Σοκ! Χώρισαν Καρεμπέ-Σκλεναρίκοβα!

Οι "τίτλοι τέλους" σε ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια της "showbiz" έπεσαν σήμερα. Ο Κριστιάν Καρεμπέ και η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα δεν είναι πια μαζί, όπως αποκάλυψε η εντυπωσιακή Σλοβάκα σε συνέντευξή της στο «Paris Match», που θα κυκλοφορήσει αύριο. Το πιο απρόσμενο απ΄ όσα είπε, όμως, ήταν πως εδώ και μία πενταετία η συμβίωσή τους ήταν τυπική και πως ουσιαστικά είχαν χωρίσει από το 2005, όταν ο Καρεμπέ σταμάτησε την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Αντιγόνη Δρακουλάκη: τα μυστικά της σιλουέτας της

«Από τη διατροφή μας δεν πρέπει να απουσιάζουν οι σωστές τροφές, όπως είναι τα όσπρια και το ψάρι. Δεν είμαι χαρούμενη όταν ξεφεύγω από τα κιλά μου, αλλά δεν θα ακολουθούσα για μεγάλο χρονικό διάστημα αυστηρό πρόγραμμα. Θέλω να νιώθω ελεύθερη» ομολογεί η πρωταγωνίστρια των «Μυστικών της Εδέμ».

Μπαχαρικό για να αντιμετωπίσετε τα κοψίματα

Το γαρύφαλλο ανακουφίζει από τα δυσάρεστα συμπτώματα
Το γαρύφαλλο δίνει άρωμα στο μπακλαβά αλλά χρησιμεύει και για την αντιμετώπιση των κοψιμάτων. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρίξετε λίγο γαρίφαλο σε σκόνη πάνω στο κόψιμό για να αποφύγετε τον κίνδυνο μόλυνσης.
Εκτός από υπέροχο μπαχαρικό, το γαρίφαλο είναι και πλούσιο σε ευγενόλη, μια ουσία με αντισηπτική και παυσίπονη δράση.

One night stands: Νηφάλιος οδηγός για "καυτές" νύχτες

Σύμφωνα με τις επίσημες έρευνες, μόλις ένα 50% των Ελλήνων έχει κάνει κάποια στιγμή στη ζωή του one night stand –έναντι 81% των Πορτογάλων και 76% των Βραζιλιάνων. Να είμαστε ακόμα παραδοσιακοί τύποι που τηρούν ευλαβικά τον κανόνα των τριών ραντεβού; Να ντρεπόμαστε να το ομολογήσουμε σε κάποιον που μας σταματά στο δρόμο ή μας παίρνει τηλέφωνο στις 3 το μεσημέρι ρωτώντας «ναι, γεια σας, έχετε κάνει ποτέ σεξ με έναν άγνωστο»; Να μη «μετράμε» ως one night stand όλες τις περιπτώσεις του casual sex, πέραν εκείνων όπου δε γνωρίζεις καν το όνομα του/ της παρτενέρ σου;

Τι πρέπει να γνωρίζει μια γυναίκα προτού αποφασίσει να υποβληθεί σε επέμβαση στο στήθος

Οι αισθητικές επεμβάσεις στο μαστό είναι μια ρουτίνα με μικρό ποσοστό επιπλοκών και έτσι η ασθενής μπορεί να επιστρέψει γρήγορα στις καθημερινές δραστηριότητές της, στην αυξητική στήθους με σιλικόνη η αποθεραπεία διαρκεί περίπου 10 ημέρες και η γυμναστική με βάρη δεν επιτρέπεται για ένα μήνα.

Εξέταση αίματος στη μητέρα ανιχνεύει το σύνδρομο Ντάουν στο έμβρυο

Πειραματική μέθοδος για την προγεννητική διάγνωση του συνδρόμου Ντάουν στο αίμα της μητέρας αναπτύχθηκε από ερευνητές στην Κύπρο, την Ελλάδα και τη Βρετανία.
Το νέο τεστ, όπως και ανάλογες μέθοδοι που είχαν παρουσιάσει άλλες ερευνητικές ομάδες, διαγιγνώσκει το σύνδρομο από το εμβρυακό DNA που κυκλοφορεί στο αίμα της εγκύου.

