Αμέθυστος. Ένα καθαρά ...πνευματικό πετράδι

Το χαρακτηριστικό του είναι πάντα το μοναδικό πανέμορφο μοβ χρώμα του. Βέβαια  ανάλογα με την ποικιλία του λίθου το μοβ μπορεί να φτάσει στα όρια του μαύρου ενώ σε άλλη κοπή μπορεί  να φανεί τελείως άχρωμη.

Αντισύλληψη και Σεξ

Η ερωτική επαφή είναι η σημαντικότερη στιγμή της σχέσης σου με το αγόρι σου γιατί είναι αυτή η στιγμή που σας "δένει".
Η σεξουαλική πράξη δεν είναι τίποτα άλλο από τη σωματική "ένωση" δύο ανθρώπων μεταξύ των οποίων έχει αναπτυχθεί έντονη σεξουαλική έλξη και πάθος.

Το Feng shui και οι αρχές του

Η σημασία κάθε κατεύθυνσης

Μπορεί η θέση της τουαλέτας σας, να προκαλέσει την οικονομική σας καταστροφή;
Σύμφωνα με τις αρχές του Feng shui - που είναι η αρχαία κινεζική επιστήμη που μελετά την ενεργειακή αλληλεπίδραση του ανθρώπου και του περιβάλλοντος - μπορούν να σας επηρεάσουν και φυσικά, δεν ισχύουν  τα ίδια πράγματα για όλους.

Η περιποίηση των ρούχων

Τα έντονα και τα φωτεινά χρώματα στα ρούχα μας, είναι πάντα ένα από τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν το στυλ στο ντύσιμό μας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το αγαπημένο μου μεταξωτό πουκάμισο που είχα αγοράσει από το Παρίσι σε χρώμα σκούρο κόκκινο Βουργουνδίας.

Οι " Mikres Epithimies" τώρα σε i-pad και σε i-phone

 Εχεις iphone ή ipad και θέλεις να μας διαβάζεις όπου και αν βρίσκεσαι;Είναι πλέον διαθέσιμη και ΔΩΡΕΑΝ η εφαρμογή της σελίδας Mikres Epithimies στο iPhone και στο ipad...

Ένα κλειδί για την καρδιάς της!

Νέα συλλογή “Keys” για την Ημέρα της Μητέρας από την Folli Follie!
 


H Folli Follie παρουσιάζει για την Ημέρα της Μητέρας τη νέα συλλογή Keys. Η συλλογή είναι ειδικά σχεδιασμένη για να εκφράσει την αγάπη, την ευγνωμοσύνη και την εκτίμηση που τρέφουμε όλοι προς την μητέρα.
Μια κομψή αλυσίδα σε ροζ χρυσό ατσάλι με μοτίφ σε σχήμα κλειδιού εμπνευσμένη από την μοναδική συλλογή Heart4Heart, ένα σχέδιο που συμβολίζει αγάπη και τύχη.

Η “dark” πλευρά του μανικιούρ

Το must ''γαλλικό'' χάνει την πρωτοκαθεδρία του - ο λόγος για το μανικιούρ, γιατί το φιλί εξακολουθεί να αποτελεί σταθερή αξία. Το πορφυρό κόκκινο περιορίζεται πλέον μόνο στα χείλη, ενώ το περλέ έχει πάψει προ πολλού να αποτελεί αντικείμενο συζητήσεων.
Ποιος θα πάρει τα σκήπτρα στο θρόνο;

Animal prints & camel

Η μόδα φέτος προκαλεί την άγρια πλεύρα μας με τα animal prints και μας γοητεύει με το chic καμηλό..
Χρήσιμα tips για να είσαι εσύ αυτή, που θα κερδίσει «σωστά» τις εντυπώσεις!

Πως τακτοποιούμε τα είδη μακιγιάζ μας!

Εμείς οι γυναίκες έχουμε την τάση να μαζεύουμε χίλια μύρια είδη μακιγιάζ - μολύβια χειλιών και ματιών (σε όλα τα χρώματα… ) ρουζ, σκιές, μάσκαρες, κραγιόν, μέικαπ κτλ και τελικά φτάνουμε στο σημείο, αν το καλοσκεφτούμε να χάνουμε αρκετό χρόνο για να βρούμε αυτό που θέλουμε ψάχνοντας μέσα σε ακατάστατους σωρούς.

