Οι celebrities και τα μαλλιά τους! #2

Οι celebrities και τα μαλλιά τους ξαναχτυπούν! Όσοι δεν πήρατε αρκετές ιδέες από το προηγούμενο αφιέρωμα μας, έχετε την ευκαιρία να πάρετε και άλλες είτε για να τις εφαρμόσετε είτε για να τις αποφύγετε. Ακόμα μπορείτε να απολαύσετε και άλλα αγαπημένα σας πρόσωπα με κόμη για όλα τα γούστα!







Τα νέα χρώματα στα Βερνίκια Νυχιών για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2011

Το μόνο σίγουρο είναι από την Άνοιξη και όλο το Καλοκαίρι 2011,αυτό που θα βλέπουμε είναι έντονα και ζωηρά χρώματα! Ακριβώς στην ίδια λογική, θα είναι και η τάση της μόδας στα νύχια!Η εταιρία China Glaze λανσάρει 2 νέες συλλογές βερνικιών. Η μια με την ονομασία...

Πατήσατε τα 30; Φροντίστε αναλόγως το σώμα σας

Μετά τα τριάντα το επιπλέον βάρος δε φεύγει με την ευκολία που έφευγε στην εφηβεία και τη μετεφηβεία μας. Αυτό συμβαίνει επειδή ο μεταβολικός ρυθμός πέφτει ελαφρώς, γεγονός που απλά σημαίνει ότι πρέπει να γίνουν πιο έντονες οι προσπάθειές μας από πλευράς γυμναστικής.Κατά συνέπεια, μειώστε ελάχιστα τις θερμίδες που καταναλώνετε μέσα σε μια μέρα, ενώ παράλληλα αποδεχτείτε ότι η γυμναστική σε αυτή τη δεκαετία αποτελεί το καλύτερο προληπτικό φάρμακο.

Δίαιτα «Fat Loss» για να λιώσεις τα λίπη

Όταν τα ρούχα σου αρχίζουν να σε στενεύουν ασφυκτικά, έχεις μόνο δύο επιλογές: είτε αγοράζεις μεγαλύτερο νούμερο ρούχων, είτε αντιμετωπίζεις άμεσα το πρόβλημα και ξεκινάς δίαιτα. Εμείς προτείνουμε τη δεύτερη.Σύμφωνα με τις Ενδεικτικές Ημερήσιες Προσλήψεις (ΕΗΠ ή GDA), μια υγιής γυναίκα με μέση σωματική δραστηριότητα χρειάζεται γύρω στις 2.000 θερμίδες, για να διατηρήσει το βάρος της.

Σε ... "Έστειλε" ; Τι Να Του Πεις Για Να Του ... Ρίξεις Το Ηθικό

Νόμιζες οτι έχεις βρει τον ιδανικό. Ήσουν σίγουρη οτι αυτή η σχέση θα είναι η μοιραία...Και ήταν... όμως όχι λόγω πάθους αλλά λόγω λάθους!

Ξυπνάει ένα πρωϊ και σου ζητάει το χωροχρόνο του ενώ εσύ ήδη έχεις γυρίσει όλα τα μαγαζιά με νυφικά και μπομπονιέρες (γιατί βιάζεσαι λίγο μεταξύ μας). Stay cool και πες απλά:
 
 
 
 
 
 
 
 

Χοληστερίνη: Πώς θα την… ρίξετε

Μόλις κάνατε μια γενική εξέταση αίματος και το πόρισμα ήταν κατηγορηματικό: Ο οργανισμός σας διαθέτει περισσότερη χοληστερίνη από όση χρειάζεται. Τι πρέπει να κάνετε; Πού οφείλονται οι ανεβασμένες τιμές και πώς μπορείτε να τις επαναφέρετε στα επιθυμητά επίπεδα; Η ειδική παθολόγος κ. Αναστασία Μοσχοβάκη μας βοηθά να αναγνωρίσουμε τους κινδύνους της αυξημένης χοληστερόλης και ο κλινικός διαιτολόγος – διατροφολόγος, κ. Χαρίλαος Δημοσθενόπουλος, μας δίνει διατροφικές συμβουλές για να ρυθμίσουμε την ουσία που κάνει την διαφορά στο αίμα μας.

