Grecian Chic: Ποιες είναι οι σύγχρονες "αρχαίες" Ελληνίδες;

Τα αρχαιοελληνικά φορέματα είναι μια διαχρονική, καλοκαιρινή τάση! Τα μάξι, λευκά φορέματα με πτυχώσεις που θυμίζουν Καρυάτιδες είναι σέξι, κλασικά κομμάτια που έχουν πολλές επώνυμες φανς σε Ελλάδα και εξωτερικό!




Η Σίσσυ Φειδά βρέθηκε στα βραβεία "Γυναίκες της χρονιάς" με μια σέξι εκδοχή του grecian chic που άφηνε το δεξί μηρό ακάλυπτο! Η Μαίρη Συναντσάκη επέλεξε μια λευκή τουαλέτα δια χειρός Sophia Kokosalaki και μάλιστα από τη bridal collection.  Η ηθοποιός Αλίνα Κωτσοβούλου συμφωνεί και επαυξάνει με μια μάξι, στράπλες τουαλέτα που έχει κεντημένη καρδιά στο μπούστο.



H Ελένη Φουρέιρα στο κόκκινο χαλί των Mad Awards επέλεξε ολόσωμη φόρμα και χρυσά αξεσουάρ που θύμιζαν αρχαία Ελληνίδα! Η Ζέτα Μακρυπούλια εμφανίστηκε στη σκηνή του Dancing With The Stars φορώντας μίνι grecian φόρεμα από τον σχεδιαστή Σπυρίδωνα Τσαγκαράκη, πέδιλα Casadei και συλλεκτικά κομμάτια από το μουσείο του Ηλία Λαλαούνη σε ένα concept που θύμιζε "ωραία Ελένη". Η Diane Kruger κινήθηκε στην ίδια φιλοσοφία στο φεστιβάλ κινηματογράφου του Βερολίνου με μια τουαλέτα Vionnet.



H αισθητική του grecian μπορεί να υπάρξει και σε γκρι, εκτός από λευκό! Η Gwyneth Paltrow επέλεξε ένα κοντό, λιτό και πολύ παιχνιδιάρικο φόρεμα με αρχαιοελληνικές αφορμές από τον Alexander Wang. Η Blake Lively συνδυάζει γκρι τουαλέτα με τα κόκκινα μαλλιά της, φορώντας vintage τουαλέτα Chanel! Τέλος η Nicole Richie είναι μια πολύ ένθερμη οπαδός της τάσης αφού ενσωματώνει πολύ συχνά τα grecian φορέματα στη boho αισθητική της.


http://www.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...