Αυτοερωτισμός και αυτοϊκανοποίηση: Ένα θέμα ταμπού

Ένα θέμα “καυτό” που σπάνια αντιμετωπίζεται με τη σοβαρότητα που του αναλογεί.
Ένα λεπτό θέμα. Θέμα ταμπού. Ποιον να ρωτήσεις; Ποιος ξέρει να σου δώσει τις σωστές απαντήσεις. Τι είναι ο αυνανισμός; Είναι κακό να αυτοϊκανοποιείσαι;

Κλασικά... σέξι

Η γκαρνταρόμπα του έρωτα! Το τι θεωρούν οι άντρες σέξι είναι σαφές.

Φρόντισε λοιπόν η ντουλάπα σου να διαθέτει μερικά από αυτά τα κομμάτια:

Αν σου ζητήσει χρόνο...

...αν δεν ξέρει τι θέλει, αν δεν είναι σε φάση να κάνει σχέση, να χρειάζεται χρόνο για να αποφασίσει, πες και δώστου το χρόνο του. Απλά φρόντισε να κάνεις σαφές ότι ο χρόνος είναι σχετικός.

Ηλιοκαμμένο χρώμα

Εμείς οι Ελληνίδες -στην πλειοψηφία μας τουλάχιστον- έχουμε σταράτη επιδερμίδα, που εύκολα παίρνει χρώμα,αλλά ακόμα κι αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, ένα μπρόνζερ ή μια τερακότα (σκούρα κεραμιδί πούδρα) είναι σίγουρα χρήσιμα εργαλεία για το καλοκαιρινό μας μακιγιάζ!
κι ένα απο τα αγαπημένα μου!


Βeauty gallop: Νύχια ουράνιο τόξο! Do or don't;

Αν θέλεις να το κάνεις ακολούθησε αυτό τον βασικό κανόνα: είτε παλ όλα μαζί, είτε flashy επίσης όλα. Μην κάνεις mix & match στους τόνους, συνδυάζοντας δηλαδή, έντονα και άτονα χρώματα.

Τι πρέπει να έχετε πάντα μαζί σας;

Η αλήθεια είναι ότι περνάτε πάρα πολλές ώρες μπροστά στον καθρέφτη προσπαθώντας να πετύχετε ένα λαμπερό αποτέλεσμα με το μακιγιάζ σας.

Δυστυχώς όμως η ζέστη προκαλεί ιδρώτα κι ο ιδρώτας χαλάει το μακιγιάζ. Τι πρέπει να υπάρχει λοιπόν μέσα στην τσάντα σας ώστε να εκτελέσει χρέη άμεσης δράσης;

Θέλεις το τέλειο ηλιοκαμμένο πρόσωπο; Με την θρυλική Terracotta το 'χεις!

Terracotta ή σε άπταιστα ελληνικά τερακότα! Εσύ ξέρεις τι είναι; Προτού βιαστείς να απαντήσεις ότι πρόκειται για εκείνη την σκούρα πούδρα που μπαίνει στο πρόσωπό μας για να μας κάνει να δείχνουμε πιο μαυρισμένες και λαμπερές, σου λέω απλώς ότι δεν ισχύει!

Δωρεάν διακοπές για 10 τυχερούς!

Θέλεις να είσαι εσύ ένας από τους 10 τυχερούς ταξιδιώτες που θα κερδίσουν ΔΩΡΕΑΝ τις πολυτελείς διακοπές τους;
Τότε γίνε μέλος τώρα! Από 2/6/11 έως και 12/6/11 συμπληρώνεις μόνο το email σου εδώ και μπαίνεις…

Nέον χρώματα σε χείλη και μάτια! - η νέα μόδα του 2011

Τα νέον χρώματα είναι ένα απο τα καινούργια trends του καλοκαιριού που έρχεται!
Φούξια χείλη, κοραλί μάτια, λαχανί χείλη, και ότι πιο έντονο χρώμα φαντάζεστε θα φορεθεί φέτος το καλοκαίρι!
Δείτε φωτό παρακάτω.

