Cindy Crawford: All time beauty

Πώς καταφέρνει να παραμένει εκθαμβωτική;

Η φυσική και γήινη ομορφιά της είναι ακόμα εκεί, στο πρόσωπο της, στα μαλλιά που διατηρούν την ίδια απόχρωση και στο σώμα με τις τέλειες αναλογίες. Με αφορμή την συμμετοχή της Cindy Craword αλλά και ολόκληρης της οικογένειας της στα γυρίσματα ενός διαφημιστικού spot για ένα αναψυκτικό, το top model μίλησε για το πώς η οικογενειακή ζωή την κάνει πιο όμορφη.

Οι " Mikres Epithimies" τώρα σε i-pad και σε i-phone

 Εχεις iphone ή ipad και θέλεις να μας διαβάζεις όπου και αν βρίσκεσαι;Είναι πλέον διαθέσιμη και ΔΩΡΕΑΝ η εφαρμογή της σελίδας Mikres Epithimies στο iPhone και στο ipad...

Οι άντρες θέλουν περισσότερο… σεξ

Γιατί οι άνδρες θέλουν περισσότερο σεξ από τις γυναίκες; Εκτός του ότι είναι υπόθεση τιμής και χρέους, ειδικά για τους Έλληνες υπάρχουν και άλλοι λόγοι.
Τι άλλους λόγους έχουν όμως να το θέλουν περισσότερο απ’ ό,τι οι γυναίκες;

Νότες αγάπης στο σπίτι

Στο προηγούμενο άρθρο μας ασχοληθήκαμε με το πώς θα μπορέσουμε να διατηρήσουμε μια όμορφη και ρομαντική ατμόσφαιρα, στο χώρο της κρεβατοκάμαρας.
Τώρα σας προτείνουμε να επεκτείνετε αυτές τις αλλαγές σ’ όλους τους χώρους του σπιτιού σας, ανανεώνοντας έτσι ριζικά την συνολική αίσθηση του σπιτιού σας.

Τα πιο αυστηρά dress codes στον πλανήτη

Πριν ετοιμάσετε βαλίτσες για τον επόμενο διεθνή προορισμό καλό είναι να γνωρίζετε τι απαγορεύεται να φορέσετε και σε ποιο σημείο του πλανήτη. Τα περιοδικά μόδας δεν έχουν καμία λογική και χρησιμότητα σε κάποιες χώρες που λένε ότι έχουν fashion police και το εννοούν.

Kate Middleton: Ποια της έκανε δώρο το γαμήλιο manicure;

Η Camilla!

H σύζυγος του  πρίγκιπα Καρόλου και Δούκισα της Κορνουάλης, Camilla, είχε ετοιμάσει ένα beauty, pre-wedding δώρο για την μέλλουσα πριγκίπισσα Kate Middleton. Η Camilla λοιπόν κάλεσε την royal manicurist, που περιποιείται εδώ και χρόνια τα νύχια της, να επιμεληθεί το  μανικιούρ της Kate. Η κυρία Μarina Scandoval από το Jo Hansford salon στο Mayfair, κλήθηκε για ένα βασιλικό treatment.

Eva Mendes : Η γυναικαρα με τα κοκκινα !

Η Eva Mendes είναι μια γυναίκα που σίγουρα ξέρει πώς να κάνει εντυπωσιακή είσοδο όπου και να πάει.
Η 37χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε στο Tribeca Film Festival φορώντας μια εντυπωσιακή κατακόκκινη τουαλέτα, στρέφοντας όλα τα βλέμματα πάνω της.

Σεξουαλικά προβλήματα των δύο φύλων

Τα προβλήματα της σεξουαλικής λειτουργίας στους περισσότερους ανθρώπους συμβαίνουν σπάνια και είναι παροδικά, αλλά σε άλλους μπορεί να είναι μια συχνότερη ή μόνιμη διαταραχή. Σε κάθε περίπτωση όμως, είναι αναγκαίο όπως ο άνδρας ή η γυναίκα που παρουσιάζει το πρόβλημα να μπορέσει να μιλήσει και να κοιτάξει το θέμα, διότι η αποσιώπησή του βλάπτει τόσο το ίδιο το άτομο όσο και τη σχέση του.

