Πάσχα με στυλ!

Έχετε μαζέψει βαλίτσες για τις πασχαλινές διακοπές ή σας λείπουν ακόμα κάποια items; Ώρα να σας συμβουλέψουμε. Must-have για μια πασχαλινή εξόρμηση είναι η καρό ζιπ-κιλότ (Monsoon) σε αποχρώσεις του κόκκινου, το τσαντάκι με φιόγκο (Accessorize) που παραπέμπει σε πασχαλινό ντεκόρ και το ψάθινο καπέλο με πουά υφασμάτινη κορδέλα (Accessorize).

Φωτίστε σωστά

Ο τεχνητός φωτισμός βοηθά την όρασή μας, επηρεάζει τη διάθεσή μας και, τελικά, μεγαλώνει τις μέρες μας, χαρίζοντάς μας περισσότερες στιγμές ζωής. Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε σωστά ένα λαμπατέρ, στοχεύοντας πάντα στον συνδυασμό της λειτουργικότητας και του στυλ.

Το χρώμα στην αρχιτεκτονική τοπίου

Το χρώμα είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά στοιχεία του κήπου και της αρχιτεκτονικής τοπίου γενικότερα, ενώ πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη αφού έχει τη δύναμη να δημιουργεί συναισθήματα και να επηρεάζει την αισθητική δυναμική ενός χώρου.

Έλλη Λαμπέτη – Η αέρινη φλόγα του θεάτρου και της ζωής

Η Έλλη Λαμπέτη (Λούκου -όπως είναι το πραγματικό της όνομα) γεννήθηκε ...
σαν σήμερα στις 13/4/1926 στα Βίλια Αττικής.
Φοιτώντας στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου «Κοτοπούλη» καθιερώθηκε πολύ γρήγορα και έλαμψε φαντασμαγορικά.

Βελτίωσε την αυτοπεποίθησή σου

Η πραγματική αυτοπεποίθηση είναι από τα καλύτερα δώρα που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου - μια πράξη αγάπης προς τον εαυτό του και προς τους άλλους. Είναι σημαντικός παράγοντας στις σχέσεις, στη δουλειά, στην υγεία.

Γιατί ...πρέπει να φύγω !

Η Άλλη όψη του νομίσματος

Γιατί κάποιες φορές, πρέπει να μένει ...ΜΙΣΟ!

Ναι! είπα θα κάνω ότι μπορώ να σε κρατήσω, να ξαναζωντανέψω την σχέση μας !
Θα δώσω πολλά περισσότερα από ότι έδινα στην αρχή !
Θα δώσω, γιατί σ αγαπώ!
Όμως ο καιρός πέρνα κι εσύ δεν είσαι εκεί, μαζί μου στην προσπάθεια να ξαναζωντανέψουμε την σχέση μας.

Ν. Μπουλέ: "Έχω κάνει ψυχανάλυση και ήταν από τα πιο χρήσιμα, που έκανα στη ζώη μου"!

H Nάντια Μπουλέ  που, αυτό το διάστημα, όλοι θαυμάζουμε για την εξαιρετική επίδοσή της στο Dancing, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο TLIFE μίλησε για όσους έχει ξεχωρίσει στο σόου, τον γάμο και την ψυχανάλυση.

Νέα τάση λόγω κρίσης: ευκαιρίες να κάνεις τα πάντα μέσω sites με προσφορές και τα κουπόνια!

Η οικονομική κρίση έχει και τα καλά της! Ένα ακόμη είδος μεγάλων προσφορών που μπαίνει στη ζωή όσων ασχολούνται με το διαδίκτυο είναι και αυτή των κουπονιών. Μάθε τα sites που μπορείς να επισκέπτεσαι και δες προσφορές!

Πόσο εύκολο είναι να χωρίσεις ;

«Αφού δεν ταιριάζουμε, η μόνη λύση που υπάρχει τελικά είναι να χωρίσουμε».
Το ξέρω ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το ακούτε, όπως επίσης φαντάζομαι ότι κάποιες φορές, μπορεί να έχει τύχει αυτή φράση να περάσει κι από τις δικές σας σκέψεις.