5 σχεδιαστές λένε τι πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου

Ποια είναι τα κομμάτια κλειδιά της σεζόν; Ποιες είναι οι πιο σίγουρες επενδύσεις στο χρηματιστήριο της μόδας για την Άνοιξη και το καλοκαίρι; Πέντε Έλληνες σχεδιαστές σε βοηθούν να αποφασίσεις τι να αγοράσεις! 

Ανακαλύψτε το κάρμα σας

Έχετε την αίσθηση πως διαρκώς και μάλλον μοιραία ελκύετε συγκεκριμένα μοντέλα σχέσεων που σας ταλαιπωρούν ;
Ανακυκλώνετε συμπεριφορές και τάσεις ζωής που σας οδηγούν σε αδιέξοδα, αλλά δεν μπορείτε να απαλλαγείτε απ’ αυτές ;
Ήρθε η ώρα να μάθετε ποιο είναι το κάρμα σας και πως θα μπορέσετε να αποπληρώσετε σ’ αυτή τη ζωή !

Μήπως κοιτάει συνέχεια άλλες γυναίκες; Γιατί το κάνει; Τι πρέπει να κάνεις;

Τσουπ! φεύγει το ματάκι κάθε φορά που βγαίνετε. Και όχι δεν είναι αλλήθωρος. Άντρας είναι και ως γνωστόν το οφθαλμόλουτρο είναι το αγαπημένο τους άθλημα.
Και καλά, να το κάνει όταν βγαίνει με τους φίλους του κι εσύ δεν είσαι εκει... Να το κάνει και όταν είναι μαζί σου; Γιατί; Δεν σε σκέφτεται; Δεν σε σέβεται; Δεν καταλαβαίνει ότι σε φέρνει σε δύσκολη θέση, ότι σε στεναχωρεί, ότι σου δημιουργεί ανασφάλεια, ότι σε κάνει έξαλλη, ότι... ότι... ότι...

Καλοκαιρινό μακιγιάζ - Tips

Μερικά tips για ένα ανοιξιάτικο-καλοκαιρινό μαγικιάζ ... που θα αγαπήσεις!

Να φοράς πάντα αντηλιακό, με μεγάλο δείκτη προστασίας, όχι λιπαρό ή παχύρευστο.

Δ. Αιγινίτη : Έχω συγχωρήσει απιστία στο παρελθόν!

Η Δήμητρα Αιγινίτη, που πέρασε την ημέρα της Ανάστασης και του Πάσχα με τους γονείς και άλλους συγγενείς της στον Κάλαμο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο TLIFE, μίλησε για όλα, χωρίς φόβο και πάθος!

Ερωτήσεις περί ... έρωτα

Σίγουρα, κάποια στιγμή ή και συνέχεια στην ζωή μας, έχουμε αναρωτηθεί για κάποια πράγματα συναισθηματικής φύσεως που μας έχουν προκαλέσει ώρες σκέψεων!
Ερωτήσεις περί έρωτα που αναζητούν απαντήσεις ...

Είναι φυσιολογικό να του συγχωρήσω την απιστία;
Είναι πάρα πολύ φυσιολογικό να θές να συγχωρήσεις την απιστία. Συνήθως αυτό συμβαίνει όταν αγαπάμε πολύ τον άνθρωπο που έχουμε δίπλα μας και καταλαβαίνουμε ότι η απιστία δεν οφείλεται σε παράγοντες όπως η συνήθεια.

Απλές ιδέες εναλλακτικών τεχνικών για αυτό-θεραπεία

Είσαι ένας μοντέρνος άνθρωπος, τρέχεις όλη τη μέρα μεταξύ δουλειάς, οικογένειας και λοιπών υποχρεώσεων.  Θα ήθελες να δοκιμάσεις νέους εναλλακτικούς τρόπους να αντιμετωπίσεις καθημερινά θέματα της ζωής, αλλά κάθε φορά που εμφανίζεται το πιο μικρό σύμπτωμα πόνου καταφεύγεις στα γνωστά αναλγητικά και στην αντιβίωση που έχεις δίπλα για παν ενδεχόμενο.  Θα ήθελες λοιπόν πολύ να δοκιμάσεις κάτι πιο φυσικό και να δεις τι μπορείς να κάνεις για σένα και το σώμα σου?

