Kelly Osbourne: Άρχισε να (ξανα)παχαίνει;

Απαντάει στις φήμες πως ξεκίνησε να παίρνει επιπλέον κιλά

Κόντρα στα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι άρχισε και πάλι να παίρνει βάρος, η Kelly Osbourne επιμένει πως παραμένει σταθερή στα κιλά της. Η 26χρονη παρουσιάστρια του E! που έχασε περισσότερα από 20 κιλά χάρη στη συμμετοχή της στο «Dancing with the Stars», δήλωσε πως εξακολουθεί να γυμνάζεται και πως είναι χαρούμενη με το σώμα της.


Κατά τη διάρκεια μίας φωτογράφησής της στην Times Square ήταν γεμάτη αυτοπεποίθηση και δήλωσε στο Us Magazine: «Τα Media εξακολουθούν να γράφουν ότι παχαίνω ενώ δεν παχαίνω. Είμαι στο ίδιο βάρος. Γυμνάζομαι μισή ώρα την ημέρα, τρώω ό, τι θέλω και είμαι χαρούμενη, οπότε δεν με απασχολεί ιδιαίτερα».

Η μεταμόρφωση της Kelly Osbourne ξεκίνησε το 2009 υπό την καθοδήγηση του χορευτή-παρτενέρ της στο σόου Louis van Amstel. «Με έκανε να τρώω γαλοπούλα και σαλάτες. Τότε άρχισα να χάνω βάρος και συνειδητοποίησα πως πράγματι η δίαιτα και η γυμναστική αποδίδουν. Μέχρι τότε έτρωγα πατάτες τηγανητές και έπινα αναψυκτικά όλη μέρα. Έπρεπε να αρχίσω να κάνω καλύτερες επιλογές».


www.stylista.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...