Ρούλα Κορομηλά "Περιμένω τον "μάγκα" να έρθει στη ζωή μου"

Πρώτη καλεσμένη στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου, την Πέμπτη, ήταν η Ρούλα Κορομηλά. Ο οικοδεσπότης της εκπομπής υποδέχτηκε τη γνωστή παρουσιάστρια ευχαριστώντας τη διότι χάρη σε εκείνη παρουσιάζει την εκπομπή αυτή, αλλά και συμμετέχει στο Greek Idol.

Άγχος και εκδήλωση επώδυνων οργανικών συμπτωμάτων

Πόνος ή δυσφορία στο στέρνο, δύσπνοια ή αίσθημα πλακώματος στο στήθος, ταχυκαρδίες (σε σημείο που να νιώθει κάποιος την καρδιά του ότι πάει να «σπάσει»),  είναι συμπτώματα που νιώθουν καθημερινά, αμέτρητοι άνθρωποι.

Μελάνωμα, η έγκυρη διάγνωση σώζει

Ελληνική εβδομάδα κατά του καρκίνου του δέρματος, 9-13 Μαΐου

Το 90% των μελανωμάτων, αν διαγνωστούν έγκαιρα, μπορούν να θεραπευτούν. Στο πλαίσιο της ενημέρωσης του κοινού, η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας (EADV), οργανώνει από το 2000 και κάθε χρόνο, την «Ευρωπαϊκή Ημέρα Μελανώματος» σε 30 χώρες της Ευρώπης.

Στα χνάρια της Diana

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας όσο και αν ήταν γνωστή για την φιλανθρωπία, την καλοσύνη της και το σκάνδαλο που περιέβαλλε το γάμο της ήταν, επίσης, γνωστή και για την αλάνθαστη αίσθηση του στιλ που επηρέασε μια ολόκληρη γενιά γυναικών.

Γνωρίστε την Avon!!!

Αναζητάτε μία ευχάριστη ενασχόληση για τον ελεύθερο χρόνο σας; Εργάζεστε ήδη, αλλά θέλετε να ενισχύσετε τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό; Ψάχνετε μία ευκαιρία να επεκτείνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας; Ήρθε η ώρα να γνωρίσετε την AVON!

Κερδίστε χρήματα,ξεκινήστε σήμερα.Πατήστε εδώ.

Οι γυναίκες με πρώιμη εφηβεία «είναι πιθανότερο να κάνουν κόρες»

Τόκιο, Ιαπωνία
Για τις γυναίκες που αναρωτιούνται τι φύλο θα έχει το παιδί που περιμένουν, η απάντηση ίσως να κρύβεται στην ηλικία κατά την οποία ξεκίνησε η έμμηνος ρύση τους.

Αυτό υποστηρίζουν Ιάπωνες επιστήμονες από το Ινστιτούτο Υγείας M&K, στο Χιόγκο, οι οποίοι ανακάλυψαν ότι το φύλο του εμβρύου εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό από την ηλικία της εμμηναρχής της μητέρας.

Πόσο αξίζει μια γυναίκα.....

Κάπου, διάβασα πως οι γυναίκες είναι σαν τα μήλα σε ένα δέντρο. Τα καλύτερα, βρίσκονται στην κορυφή.

Οι περισσότεροι άνδρες δεν θέλουν να φτάσουν στα καλύτερα γιατί φοβούνται να μην πέσουν από την κορυφή και χτυπήσουν, έτσι προτιμούν να μαζεύουν από τα πεσμένα που παρόλο δεν είναι νόστιμα είναι τα πιο εύκολα να μαζέψουν.

Οι stars που αδυνάτισαν

Έβαλαν ένα στοίχημα με τους εαυτούς τους και με πολύ κόπο και πειθαρχία κατάφεραν να απαλλαγούν από τα περιττά τους κιλά.

Έλενα Παπαρίζου
Απέκλεισε τα τηγανητά, το άσπρο ψωμί, τα γλυκά και τα αναψυκτικά ενώ πίνει άφθονο νερό και πράσινο τσάι.

Το ανέμελο καρέ

Θυμάστε όταν είχατε κόψει παλιά τα μαλλιά σας καρέ, που έπρεπε κάθε μέρα να τα «στρώνετε» ώστε να είναι ολόισια και να μην πετάνε τούφες προς καμία άλλη κατεύθυνση, εκτός από αυτή στην οποία είναι κομμένα; Μεγάλη ταλαιπωρία, πολύ στημένο και αποθαρρυντικό.

