Άντρες: Πως διαλέγουν γυναίκα;

Υπάρχει ένας πατροπαράδοτος βουκολικός μύθος, που εξακολουθεί να τρομοκρατεί τους Έλληνες άντρες και να επηρεάζει το ποια γυναίκα θα διαλέξουν και ποια θα αφήσουν.

Θέλω να πιστεύω ότι η ιστορία του Μήτσου είναι αληθινή. Ότι υπήρξε στην πραγματικότητα μια δεδομένη ιστορική στιγμή στην οποία ένας άγνωστος προσφέρθηκε να κεράσει τον ανυποψίαστο για την απιστία της γυναίκας του κύριο Δημήτρη.

Η μάσκαρα δεν είναι για... χόρταση

Όλες ξέρουμε ότι, για να κάνουμε τις βλεφαρίδες μας να φαίνονται μεγάλες και πυκνές, κάτι που φέτος είναι το must στο μακιγιάζ, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε μάσκαρα. Όμως, μην ξεχνάμε ότι η μάσκαρα, όπως τονίζει τις βλεφαρίδες, μπορεί συγχρόνως και να τις καταστρέψει.

H σεξουαλικότητα σαν αντίδοτο… και τα κατά συνθήκη ψεύδη

Ο έρωτας θεωρήθηκε θεός, λόγω της θέσεως του στην φυσική τάξη. Λατρευόταν ως Πρωτόγονος, αυτός δηλαδή που γεννήθηκε πρώτος και με  τη δράση του σηματοδοτούσε την σύνθεση και την μίξη των στοιχείων, που επιτρέπουν την αέναη εξέλιξη στο σύμπαν. Έτσι και στο ανθρώπινο επίπεδο παράγει βαθιές και ανατρεπτικές καταστάσεις.

Be sexy!

Το ραντεβού σας πλησιάζει.. εσύ αγχωμένη ψάχνεις να βρεις τι μπορείς να κάνεις ώστε να τον εντυπωσιάσεις… σου έχουμε την λύση, δημιουργώντας απαλό δερματάκι, περιποιημένα νύχια και φυσικά sexy μακιγιάζ. Τι τελικά αρέσει στους άντρες; Ένα ερώτημα που σίγουρα απασχολεί όλες τις γυναίκες.

Νικήστε τη φαγούρα στην ευαίσθητη περιοχή

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν βιώσει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους την άβολη αυτή κατάσταση που προκαλεί ο κνησμός στα εξωτερικά γεννητικά όργανα...

Πρόκειται για μια από τις πιο συχνές ενοχλήσεις, η οποία μπορεί να μας… χτυπήσει την πόρτα ανά πάσα στιγμή, αν δεν γνωρίζουμε τι την προκαλεί και πώς μπορούμε να την αποφύγουμε.

Συμβουλές για τέλεια χείλη

Έχει ειπωθεί πολλές φορές και με διάφορους τρόπους ώστε να θεωρείται πλέον κλισέ. Ωστόσο, πρόκειται για την πιο πολύτιμη συμβουλή ομορφιάς: «Διαλέξτε το πιο δυνατό σας σημείο και αναδείξτε το!»

Li-LA-LO: Γιορτάζουν την Ημέρα της Μητέρας

Με μοναδικές δημιουργίες!

Η γνωστή και αγαπημένη εταιρεία κοσμημάτων Li-LA-LO μας ετοίμασε μια ακόμη - γιορτινή αυτή τη φορά- έκπληξη! Με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας σου προτείνει  μια εντυπωσιακή και μοναδική  συλλογή κοσμημάτων για τη δική σου μοναδική μητέρα!  Υπάρχει καλύτερο δώρο από ένα κόσμημα;
 

Ο Όμιλος Folli Follie με μια νέα Juicy Couture Boutique

... υποδέχεται τις φανατικές της μόδας στη Σόφια της Βουλγαρίας!
Η Juicy Couture δίνει το επιβλητικό στίγμα της Juicy στη Σόφια με μια νέα εμβληματική Juicy Couture Boutique που έχει ανοίξει τις πόρτες της για να υποδεχτεί τις fans της Juicy στη Βουλγαρία.

