Απιστία : Τα 9 σημάδια που θα σας ανοίξουν τα μάτια

Όπως δεν υπάρχει το τέλειο έγκλημα έτσι και η απιστία συνοδεύεται από κάποια πολύ τρανταχτά σημάδια. Αν υποπτεύεστε ότι ο σύντροφός σας σας απατά τα παρακάτω θα σας φανούν χρήσιμα:.

Οι άντρες σκέφτονται το σεξ κάθε 7 λεπτά;

Τόσα χρόνια οι έρευνες μας γεμίζουν το μυαλό ότι ο άντρας σκέφτεται το σεξ κάθε 7 λεπτά. Σύμφωνα με νέα έρευνα όμως αυτό αποτελεί ακόμα έναν μύθο, τον οποίο καταρρίπτουν οι ειδικοί ισχυριζόμενοι ότι οι σκέψεις για σεξ περνάνε από το μυαλό μας κάθε δύο ώρες.

24 πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να αλλάξετε για εκείνον

1.Το γούστο σας στο φαγητό (ακόμη κι αν όλοι έχουν αναφέρει-παραδεχτεί ότι είναι ελεϊνο...).

Grecian Chic: Ποιες είναι οι σύγχρονες "αρχαίες" Ελληνίδες;

Τα αρχαιοελληνικά φορέματα είναι μια διαχρονική, καλοκαιρινή τάση! Τα μάξι, λευκά φορέματα με πτυχώσεις που θυμίζουν Καρυάτιδες είναι σέξι, κλασικά κομμάτια που έχουν πολλές επώνυμες φανς σε Ελλάδα και εξωτερικό!

Swarovski: Παρουσιάζει τη Νέα Οικονομική Σειρά Ρολογιών της

H Swarovski αναγγέλλει με υπερηφάνεια δύο νέες σειρές ρολογιών, οι οποίες ανήκουν στην τρίτη συλλογή ρολογιών.

Πρώιμα συμπτώματα, που δείχνουν εγκυμοσύνη

Ναι, υπάρχουν κάποια πρώιμα συμπτώματα, που μπορεί να συνδέονται με ενδεχόμενη εγκυμοσύνη, αλλά όχι, δεν είναι πάντα σίγουρο ότι οφείλονται σε αυτήν.

Το απόλυτο καλοκαιρινό μακιγιάζ

Το μακιγιάζ σου, σε απασχολεί συχνά-πυκνά και όχι άδικα αφού είναι εκείνο που αναδεικνύει τέλεια τα φυσικά σου χαρακτηριστικά και σε μεταμορφώνει σε απόλυτη καλοκαιρινή θεά.

Υγιές δέρμα, ενυδατωμένο δέρμα

 Το δέρμα σε μεγάλο βαθμό αποτελείται από νερό και έχει τους δικούς του φυσικούς μηχανισμούς για να διατηρεί τα σωστά επίπεδα ενυδάτωσης και να προστατεύεται από εξωτερικά στοιχεία.

Και τώρα ψηφίζουμε! Χείλη ματ ή γυαλιστερά;

Τα ματ είναι τάση! Μην πάει το μυαλό σου σε πορείες! Για τις υφές μιλάω! Τα γυαλιστερά, επίσης... Και τώρα το ερώτημα είναι το εξής: εσένα ποια είναι η δική σου προτίμηση; Τι αγαπάς να φοράς στα χείλη σου; Ματ κραγιόν ή lip gloss;

Ενυδάτωση, λιπαρότητα, ακμή... Εύκολες μάσκες ομορφιάς για κάθε ανάγκη!

Κανόνας: μια φορά την εβδομάδα πρέπει να σπας το beauty routine σου και να αφιερώνεις λίγο περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου για μια μάσκα τουλάχιστον. 

Yes To Cucumbers και στις καλοκαιρινές αποδράσεις

Ένα κιτ με τα απολύτως απαραίτητα για την περιποίηση του προσώπου σας σας περιμένει στη Sephora.

Γυναίκες στη Σ. Αραβία & Οδήγηση

Με ένα θέμα ταμπού βρίσκεται αντιμέτωπη εδώ και ένα μήνα η Σαουδική Αραβία, καθώς οι γυναίκες της χώρας διεκδικούν δυναμικά το δικαίωμά τους να οδηγούν μόνες τους και ελεύθερα.