Φτιάξτε μόνες σας απορρυπαντικά

Κάνοντας μια βόλτα στους διαδρόμους των super markets με τα προϊόντα καθαρισμού, θα δούμε μια απίστευτη ποικιλία προϊόντων με τα οποία μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε λεκέ. Έλα όμως που είναι αδύνατον όλη αυτή τη γκάμα προϊόντων να την έχουμε σπίτι μας.

«Η ομορφιά της ψυχής δεν επιτυγχάνεται με μπότοξ!»

Η Βίκυ Σταυροπούλου είναι απόλυτα ικανοποιημένη από την εικόνα της και δεν θα ήθελε, τουλάχιστον προς το παρόν να κάνει πλαστική επέμβαση.

Φωτογραφίζεται με τη κοιλίτσα φουσκωμένη

Η Kelly Brook έμεινε έγκυος μόλις τρεις μήνες αφότου γνώρισε τον Evans και τώρα πια με το άντρα της ζωής της φωτογραφίζεται ευτυχισμένη.

Κουζίνα, πάντα καθαρή !

Η κουζίνα είναι το κομμάτι του σπιτιού, που σας τρωει ίσως τον περισσότερο χρόνο για να τον καθαρίσετε.

Εμείς λοιπόν, σας προτείνουμε ένα τρόπο, για γλιτώσετε τον καθημερινό χρόνο που αναλώνετε για τον καθαρισμό της.
Εάν λοιπόν ακολουθήσετε αυτές τις μικροδουλειές που σας προτείνουμε, μια φορά το χρόνο, θα βοηθήσει τον εξοπλισμό σας να λειτουργήσει καλύτερα, η καθημερινή φροντίδα της κουζίνας σας θα γίνει πιο εύκολη και παράλληλα θα απαιτείται λιγότερος χρόνος για την καθημερινή της συντήρηση.
Επιπλέον, μ’ αυτές μας τις προτάσεις, ο χώρος της κουζίνας σας θα είναι πιο όμορφος κι εσείς θα μπορείτε πιο εύκολα να τον ελέγξετε.

Αποκτήστε όμορφη επιδερμίδα, σέ 3 βήματα

Αν το να μετρήσετε μέχρι το «τρία» σάς φαίνεται… παιχνιδάκι, τότε και η όμορφη επιδερμίδα γίνεται εύκολη υπόθεση για σας με τα 3 απλά βήματα που προτείνει η No. 1 μάρκα στον καθαρισμό προσώπου, η NIVEA Visage!

Ηταν νεκρή για 25 λεπτά και αναστήθηκε!

Στις 14 Σεπτεμβρίου, η Amy Moore ξεκίνησε, όπως κάθε μέρα για την δουλειά της. Φίλησε τα παιδιά της και τον σύζυγό της κι έφυγε από το σπίτι. Εννέα ώρες αργότερα...
και ενώ μιλούσε σε συνεργάτη της κατέρρευσε. Όταν έφθασε το ασθενοφόρο, δεν είχε καν σφυγμούς. Η Amy ήταν κυριολεκτικά νεκρή για 25 ολόκληρα λεπτά.

Mid-century

Υπάρχει μία περίοδος, μεταξύ του 1933 και 1965 που ανέδειξε τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στην ιστορία του σύγχρονου design. Αυτή η περίοδος ονομάστηκε Mid-century και δημιουργήθηκαν τα έπιπλα που σήμερα ονομάζουμε κλασικά μοντέρνα. Είναι τα έπιπλα που ποτέ δεν εκπίπτουν της αξίας και του μοντερνισμού τους.

Διώξτε το στρες με… δοκιμασμένους τρόπους

Αν υπάρχει έστω και μία αναγνώστρια που δεν βιώνει το άγχος και το στρες σε σχεδόν καθημερινή βάση, ας μας στείλει μήνυμα να μας πει το μυστικό της!

