. Αντιµετωπίστε τες και απαλλαγείτε από αυτές ή περιορίστε
το µέγεθος και τη χρωµατική διαφορά.
Τι είναι δυσχρωµίες;
∆υσχρωµίες είναι η συσσώρευση µελανίνης σε συγκεκριµένα σηµεία του δέρµατος και προκαλούνται όταν η µελανίνη παράγεται σε µεγαλύτερο βαθµό σε κάποιο σηµείο του δέρµατος απ’ ό,τι στο υπόλοιπο δέρµα. Αυτό συνήθως συµβαίνει για να προστατευτεί η επιδερµίδα από τον ήλιο, αυξάνοντας την παραγωγή µελανίνης στα µελανοκύτταρα.


Η ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

Μάθετε μικρά, χρήσιμα μυστικά για να αποτοξινώσετε τον οργανισμό σας πνευματικά και σωματικά και να «χτίσετε» σωστά τη ζωή σας με οδηγό τη θετική σκέψη για σωστές κρίσεις και επιλογές!






Συναισθηματική νοημοσύνη: Η άγνωστη ευφυΐα

Όπως αναφέρει ο Αριστοτέλης στα Ηθικά Νικομάχεια, το να είσαι οργισμένος είναι εύκολο. Το να εξοργιστείς όμως με το σωστό άτομο, για το σωστό λόγο, στο σωστό βαθμό, τη σωστή στιγμή, για το σωστό σκοπό και με το σωστό τρόπο, αυτό είναι δύσκολο.


Πως γίνεται η μειωτική επέμβαση στήθους;

Η μειωτική μαστού είναι η επέμβαση που αποσκοπεί στην μείωση του μεγέθους του μαστού και στην σύγχρονη ανόρθωσή του. Επίσης συμβάλλει στο να απαλλαγεί η ασθενής από έντονους πόνους στο λαιμό και στην πλάτη που προκαλούνται από το βαρύ στήθος και να βελτιωθεί η στάση του σώματός τους. Η μειωτική μαστού μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε ηλικία εφόσον έχει ολοκληρωθεί η ανάπτυξη του στήθους.



Ο ”δεκάλογος” του αντι-στρες

Είναι δεδομένο ότι όσο πιο επιτυχημένος είναι κάποιος, τόσο περισσότερες ευθύνες, αρμοδιότητες και υποχρεώσεις έχει. Ως εκ τούτου, είναι πιο ευάλωτος στην κατασταλτική δύναμη του στρες. Το ζήτημα είναι πώς μπορεί να το αντιμετωπίσει.
Με μοναδική ίσως εξαίρεση τους βουδιστές μοναχούς, το στρες υπάρχει στη ζωή όλων μας, σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό. Στο σχολείο είναι το κρίσιμο διαγώνισμα, η άνοδος στην κοινωνική ιεραρχία του σχολείου και οι γυναίκες.



Οργάνωση γάμου: Δικαιολογίες τέλος!

Πριν μερικά χρόνια δε θα μπορούσε ένα ζευγάρι να διανοηθεί την ανάθεση της οργάνωσης του γάμου τους σε κάποιον τρίτο. Άλλωστε αυτή συνήθιζε να είναι και η ομορφιά του πράγματος! Να τρέξει ο μέλλων γαμπρός να βγάλει τις άδειες, να ”αλωνίσει” η μέλλουσα νύφη όλους τους οίκους για να βρει το ιδανικό νυφικό και να αποφασιστεί από κοινού ο κατάλληλος χώρος για τη δεξίωση.

Celebrities πριν και μετά την πλαστική #5

Τελικά αυτοί οι διάσημοι ήταν πάντα τόσο “τέλειοι” ή μήπως έβαλε και η επιστήμη το χεράκι της; Το Otherside.gr, αποκαλύπτει!











Κυτταρίτιδα: Ο εχθρός του γυναικείου σώματος μπορεί να νικηθεί!

Σημαντικό μέρος της μείωσης της κατακράτησης που συντελεί και στην εμφάνιση της ''κυτταρίτιδας'' παίζει και η διατροφή. Κάθε γυναίκα με κάποιου βαθμού κατακράτησης μπορεί να επωφεληθεί σε μεγάλο βαθμό από τις κατάλληλες διατροφικές επιλογές.
Οι διατροφολόγοι και διαιτολόγοι συνίστατουν:

Γλάστρες

Μεταμορφώστε τον εξωτερικό σας χώρο σε έναν πυκνόφυλλο κήπο με χαμηλό κόστος. Διαβάστε τα σωστά βήματα, από τη επιλογή των γλαστρών ως τη φροντίδα των φυτών.
  Λάβετε υπ' όψιν σας το χώρο που θέλετε να διακοσμήσετε και διαλέξτε «δοχεία» ταιριαστά με το περιβάλλον του.