Δίαιτα για καλύτερη πέψη

Αφορούν το 15-20% των ενηλίκων και κάνουν την εμφάνιση τους με δυσάρεστα συμπτώματα: τα προβλήματα της πέψης μπορεί να σας ταλαιπωρούν με φουσκώματα, πόνο, αέρια, διάρροια ή δυσκοιλιότητα, ακόμη και το χρόνιο πρόβλημα του ευερέθιστου εντέρου.

Τα μικρά μυστικά της άσκησης

Εξασκηθείτε με το σωστό τρόπο και χωρίς περιττό κόπο και δείτε το σώμα σας να μεταμορφώνεται με τις συμβουλές του γυμναστή Μάριου Χατζίκα, συνεργάτη του omorfamistika.gr.

Βασιλικός γάμος στο Μονακό με τα όλα του

Χθες με δόξα και τιμή ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Charlene Wittstock με έναν γάμο όπως του αρμόζει.

Η δύναμη του κρυστάλλου

Ο οίκος Versace και το άρωμα Bright Crystal, εκπροσωπούνται με τον καλύτερο τρόπο από την καινούρια διαφημιστική καμπάνια.

Η Gwyneth Paltrow topless στο Vanity Fair

Η Gwyneth Paltrow δεν μας έχει συνηθίσει σε τόσο sexy φωτογραφήσεις. Η sexy ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Vanity Fair φορώντας μόνο ένα δικτυωτό καλσόν και κοσμήματα γνωστού οίκου και το αποτέλεσμα είναι άκρως αισθησιακό! Μπορεί να πλησιάζει τα δεύτερα -άντα, όμως αυτό δεν της φαίνεται καθόλου...

Πότε η ντροπή είναι αρρώστια;

Όλοι είμαστε ντροπαλοί, σε κάποιο βαθμό τουλάχιστον, το να περπατάμε όμως σε πολυσύχναστο δρόμο με τα μάγουλα κατακόκκινα από ντροπή, σαν κλόουν, δεν αποτελεί για τους περισσότερους από εμάς φυσιολογική συμπεριφορά.

Sarah Jessica Parker: Sex & the city στην Κέρκυρα

Στην Αντίπαρο την περίμεναν, στην Κέρκυρα βρέθηκε. Ο λόγος για τη Sarah-Jessica Parker που οι φήμες έλεγαν πως φέτος το καλοκαίρι θα έκανε τα μπάνια της στο σπίτι του Tom Hanks, αλλά η Carrie Bradshaw του «Sex & the city» βρέθηκε να ψωνίζει σε μίνι μάρκετ στο Νησί των Φαιάκων.

White power

NORM ARCHITECTS
Οι δύο δανοί αρχιτέκτονες διακρίνονται για τη minimal αισθητική τους και την εμμονή τους με τους άνετους λευκούς χώρους όπου σημαντικό ρόλο παίζουν οι αρχιτεκτονικοί όγκοι, το φως και το σύγχρονο design.

H νέα καμπάνια των Material Girl

Στη νέα διαφημιστική καμπάνια των Material Girl που έχει το όνομα MG+NYC, βλέπουμε την Kelly Osbourne να περιφέρεται στη Νέα Υόρκη, από το Soho μέχρι το West Village και την Chinatown.

H Natalia Vodianova παραμορφώθηκε

Για τον φθινοπωρινό κατάλογο της εταιρείας εσωρούχων Etam το top model Natalia Vodianova υπέστη τόσο πολύ Photoshop που αλλοιώθηκε η φυσιογνωμία της.

Κατά του γάμου η Charlize Theron

Ενώ καταλαβαίνει ότι ο θεσμός του γάμου μπορεί να σημαίνει πολλά για κάποιους ανθρώπους, η Charlize Theron αποκαλύπτει πως για εκείνη αυτό είναι ένα θέμα που διόλου δεν την απασχολεί.

Μήπως ξεσπάς σε κλάματα μετά το σεξ;

Κάθε φορά που κάνεις σεξ εύχεσαι να μη σου ξανασυμβεί, αλλά μάταια: πάντα μετά τον οργασμό ξεσπάς σε κλάματα. Μάλιστα, αυτή η αντίδραση παραξενεύει τον σύντροφό σου και τον κάνει να ανησυχεί. Φοβάται μήπως δεν σε ικανοποίησε ή έκανε και είπε κάτι που σε ενόχλησε. Τι κι αν προσπαθείς να του εξηγήσεις πως σε στέλνει στα ουράνια με ένα και μόνο άγγιγμα του; Το κλάμα ρέει ποτάμι και αυτός νιώθει αμήχανα θεωρώντας πως σε έθιξε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...