Ελένη Μενεγάκη: ρημάζει η περιουσία της στη Χαλκιδική

Ποια είναι η μεγαλύτερη απειλή για τον άνθρωπο; Ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα; Μια πανδημία; Μια εισβολή εξωγήινων; Ένας τρίτος παγκόσμιος πόλεμος; Μπα! Όλα αυτό είναι πταίσματα μπροστά στη καταστροφή που μπορεί να επιφέρει ο… έρωτας! Γιατί ο έρωτας κυρίες και κύριοι μπορεί να κάνει τον άνθρωπο να χάσει το μυαλό του.










Κάπως έτσι λοιπόν, ένας πληγωμένος έρωτας μπορεί να αποτελέσει αφορμή για έναν τρελό να πατήσει ένα κουμπί και να ενεργοποιηθεί μια πυρηνική βόμβα ή να δραπετεύσει από  το εργαστήριο ένας επικίνδυνος ιός. Ή να δώσει την αφορμή για να κηρύξει μια μεγάλη δύναμη τον πόλεμο σε μια άλλη. Άλλωστε το παρελθόν διδάσκει. Γιατί έγινε ο Τρωικός Πόλεμος. Για τα μάτια της Ωραίας Ελένης. Άρα ο έρωτας που κατά τα άλλα είναι ευλογία, είναι και ο πρωταρχικός κίνδυνος.
Σε λιγότερο επιστημονικοφαντασιακό ο έρωτας μπορεί να αποπροσανατολίσει. Να σου αλλάξει ακόμα και τον τρόπο που σκέφτεσαι και να κάνει ένα… αρβανίτικο κεφάλι να γίνει το πιο άβουλο πλάσμα στον κόσμο. Μπορεί να κάνει τον ατρόμητο δειλό όπως μπορεί να κάνει και τον τσιγκούνη σπάταλο. Όπως ακριβώς έκανε και την Ελένη Μενεγάκη από οικονομολόγα «ωχαδερφίστρια». Μια ολόκληρη Ελένη Μενεγάκη που μια εμμονή είχε στη ζωή της. Να επενδύει σε ακίνητη περιουσία με το κατοχικό σύνδρομο που της μετέδωσε η μάνας της και με την πεποίθηση ότι η γη δεν χάνει ποτέ την αξία της. Πεποίθηση… ψευδαίσθηση δηλαδή, γιατί η γη του ελληνικού δημοσίου για παράδειγμα ξεπουλιέται όπου να ναι για πενταροδεκάρες.
Η Ελένη Μενεγάκη λοιπόν, μεταξύ άλλων, διαθέτει και ένα πανάκριβο σπίτι στη Χαλκιδική, ευρώ. Χρήματα που θα έκαναν ευτυχισμένους εκατομμύρια Έλληνες αν τα είχαν αυτή τη στιγμή. ωστόσο η Ελένη φαίνεται να μην νοιάζεται. Όπως η ίδια αποκάλυψε, έχει να πάει εκεί εφτά ολόκληρα χρόνια από την εποχή που ο μεγάλος της γιος ενός έτους. Από τότε δεν ξαναπάτησε και κυρίως δεν ξαναενδιαφέρθηκε. Ειδικά τώρα που το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να πηγαινοέρχεται για να είναι κοντά στον έρωτα της. Που μυαλό για επενδύσεις! Το σπίτι στη Χαλκιδική μένει έρημο, τα χόρτα το έχουν μετατρέψει σε σπίτι του τρόμου… η πλαγιά που είναι χτισμένο κοντεύει να καταρρεύσει… αλλά δεν καταρρέει ο έρωτας και ο πόθος της Ελένης για τον Ματέο… Σιγα! Σπίτια υπάρχουν πολλά. Ματέο μόνο ένας.
Να σας πούμε ότι σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο η Ελένη παρέα με το Ματέο απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές στην αγαπημένη τους Άνδρο. Ντύνεται απλά και χαιρετάει όποιον της μιλάει. Το ζευγάρι έχει αδυναμία στο φρέσκο ψάρι και στις βόλτες στο Μπατσί, ενώ αποφεύγουν το night life και τα μπαράκια.
Ακόμη ο Παντζόπουλος θέλει να επεκτείνει το συγκρότημα του και έχει ήδη πάρει άδεια γι’ αυτό, αλλά η Ελένη δεν έχει ανάμειξη στη δική του επιχείρηση και τη βελτίωση της, προς το παρόν τουλάχιστον.


Πηγή: Χάι





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...