Δούκισσα Νομικού: Δε νιώθω άνετα να μιλάω για τα προσωπικά μου

Η Δούκισσα Νομικού καλεσμένη στην εκπομπή του Alpha «Μες στην καλή χαρά» απάντησε στο ερώτημα αν είναι ερωτευμένη με τον Χρήστο Χολίδη
Πιο συγκεκριμένα όταν ρωτήθηκε αν είναι ζευγάρι είχε την δυνατότητα να επιλέξει στις εξής τρεις απαντήσεις «Α-Ναι, Β-Όχι, Γ-Δεν απαντώ». Επέλεξε την τρίτη απάντηση και εξήγησε λέγοντας:

Kat Von D. Η διάσημη tattoo artist. (Μέρος 1ο)

Η Kat Von D είναι η διάσημη καλλιτέχνης τατουάζ που συμμετείχε στο τηλεοπτικό πρόγραμμα Miami Ink. Στην συνέχεια  το 2007 άνοιξε το δικό της στούντιο στο Los Angeles που το ονόμασε High voltage tattoo και πρωταγωνίστησε στο δικό της τηλεοπτικό σόου LA-Ink!
Έχει κάνει τατουάζ σε πολλούς διάσημους σε όλο τον κόσμο και στις 14 Δεκεμβρίου έσπασε παγκόσμιο ρεκόρ κάνοντας 400 τατουάζ σε 24 ώρες.

Sex toys: Εννέα «παρτίδες» για δύο

Ποιος είπε ότι τα sex toys απευθύνονται μόνο σε περιπετειώδεις singles; Το αντίθετο μάλιστα. Δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που, έχοντας αποκτήσει με τον καιρό άνεση και οικειότητα, αναζητούν στα ερωτικά βοηθήματα ακόμα περισσότερους διεγερτικούς παράγοντες με σκοπό να πραγματοποιήσουν φαντασιώσεις και επιθυμίες. Χωρίς ίχνος αμηχανίας και ντροπής τα sex toys μπορούν να εκτινάξουν την ερωτική λίμπιντο μιας σχέσης που δεν αρκείται στα «τυπικά».

Γη και Ουρανός!

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες τάσεις της σεζόν για τη διακόσμηση είναι ο συνδυασμός αποχρώσεων του μπλε και του καφέ. Αλλάζοντας τις εντάσεις των συγκεκριμένων αποχρώσεων μπορείτε να μετατρέψετε το δωμάτιο από χώρο χαλάρωσης σε χώρο μελέτης ή ακόμα και ψυχαγωγίας. Αυτές άλλωστε προσαρμόζονται σε κάθε στυλ και καλύπτουν τόσο ζητούμενα απλότητας και μινιμαλισμού όσο και ζητούμενα επιτήδευσης. Μαγικός συνδυασμός είναι αυτός του σιελ με καφέ σοκολατί καθώς ένα ψυχρό χρώμα δένει με ένα ζεστό και γλυκό! 

Λεπτότερη μύτη, χωρίς νυστέρι!

Τα «σύνεργα» που απαιτούνται για να δημιουργήσετε εύκολα και γρήγορα το οπτικό εφέ μιας πιο λεπτής και κοντής μύτης είναι ένα λεπτό πινέλο για σκιές, μία ματ κρεμώδης σκιά σε chocolate brown απόχρωση, ένα ειδικό σφουγγαράκι για μέικ απ, μια κόμπακτ ημιδιάφανη πούδρα λάμψης και μια κόμπακτ πούδρα στην φυσική απόχρωση του δέρματος σας.