Προσωπικά, κυρίως λόγω δουλειάς, έχω ζήσει πολύ αγχωτικές καταστάσεις στη ζωή μου, οι οποίες φυσικά ακόμη και σήμερα δεν έχουν εκλείψει.

Οι " Mikres Epithimies" τώρα σε i-pad και σε i-phone

 Εχεις iphone ή ipad και θέλεις να μας διαβάζεις όπου και αν βρίσκεσαι;Είναι πλέον διαθέσιμη και ΔΩΡΕΑΝ η εφαρμογή της σελίδας Mikres Epithimies στο iPhone και στο ipad...

Εντυπωσιακά κουρέματα που θα σε ξετρελάνουν

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή σε πιάνει μια τάση να κόψεις το μαλλί σου, για να ανανεωθείς αφού μια αλλαγή την θέλεις; Τότε οι νέες τάσεις είναι με το μέρος σου και τα κουρέματα από τα `80's σε κερδίζουν ολοένα και περισσότερο.

Η τέλεια βάση μακιγιάζ που διαρκεί για ώρες!

Για μια βάση μακιγιάζ που θα μείνει σταθερή όλη μέρα ( ή όλη νύχτα) , χρειάζεται κάτι παραπάνω από ένα απλό make up ή foundation.

¨Ας δούμε βήμα προς βήμα τι πρέπει να κάνουμε ..

Νύχια στιλέτο! Τι είναι; Ποιες διάσημες το έχουν κάνει;

Ας ξεκαθαρίσουμε το εξής: δεν είναι όλες οι τάσεις για όλους! Όπως τα hot pants δεν μπορούν να φορεθούν από μια γυναίκα που έχει κάποια παραπανίσια κιλάκια, έτσι και στην ομορφιά υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί.

Για την τάση του μανικιούρ... στιλέτο αυτοί είναι ουκ ολίγοι.

Οι στατίνες εχθρός της προεκλαμψίας

Στα 1.000 τα έμβρυα που μπορεί να αποβληθούν

Οι στατίνες, τα φάρμακα που παίρνει μεγάλος αριθμός ανθρώπων για να μειώσουν τα επίπεδα της χοληστερίνης, βοηθά σύμφωνα με τους επιστήμονες στη μείωση της εμφάνισης της προεκλαμψίας.

Η γυμναστική στην εγκυμοσύνη!

Το ήξερες ότι η γυμναστική στην περίοδο της εγκυμοσύνης σε βοηθάει μετά τη γέννα να αναρρώσεις πιο εύκολα;
Ποια είναι η ιδανικότερη γυμναστική; Βοηθάει το μωρό; Ο γυναικολόγος Δημήτρης Μπιλάλης γράφει όλα όσα πρέπει να ξέρεις...
 
Η άσκηση κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης είναι εξαιρετικά ωφέλιμη τόσο για την μέλλουσα μητέρα όσο και για το μωρό.

The Perfect Gift απο την Loisir

Η LOISIR είναι ένα ελληνικό brand του ομίλου Perideo A.E. και δημιουργεί μόδα στο χώρο του fashion κοσμήματος για περισσότερα από 200 shops, shopnshops και corners στην Ελλάδα. Δεν σταματάει όμως, εντός συνόρων.

Έρευνα: Φιλήσυχοι οι σχιζοφρενείς!

Ανέκαθεν η κοινωνία ήταν προκατειλημμένη απέναντι στα άτομα που πάσχουν από ψυχικές ή διανοητικές ασθένειες, με την πρόφαση της βίαιης συμπεριφοράς τους. Οι σχιζοφρενείς ή μανιοκαταθλιπτικοί άνθρωποι αντιμετωπίζονται συχνά σαν επίδοξοι εγκληματίες, λόγω των παθήσεών τους

Η αλήθεια για τη μαργαρίνη

Σε σχέση με το πλήθος των ανακριβειών και ανυπόστατων στοιχείων που αναφέρονται στις μαργαρίνες, σε e-mail που κυκλοφορεί ευρέως με τίτλο «Μαργαρίνη, μια πλαστική ουσία», εκ μέρους του Τμήματος Διατροφής και Επιστημονικής Επικοινωνίας της Unilever, θα βρείτε παρακάτω διεξοδικές και επιστημονικά τεκμηριωμένες απαντήσεις, ώστε να μην επικρατεί παραπληροφόρηση για τη διατροφική αξία των μαργαρινών και να σταματήσει η δυσφήμιση καταξιωμένων ειδών διατροφής.