Ξύλο + Μέταλλο + Γρανίτης = παρκέ

Το ξύλο είναι ένα αναμφίβολα, ένα από τα πιο ευέλικτα και πλεονεκτικά υλικά, με άπειρες εφαρμογές στον εσωτερικό χώρο.
Το ξύλο δεν θα γίνει ποτέ βαρετό, όχι μόνο επειδή είναι ένα φυσικό, ζεστό και όμορφο υλικό, αλλά κυρίως γιατί θα υπάρχουν πάντα δημιουργικοί σχεδιαστές οι οποίοι θα το αγαπούν και θα εμπνέονται από αυτό.  

Γιατί να μην κεράσω;

Τόνοι μελανιού και εκατομμύρια εργατοώρες σε κουζίνες και διαδρόμους γραφείων έχουν θυσιαστεί στο βωμό του αιώνιου ερωτήματος «ποιος πρέπει να πληρώνει στο πρώτο –κι ενδεχομένως και στα επόμενα– ραντεβού».

Φυτά Εσωτερικού Χώρου και Φως

Δεν έχουν όλα τα φυτά εσωτερικού χώρου τις ίδιες ανάγκες φωτισμού. Κάποια από αυτά αρέσκονται στο άμεσο ηλιακό φως και στον υψηλής έντασης φωτισμό και άλλα σε φωτισμό χαμηλής έντασης. Ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε φυτού πρέπει να γίνεται και η τοποθέτησή του στον κατάλληλο χώρο.

Ψώνισε ό,τι χρειάζεσαι φθηνότερα σε όλη την Ελλάδα!

Mαζί με την άνοιξη έρχεται παρέα και το Πάσχα! Οι καιροί σίγουρα είναι δύσκολοι αλλά μπορείς να βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για εσένα και τα ανυπόμονα βαφτιστήρια σου, φτηνότερα στα πασχαλινά bazaar! Μάθε πού θα τα βρεις σε κάθε πόλη!

Belly Dancing: Μάθε περισσότερες κινήσεις και γίνε άσσος στον ανατολίτικο χορό

Η Φωτεινή Gadala γεννήθηκε στην Αίγυπτο και ήρθε στην Ελλάδα με την οικογένειά της σε ηλικία μόλις 3 ετών. Ασχολήθηκε με το χορό από πολύ μικρή και έφτιαξε ένα ολόκληρο πρόγραμμα εκμάθησης ανατολίτικου χορού. Το ασκησιολόγιό της είναι αναγνωρισμένο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Ανατολίτικου Χορού (M.E.D.W.OR.) για επαγγελματικές και ερασιτεχνικές εξετάσεις.

Αλλαγή συμπεριφοράς ...

Συμβαίνει πολλές φόρες να βλέπουμε γύρω μας γνωστούς ή ακόμη μπορεί να έχει συμβεί και σε μας τους ιδίους, αυτό που λέγεται αλλαγή συμπεριφοράς ή καλύτερα αλλαγή στην στάση ζωής που είχαμε μέχρι τώρα!

Θα τελειώσει μόνο του

Δεν ξέρω πως μπορώ να αρχίσω ένα τέτοιο θέμα…..ίσως αν έβαζα για επικεφαλίδα έρωτας, αγάπη …μπα δεν νομίζω…θέματα σχέσεων….όχι.
Ίσως, πως νιώθετε όταν σας προκύπτει ένας  έρωτας και μετά χάνει τη γλύκα του ή πως σκέπτεσαι να λύσεις το πρόβλημα που πρόεκυψε στην σχέση σου   ….μπα.
Μάλλον είναι καλύτερα να το αναλύσω βάση των δικών μου σκέψεων και εσείς βάλτε τίτλο….!

