Το άρωμα CK One σε ξεσηκώνει κι αυτό το καλοκαίρι!

To νέο άρωμα για το καλοκαίρι ακούει στο όνομα ck one! Ανήκει στην κατηγορία των citrus αρωμάτων. Είναι unisex, είναι δροσερό και ευκολοφόρετο, σου αφήνει την αίσθηση της καθαριότητας.

Το άρωμα ck one summer 2011 σε ξεσηκώνει αρχικά με ένα εκρηκτικό κοκτέιλ από σπιρτόζικο Μανταρίνι, ζουμερό Πεπόνι και υγρή Φτέρη. Η καρδιά του χορεύει στους ρυθμούς που επιβάλλουν το Μοσχολέμονο, τα φύλλα Μανταρινιού και η μοναδικά ενθουσιώδης Λουΐζα, ενώ μια μοναδική αίσθηση δροσιάς αφήνουν η κίτρινη Φρέζια και το Ρήο. Στη βάση του αρώματος σας αγκαλιάζουν νότες από Σανδαλόξυλο, Μόσχο, εξωτικό Λιβάνι, Λειχήνες και φλούδα από Ροδάκινο.  
Εκτός όμως από το άρωμα, η συσκευασία του μπουκαλιού σου ανεβάζει τη διάθεση. Οι χαρακτηριστικές μπλε, κίτρινες και κόκκινες αποχρώσεις του μπουκαλιού τραβούν αναμφίβολα το βλέμμα σας. Στην εξωτερική συσκευασία οι χορευτικές φιγούρες στο φόντο, ξυπνούν τη διάθεσή σας για διασκέδαση, χορεύοντας στην παραλία, μια λαμπερή καλοκαιρινή ημέρα.
Smart Tip: Το άρωμα ck one summer σου δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσεις δωρεάν πέντε μουσικά κομμάτια με κάθε σου αγορά. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε www.calvinkleinfragrances.com καθώς και τη σελίδα Calvin Klein Fragrances στο facebook.



www.stylewatch.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...