Τα χρώματα της τέχνης

Το λευκό είναι το ιδανικό χρώμα για να τονίσει τα έργα τέχνης. Αυτό το γνώριζε πολύ καλά ο Jim Poteet, ιδρυτής του αρχιτεκτονικού γραφείου Poteet Architects στο Τέξας, που ανέλαβε τον σχεδιασμό του Loft στη βιομηχανική περιοχή William King στο San Antonio του Τέξας.

Το εργασιακό στρες υπεύθυνο για καρδιαγγειακά νοσήματα

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα σε 12.000 νοσοκόμες, αποδεικνύει ότι το εργασιακό στρες αυξάνει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών νοσημάτων σε γυναίκες κάτω των 50 ετών.

Επιχείλιος έρπης! Τι να κάνεις για να απαλλαγείς από το ενοχλητικό σημάδι που σε ταλαιπωρεί...

Ξυπνάς και αρχίζεις να νιώθεις εκείνη τη γνωστή φαγούρα, τον πόνο... Τρέμεις κοιτώντας στον καθρέφτη πως θα αντικρύσεις το γνωστό σημάδι. Ο επιχείλιος έρπης ξαναεμφανίστηκε κι εσύ έχεις ραντεβού... Πακέτο!

Μήπως να μάθεις τα πάντα για τον επιχείλιο έρπητα και να ξεμπερδέψεις μια και καλή με αυτόν;

Κάντε… ωμές επιλογές και κερδίστε χρόνο

Ευεργετικές οι ιδιότητες των τροφίμων που δεν μαγειρεύονται

Η κατανάλωση όσο το δυνατόν περισσότερων ωμών τροφίμων, μη επεξεργασμένων, κάνει πιο λαμπερή την επιδερμίδα, πιο υγιή και γερά  τα μαλλιά, ενώ μπορεί να ανακουφίσει ακόμα και από τις ημικρανίες.

Κορινθίου: "Έχω εμμονή με τα τατουάζ!"

Η σέξυ Μαρία Κορινθίου δηλώνει λάτρης των τατουάζ αφού έχει ήδη τρία τα οποία «κοσμούν» σημεία του σώματος της. Τις μεγάλες της "αγάπες" φαίνεται να έχει επιλέξει να εκφράσει μέσα από την τέχνη αυτή…

Κερδίζει έδαφος η ίαση μετά μουσικής

Τους τρόπους με τους οποίους η μουσική προκαλεί ανακλαστικά στους ανθρώπους μελέτησαν οι ερευνητές του Caledonian University της Γλασκώβης, δίνοντας ώθηση στις προσπάθειες να γίνει η μουσική ένα δυνατό «εργαλείο» στα χέρια της ιατρικής.

Τραύλισμα: Τα λόγια δεν είναι περιττά

Ο Bruce Willis, η Julia Roberts, η Marilyn Monroe, και πολλοί ακόμα διάσημοι από διάφορους επαγγελματικούς τομείς, έχουν όλοι ένα κοινό χαρακτηριστικό το οποίο δε μπορείτε καν να φανταστείτε: Όλοι τραυλίζουν (ή -για τους εκλιπόντες- τραύλιζαν).

Kate Winslet: «Νιώθω ένοχη όταν μου δίνω ρεπό»

Έχει ξεχάσει πως είναι να χαλαρώνεις

Φαίνεται πως ακόμα και οι μεγαλύτερες star του Hollywood όταν γίνονται μητέρες δεν διαφέρουν σε τίποτα από τις κοινές θνητές. Τα παιδιά έχουν πάντα προτεραιότητα. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η Kate Winslet η οποία αποκάλυψε πόσο ένοχη νιώθει όταν αποφασίζει να έχει λίγο προσωπικό ελεύθερο χρόνο.