Τα "μυστικά" της επιτυχίας σε έναν ευτυχισμένο γάμο

Στην εποχή μας, που σχεδόν οι μισοί γάμοι καταλήγουν σε διαζύγιο, είναι φυσιολογικό να διερωτόμαστε τι είναι αυτό που κάνει κάποια ζευγάρια να ζουν ευτυχισμένα για δεκαετίες ενώ άλλα χωρίζουν.

Οι πιο όμορφες barwomen της Παραλιακής

ΑΚΡΩΤΗΡΙ
Η Ευαγγελία είναι μια ατελείωτη Ροδίτισσα 26 ετών με απίθανα πόδια (ύψους 1,10 μ.). Αφού τελείωσε τα ΤΕΦΑΑ και ασχολήθηκε με το water polo, εντάχθηκε στο team του Ακρωτήρι και έκτοτε ομορφαίνει τις νύχτες μας.

Μακιγιάζ 2011

Φέτος την Άνοιξη και το καλοκαίρι το μακιγιάζ αποκτά χρώμα! έντονο αλλά και εκεντρικό για τις πιο τολμηρές!
Παίζουμε με τα έντονα χρώματα και ανανεώνουμε τη διαθεση μας ανάμεσα σε φωτινά κίτρινα, λαμπερά πορτοκαλί
και έντονες διχρωμίες!

Κάνε το καλοκαιρινό μακιγιάζ των stars κι εντυπωσίασε

Το καλοκαίρι, καμιά μας δεν θέλει να νιώθει το make up να "τρέχει" στο πρόσωπό της ή την σκιά της να σπάει λόγω ζέστης. Αυτός είναι ο ένας παράγοντας.

Προσφορές Αγίου Πνεύματος 2011

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι μια καλή αφορμή για να βάλεις τις σκοτούρες του 2011 στη άκρη και να ζήσεις λίγες στιγμές χαλάρωσης. Δες τις καλύτερες προσφορές που βρήκαμε για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 2011 σε 5 ξεχωριστά μέρη της Ελλάδας!



ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ: Μπορεί να "σκάσουν" τα ενθέματα σιλικόνης; Τι άλλο μπορεί να συμβεί;

Σπάνε τα ενθέματα σιλικόνης στο στήθος όταν ταξιδεύεις με το αεροπλάνο; Είναι αλήθεια πως η πλαστική στήθους πρέπει να επαναληφθεί μετά από κάποια χρόνια; Κινδυνεύει η υγεία μιας γυναίκας όταν σπάσει το ένθεμα σιλικόνης; Έχεις ακούσει πολλά. Τι είναι αλήθεια και τί είναι φήμη; Ο πλαστικός χειρουργός Ευάγγελος Κεραμίδας δίνει τις απαντήσεις.

Erre Due, New Bronze Collection: Καλοκαιρινό Μακιγιάζ

Την είδατε την νέα καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ της Erre Due, New Bronze Collection; Πολύ όμορφες και ζωηρές αποχρώσεις στα κραγιόν Sheer Lipstick, απίστευτα μεγάλη γκάμα στα βερνίκια νυχιών Last Minute και Exclusive (θα τα δείτε και θα μου πείτε), πολύ μοντέρνες και σε ασυνήθιστες αποχρώσεις οι σκιές Wet and Dry Eyes.

XLCloset.com – Η μόδα σε μεγάλα μεγέθη βρήκε το online προορισμό της

Τον Ιούνιο του 2011, το www.xlcloset.com άνοιξε επιτέλους τις πόρτες του!
Το www.xlcloset.com είναι το πρώτο online κατάστημα Plus Size Fashion & Accessories στην Ελλάδα και δημιουργήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων με χρόνια εμπειρίας στο χώρο της μόδας σε μεγάλα μεγέθη, για να προσφέρει σε όλες τις φίλες του μια μοναδική εμπειρία shopping από το σπίτι!

Olivia BDC από το Camper Barcelona Design Center

Για το καλοκαίρι 2011 το Camper Barcelona Design Center σχεδίασε και μας προτείνει τo Olivia BDC, ένα νέο γυναικείο σανδάλι σε εκπληκτικά σχέδια και χρώματα.