Ελεονώρα Μελέτη: Το ρίσκο της

Δεν άκουσε τους γιατρούς αλλά την καρδιά της. Ο λόγος για την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία αποφάσισε να κινηθεί στους ρυθμούς του «Dancing with the stars 2», αν και οι γιατροί της της είπαν πως δεν έχει τις δυνάμεις να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του show. Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Πρωινή Μελέτη» ρίσκαρε, όπως κάνει πάντα στη ζωή της, παρά τις συμβουλές των ειδικών να σταματήσει ακόμη και τα σπορ που τόσο αγαπάει για να μην επιβαρύνει το ισχίο της.

Κίνηση µατ

Είτε έχετε λιπαρή επιδερµίδα είτε θέλετε απλώς να µην γυαλίζετε, οι προτάσεις για µατ όψη στο πρόσωπο είναι αρκετές και αποτελεσµατικές.
Εξισορρόπηση
Όταν η επιδερµίδα σας είναι λιπαρή και γυαλίζει έντονα µέσα στη µέρα, είναι φυσιολογικό να θέλετε µατ όψη. Τι µπορείτε να κάνετε; Να αντιµετωπίσετε τη λιπαρότητα µε ειδικές κρέµες περιποίησης που την εξισορροπούν απορροφώντας το περιττό σµήγµα και να χρησιµοποιήσετε στοχευµένα προϊόντα µακιγιάζ.

Έρευνα και Δράση

To ΖΕΟΝ στο πλαίσιο της νέας έρευνας και δράσης που πραγματοποιεί με γενικό τίτλο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΧΩΡΟΣ διοργανώνει σε πρώτο στάδιο φωτογραφικό δρώμενο με θέμα «Τι σας ευχαριστεί ή σας ενοχλεί περισσότερο όταν κινείστε καθημερινά στο δημόσιο χώρο της πόλης σας».


Γυναικείος Οργασμός: Μύθοι και πραγματικότητα

Ο οργασμός αναμφίβολα είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο της γυναικείας σεξουαλικότητας. Διαχρονικά, αποτελεί το βασικό προβληματισμό, τόσο των ειδικών θεραπευτών, όσο και των αντίστοιχων ερευνητών που επιχειρούν να κατανοήσουν τους βιολογικούς και ψυχικούς μηχανισμούς που τον διέπουν.


Η Intimissimi ανακυκλώνει το παλιό σου σουτιέν!

Η εταιρία Intimissimi δραστηριοποιείται οικολογικά και ανακυκλώνει το παλιό σου σουτιέν!
Από τις 11 Μαρτίου ως τις 30 Ιουνίου 2011 θα υπάρχουν σε όλα τα καταστήματα Intimissimi ,κάδοι ανακύκλωσης όπου θα μπορείς να αφήσεις το παλιό σου σουτιέν, οποιασδήποτε μάρκας.

Βελονισμός κατά πονοκεφάλων

Ευεργετική επίδραση στην πρόληψη των πονοκεφάλων φαίνεται ότι έχει ο βελονισμός - είτε στην παραδοσιακή είτε στη σύγχρονη εκδοχή του. 
Αυτά είναι τα συμπεράσματα της επιστημονικής επισκόπησης Cochrane, η οποία επανεξέτασε 33 διαφορετικές έρευνες σχετικά με τον βελονισμό.




Μια επιτυχημένη διαμόρφωση

Αξιοποιώντας στο έπαρκο τους χώρους ενός διαμερίσματος του 1980 οι αρχιτέκτονες προχώρησαν με ξεχωριστή έμπνευση στη μεταμόρφωσή του σε ένα σύγχρονο χώρο διαβίωσης μιας τετραμελούς οικογενείας.

Δημιούργησαν την ψευδαίσθηση των περισσότερων τετραγωνικών στους χώρους υποδοχής ενοποιώντας το καθιστικό και τη νέα κουζίνα με την τοποθέτηση της τραπεζαρίας στο ενδιάμεσο.

Οι γύψινες ψευδοροφές διορθώνουν αισθητικά τα δοκάρια των οροφών και στηρίζουν τα φωτιστικά σώματα των χώρων.


Η καπαρντίνα της Κέιτ ξετρέλανε τις Βρετανίδες

Ακόμα δεν έγινε πριγκίπισσα και έχει κάνει το στυλ της υπόδειγμα προς μίμηση για πλήθος Βρετανίδων και όχι μόνο. Η 29χρονη Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton) έχει γίνει ήδη fashion icon και δείχνει να το απολαμβάνει.
Η καπαρντίνα του Οίκου Burberry που φόρεσε σε πρόσφατη έξοδό της σχολιάστηκε θετικά όπως συμβαίνει με όλες τις ενδυματολογικές προτιμήσεις της μέλλουσας συζύγου του πρίγκηπα Γουίλιαμ.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...