Βλεφαρίδες-κάγκελο για βλέμμα που ξεσηκώνει!

Θέλεις έντονο βλέμμα με βλεφαρίδες που φτάνουν στο …Θεό και που θα τον καθηλώσουν χωρίς να χρειαστεί να φορέσεις ψεύτικες; Τότε δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω πώς θα καταφέρεις να πετύχεις τις πιο ανατρεπτικές και εντυπωσιακές βλεφαρίδες που θα κάνουν το αγόρι σου να σε ερωτευτεί σαν τρελός ( από την αρχή).


Ναι στο δυναμωτικό: αν νομίζεις πώς οι τέλειες βλεφαρίδες που έχουν και σούπερ μήκος αλλά και είναι πυκνές είναι μια ψευδαίσθηση τότε δεν έχεις παρά αν επενδύσεις στο κατάλληλο δυναμωτικό για να τους δώσεις μια ώθηση! Τα σέρουμ που χαρίζουν στις βλεφαρίδες σου την απαραίτητη δύναμη κάνουν πολύ καλή δουλειά και είναι ειδικά σχεδιασμένα για να τις δυναμώσουν και να τις κάνουν να «φαίνονται» περισσότερο. Άπλωσε το σέρουμ στο επάνω μέρος της βλεφαρίδας σου και θα δεις αμέσως τις βλεφαρίδες σου πιο πυκνές και μακριές που δε θα πιστεύεις κυριολεκτικά στα μάτια σου.
Απαλό γαλάκτωμα καθαρισμού: ο τρόπος που επιλέγεις για να κάνεις το ντεμακιγιάζ σου είναι πολύ σημαντικό για τη μελλοντική πορεία των βλεφαρίδων σου! Το βασικό αν δε θέλεις να τις δεις να πέφτουν η μία μετά την άλλη είναι πριν πέσεις για ύπνο κάθε βράδυ να ξεβάφεσαι καλά σε πρώτη φάση. Σε δεύτερη φάση το βασικό είναι να επιλέγεις ένα απαλό ξεβαφτικό ματιών που δε θα σε ενοχλεί ακόμη και όταν φοράς φακούς επαφής. Αυτό είναι το μυστικό για να μη χάσεις ούτε βλεφαρίδα.
Τρίψιμο τέλος: είσαι ξενυχτισμένη, κουρασμένη και τελικά όλα τα σε –μένη και το τελευταίο πράγμα που θες είναι να τρέξεις στο μπάνιο για να ξεβαφτείς; Αν χρησιμοποιείς γαλάκτωμα καθαρισμού ή απλά λίγο ζεστό νεράκι σε ένα κομμάτι ύφασμα ότι και αν κάνεις μην τρίψεις πολύ τα ματάκια σου γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι εκτός από τη μάσκαρα θα φύγουν μαζί και καμιά δεκαριά βλεφαρίδες.
Βιταμίνη Ε για πάντα: η βιταμίνη Ε ή το έλαιο βιταμίνης Ε είναι ότι καλύτερο για τις βλεφαρίδες σου μετά τον καθαρισμό. Άπλωσε στο επάνω μέρος του βλεφάρου κατά μήκος της βλεφαρίδες λιγάκι και άφησε ο να κάνει τη δουλειά του. Το συγκεκριμένο έλαιο θρέφει σε βάθος τις βλεφαρίδες και τις δυναμώνει με αποτέλεσμα όχι μόνο να μην «πέφτουν» εύκολα αλλά και να δυναμώνουν.
Άμεση αντιμετώπιση: αν αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε πρόβλημα άμεσα τότε δε θα έχεις πρόβλημα. Μην ξεχνάς ότι η περιοχή των ματιών είναι η πιο ευαίσθητη από όλες στο προσωπάκι σου και θέλει την ιδιαίτερη προσοχή σου πάντα. Όσο κουρασμένη, ταλαιπωρημένη και ξενυχτισμένη και αν είσαι μην ξεχνάς να αντιμετωπίζεις τα προβλήματα στα ματάκι σου και άρα να γλιτώνεις σπασμένες βλεφαρίδες και νεύρα.
Ανανέωση του νεσεσέρ των καλλυντικών σου: ξέρεις πολύ καλά ότι τα καλλυντικά σου και ειδικά τα είδη μακιγιάζ όπως μάσκαρα και σκιά έχουν ένα συγκεκριμένο χρόνο ζωής. Μην κρατάς τη μάσκαρα πάνω από 5 με 6 μήνες και προς Θεού μην χρησιμοποιείς προϊόντα που υπάρχουν στο νεσεσέρ σου πάνω αυτό το χρονικό διάστημα.
Μην το παρακάνεις με τη μάσκαρα: η μάσκαρα μπορεί να έχει την ιδιότητα να κάνει τις βλεφαρίδες σου πυκνές και μακριές όμως μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στα βλέφαρα σου. Δεν είναι ανάγκη να φοράς κάθε μέρα στο γραφείο μάσκαρα και να βάφεσαι σαν να έβγαινες για ποτό. Λίγη διάφανη μάσκαρα θα τονώσει τις βλεφαρίδες σου χωρίς να τις ταλαιπωρεί καθημερινά και εσύ θα είσαι μια κούκλα από το πρωί ως το βράδυ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...