Star Style: Ποιές και Πως, Φορούν Κολάν το Καλοκαίρι;

Το κολάν είναι από τα πιο αγαπημένα κομμμάτια στην γκαρνταρόμπα μας τον χειμώνα. Το καλοκαίρι όμως τι γίνεται; Μπορούμε να το φορέσουμε; Αν μας βολεύει και μας αρέσει  γιατί όχι!
Το βασικό μσυτικό για σωστό styling βρίσκεται στην επιλογή του σωστού top. 

Ιστορίες από την Αμερική: Το cocktail ring

Την εποχή της ποταπαγόρευσης στις ΗΠΑ, οι τολμηρές φλάπερ έλεγαν το σύνθημα στις πόρτες των underground μπαρ, έμπαιναν μέσα με τον αέρα της μοντέρνας κοπέλας που δεν φοβάται τίποτα και παρήγγειλαν κοκτέιλς, τα οποία απολάμβαναν φροντίζοντας να στρέψουν την προσοχή όλων στο πιο επίμαχο σημείο: το παράνομο ποτήρι στο χέρι τους.

Ο πρώτος της έρωτας έχει μετατραπεί σε εφιάλτη...

Εξελέγη Playmate 2011 σε μια λαμπερή βραδιά. Κανείς όμως δεν γνώριζε τι έκρυβε στην άκρη του μυαλού του το 20χρονο μοντέλο.

Μια αρρωστημένη σχέση και ένας έρωτας πάθους με στοιχεία παθολογικής ζήλιας εδώ και ένα χρόνο, έχουν οδηγήσει την Ηρώ Λεγάκη σε απόγνωση.

Η January Jones Γυμνή Στην Καμπάνια Του Versace Spring/Summer 2011

O Mario Testino φωτοράφησε την ηθοποιό January Jones για την διαφημιστική καμπάνια του οίκου Versace για την άνοιξη-καλοκαίρι 2011 φορώντας μόνο αξεσουάρ του οίκου όπως παπούτσια, τσάντες και γυαλιά.

ΓΩΓΩ ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑ: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της!

Σ
υγκλονιστική είναι η εξομολόγηση της Γωγώς Μαστροκώστα, έναν χρόνο αφότου η ίδια εξιστόρησε δημοσίως την «μάχη» της με τον καρκίνο.
«Δεν μου αρέσει να μιλάω συνέχεια γι' αυτό που μου συνέβη δημοσίως. Το έκανα μια φορά πέρυσι και ήταν κάτι πολύ όμορφο. Ένιωθα πραγματικά ότι κανείς δεν θα μου βγάλει τα όσα έζησα καλύτερα από εμένα την ίδια και γι' αυτό κάθισα και έγραψα το κείμενο μόνη μου.

Θαλασσοθεραπεία: Ευεξία, υγεία και αδυνάτισμα

H θαλασσοθεραπεία είναι η συνδυασμένη χρήση, υπό ιατρική παρακολούθηση, όλων των ευεργετικών συστατικών της θάλασσας: το θαλασσινό νερό, τα φύκια, το αλάτι, η άμμος, η λάσπη και όλα τα συστατικά της θάλασσας.

Τραγουδιστές με... σχέδια

Η ζωή είναι τόσο ενδιαφέρουσα και με τόσες διαφορετικές εκφάνσεις, που όλοι μας κατά καιρούς αισθανόμαστε την ανάγκη να κάνουμε κάτι νέο, κάτι που θα αναδείξει τα κρυμμένα μας ταλέντα και θα φέρει έναν αέρα ανανέωσης στη ζωή και την καθημερινότητα μας.

Νέος ερωτικός σύντροφος: συναρπαστικό άγχος

Γνωρίσατε τον άνθρωπο των ονείρων σας. Τα πρώτα ραντεβού πήγαν τέλεια και είστε έτοιμες να πάτε τη σχέση ένα βήμα παρακάτω: στο σεξ. Αν νιώθετε το άγχος να σας καταβάλλει, μη πτοείστε! Είναι απολύτως φυσιολογικό και μπορεί να διορθωθεί. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...