Γρήγορο συγύρισμα του σπιτιού

Στη μια μπορεί ν’ αρέσει το μαγείρεμα, στην άλλη ν’ αρέσει η διακόσμηση, σε καμιά μας όμως δεν αρέσει το συγύρισμα.Αυτός ο συνεχής αγώνας μ’ αυτό το «θηρίο», πολλές φορές μας κάνει έξω φρενών.
Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι μεταξύ μας ελάχιστες είναι αυτές που μπορούν αποτελεσματικά να υπερηφανευτούν ότι ποτέ δεν έχουν παρασυρθεί να αγοράσουν κάτι που τελικά τους ήταν άχρηστο.

Όλο και περισσότερες Ελληνίδες σε...παράλληλες σχέσεις !


Όσο περνούν τα χρόνια, τόσο πιο ανοιχτοί είναι οι Έλληνες ακόμη περισσότερο οι Ελληνίδες- σε μία παράλληλη σχέση δείχνει έρευνα του Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτου σε δείγμα 447 ατόμων ηλικίας από .18 ως 57 ετών.

Τα φυτά εσωτερικού χώρου όχι μόνο διακοσμούν, αλλά σώζουν ζωές

Τα φυτά εσωτερικού χώρου όχι μόνο ομορφαίνουν τους χώρους διαβίωσης και εργασίας, αλλά μπορούν επίσης να συνεισφέρουν ουσιαστικά στην υγεία των ανθρώπων, ακόμα και να σώσουν ζωές, μειώνοντας δραστικά το επίπεδο άγχους και παράλληλα απορροφώντας την μόλυνση του εσωτερικού αέρα, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική έρευνα.

Η Κατερίνα ντουέτο με την Μαρινέλλα

Με την Μαρινέλλα θα συναντηθεί επί σκηνής η Κατερίνα Παπουτσάκη, που θα είναι το νέο πρόσωπο στην παράσταση «Μαρινέλλα- το μιούζικαλ» με θέμα τη ζωή της μεγάλης κυρίας του ελληνικού τραγουδιού, που έσπασε τα ταμεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Γνωρίζοντας το πιλάτες

Το Πιλάτες είναι ένα είδος γυμναστικής και πιο συγκεκριμένα ένα φυσικό σύστημα εκγύμνασης που αναπτύχθηκε στις αρχές του 20ου αιώνα από τον Joseph Pilates στη Γερμανία. Ήδη από το 2005 υπολογίζεται ότι 11 εκατομμύρια άνθρωποι είναι φαν του προγράμματος ενώ υπάρχουν  ήδη 14.000 γυμναστές στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Το πιο πολυσυζητημένο φόρεμα της χρονιάς δια χειρός Sarah Burton

Από την ανακοίνωση του αρραβώνα της με τον πρίγκιπα William, οι fashionistas όλου του κόσμου ασχολούνται με το σε ποιον ανατέθηκε να δημιουργήσει το νυφικό της πριγκίπισσας -πλέον- Kate Middleton.

Διαλέξτε τα χρώματα που σας εκφράζουν

Η επιλογή του σωστού χρώματος, που θα πρέπει να απαφασίσει κανείς για να βάψει τους τοίχους ενός δωματίου, πολλές φορές μπορεί να φαίνεται σαν μια πρόκληση.
Όσες φορές στο παρελθόν είχα βρεθεί σ’ αυτή τη θέση, κρατώντας στα χέρια μου τα χρωματολόγια με τις ατελείωτες αποχρώσεις, δεν ήξερα από που ν’ αρχίσω και που να τελειώσω.

6+1 super ιδέες hair styling για νύφες με κοντά μαλλιά!

Σαφώς και θέλεις να δείχνεις σαν star του Hollywood που περπατά στο κόκκινο χαλί την ημέρα του γάμου σου. Οπότε, ποια θα ήταν η καλύτερη έμπνευση από τις ίδιες τις stars οι οποίες κατά καιρούς έχουν υιοθετήσει εντυπωσιακότατα looks στο κόκκινο χαλί! Αν έχεις, όμως, κοντά μαλλιά τι γίνεται;

Πώς θα φορέσεις το λεοπάρ

Το πιο παρεξηγημένο στιλ δεν είναι άλλο από το λεοπάρ ή αλλιώς animal print. Και αυτό γιατί όχι μόνο είναι ένα τρεντ που έρχεται και ξαναέρχεται στη μόδα αλλά και γιατί ο τρόπος που θα το φορέσεις παίζει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία ή αποτυχία της εμφάνισης σου. Διάβασε παρακάτω όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να φορέσεις σωστά το απόλυτο τρεντ της σεζόν. 

