Κατά του γάμου η Charlize Theron

Ενώ καταλαβαίνει ότι ο θεσμός του γάμου μπορεί να σημαίνει πολλά για κάποιους ανθρώπους, η Charlize Theron αποκαλύπτει πως για εκείνη αυτό είναι ένα θέμα που διόλου δεν την απασχολεί.


Η πανέμορφη ηθοποιός έρχεται να προστεθεί στη λίστα με ορισμένες φανατικές εργένισσες του χώρου, όπως η Eva Mendes και η Cameron Diaz.

Σε συνέντευξή της στην τηλεοπτική εκπομπή του Piers Morgan, η ηθοποιός εξήγησε τι είναι αυτό που την ενδιαφέρει σε μια σχέση: "Μια μακροχρόνια δέσμευση. Αυτού του είδους την ένωση επιθυμώ. Η τελετή δεν έχει καμιά σημασία για μένα -αλλά βλέπω τη σημασία για άλλους ανθρώπους", ανέφερε η Charlize.

"Ο γάμος δεν ήταν κάτι που με απασχόλησε ποτέ. Δεν ξέρω ακριβώς για ποιο λόγο", συνέχισε η σταρ, η οποία στο παρελθόν είχε δηλώσει πως θα παντρευόταν μόνο όταν νομιμοποιούταν ο γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων -το ίδιο έχουν δηλώσει και ο Brad Pitt με την Angelina Jolie.

Μετά την απόφαση-σταθμό της γερουσίας της Νέας Υόρκης να επιτρέψει το γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων, μάλλον ξανασκέφτηκε την τότε δήλωσή της και απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο να τη δούμε νυφούλα. Ύστερα από πολλές πιέσεις του παρουσιαστή, η Charlize, η οποία πέρυσι χώρισε από τον επί σχεδόν μια δεκαετία σύντροφό της Stuart Townsend, ομολόγησε πως αυτό τον καιρό είναι μόνη της.


http://www.nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...