Σεξ: κατευθείαν στο κυρίως πιάτο

Πολλές φορές έχουμε μιλήσει και έχουμε εκθειάσει την αξία των προκαταρκτικών για να φτάσεις κατόπιν στο κυρίως πιάτο και να αγγίξεις την μαγική κορύφωση! Έλα όμως που υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις στις οποίες τα ορεκτικά μπορούν να λείπουν κι εσύ από μόνη σου θέλεις να περάσεις στη διείσδυση χωρίς πολλά λόγια. Πότε και γιατί αξίζει να προσπεράσει τα προκαταρκτικά λοιπόν!

Το σεξ μετά από ένα ξέφρενο ξενύχτιΤα δυο σας, εσύ και ο καλός σου, γυρίσατε από μπαρ σε μπαρ, από μπουζούκι σε μπουζούκι, ήπιατε τα ποτάκια σας και χορέψατε (εσύ κυρίως) μέχρι τελικής πτώσης. Λίγο ο σέξι σου χορός, λίγο το αλκοόλ που σας απελευθέρωσε, βρεθήκατε στο ασανσέρ της πολυκατοικίας να ανταλλάσσετε φιλιά πάθους ενώ ο ερωτισμός είχε χτυπήσει κόκκινο. Ε και τελικά μπαίνετε στο σπίτι κακήν κακώς! Τώρα, τι θα του ζητήσεις; Έλα να το ρίξουμε στο προκαταρκτικά ή έλα να μπούμε στο ψητό μέχρι πρωίαςμέχρι να διαλύσουμε το κρεβάτι μας;

Το σεξ του καλωσορίσματοςΤο πουλάκι σου έλειψε σε επαγγελματικό ταξίδι ή μπορεί να είναι αθλητής σε αγώνα εκτός πόλης! Όποια και να είναι η αιτία που σας κράτησε χωριστά, τώρα ο αγαπημένος σου επιστρέφει κι εσύ δεν αρκεί να ανοίξεις μόνο τις αγκάλες σου για να τον υποδεχτείς. Βάλε καρδιά μου τα πιο σέξι εσώρουχά σου, άσε τη μουσική να παίζει, στολίσου, αρωματίσου και περίμενέ τον με τα πόδια ανοιχτά! Μην μου πεις ότι απαιτούνται προκαταρκτικά για να κάνετε σεξάκι όλο τρέλα. Αυτή η προσμονή και μόνο υπήρξε το καλύτερο ορεκτικό!

Το σεξ εκτός σπιτιούΈρχεται εκείνη η στιγμή που αποφασίζεις να κάνεις μαζί του κάτι διαφορετικό, κάτι εξτρίμ! Και όχι ό,τι είναι ότι καλύτερο αλλά κλείνετε ραντεβού στις τουαλέτες του σικ εστιατορίου ή του χλιδάτου κλαμπ ή απλά παίρνετε τις εξοχές. Όπως και να έχει το σεξ σε δημόσιο χώρο ή εκτός σπιτιού, είναι πάντα επικίνδυνο, γι' αυτό και το γοργόν και χάρη έχει. Άσε που τα προκαταρκτικά έχουν μεγαλύτερη σχέση με το ρομαντισμό και μια τουαλέτα δεν μπορεί να εμπνεύσει τέτοια συναισθήματα Εδώ μιλάμε για ωμή σαρκική επαφή που ανεβάζει τη λίμπιντο εξαιτίας της επικινδυνότητας που έχει να σας κάνει τσακωτούς κάποιος!

Το σεξ μετά από ένα γάμο ή μπάτζελορ πάρτυΈνας γάμος ή ένα μπάτσελορ πάρτι μπορεί να παίξει άσχημα με την ψυχολογία σου αλλά πολύ ωραία με τον ερωτισμό σου. Ειδικά αν είσαι δεσμευμένη, επιστρέφεις από τα events που αναφέραμε πολύ ενθουσιώδης για σεξ γεγονός που πιθανότατα συμβαίνει για δύο λόγους: 1) αν είσαι κοπέλα που ονειρεύεται το γάμο της, θέλεις να του αποδείξεις πως αν σε κάνει γυναικούλα του, θα απολαμβάνει τις χάρες σου όπως το βράδυ αυτό. 2) αν είσαι κοπέλα που καθόλου δεν διασκεδάζεις με την ιδέα του γάμου, θα πέσεις με τα μούτρα στο καυτό σεξ για να του δείξεις πως εδώ έχουμε να κάνουμε με σχέση σωματική και ξέχνα γάμους και πανηγύρια.

Το σεξ όταν δεν έχεις πολύ χρόνο μπροστά σουΤις περισσότερες φορές που δεν έχουμε χρόνο, λέμε άστο καλύτερα. Όμως, γιατί να χάσεις λίγο ωραίο και αναζωογονητικό σεξάκι επειδή ο χρόνος είναι λίγος. Το ένα στα γρήγορα, μπορεί να κάνει θαύματα στην ερωτική σας ζωή και φυσικά όταν ο χρόνος είναι λίγος, θα παραλείψεις το κυρίως γεύμα ή τα ορεκτικά;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...