Αντισυλληπτικά: Προφύλαξη με χάπι end (;)

Προκαλούν τριχόπτωση; Προστατεύουν από τον καρκίνο; Παχαίνουν; Ποια θεωρούνται πιο ελαφριά; Πώς δρουν; Οι συζητήσεις και οι απορίες γύρω από την χρήση των αντισυλληπτικών χαπιών για τις γυναίκες δεν έχουν τέλος και απασχολούν μια μεγάλη μερίδα αυτών, όπως παρατηρούμε στο σχετικό forum του iatronet, το οποίο αφορά την γυναικολογία.

John Galliano - Το χρυσό αυγό, έγινε ξεπουπουλιασμένο κοτόπουλο

Το λίγο ποτό παραπάνω έγινε αιτία να διαπληκτιστεί με το διπλανό τραπέζι του μαγαζιού όπου κάθονταν, άρχισαν οι βρισιές και ανάμεσα σε αυτές αντιεβραϊκές εκσφενδονίσεις από τον εκκεντρικό μόδιστρο. Μεταξύ λόξιγκα και θυμού πετάει και ένα «I love Hitler» που του κόστισε την απόλυσή του από τον οίκο Dior.

Έλλη Κοκκίνου – Γιώργος Μπόγρης - Ο έρως χρόνια δεν κοιτά

Με αυτή τη λαϊκή ρήση πορεύεται τον τελευταίο καιρό η δημοφιλής τραγουδίστρια, ηχώντας και στ’ αυτιά του νεαρού μπασκετμπολίστα, σαν σύνθημα από τις εξέδρες.
Κατόπιν ψυχολογικής και συναισθηματικής ταλαιπωρίας στα τελευταία χρόνια για την Έλλη Κοκκίνου, ήρθε η ανακούφιση στη γνωριμία της με τον Γιώργο Μπόγρη σαν μάννα εξ’ Ουρανού.

9 πράγματα που οι άνδρες κρύβουν από τις γυναίκες

Πότε οι άντρες ψεύδονται για το σεξ; Πότε αισθάνονται λιγότερο ερωτισμό; …Ποιες γυναίκες προτιμούν, αυτές που του δυσκολεύουν τη ζω … ή ή αυτές που του τη διευκολύνουν; Η επιστήμη έχει τις απαντήσεις!

Ναι, οι άνδρες λένε αυτό που οι γυναίκες θέλουν να ακούσουν, γιατί, ας το παραδεχτούμε, αυτές τελικά θα αποφασίσουν αν θα κάνουν απόψε σεξ. Όταν σας ζητήσουμε να μιλήσουμε, θεωρείτε ότι πρόκειται για παγίδα.

Ο γάμος του ροζ!

Αν ο μάγος του ΟΖ ήταν διοργανωτής γάμου ή στυλίστας θα πρότεινε στη νύφη να βάλει το αγαπημένο κοριτσίστικο χρώμα ως καυτή πινελιά στη ρομαντική εμφάνισή της. Τη στιγμή που όλες ονειρεύεστε πρέπει να έχετε πάνω σας αρκετά στοιχεία από παιδικά παραμύθια, κούκλες Barbie και όνειρα με πριγκιπισσούλες.