Ποιο νερό βλάπτει την επιδερμίδα;

«Σκληρό» είναι το νερό της βρύσης με υψηλή περιεκτικότητα σε μέταλλα όπως Ασβέστιο και Μαγνήσιο. Όπως φαίνεται από πρόσφατες μελέτες κανένας τύπος καθαρού νερού δεν βλάπτει την επιδερμίδα. Απλώς τα περισσότερα μέταλλα εμποδίζουν το σαπούνι να κάνει αφρό. Είναι αβάσιμες οι υποψίες ότι το «σκληρό» νερό προκαλεί συχνότερα εξάνθημα ή έκζεμα. Κάτι τέτοιο υποστηρίζει και πρόσφατη έρευνα που έγινε στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

Σαπούνια: Apivita, Fresh Line, Yardley, Nuxe
Μεγαλύτερο αντίκτυπο στην κατάσταση της επιδερμίδας έχει η ποιότητα του σαπουνιού. Το αλκαλικό ή κοινό σαπούνι τείνει να ξεγυμνώνει την επιδερμίδα από τα φυσικά της έλαια, αφήνοντάς την εκτεθειμένη και ερεθισμένη. Προϊόντα καθαρισμού που δεν περιέχουν αλκαλικά στοιχεία και δεν έχουν καμία σχέση με το κοινό σαπούνι δεν αφαιρούν τα φυσικά έλαια. Αντίθετα, ενυδατώνουν και προστατεύουν. Ακόμα μεγαλύτερη «ασπίδα» δημιουργούν και οι ενυδατικές λοσιόν με φυσικά συστατικά για τα χέρια και όλο το σώμα. Απλώστε τέτοιες λοσιόν στην επιδερμίδα, κάθε φορά που πλένετε τα χέρια σας. Θα ανακαλύψετε ότι δεν είναι βιονικές οι γυναίκες που έχουν τέλεια ενυδατωμένη επιδερμίδα, ούτε έχουν όλες φίλτρα νερού στο μπάνιο. Απλά έχουν υιοθετήσει μια μικρή καλή συνήθεια και έχουν κάνει ακόμα και το πλύσιμο των χεριών μια μικρή ιεροτελεστία.

Βγήκε όγδοη στις πιο σέξι γυναίκες του κόσμου!

Άλλη μία διάκριση για την Ελλάδα! Μία διάκριση που μας κάνει εθνικά υπερήφανους... Ένα δικό μας κορίτσι, ιδιαίτερα γνωστό από την ελληνική showbiz, ψηφίστηκε σε παγκόσμια διαδικτυακή ψηφοφορία ως η όγδοη πιο sexy γυναίκα του πλανήτη! Ποια είναι;

Μόδα... σαν τα παραμύθια

Οι δαντέλες και τα αραχνοΰφαντα υφάσματα, μας προτρέπουν την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2011, να ζήσουμε σ’ ένα παραμύθι, μήπως έστω κι έτσι καταφέρουμε να ξεφύγουμε απ’ όλα αυτά γύρω μας, που μας μαυρίζουν την ψυχή.Όταν ήμουνα παιδί θεωρούσα ότι η δαντέλα είναι κάτι πολύ όμορφο. Αργότερα, στα χρόνια της εφηβείας κατάλαβα ότι είναι κάτι πολύ αισθησιακό.

Με θεϊκό κορμί ξανά στις πασαρέλες η Miranda Kerr

Δύο μόλις μήνες αφού γέννησε, το πανέμορφο μοντέλο και σύζυγος του Orlando Bloom, Miranda Kerr, εμφανίστηκε στην πασαρέλα την εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι με ρούχα των Balenciaga, με ένα κορμί εκπληκτικό. Πώς τα κατάφερε, λοιπόν, η εικοσιεφτάχρονη καλλονή και χώρεσε τόσο σύντομα σε ένα εφαρμοστό μαύρο φόρεμα από δέρμα;

Γίνετε η ωραία της ημέρας με το Belle D’ Opium

Ένα άρωμα μπορεί να σας κάνει να δείτε αλλιώς τον ίδιο σας τον ευατό.Φυσικά και μπορείτε να είστε εσείς η ωραία της ημέρας. Σκεφτείτε το, φορέστε το απόλυτα θηλυκό άρωμα του Yves Saint Laurent, Belle d' Opium και τα έχετε καταφέρει.