Πώς να βάζουν στόχους τα παιδιά μας

Οι περισσότερες θεωρούμε ότι είμαστε εξοικειωμένες με την έννοια του καθορισμού ενός στόχου και - όπως είναι φυσικό – πολύ θα θέλαμε να μάθουμε και στα παιδιά μας, πώς να το καταφέρουν.

ZAZ, η αποκάλυψη της χρονιάς!

Η χαρισματική τραγουδοποιός, η υπέροχη φωνή του Je veux,
live, για πρώτη φορά, στην Αθήνα. Ανακαλύψτε την…

Γυναικείες απιστίες

Δεν νομίζω ότι  σήμερα, μπορεί να υπάρχει γυναικεία  παρέα, που να μην έχει συζητήσει  μια παράλληλη σχέση κάποιου μέλλους της ή κάποιας γνωστής από το στενό της περιβάλλον. Παλιότερα, αυτού του είδους τις συμπεριφορές – ακούγαμε κυρίως από τους γονείς μας – να τις χρεώνεται ο ανδρικός πληθυσμός.

Αντιμετωπίστε το ανοιξιάτικο συνάχι με την κατάλληλη διατροφή

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να καταπολεμήσετε το συνάχι, που συνήθως σας ταλαιπωρεί τώρα την άνοιξη. Ένας από αυτούς είναι μέσω της διατροφής σας. Η αλλαγή ορισμένων βασικών διατροφικών συνηθειών μπορεί να είναι η λύση για να μην τρέχει η μύτη σας και νη μην κλαίνε ασταμάτητα τα μάτια σας .

Τελευταία εξέλιξη: Μπήκε στο μαιευτήριο!

Εδώ και λίγες ώρες η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας βρίσκονται στο μαιευτήριο "Γαία".

Τα φυτά του βραχόκηπου

Τα φυτά του βραχόκηπου είναι μία μεγάλη κατηγορία καλλωπιστικών φυτών που πληρούν κάποια κριτήρια.

Αυτά τα φυτά αλλάζουν από περιοχή σε περιοχή ανάλογα με τις συνθήκες και με την ανάπτυξη των φυτών σε αυτές.
Στο παρόν άρθρο αναφέρονται τα περισσότερα από τα φυτά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή του ελληνικού βραχόκηπου.

Πασχαλινές μυρωδιές

Βρισκόμαστε ήδη στη Μεγάλη Βδομάδα κι όλα γύρω μας είναι γιορτινά. Οι ρυθμοί της δουλειάς, αρχίζουν να χαλαρώνουν και οι προετοιμασίες για τη μεγάλη γιορτή είναι πυρετώδεις.

Έρωτας… ή από ανάγκη ;

Έρωτας ή ανάγκη ;  Αγάπη ή η απουσία της ;  Εκμετάλλευση ή πώληση ;
Τι μπορεί να υπάρχει απ’ όλα αυτά σε μια σχέση με μεγάλη διαφορά ηλικίας ;
Ποια είναι αυτά  τα συναισθήματα ή ελλείμματα και τι επιδιώκουν, από αυτές  τις σχέσεις ?

Ο άντρας των σπηλαίων

Σκηνή 1η: Κάλτσες χιλιοφορεμένες και πεταμένες στο πάτωμα
Σκηνή 2η: Μισοτελειωμένοι χυμοί και φλιτζάνια καφέ αφημένα πάνω στον πάγκο της κουζίνας (στην καλύτερη περίπτωση)

ΕΨΥΠΕ: Ενάντια στη βία στα σχολεία

«Μίλα, μη φοβάσαι» λέει το δημοφιλές τηλεοπτικό σποτάκι για την ενδοσχολική βία στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Αντώνης Κανάκης. Πρόκειται για κομμάτι της μεγάλης καμπάνιας της Εταιρείας Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου ενάντια στο φαινόμενο του bullying, που κάποτε ήταν εξωτική λέξη στα βιβλία των αγγλικών, σήμερα όμως είναι υπαρκτή πραγματικότητα στα ελληνικά σχολεία.