Ο κατάλληλος άντρας

Τι θέλει μια γυναίκα από ένα άντρα ;
Μεγάλη απορία που την έχει το αντίθετο φύλο.
Τι ζητάμε ; Πως τους θέλουμε ...; και πάει λέγοντας !
Εμείς δε, κατηγορούμαστε από τους φίλους – συντρόφους - συζύγους, για το ότι γκρινιάζουμε συνεχώς ! Δεν είμαστε ευχαριστημένες με τίποτα ! Μωρέ τι μας λέτε ! Δεν γκρινιάζει καμιά μας, αν δεν έχει λόγο.

Δύσκολες ώρες για τη Μαριάννα Λάτση

Η Μαριάννα Λάτση μεταφέρθηκε με ξαφνικό πρόβλημα υγείας στο νοσοκομείο. Τι έπαθε η επιχειρηματίας και γιατί υπεβλήθη σε εγχείρηση;Η Μαριάννα Λάτση απουσίαζε από τον γάμο της χρονιάς παρά το γεγονός ότι ήταν στην λίστα καλεσμένων.

8 βήματα για τέλεια πόδια!

Tips & tricks για να περπατάς με άλλον αέρα αυτή τη σεζόν!
1. Απομάκρυνε την τριχοφυΐα
Η εξάλειψη της τριχοφυΐας είναι επιτακτική ανάγκη ώστε να αποκτήσεις όμορφα, λεία πόδια. Απαλλάξου από τις αντιαισθητικές τριχούλες, χρησιμοποιώντας μία μέθοδο που θα σου προσφέρει αποτελέσματα διαρκείας. Αν το ζεστό κερί σου φαίνεται περίπλοκη διαδικασία, επίλεξε μία συσκευή αποτρίχωσης που θα αφαιρέσει εύκολα και γρήγορα τις τρίχες από τη ρίζα.   

Οι " Mikres Epithimies" τώρα σε i-pad και σε i-phone

 Εχεις iphone ή ipad και θέλεις να μας διαβάζεις όπου και αν βρίσκεσαι;Είναι πλέον διαθέσιμη και ΔΩΡΕΑΝ η εφαρμογή της σελίδας Mikres Epithimies στο iPhone και στο ipad...

12 λόγοι που "πρέπει" να σε οδηγήσουν στον οδοντίατρο...

Μήπως έχεις και εσύ φοβία με την οδοντιατρική καρέκλα; Όποτε ακούς κάποιον ήχο που σου θυμίζει τον οδοντιατρικό τροχό ταράζεσαι; Η υγεία των δοντιών σου είναι πολύ σημαντική για να αφήσεις τους φόβους να σε απομακρύνουν από την πόρτα του οδοντίατρού σου.

Room for living room

Κάνε το σαλόνι σου να δείχνει πάντα έτοιμο για επισκέψεις

Ίσως είναι το δωμάτιο που χρησιμοποιείται πιο πολύ από κάθε άλλο. Εκεί είναι η τηλεόραση, οι κονσόλες των παιδιών, εκεί είναι που συγκεντρώνεται η παρέα, όπου χαλαρώνεις και χουχουλιάζεις τα βράδια. Για αυτό ακριβώς τον λόγο οφείλεις να του δώσεις και την πρέπουσα προσοχή αλλά και οργάνωση που σίγουρα θα χρειάζεται.

Η "Μαύρη Χήρα" Σκάρλετ Γιόχανσον

Τη δική της ταινία θα αποκτήσει η "Μαύρη Χήρα", όπως ανακοίνωσε η Marvel την οποία και θα ενσαρκώσει η (πιο κατάλληλη για το ρόλο) ηθοποιός, Σκάρλετ Γιόχανσον!