Τα "παιδιά της άνοιξης" πιο επιρρεπή στην ανορεξία

Τα «παιδιά της άνοιξης» έχουν αυξημένη πιθανότητα να εμφανίσουν νευρική ανορεξία στη ζωή τους, ενώ τα παιδιά που έχουν γεννηθεί το φθινόπωρο, έχουν μικρότερο κίνδυνο, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα.

Τα δάχτυλα των ποδιών παρουσιάζουν μια αντιαισθητική παραμόρφωση. Τι μπορείς να κάνεις

Τα δάκτυλα του ποδιού σου, το μεγάλο κυρίως παρουσιάζει μια παραμόρφωση που σε ενοχλεί. Πλησιάζει καλοκαίρι, τα ανοιχτά παπούτσια θα είναι καθημερινότητα κι εσύ θα νιώθεις συνεχώς άβολα... Τι φταίει;
 Φταίνε τα στενά παπούτσια; Φταίει η κληρονομικότητα; Διορθώνεται το πρόβλημα; Πώς;

Resort Collection 2011 της essie

Εμπνευσμένη από την αδάμαστη ομορφιά των πιο απομακρυσμένων περιοχών του κόσμου, η Resort Collection 2011 της essie θα βγάλει τον εξερευνητή που κρύβεται μέσα σας. Ακολουθείστε την συλλογή essie και ξεκινήστε ένα χρωματιστό και περιπετειώδες ταξίδι για να ανακαλύψετε την άγρια πλευρά σας.

Οι " Mikres Epithimies" τώρα σε i-pad και σε i-phone

 Εχεις iphone ή ipad και θέλεις να μας διαβάζεις όπου και αν βρίσκεσαι;Είναι πλέον διαθέσιμη και ΔΩΡΕΑΝ η εφαρμογή της σελίδας Mikres Epithimies στο iPhone και στο ipad...

Διακόσμηση την άνοιξη, βάλτε την άνοιξη στο σπίτι σας

Η διάρκεια τη ημέρας μεγαλώνει, τα δέντρα μπαίνουν στην τελική ευθείας της άνθησης, τα πουλάκια κελαηδάνε και η διάθεση μας πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Γιατί όλα αυτά;  Γιατί πολύ απλά μπαίνει η άνοιξη. Τα πρώτα σημάδια της πιο ωραίας εποχής του χρόνου είναι εμφανής. Για να διευρύνουμε την καλή μας διάθεση μπορούμε με τη σωστή διακόσμηση να βάλουμε την άνοιξη στο σπίτι μας. Πως γίνεται αυτό; Με πολλούς και διάφορους τρόπους.

Εσύ ξέρεις τι θέλεις; Είναι απαραίτητο στοιχείο ώστε να μπορέσεις να γίνεις ευτυχισμένη!

Η ψυχολόγος Δήμητρα Ζάφειρα μας φέρνει αντιμέτωπους με τα “θέλω” και τα “δεν θέλω” μας. Είναι ο μόνος δρόμος που οδηγεί στην ευτυχία!

Πολλοί παραπονιούνται ότι δεν ξέρουν τι ακριβώς θέλουν από τη ζωή τους και πως να το βρούνε. Πραγματικά, το να αναλάβεις την ευθύνη της επιθυμίας σου, σημαίνει ότι αναλαμβάνεις και την ευθύνη της προσωπικής σου ευτυχίας ή δυστυχίας.

Τα φωτιστικά που αλλάζουν

Αποτελούμενες από φωτιζόμενα στοιχεία τα οποία μπορούν να περιστρέφονται κατά 360ο, οι τρεις λάμπες από την N&N (Nistor&Nistor), Magna, Opus και Tempo είναι σαν μοντέρνο γλυπτό με τη δυνατότητα αλλαγής της εμφάνισής του.

Ασφαλής αλλά καθόλου βαρετή

Οι φωτογράφοι απαθανάτισαν την λιλιπούτεια superstar κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο του Τόκιο, την Πέμπτη, 21 Απριλίου.