Speed Dating: Επαφή… στο πι και φι

Δεν είναι ραντεβού στα τυφλά, δεν είναι κανονικό ραντεβού, δεν είναι –σε καμία περίπτωση– new age συνοικέσιο. Τι είναι τότε το speed dating, που γνωρίσαμε από την ξεκαρδιστική εκείνη σκηνή του Sex and the City πριν φτάσει να γίνει μόδα –πολύ αργότερα, ως είθισται– και στην Αθήνα;

Aerobics! Γιατί το τέλειο σώμα έρχεται με ξεσηκωτική μουσική...

Μόνη στο σπίτι με αρκετή ενέργεια να διαπερνά τις φλέβες σου. Ό,τι πρέπει για καλή ανεβαστική μουσική. Πατάς το Play και αμέσως ο ανεβαστικός ρυθμός σε κάνει να σηκωθείς από τον καναπέ. Ξεκινάς το χοροπηδητό τόσο, που στο τέλος αισθάνεσαι όλους σου τους μύες να καίνε αλλά και σαν να έχεις βγάλει όλη την πίεση από μέσα σου. Αυτό ειναι το Aerobics.

In fashion..! και το Πάσχα

To Πάσχα έφτασε και οι εορταστικές “υποχρεώσεις” μας, βρίσκονται προ των πυλών… Όλο και κάποια τριήμερη διαφυγή έχει προγραμματιστεί, είτε προς κάποιον ουδέτερο προορισμό, είτε προς  κάποιο τόπο καταγωγής, τηρουμένου του εθίμου.

Η ιδανική νταντά και πώς θα την αναγνωρίσετε

Σε έναν ιδανικό κόσμο τα παιδιά θα μεγάλωναν με τους γονείς τους. Οι γονείς θα μπορούσαν να εργάζονται εναλλάξ, ώστε να περνούν εξίσου ποιοτικό χρόνο με τα μικρά τους, και τα χρήματα που θα κέρδιζαν θα ήταν αρκετά ώστε να αποκτήσουν όσα παιδιά θέλουν.

Καλοριφέρ με πολλές χρήσεις

Το θερμαντικό σώμα είναι συνήθως ένα άχαρο αντικείμενο μέσα στο χώρο, και συνήθως οι μελετητές του χώρου, προσπαθούν να το κρύψουν ή να το καμουφλάρουν επιμελώς.  

Η ιταλική εταιρεία Brem εξέλιξε περισσότερο την ιδέα και προσπάθησε να προσδώσει στα καλοριφέρ επιπλέον χρήσεις με σκοπό να τα ενσωματώσει επιτυχέστερα στο χώρο. Εδώ και αρκετά χρόνια κάποιοι οίκοι  δημιούργησαν θερμαντικά σώματα τα οποία μοιάζουν με γλυπτά, με πίνακες ζωγραφικής, με πετσετοκρεμάστρες κλπ.

Όμορφα και υγιή νύχια

Οι δουλειές του σπιτιού, το πληκτρολόγιο στο γραφείο, τα απορρυπαντικά, είναι κάποιοι από τους βασικούς εχθρούς των νυχιών μας. Από την άλλη, δεν είναι πάντα εύκολο να τρέχουμε όλη την ώρα στα nails’s stores, για να μας περιποιηθούν τον καθρέφτη των χεριών μας.

Η σωστή διατροφή για να μη χάσετε τα μαλλιά σας

Όπως συμβαίνει και με οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματός σας, έτσι και το τριχωτό της κεφαλής σας για να αναζωογονείται έχει ανάγκη μεταξύ άλλων και από την κατάλληλη διατροφή. Η κατανάλωση των σωστών τροφών και η πρόσληψη των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών και βιταμινών θα βοηθήσει στην ενίσχυση της τρίχας.

Δουλειά – σπίτι – μαμά - σύζυγος ….