Η γυμναστική του… κηπουρού

Δεν έχουν μόνο τα λουλούδια σας ανάγκη από την ενασχόλησή σας με την κηπουρική, αλλά και το σώμα σας! Είτε φυτεύετε, είτε σκάβετε, είτε ποτίζετε, η φροντίδα του κήπου αποτελεί ταυτόχρονα ένας ευχάριστος τρόπος για να γυμναστείτε και να δείτε διαφορά στο σώμα σας. Παίξτε με τα χώματα και δρέψτε τους καρπούς των κόπων σας. ..

Υγιή και Δυνατά Νύχια

Όλων τα νύχια τα έχει φάει κυριολεκτικά το άγχος σε κάποια αμήχανη στιγμή της ζωής μας! Ειδικά αυτά των γυναικών φωνάζουν απελπισμένα από όλο αυτό το λιμάρισμα, τα χρώματα, τις κόλλες, τα ακρυλικά και τα tips για βοήθεια! Φαίνεται πως η Jessica τα άκουσε και φρόντισε για αυτά!

Η νέα στιλιστική μανία των διασήμων

Τον τελευταίο χρόνο, έχει εμφανιστεί μια εταιρία, η οποία έχει ξετρελάνει τους, απανταχού, stars του πλανήτη Hollywood. Τι το συνταρακτικό μπορεί να παράγει η εταιρία αυτή, ώστε να «προσκυνούν» άπαντες σχεδόν, οι σταρ, της ξένης showbiz; Τίποτα από αυτά που μπορεί να έχετε ήδη φανταστεί.

Ώρα για Swap not Shop!

Η φανταστική ομάδα του Swap Not Shop "ξαναχτυπά" και σε περιμένει για Α-νταλ-λα-γή ρούχων, παπουτσιών, αξεσουάρ και φυσικά πάρτι!

Μάζεψε, λοιπόν, ό,τι ρούχο δε χρειάζεσαι και θέλεις να ανταλλάξεις κι έλα στο επόμενο Swap not Shop! την Κυριακή 8 Μαϊου 2011, από τις 14.00-21.00 στον πιο όμορφο, ανοιξιάτικο κήπο της πόλης, στο 6 d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8 Μοναστηράκι.

Πώς είναι η ιδανική κουζίνα;

Η αντίληψη πως οποιοσδήποτε χώρος του σπιτιού είναι κατάλληλος για να φιλοξενήσει την κουζίνα σας είναι εντελώς εσφαλμένη! Ακριβώς επειδή στο χώρο της κουζίνας οι νοικοκυρές περνούν μεγάλο μέρος του χρόνου τους, η κουζίνα κάθε σπιτιού θα πρέπει να είναι το πιο φωτεινό και το πιο άνετο δωμάτιο κάθε σπιτιού.

Πώς να... μακραίνεις τα μαλλιά σου στο σπίτι

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα μαλλιά ο κανόνας είναι ένας: the longer the better. Η  Schwarzkopf λανσάρει τώρα στα καταστήματα καλλυντικών τα «Magic Hair Extensions», που μας χαρίζουν μακριά και πλούσια μαλλιά σε μόλις μερικά λεπτά.

Ημέρα της Μητέρας: Δώρα για τη γυναίκα της ζωής μας

"Μάνα είναι μόνο μία", λέει ο σοφός λαός μας και αναγνωρίζει, έστω και με μια παροιμία, την αξία της μητρότητας και της ιώβειας υπομονής της κάθε γυναίκας, που από όλους τους ρόλους της ζωής της θεωρεί αυτόν της μητέρας τον σπουδαιότερο. Μπορεί η αγάπη για την μητέρα μας να είναι αυτονότη, αλλά αυτή την Κυριακή, η Γιορτή της Μητέρας αποτελεί μια ευκαιριά να θυμηθούμε τα... αυτονόητα και να δείξουμε έμπρακτα στον άνθρωπο που μας έφερε στον κόσμο πώς εκτιμούμε όσα μας έχει προσφέρει.

Acai Berry -Χάστε βάρος με το Acai Berry και καθαρίστε το σώμα σας το συντομότερο δυνατόν!