Δίαιτα από τα 70s!

Η δίαιτα Scarsdale υπόσχεται απώλεια βάρους μέχρι και 9 κιλά.Η δίαιτα Scarsdale πρωτοεμφανίστηκε το 1970 από τον Dr H.Tarnower και είναι βασισμένη σε συγκεκριμένα ποσοστά θρεπτικών ουσιών, που αναλυτικά είναι  43% πρωτεΐνες, 22,5% λίπος και 34,5 υδατάνθρακες.

Ο δημιουργός της υποστηρίζει πως μπορεί να χάσετε μέχρι και εννέα κιλά σε δέκα τέσσερις μέρες, αλλά επειδή είναι πολύ περιοριστική, δεν θα πρέπει να ακολουθηθεί για περισσότερο από δύο εβδομάδες.




Η νέα συλλογή της Swarovski για Άνοιξη/Καλοκαίρι 2011

Η καινούρια συλλογή από κοσμήματα και αξεσουάρ, όπως την εμπνεύστηκε η Καλλιτεχνική Διευθύντρια Nathalie Colin, είναι η έκφραση μίας πραγματικά μοναδικής και καλλιτεχνικής αντίληψης – η αναγέννηση της φύσης.“Η συλλογή ακολουθεί την έννοια του μοντέρνου Ιμπρεσιονισμού. Η μούσα γι αυτή τη σεζόν είναι μία αρτίστα. Μία ζωγράφος που απαθανατίζει τη φύση τόσο ζωντανά, που την κάνει τέχνη,” εξηγεί η Nathalie Colin.

Γλάστρες με καρπούς

Υπάρχει μια ολόκληρη σειρά από ποικιλίες φρούτων και λαχανικών που μπορούν να μεγαλώσουν μέσα στις γλάστρες σας. Αν θέλετε να επιλέξετε κάποιο πολύ συγκεκριμένο είδος αγοράστε σπόρους. Αλλιώς μπορείτε να πάρετε στο σπίτι σας έτοιμα φυτά που θα βοηθήσετε με τη φροντίδα σας να καρποφορήσουν.

H Sarah Jessica Parker, μεγαλώνει αλλά…

Η 45χρονη ηθοποιός Sarah Parker, παντρεμένη με τον Matthew Broderick, έχει ένα γιο, τον James Wilkie 8 ετών και δύο δίδυμες κόρες 17 μηνών, την Loretta και την Tabitha και αυτή τη χρονιά δούλεψε πολύ σκληρά λόγω της νέας της ταινίας – αλλά και λόγω της απασχόλησής της ως διευθύντρια στο τμήμα μόδας μεγάλης εταιρίας. Γεγονός που την ανάγκασε να μένει μακριά από την οικογενειακή ζωή χάνοντας τις στιγμές της.

H Kylie Minogue λύγισε μιλώντας για τον καρκίνο( video)

Πριν από πέντε χρόνια η Kylie Minogue έδωσε τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της, όταν ο καρκίνος της χτύπησε την πόρτα. Σήμερα μπορεί να δηλώνει με σιγουριά ότι νίκησε, όμως σε συνέντευξή της δεν μπόρεσε να μη ''λυγίσει'' όταν θυμήθηκε αυτά που πέρασε...

Μαλλιά... στην τρίχα

Τα μαλλιά αποτελούν μοναδικό σημείο ομορφιάς, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία του ανθρώπινου σώματος. Τα υγιή όμορφα λαμπερά μαλλιά γίνονται σύμμαχος της γυναικείας αυτοπεποίθησης. Σήμερα στο εμπόριο κυκλοφορούν εκατοντάδες προϊόντα που υπόσχονται να δώσουν στα μαλλιά σας λάμψη, όγκο, ελαστικότητα κλπ. Τα λαμπερά υγιή μαλλιά είναι αποτέλεσμα ύπαρξης ενός έναν υγιούς οργανισμού και της κατάλληλης φροντίδας. Βοηθήστε τα μαλλιά σας να γίνουν ακόμη πιο γερά και εντυπωσιακά παρέχοντάς τους την ιδανική περιποίηση...