Γυναίκα! Πόσο δύσκολο είναι στις μέρες μας να είσαι μια εργαζόμενη  γυναίκα ?
Δευτέρα πρωί το ρόλοι κτυπάει 7.00 πμ. Όχι γμτ ξημέρωσε ! Άντε Αγγελική ξύπνα - μου λεει μια φωνούλα μέσα μου - νέα εβδομάδα ξεκίνησε …

Ταπετσαρίες τοίχων με στυλ και φαντασία

Συμβολισμός, εκκεντρικότητα, αλλά απόλυτα στιλιστική άποψη από τον Thomas Zeitlberger για την Marburg wallcoverings.
Η εταιρία Marburg παράγει επενδύσεις τοίχων/ τοιχογραφίες, ταπετσαρίες εδώ και 160 χρόνια με στόχο την υψηλή ποιότητα και τη διαρκή ανανέωση.

Η χορτοφαγία μειώνει τον κίνδυνο για καταρράκτη

Η κατανάλωση λιγότερου κρέατος και περισσότερων λαχανικών συνδέεται με χαμηλότερο κίνδυνο εκδήλωσης καταρράκτη, υποστηρίζει μια νέα βρετανική έρευνα.

Οι τάσεις του μανικούρ για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2011

Οι τάσεις της μόδας που αφορούν την ομορφιά για  την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2011, μας έδειξαν ότι μπαίνουμε σε μια εποχή με πολύ φωτεινά και εντυπωσιακά χρώματα, καθώς επίσης και σε νέες ασυνήθιστες πρακτικές και συνδυασμούς, που θα κάνουν τα νύχια μας πρωταγωνιστές στην συνολική μας εικόνα.

Λίπανση εδάφους : Εμπλουτίστε τα φυτά σας με θρεπτικά στοιχεία

Το έδαφος είναι ένα πολύπλοκο ανομοιογενές σύστημα που αποτελείται από τη στερεά ουσία (οργανικά και ανόργανα στοιχεία), νερό και αέρα που αλληλεπιδρούν με ποικίλους τρόπους μεταξύ τους. Μέσα στο έδαφος ζουν και αναπτύσσονται μία πληθώρα οργανισμών και μικροοργανισμών. Αυτά μαζί με τα αποσυντεθημένα φυτικά υπολείμματα και τις ρίζες των φυτών αποτελούν την οργανική ουσία του εδάφους.

Γιατί η μεσογειακή διατροφή κάνει τη διαφορά

Τι πρέπει να τρώμε και τι να αποφεύγουμε; Δεχόμαστε τόσες πληροφορίες καθημερινά σχετικά με τη διατροφή μας και το τι είναι καλό και τι κακό για την υγεία μας αλλά και για τη σιλουέτα μας, που τελικά αναρωτιόμαστε τι να δεχτούμε και τι να απορρίψουμε.

Η επανάσταση στην αποτρίχωση

Αυτό το καλοκαίρι, απόλαυσε το πραγματικά άψογο δέρμα σου με τη νέα αποκάλυψη της Braun: την πρώτη αποτριχωτική συσκευή διπλής δράσης, το Silk-épil 7 Dual Epilator.

Το άρωμα CK One σε ξεσηκώνει κι αυτό το καλοκαίρι!

To νέο άρωμα για το καλοκαίρι ακούει στο όνομα ck one! Ανήκει στην κατηγορία των citrus αρωμάτων. Είναι unisex, είναι δροσερό και ευκολοφόρετο, σου αφήνει την αίσθηση της καθαριότητας.

Ασυμμετρία Στήθους

Το σώμα μας δεν είναι συμμετρικό. Από τον κανόνα αυτό δε θα μπορούσε να ξεφύγει και το γυναικείο στήθος. Πάντα ο ένας μαστός δεν είναι απόλυτα συμμετρικός σε μέγεθος και σχήμα με τον άλλον. Στις περισσότερες περιπτώσεις αυτή η ασυμμετρία είναι αμελητέα και δεν ενοχλεί καθώς δε γίνεται αντιληπτή με γυμνό μάτι.