Η Κάιλι Μινόγκ βρέθηκε για δύο συναυλίες στην Ιαπωνία στα πλαίσια της περιοδείας της, Aphrodite: Les Folies.

Kelly Osbourne: Άρχισε να (ξανα)παχαίνει;

Απαντάει στις φήμες πως ξεκίνησε να παίρνει επιπλέον κιλά

Κόντρα στα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι άρχισε και πάλι να παίρνει βάρος, η Kelly Osbourne επιμένει πως παραμένει σταθερή στα κιλά της. Η 26χρονη παρουσιάστρια του E! που έχασε περισσότερα από 20 κιλά χάρη στη συμμετοχή της στο «Dancing with the Stars», δήλωσε πως εξακολουθεί να γυμνάζεται και πως είναι χαρούμενη με το σώμα της.

Περίοδος; Αλλάξτε διατροφή

Aν φάµε «έξυπνα», µπορούµε να µειώσουµε τα δύσκολα συµπτώµατα του προεµµηνορρυσιακού συνδρόµου αλλά και των πρώτων ηµερών...

Οι περισσότερες γυναίκες παραπονούνται για πονοκεφάλους, κατακράτηση υγρών στα άκρα και πρήξιµο, ενώ εκνευρίζονται εύκολα και έχουν ακατάσχετη επιθυµία για φαγητό όταν οι δύσκολες µέρες του κύκλου τους πλησιάζουν.

Κατάκτησε κι εσύ έναν πρίγκιπα

Οι επτά χρυσοί κανόνες για να κλέψετε την καρδιά ενός γαλαζοαίματου

Η αγάπη για τα σπορ και η φοίτηση σε ένα καλό πανεπιστήμιο αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για την κατάκτηση της καρδιάς ενός πρίγκιπα.

Anna Wintour: Γιατί δεν πετυχαίνει κανείς στη μόδα χωρίς την έγκρισή της

Η Διευθύντρια της αμερικανικής Vogue κρατά την πιο ισχυρή θέση στον κόσμο της αμερικανικής μόδας. Η Anna Wintour όμως δεν μένει εκεί. Το τεράστιο δίκτυο γνωριμιών και επαφών της, την έχει μετατρέψει σε ένα παγκόσμιο brand που επηρεάζει τη μόδα και δεν αφήνει κανέναν και τίποτα να εξελιχθεί χωρίς την έγκρισή της.

Ελένη Μενεγάκη: Δεν υπάρχει περίπτωση να παντρευτώ και να ερωτευθώ άλλον !

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις, λέει η σοφή ρήση και όχι άδικα... Το συλλεκτικό video που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο περιλαμβάνει έναν μοναδικό διάλογο που είχαν πολλά χρόνια πριν, στο πλατό του Πρωινού Καφέ, η Ελένη Μενεγάκη με τον Τζώνυ Θεοδωρίδη.

Τα νέα καυτά χρώματα στα χείλη για το 2011!

Το σκούρο κραγιόν που θύμιζε μούρο και μονοπώλησε το ενδιαφέρον μας το 2010 στάθηκε η αφορμή για μια λεύκανση δοντιών που πάντα είχα στο μυαλό μου να κάνω (το εμπεδώσαμε ότι το χρώμα αυτό κάνει τα δόντια μας να μην δείχνουν όσο αστραφτερά θα θέλαμε!). Και το beauty ενστικτό μου φαίνεται να λειτούργησε ολόσωστα.

Fergie: Υπήρχε περίοδος στη ζωή μου που πολλοί δεν πίστευαν σε μένα

H τραγουδίστρια των Black Eyed Peas, Φέργκι μίλησε για την ζωή της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της απεξάρτησής της από τα ναρκωτικά. Η Φέργκι δήλωσε:

«Δεν υποστηρίζω ότι είμαι νηφάλια αυτή τη στιγμή, αυτό θα ήταν εντελώς παραπλανητικό, αλλά προσπαθώ.

Θεά από την κορυφή ως τα νύχια

Θες να μάθεις πώς μπορείς και αυτό το καλοκαίρι να είσαι μια κούκλα; Διάβασε παρακάτω πώς θα καταφέρεις να εντυπωσιάσεις ακολουθώντας τα παρακάτω 4 απλά βήματα!