Οι stars ποζάρουν ως ήρωες της Disney

Μερικοί από τους πιο διάσημους σταρς του Hollywood πόζαραν στον φωτογραφικό φακό της διάσημης φωτογράφου Annie Liebovitz ως ήρωες της Disney. Οι Jeff Bridges, Penelope Cruz, Olivia Wilde και Alec Baldwin απεικονίζουν πιστά τους ήρωες των πιο διάσημων παραμυθιών της Disney..

Πώς οι άλλοι θα σας κάνουν… τη χάρη

Μπορείτε να πείσετε το συνάδελφό σας να αναλάβει και δική σας δουλειά, τον σύντροφό σας να πάτε εκδρομή εκεί που εσείς θέλετε.

Και πιστέψτε με δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας! Να τι πρέπει να κάνετε:

Bath to Black

Ίσως το πιο prive δωμάτιο του σπιτιού μας, συχνά τείνει να είναι και το πιο παραμελημένο: παράταιρα χαλάκια, πετσέτες και μικροαντικείμενα χαλάνε τη ζεν ατμόσφαιρά του και υποβαθμίζουν την απόλαυση που μπορεί να προσφέρει ένα χαλαρωτικό bubble bath.

Αλλεργίες ώρα μηδέν!

Πόσους πλήττουν, ποια είναι τα νέα αλλεργιογόνα, και κυρίως ποιεσ είναι οι 4 πιο αποτελεσματικές κινήσεις για να απαλλαγούμε από αυτές.

Βρώμικα μυστικά

Και μην πάει ο νους σας στο πονηρό, αλλά στα μικρόβια., τα οποία καραδοκούν στα πιο απίθανα μέρη. Ανακαλύψτε τις κρυψώνες τους και μάθετε πώς να τα αποφεύγετε για να παραμείνετε υγιείς όλο το χειμώνα.

Τροφές που αντικατοπτρίζουν το μέρος του σώματος που οφελούν

Ακολουθεί μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση που δείχνει πως κάποιες τροφές μοιάζουν σε σχήμα με το μέρος του σώματος που οφελούν!









Κίνδυνοι από την καθιστή εργασία

Κάποια στιγμή, ένας φίλος παραπονιόταν για τους έντονους πόνους στη μέση και την πλάτη του και αναρωτιόταν ‘… αφού όλη μέρα δεν σηκώνω βάρη, όλη μέρα κάθομαι πώς είναι δυνατόν να έχω τόσους πόνους’;

Καθηλωτικά χτενίσματα εμπνευσμένα από τα Όσκαρ

Τα Όσκαρ έχουν πάντα τον τρόπο τους να απογειώνουν το στιλ μας και να μας χαρίζουν δημιουργικές ιδέες για το στιλ, το ντύσιμο αλλά και τα μαλλιά μας. Διάβασε παρακάτω ποια ήταν τα χτενίσματα εκείνα που μας καθήλωσαν με έμπνευση από τη λαμπερή τελετή!

Σεξ: κατευθείαν στο κυρίως πιάτο

Πολλές φορές έχουμε μιλήσει και έχουμε εκθειάσει την αξία των προκαταρκτικών για να φτάσεις κατόπιν στο κυρίως πιάτο και να αγγίξεις την μαγική κορύφωση! Έλα όμως που υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις στις οποίες τα ορεκτικά μπορούν να λείπουν κι εσύ από μόνη σου θέλεις να περάσεις στη διείσδυση χωρίς πολλά λόγια. Πότε και γιατί αξίζει να προσπεράσει τα προκαταρκτικά λοιπόν!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...