Η Angelina Jolie στο Αφγανιστάν

ΔΕΙΤΕ: Φωτογραφίες από την επίσκεψή της

Σε αντίθεση με πολλούς συναδέρφους της στο Χόλιγουντ η Angelina Jolie δεν αρκείται να πηγαίνει σε φιλανθρωπικά γκαλά, ώστε να στηρίξει τον κόσμο που έχει ανάγκη, αλλά ταξιδεύει ακόμη και σε τριτοκοσμικές χώρες για να δώσει τη βοήθειά της.

Άμεση ανακούφιση από το στρες

Όλες έχουμε βρεθεί κάτω από έντονο στρες, και ίσως πάνω από μία φορά. Το σημαντικό είναι να ξέρουμε πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε μία κρίση έντονου στρες on the spot.

Δονηθείτε στους ρυθμούς του φούξια με τη Maybelline New York

Είναι μικρό αλλά δυνατό, το βερνίκι νυχιών Mini Colorama.
Το Νο 64 των Mini Colorama της Maybelline New York, είναι από τα ζωντανά χρώματα που μπορείτε να επιλέξετε στα νύχια. Το όνομα του, Vibrant Fuchsia, μαρτυράει την πρόθεση του: να σας κάνει να «ξεκουνηθείτε» και να αφήσετε το Χειμώνα πίσω σας αψηφώντας τις κρύες μέρες που διανύουμε.

Σημείο G: Μύθος ή πραγματικότητα;

Το ακούγαμε, το ψάχναμε αλλά δεν το είδαμε… Σύμφωνα με τους επιστήμονες, το σημείο«G», που ταλαιπωρεί τους άνδρες εδώ και χρόνια, «δεν φαίνεται να υπάρχει». Πρόσφατη μεγάλη έρευνα που πραγματοποίησε ερευνητική ομάδα από το βρετανικό King's College σε δείγμα 1800 γυναικών, θέτει υπό σοβαρή αμφισβήτηση την ύπαρξη του περιβόητου σημείου.

Στρατηγικές Συμμαζέματος

Δε απαιτούνται ώρα και κόπος για να δείχνει – και να είναι – το σπίτι σας τακτοποιημένο και φροντισμένο. Τρόπο χρειάζεται, ή, οκ, για να είμαστε ειλικρινείς, τρόπους.

Πάρτι στο γυμναστήριο

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ, ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΒΑΡΙΕΣΤΕ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ; ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ FITNESS, ZUMBA.

Οι πιο δημοφιλείς συσκευές για το σπίτι

Χωρίς ποιες συσκευές δεν θα μπορούσες να ζήσεις; Είμαστε σίγουροι πως έχουμε πέσει μέσα και στις δέκα. Όμως πολλές από τις συσκευές που χρησιμοποιούμε καθημερινά, από τις πιο απλές μέχρι τις πιο πολύπλοκες, και τις θεωρούμε σήμερα αυτονόητες, προέρχονται από μια ιδέα που είχε κάποτε κάποιος ευφάνταστος ή και ιδιοφυής άνθρωπος, το όνομα του οποίου μπορεί και να μη μάθαμε ποτέ. Γι’ αυτό κι εμείς σου παρουσιάζουμε τις συσκευές αυτές με τους δημιουργούς τους…

Η τσάντα έχει τη δική της ιστορία

Μια φορά και έναν καιρό οι γυναίκες φύλαγαν τα πολύτιμα υπάρχοντά τους σε πουγκιά δεμένα στη μέση τους, μέσα από τα ρούχα τους.

Φτάστε την Adriana Sklenarikova με κόκκινες διάσημες σόλες

Louboutin, μπεζ, peep-toe γόβες για ένα καλοκαίρι που θα τους κοιτάτε όλους αφ' υψηλού.

Ονειρεύτηκα ότι έκανα γυμναστική!

Σωματική ή ψυχική ανάγκη;
Ελπίζω να μην βλέπετε τη γυμναστική μόνο στον ύπνο σας, αλλά αν τη βλέπετε και στον ύπνο σας, κάτι σημαίνει αυτό. Έπειτα από έρευνα που έκανε γνωστό Αμερικανικό περιοδικό, παρακάτω θα βρείτε ποια είναι τα πιο «συνηθισμένα» όνειρα σχετικά με γυμναστική, που βλέπουμε και τι μπορεί να σημαίνουν.