Ιδεοψυχαναγκασμοί

Τι είναι ο Ιδεοψυχαναγκασμός;

Ο Ιδεοψυχαναγκασμος, ανήκει στις αγχώδεις διαταραχές και είναι μια κατάσταση που μερικές φορές μπορεί να είναι αρκετά σοβαρή και να επιμένει για χρόνια. Το άτομο που πάσχει από ιδεοψυχαναγκασμό παγιδεύεται από μια σειρά επαναληπτικών σκέψεων (ιδεοληψίες ή επιστημονικά «ψυχαναγκασμοί»), που αν και δίχως νόημα ακόμη και για τον ίδιο τον πάσχοντα, προκαλούν μεγάλη δυσφορία και είναι πολύ δύσκολο να ξεπεραστούν.

Νύφη ή καλεσμένη; 7 μυστικά για να είσαι κούκλα!

Σε όλες μας έχει συμβεί: έχουμε φορέσει το τέλειο lbd, έχουμε πιάσει τα μαλλιά μας σε ένα χαλαρό σινιόν και, λίγο πριν το ραντεβού μας με εκείνον, ένα αντιαισθητικό, τεράστιο σπυράκι κάνει την εμφάνισή του (ουπς!). Ο νόμος του Murphy ξαναχτυπά.

Ε. Δημητροπούλου: “'Εχω στη ζωή μου το ίδιο πάθος με την Άννα από το “Νησί”!”

Μια αντρεπτική φωτογράφιση έκανε η Ευγενία Δημητροπούλου, γνωστή ώς η “αννούλα” από το “Νησί”. Η νεαρή ηθοποιός που είναι και φοιτήτρια της Νομικής φωτογραφήθηκε με ένα ξαχωριστό στυλ και μίλησε για το ρόλο και την επιτυχία της.
 
Στη φωτογράφιση που έκανε για το περιοδικό “Soul” ποζάρει στο φακό με άγριο βλέμμα και μακριά μαύρα νύχια που κόβουν την ανάσα.

Αρώματα – οι 6 βασικές ομάδες αρωμάτων

Επειδή το άρωμά είναι κάτι σαν την αόρατη προσωπική μας σφραγίδα, θα πρέπει το άρωμα που θα επιλέξουμε να φοράμε να μας εκφράζει απόλυτα. Ωστόσο, η επιλογή του σωστού αρώματος, τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άντρες, δεν είναι πάντα εύκολη. Χρειάζεται χρόνο και υπομονή.

Μάλλον δεν υπάρχουν φίλοι στο αντίθετο φύλο…

Υπάρχουν ή δεν υπάρχουν φίλοι στο αντίθετο φύλο; Ιδού η απορία…Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν την πρώτη περίπτωση, αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων κυρίως στις νεαρές ηλικίες μαρτυρά το ακριβώς αντίθετο.

Μ. Ενεζλη : "Θα τα παρατούσα όλα για έναν άντρα !"

-Παρατηρείται μια γενικότερη πτώση των τηλεθεάσεων στη μεσημεριανή ζώνη. Γιατί πιστεύεις ότι συμβαίνει αυτό;
-Οταν το ίδιο «προϊόν» βομβαρδίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ τον τηλεθεατή απλά και μόνο αλλάζοντας «ταμπέλα» εκπομπής, σίγουρα προκαλεί κορεσμό.

Η ομοιοπαθητική στη ζωή μας

«Να κεράσω καφεδάκι;»
-«Μπα.... έχω σταματήσει τον καφέ γιατί κάνω ομοιοπαθητική».
-«Και τι είναι η ομοιοπαθητική;»
Η ομοιοπαθητική ιατρική είναι ένα θεραπευτικό σύστημα. Σύστημα σύγχρονο με τις αρχές του να έχουν διατυπωθεί στην Αρχαία Ελλάδα από τον Ιπποκράτη, τον πατέρα της Ιατρικής. Όμως η διεθνής ανάπτυξη της έχει αφετηρία στη Γερμανία, 250 χρόνια πριν, από τον καθηγητή της Ιατρικής Σάμουελ Χάνεμαν.

Ανοιξιάτικη ανανέωση

Λίγο η άνοιξη που έχει μπει πια για τα καλά, λίγο οι βιτρίνες των καταστημάτων που έχουν γεμίσει ανοιξιάτικα και η διάθεσή μας, όπως να το κάνουμε, επηρεάζεται θετικά!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...