Γυναικείος οργασμός: Αυτό το δοκιμάσατε;

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Κέντρο Σεξουαλικής και Αναπαραγωγικής Υγείας το 2007 σε 3.523 γυναίκες έδειχνε ότι μία στις τέσσερις Ελληνίδες αντιμετωπίζει προβλήματα οργασμού. Μετέπειτα μικρότερες έρευνες είναι πιο απογοητευτικές, καθώς δείχνουν ότι η αναλογία σήμερα ανέρχεται στην μία στις τρεις. Είναι τελικά τόσο δύσκολο για μία γυναίκα να έρθει σε οργασμό και αν ναι γιατί; Υπάρχει τρόπος να ξεπεράσει το αγχωτικό αυτό πρόβλημα;

Ανακαίνιση Σε 7 Απλά Βήματα

Δυστυχώς, λόγω της δύσκολης οικονομικής περιόδου που βιώνουμε, οποιαδήποτε αλλαγή στο σπίτι μας, είναι αρκετά δαπανηρή για να την αντέξει η τσέπη μας. Έτσι η ανακαίνιση είναι μία λέξη τρομακτική, που μάλλον την αποφεύγουμε όπως ο διάβολος το λιβάνι, αν κι επιθυμούμε τρομερά να την κάνουμε πράξη.

Η Σωστή Αποθήκευση Των Τροφίμων Στο Ψυγείο

Η αποθήκευση στο ψυγείο είναι ένας σημαντικός τρόπος διατήρησης της ασφάλειας των τροφίμων. Οι χαμηλές θερμοκρασίες συμβάλλουν στη διατήρηση της φρεσκάδας των τροφίμων και αναστέλλουν την ανάπτυξη των περισσότερων επιβλαβών μικροβίων. Ταυτόχρονα, διατηρούν αναλλοίωτα τα χαρακτηριστικά των τροφίμων.

Στη φόρα προσωπικές φωτογραφίες της Κέιτ

Όσο πλησιάζει ο καιρός προς τον πολυαναμενόμενο πριγκιπικό γάμο στη Βρετανία, το παλάτι έχει βαλθεί να δίνει ολοένα και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νεαρή κοπέλα που δεν αποκλείεται καθόλου κάποια μέρα να γίνει βασίλισσα.Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, το Κλάρενς Χάουζ δημοσίευσε χθες –και μάλιστα στην επίσημη ιστοσελίδα του γάμου- μερικές φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton) όταν εκείνη ήταν ένα χαριτωμένο κοριτσάκι με κοτσιδάκια.



Έχεις Και Εσύ Έναν Πρώην... Μην Το Ξεχνάς

Οι σκέψεις αυτές δεν αφορούν όσους έχουν «σκοτωθεί» με τους πρώην τους δια παντός. Δεν είναι λίγοι αυτοί, όμως δεν είναι λίγοι και εκείνοι που έχουν χωρίσει πολιτισμένα ή «εκπολιστίστηκαν» στην πορεία, όταν έφυγε ο πρώτος θυμός.

Το κεφάλαιο «πρώην» είναι μεγάλο, οι σελίδες του αυξάνονται όσο μεγαλώνεις.





Carven: Τώρα Και Στην Ελλάδα!

Ο Οίκος Carven ιδρύθηκε το 1945 στο Παρίσι, αμέσως μετά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Η ιδρύτρια του Οίκου, η Madame Carven de Tommaso, είχε αισθανθεί την ανάγκη της αγοράς για οίκους μόδας που σχεδιάζουν ρούχα για πιο σύγχρονες γυναίκες, μικρότερες σε ηλικία. Έτσι, εκμεταλλευόμενη την έλλειψη της αγοράς, δημιούργησε τον οίκο Carven με στόχο τις πιο νέες, αλλά και τις πιο μικροκαμωμένες γυναίκες.





Η Αιγινίτη μιλάει για το διαζύγιο με τον Σρόιτερ!

Τέσσερις μήνες έχουν περάσει από το ξαφνικό διαζύγιο της Δήμητρας Αιγινίτη με τον Αντώνη Σρόιτερ κι αφού έχουμε δει το πάλαι ποτέ ζεύγος να διασκεδάζει (ξεχωριστά εννοείται) στα μπουζούκια της Αθήνας, πνίγοντας ενδεχομένως τον πόνο τους σε ένα ποτήρι σκατς, ήρθε η ώρα να μιλήσουν για τον χωρισμό. Που είναι η αλήθεια, ξάφνιασε πολύ κόσμο, αφού δεν είχαν περάσει ούτε τέσσερις μήνες από τον γάμο τους στη Σαντορίνη το περασμένο καλοκαίρι.