Η επιλογή του συντρόφου

"Παράξενος είσαι, το ξέρεις; Δεν καταλαβαίνεις ότι ένας πλούσιος άντρας είναι σαν ένα χαριτωμένο κορίτσι; Εσύ μπορεί να μην παντρευτείς ένα κορίτσι μόνο και μόνο επειδή είναι χαριτωμένο, αλλά για όνομα του θεού δεν βοηθάει αυτό;"
(ΜΕΡΙΛΙΝ ΜΟΝΡΟΕ, στην ταινία "ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΙΣ ΞΑΝΘΕΣ")

Φροντίδα για βελούδινα χέρια!

Το δέρμα που καλύπτει τα χέρια είναι ανθεκτικό στο εσωτερικό μέρος της παλάμης, αλλά λεπτό και ευαίσθητο στη ράχη της. Αν μάλιστα λάβουμε υπόψη μας ότι ταλαιπωρείται καθημερινά από τις χειρονακτικές εργασίες, ότι είναι εκτεθειμένο στο κρύο, τον αέρα και τον ήλιο, αλλά και ότι το φροντίζουμε ελάχιστα, δεν πρέπει να μας φαίνεται παράξενο το πόσο γρήγορα χάνει τη νεανική του όψη.

Τι δουλειά να κάνω από το σπίτι;

Το φυλλάδιο στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου είναι πειστικότατα σαφές: «Έχεις υπολογιστή; Βγάλε επιπλέον χρήματα.» Το κοιτάς και αναρωτιέσαι: Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι; Πόσο πραγματικό; Μήπως να πάρω τηλέφωνο; Είναι ρίσκο. Η πλειοψηφία των αγγελιών χωρίς σαφή στοιχεία εργασίας, χωρίς διεύθυνση γραφείου ή που υπόσχονται παράλογα πολλά λεφτά, αποτελούν -σχεδόν- πάντα απάτη.

Μερικοί διαφορετικοί καναπέδες

Ο καναπές με το πίξελ ύφασμα είναι δημιούργημα της Δανικής βιομηχανίας Kvadrat βασισμένο σε ιδέα του Cristian Zuzuna.

Σχεδιάστε… το δικό σας λαχανόκηπό!!!

Λένε πως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Έτσι και στην δημιουργία ενός  λαχανόκηπο κάποιο σημείο του κήπου. Ένας καλοσχεδιασμένος λαχανόκηπος σύμφωνα με τις προσωπικές ανάγκες των ιδιοκτητών του, με τις κατάλληλες διαστάσεις και το σωστό προσανατολισμό μπορεί να ανταμείψει στο έπακρο τους κόπους προσφέροντας μια καλή σοδειά καθώς και να προσφέρει συνθήκες δημιουργικής ενασχόλησης.

Η νέα συλλογή Paranoia Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2011.


Η εταιρία Paranoia έχει 2 εκπλήξεις για την νέα σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2011.
Η μία είναι φυσικά η νέα της κολεξιόν, που περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία ρούχων σε υπέροχα χρώματα και σχέδια!
Θα βρείτε σίγουρα τα αγαπημένα σας κομμάτια που θα φορέσετε από την Άνοιξη και όλο το Καλοκαίρι!

Καλύτερη σεξουαλική ζωή μετά την επέμβαση

Διαβάζοντας τον παραπάνω τίτλο μπορεί εύλογα να πείτε: «Φυσικά και οι εμφανίσιμοι άνθρωποι έχουν περισσότερες ευκαιρίες για να απολαύσουν το σεξ, αλλά εγώ είμαι ήδη παντρεμένη». Μια πρόσφατη έρευνα που δημοσιεύτηκε στην Aesthetic Surgery Journal αποδεικνύει ότι τα οφέλη από τη βελτίωση της εμφάνισής μας στο σεξουαλικό τομέα δεν σχετίζονται τόσο με την έλξη περισσοτέρων συντρόφων όσο με το βαθμό ικανοποίησης με το σύντροφό μας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...