Τα είδη του οργασμού

Μας κάνει να αισθανόμαστε υπέροχα… . Ο οργασμός, πολλαπλός ή απλός, κλειτοριδικός ή κολπικός, μπορεί να σε στείλει στα ουράνια. Μάθε λοιπόν ποιά είδη οργασμού υπάρχουν σύμφωνα με τους ειδικούς και προσπάθησε να τα ξεχωρίσεις

Οι διαβητικοί πιο ευάλωτοι και στον καρκίνο

Καμπανάκι κινδύνου από νέα έρευνα

Οι άνθρωποι που πάσχουν από διαβήτη εμφανίζουν κίνδυνο υψηλότερο του μέσου όρου να χάσουν τη ζωή τους από έμφραγμα ή εγκεφαλικό. Νέα έρευνα όμως συμπεραίνει πως οι διαβητικοί έχουν αυξημένο κίνδυνο θανάτου και από διάφορες μορφές καρκίνου και άλλες ασθένειες.

Τροφές για μεγαλύτερη απόλαυση του σεξ

Η δραστήρια ερωτική ζωή κάνει καλό στην καρδιά, στην μνήμη και στο ανοσοποιητικό σύστημα και – όπως αποκαλύπτει ένα νέο βιβλίο – μπορείτε να τονώσετε την δική σας πίνοντας καφέ και τρώγοντας φιστίκια!

Οι πιο καυτές φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει από κινητά διασήμων (Photos)

Οταν οι διάσημες κυρίες  βλέπουν φωτογραφικό φακό, ενστικτωδώς παίρνουν πόζα. Το ίδιο απ’ οτι φαίνεται συμβαίνει και σε πιο… ιδιαίτερες στιγμές τους!













Γυναίκες καθημερινές και ταυτόχρονα ξεχωριστές

ΔΕΙΤΕ: Θηλυκές παρουσίες από όλο τον κόσμο

Για τις γυναίκες έχουν γραφτεί πολλά πράγματα ανά τους αιώνες. Μητέρα, νοικοκυρά, εργαζόμενη, πηγή έμπνευσης για καλλιτέχνες. Η παρουσία της είναι σίγουρα δυναμική - και κάποτε σιωπηρά δυναμική - σε όλο τον κόσμο.



Αντιμετωπίστε την ερυθρότητα με το σωστό μακιγιάζ

Καμουφλάρετε το πρόβλημα στο δέρμα σας

Αν το δέρμα του προσώπου σας αντιμετωπίζει πρόβλημα ερυθρότητας, προμηθευτείτε με κατάλληλα προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ για ευαίσθητες επιδερμίδες, 100% χωρίς αρώματα και υποαλλεργικά.

Μην ξεχνάς το τεστ ΠΑΠ

Το 69% των γυναικών το κάνει σε ετήσια βάση.

Πρόσφατη έρευνα με αντικείμενο τη σχέση των Ελληνίδων με το γυναικολόγο τους και τις πρακτικές που ακολουθούν αναφορικά με την φροντίδα της υγείας τους, έδειξε ότι μόνο το 69% αυτών κάνουν το τεστ ΠΑΠ σε ετήσια βάση.

Ο Μιχαήλ Ρωμανός και οι φίλοι του καλλιτέχνες παρουσιάζουν ένα εντυπωσιακό Αrt Event

Ο Μιχαήλ Ρωμανός και οι φίλοι του καλλιτέχνες, παρουσιάζουν ένα εντυπωσιακό Αrt Event με τίτλο “ROMANOS & Friends - Καλλιτέχνες δημιουργούν για τη Γυναίκα” από την Τρίτη 8 Μαρτίου 2011 στις 7μμ, στην gallery του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου, στο Κολωνάκι (πλατεία Κολωνακίου 2, 4ος όροφος, τηλ: 210 3606231) με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Γυναίκας.

Φροντίζω το σώμα μου στα 40

Μόλις πατήσετε τα σαράντα, ορμόνες, βαρύτητα και ακόμη βραδύτερος μεταβολισμός στήνουν το prive πάρτι τους κι εσείς δεν είστε καλεσμένη. Πιθανότατα, ακόμη κι όσες γυναίκες δεν έπαιρναν εύκολα κιλά, να δουν τώρα μια διαφορά.

Τα must have της φετινής ΄Ανοιξης

Μπορεί ο Μάρτης ακόμη να μην έχει σκάσει το φωτεινό του χαμόγελο, σύντομα όμως θα το κάνει και εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμες να το υποδεχτούμε με τα κατάλληλα ρούχα.