Κoρμί για Όσκαρ με Humbilates!

Τον εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες και πιο σέξι σταρ στον κόσμο. Στα χέρια του fitness guru Jimmy K. Παραδίνονται άνευ όρων μεγάλα ονόματα όπως η Σκάρλετ Γιόχανσον, η Τζέσικα Μπίελ, η Τζέσικα Άλμπα, η Εύα Λονγκόρια, η Σοφία Βεργκάρα, η Έμιλι Μπλαντ, η Μίνκα Κέλι αλλά και η Λίντσεϊ Λόχαν!

Ο Jimmy Choo δημιουργεί την κολεξιόν UGG & Jimmy Choo

Η συνεργασία του Jimmy Choo με την αυστραλιανή εταιρία UGG που κατασκευάζει τις μπότες της από το πασίγνωστο δέρμα προβάτων της αυστραλίας δημιούργησε την limited exclusive κολεξιόν UGG & Jimmy Choo.

Βλεφαρίδες-κάγκελο για βλέμμα που ξεσηκώνει!

Θέλεις έντονο βλέμμα με βλεφαρίδες που φτάνουν στο …Θεό και που θα τον καθηλώσουν χωρίς να χρειαστεί να φορέσεις ψεύτικες; Τότε δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω πώς θα καταφέρεις να πετύχεις τις πιο ανατρεπτικές και εντυπωσιακές βλεφαρίδες που θα κάνουν το αγόρι σου να σε ερωτευτεί σαν τρελός ( από την αρχή).

Σοκάρει η Παπούλια με τη δήλωση ότι έχει αυτοκτονικές τάσεις!

Μία αποκάλυψη που σοκάρει έκανε η Εβελίνα Παπούλια στον φίλο της Αλέξανδρο Ρήγα. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος σε ρόλο… ψυχαναλυτή για την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» βοήθησε την «ασθενή» του να κάνει την ψυχανάλυση της (είναι πολύ της μόδας τελευταία), βγάζοντας τα εσώψυχα της. Με τη σειρά του και ο Ρήγας πήρε το ρόλο του… ασθενή, αφού και αυτός κάθισε στο ντιβάνι.

Με τι παπούτσια να φορέσω τις φούστες μου;

Είτε είστε φαν του...σούπερ τοσοδούλι μίνι, είτε προτιμάτε τις αυστηρές pencil φούστες που παραπέμπουν στο secretary look, κάθε φορά που επιλέγετε μια φούστα σίγουρα περνάτε αρκετή ώρα μπροστά στον καθρέφτη προσπαθώντας να διαλέξετε με ποια παπούτσια να τη συνδυάσετε. Το θέμα δεν είναι μόνο στυλιστικό!

Υπάρχει επιστροφή μετά το χωρισμό;

Από τις γιαγιάδες μας, που έλεγαν πως αν σπάσει το γυαλί δεν ξανακολλάει, μέχρι τους trendy συμβούλους γάμου και σχέσεων, που αναλαμβάνουν, ουσιαστικά, να κάνουν ακριβώς αυτό –να ξανακολλήσουν το γυαλί και να «σώσουν το γάμο» ή τη σχέση, όταν έχει επέλθει η σύγκρουση που υπό κανονικές συνθήκες θα οδηγούσε στο χωρισμό – πολλές απόψεις έχουν διατυπωθεί σχετικά με το αν υπάρχει ή όχι επιστροφή μετά το χωρισμό.

ΚΟΥΤΙΑ ΠΑΝΤΟΥ!

Ψάχνετε για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο? Ποντάρετε στα κουτιά και δεν θα χάσετε.