Πώς θα πετύχεις τις σέξι μπούκλες της σεζόν

Η απόλυτη τάση της νέας σεζόν δεν είναι άλλη από τα υπέροχα κυματιστά μαλλάκια που είναι απόλυτα ανοιξιάτικα και σέξι. Χαλαρές μπούκλες που πέφτουν ελεύθερα έρχονται για να φέρουν τα πάνω-κάτω στα χτενίσματα. Διάβασε παρακάτω πώς θα πετύχεις τις πιο σέξι μπούκλες και εντυπωσίασε χωρίς προηγούμενο!

«Οι συμπεθέρες τα πηγαίνουν καλά μεταξύ τους»

Η Μαριέττα Χρουσαλά εξομολογείται

Για τις σχέσεις που διατηρούν η πεθερά της με την μητέρα της και αν υπάρχει η συνηθισμένη κόντρα μεταξύ συμπεθέρων μίλησε η Μαριέττα Χρουσαλά.

Οι διάσημοι μας δείχνουν τα τατουάζ τους!

ΔΕΙΤΕ: Τέχνη στα κορμιά των stars

Άλλοτε διακριτικά κι άλλοτε κραυγαλέα, οι διάσημοι δεν παραλείπουν να επιδεικνύουν τα τατουάζ τους σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση!

Τα headbands επιστρέφουν και θα προκαλέσουν (ξανά) πανικό!

Η κορδέλα που φοριέται περιμετρικά του κεφαλιού και θυμίζει έντονα τα παιδιά των λουλουδιών επιστρέφει ξανά για να μας βάλει σε πιο ανέμελο mood.

Ο λόγος για τα headbands για τα οποία σου έχουμε ήδη μιλήσει.

Τέχνη στους τοίχους από ήχο-απορροφητικά μαξιλάρια.

Όταν ένας ήχος διαδίδεται σε κλειστούς, εσωτερικούς χώρούς, τότε παράγονται ακουστικά κύματα, η ελεύθερη διάδοση των οποίων εμποδίζεται από τους τοίχους και τα αντικείμενα του χώρου. Έτσι ένα μέρος αυτού του ήχου διέρχεται έξω από τους τοίχους,

Το μακιγιάζ που μας κάνει να φαινόμαστε νεότερες

Ας το παραδεχτούμε: όλες μας ανησυχούμε για τις ρυτίδες μας και για τη χαλάρωση της επιδερμίδας μας στο πρόσωπο.

Κάποιοι επιλέγουν να αντιμετωπίσουν αυτή την κατάσταση ξαπλώνοντας στο τραπέζι του πλαστικού χειρουργού.

Ξυπόλητοι ναι, αλλά με προσοχή!

Η βάδιση χωρίς παπούτσια αποτελεί μία από τις μεγάλες χαρές την περίοδο του καλοκαιριού, αλλά πολλοί από εμάς τραυματίζουμε τα πόδια μας και, σε μερικές περιπτώσεις, αναπτύσσονται μολύνσεις οι οποίες απαιτούν εντατική ιατρική θεραπεία - ενίοτε και χειρουργική.

Νάντια Μπουλέ: Αποκαλύπτει πράγματα που δεν γνωρίζεις για εκείνη

H γλυκιά και sexy παρουσία του DWTS2 έχει μανία με τα φουλάρια σε όλα τα χρώματα και σχέδια!

Αγαπημένη στιγμή
"Όταν φτιάχνω τον καφέ μου το πρωί στο ραδιόφωνο και διαβάζω τις εφημερίδες"

Lauren Conrad: Απέκτησε το δικό της beauty site

Μια ακόμα young and famous τηλεπερσόνα, celebutante, fashion designer, συγγραφέας, κλπ. αποφάσισε ν’ασχοληθεί και με την beauty industry. Ο λόγος για την Lauren Conrad, η οποία ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός site με την ονομασία “The Beauty Department” το οποίο θ’ασχολείται με θέματα ομορφιάς.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...