Η Eva Herzigova αισθησιακή και... έγκυος!

Μια άκρως αισθησιακή φωτογράφηση έκανε το σούπερ μοντέλο Eva Herzigova, η οποία αν και έγκυος δεν είχε κανέναν δισταγμό να φωτογραφηθεί για το τεύχος Απριλίου του γνωστού περιοδικού Harper’s Bazaar, αποκαλύπτοντας τις καμπύλες που απέκτησε με την εγκυμοσύνη...

Υπέρταση: Μία μάστιγα της εποχής μας

Η υπέρταση είναι μία εξαιρετικά συχνή πάθηση στις ανεπτυγμένες χώρες και η μικρή μας Ελλάδα δεν αποτελεί εξαίρεση. Περίπου 20% των ενηλίκων στις ανεπτυγμένες χώρες πάσχει από υπέρταση και δυστυχώς υπολογίζεται ότι ο ένας στους τρεις υπερτασικούς δεν γνωρίζει καν ότι πάσχει από υπέρταση.

Θερμοκρασία και ύπνος συνδέονται με την παχυσαρκία

Τα πιο ψυχρά σπίτια και ένας καλύτερος βραδινός ύπνος θα μπορούσαν να είναι το «αντίδοτο» κατά της παχυσαρκίας, υποστηρίζει ιταλική έρευνα.

Το Feng Shui στο γραφείο

Ένας από τους τρόπους βελτίωσης του περιβάλλοντος στο χώρο εργασία μας είναι και η εφαρμογή των αρχών Feng Shui στο χώρο του γραφείου σας. Η πρακτική αυτή δεν βελτιώνει μόνο την αισθητική του χώρου, αλλά επίσης ενισχύει τις θετικές δονήσεις σε ένα δωμάτιο.

Τα κοσμήματα της Wendy Brandes !

Τα καταπληκτικά κοσμήματα της Wendy Brandes, ή όταν η δημιουργικότητα ενός πραγματικά ταλαντούχου ανθρώπου παράγει αντικείμενα υψηλής αισθητικής αξίας.

Βγάλτα πέρα με τη φρεσκοχωρισμένη κολλητή σου

Το τηλεφώνημα αυτό το φοβάσαι πάντα αλλά ποτέ δεν το αποφεύγεις: η κολλητή σου στην άλλη πλευρά της γραμμής σου ανακοινώνει το χωρισμό με τον επί χρόνια (μήνες) αγαπημένο της και στην προσπάθεια να παρηγορήσεις το κορίτσι αυτό, είναι πιθανό να πεις με μιας τα πιο λάθος πράγματα!

Το ξεκίνημα και το… μετά μιας σχέσης

Πικρές και ξεκαρδιστικές αλήθειες για τις σχέσεις… Δείτε πως συμπεριφέρονται τα ζευγάρια το πρώτο διάστημα και πως μετά από καιρό!

Σνακ που αδυνατίζουν

Εάν προσπαθείτε να χάσετε βάρος, τα μικρά και συχνά γεύματα θεωρούνται ένας από τους καλύτερους τρόπους για να το επιτύχετε. Τι μπορείτε όμως να τσιμπολογάτε μεταξύ των κύριων γευμάτων ώστε και να χορταίνετε και την προσπάθειά σας να μην υπονομεύετε;

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΗΜΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΗΜΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ - «Μάθε, Πρόλαβε, Αντιμετώπισε τον καρκίνο του Μαστού»
O Δήμαρχος Παύλου Μελά Διαμαντής Παπαδόπουλος
οι Αντιδημαρχίες Πολιτισμού και Υγείας και ο Σύλλογος Γυναικών
με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν.Θεσσαλονίκης σας καλούν
την Τρίτη 8 Μαρτίου στις 8.30 το απόγευμα, Ημέρα της Γυναίκας,
στο Κέντρο Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης (Λαγκαδά 221)
στην Επιστημονική Ομιλία «Μάθε, Πρόλαβε, Αντιμετώπισε τον καρκίνο του Μαστού»
με κεντρικό ομιλητή τον κ.Άρη Τσιφτσόγλου Ογκολόγο Χειρούργο Μαστού.

Σας περιμένουμε με χαρά.
Πληροφορίες Τ.2313 302826
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...