Όμοια παραλληλόγραμμα κουτιά από - το αγαπημένο μας- mdf κρεμασμένα πάνω από ένα μπουφέ ή μία συρταριέρα μπορούν να παίξουν το ρόλο μίνι βιβλιοθήκης δίνοντας πόντους στη διακόσμηση του καθιστικού ή του γραφείου σας.

Το αλκοόλ βλάπτει το έμβρυο !

"Να πιω ή να μην πιω", φαίνεται ότι είναι ένα από τα διλήμματα που αντιμετωπίζουν οι εγκυμονούσες σήμερα και μέρος της ευθύνης σ' αυτό φέρουν τα συγκρουόμενα μηνύματα ή οδηγίες που παίρνουν από τις έρευνες των υγειονομικών Αρχών.

Δέσποινα Μοιραράκη: πρόβα νυφικού

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες αυτή την περίοδο για τη Δέσποινα Μοιραράκη, αφού σε λίγο καιρό θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Η «βασίλισσα των χαλιών» θα ντυθεί νυφούλα για δεύτερη φορά στη ζωή της, ύστερα από τριάντα χρόνια.

Εύκολες και γρήγορες οικολογικές λύσεις για καθαρό σπίτι

Αν έχετε βαρεθεί τις δεκάδες διαφορετικές συσκευασίες απορρυπαντικών που υπάρχουν στα ντουλάπια σας ή αν η χρήση τους σας προκαλεί ξηροδερμία ή σας ενοχλούν οι αναθυμιάσεις, δοκιμάστε κάποιες όχι μόνο οικολογικές αλλά και πιο οικονομικές λύσεις στην καθαριότητα του σπιτιού. 

10 λόγοι για να (μην) παντρευτείς

Να παντρευτώ; Να μην παντρευτώ. Να παντρευτώ. Να μην παντρευτώ;… Το δίλημμα αυτό αφορά τα περισσότερα ζευγάρια που βρίσκονται σε αυτήν την καταραμένη «ηλικία γάμου».

Μάκης Πεταλούδης: ο διαιτολόγος των επωνύμων συμβουλεύει

Παθιασμένος υποστηρικτής της θρεπτικής αξίας των   παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων και συνταγών, ο διατροφολόγος Μάκης Πεταλούδης μας δίνει τα φώτα του για να είμαστε υγιείς, δραστήριοι και με καθαρό μυαλό.

Πώς θα απαλλαγώ από την ψαλίδα;

ΦΘΟΡΑ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ;
Nαι, μη σας φαίνεται παράξενο, όσο και αν τα φροντίζετε. Aν τα μαλλιά σας εμφανίζουν σπασμένες άκρες και ίσως ακόμη είναι θαμπά, δεν χτενίζονται εύκολα και «πετάνε», μπορεί και να έχουν φθαρεί σε κάποιο βαθμό. Eξάλλου, οι παράγοντες που προκαλούν φθορά είναι αρκετοί και κάποιους σίγουρα θα τους αναγνωρίσετε.

Ανοιξη χωρίς αλλεργίες

ΓΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ Η ΕΠΑΦΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΟΙ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ. ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΦΥΓΕΤΕ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ «ΧΤΥΠΗΣΤΕ» ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥ



Τι κάνουν καθημερινά τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Όσο γλυκανάλατο κι αν ακούγεται -ειδικά στους περισσότερους άνδρες- μια ευτυχισμένη σχέση, μία σχέση που διέπεται από ρομαντισμό, τρυφερά λόγια και μικρές εκπλήξεις, μπορεί να ανακουφίσει ακόμα και τα μεγαλύτερα προβλήματα της καθημερινότητας. Όπως γράφει και η σύμβουλος γάμου και συγγραφέας του βιβλίου How to Be a Couple and Still Be Free, Tina Tessina, μία ευτυχισμένη σχέση πρέπει να τρέφεται καθημερινά με μικρά ή μεγάλα «τελετουργικά».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...