Το Acai Berry Thin είναι ένα κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους. Είναι 100% φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, που έχει πιστοποιημένη ποιότητα και προέλευση από τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Το Acai Berry Thin περιέχει ένα εκχύλισμα από το παγκοσμίως διάσημο σούπερ τρόφιμο Acai Berry, που μαζί με άλλα δραστικά συστατικά κάνουν το προϊόν μια από τις πιο αποτελεσματικές λύσεις απώλειας βάρους. Δείτε πως Μπορείτε να Χάσετε και Εσείς Κιλά ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Ακόμα και η Madonna έχει τα θεματάκια της

Η βασίλισσα της ποπ ένιωσε χοντρή στο gala του ΜΕΤ. Καθένας με τα προβλήματά του.
Αν υπάρχουν στιγμές που νιώθετε «βαριά», άβολα με το σώμα σας ή απλώς φοράτε ένα ρούχο που πιστεύετε πως δεν σας κολακεύει και η ψυχολογία σας πέφτει στο πηγάδι για την υπόλοιπη μέρα, μην ανησυχείτε. Από δω και πέρα να σκέφτεστε πως και η Madonna τα ίδια περνά.

Λουκία & L’Oréal Professionnel

Ο ΚΟΜΜΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΘΗΚΕ ΤΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΣΤΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ FASHION SHOW ΤΗΣ ΛΟΥΚΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ L’ORéAL PROFESSIONNEL

Φρεσκάρισμα για τις πολυάσχολες

Μπορεί να έχετε ξενυχτήσει το προηγούμενο βράδυ και να έχετε αργήσει για τη δουλειά, όμως υπάρχει τρόπος να πάτε στη δουλειά εγκαίρως και φρεσκαρισμένες. Ακόμα και όταν δεν υπάρχει ώρα για ντους, έχετε διαθέσιμα λίγα επτά για περιποίηση. Εμείς σας προτείνουμε τα απαραίτητα για να το πετύχετε.

Μια αυθεντική μούσα της Chanel μας μαθαίνει …στυλ!

Πολλές διάσημες γυναίκες “it girls” που ντύνονται εντυπωσιακά, έβγαλαν βιβλία για την μόδα και το στυλ, αλλά όλοι περίμεναν την Ines de La Fressange να κάνει αυτό το βήμα.

Ένα από τα πρώτα supermodels την δεκαετία του 80, διαλεγμένη για τα ντεφιλέ της Σανέλ από την ίδια την Κοκό, η Ines είναι μια πραγματική Γαλλίδα γεννημένη να υπηρετεί το στυλ.

Αρχίστε να ετοιμάζεστε για το καλοκαίρι

Μικρά μυστικά ομορφιάς

Όποιος και αν είναι ο τόπος που θα διαλέξετε να πάτε διακοπές θα βρεθείτε αντιμέτωπες με ένα σωρό… επιθέσεις: από τον ήλιο, τη συννεφιά, τη ζέστη, την ξηρασία, το θαλασσινό νερό.

Προετοιμαστείτε, λοιπόν, όσο χρειάζεται από τώρα, για να βοηθήσετε το δέρμα και το κορμί σας να προσαρμοστεί σε αυτές τις απότομες αλλαγές του κλίματος όσο γίνεται καλύτερα.

Η Kylie Minogue σε μιούζικαλ!

Ακολουθώντας τα χνάρια των ABBA, Queen, The Spice Girls και πιο πρόσφατα της Gloria Estefan, η Kylie Minogue σχεδιάζει να ανεβάσει ένα μιούζικαλ βασισμένο στην μουσική και την καριέρα της, όπως φέρεται να αποκάλυψε ο William Baker, επί χρόνια συνεργάτης της διάσημης τραγουδίστριας.

11 κλασικά ψέματα σε μία σχέση...

Μερικές φορές, είναι απλά αυτό που θέλουμε να ακούσουμε
Κι ας ορκιζόμαστε όλοι ότι αυτό που θέλουμε να ξέρουμε είναι η απόλυτη αλήθεια και τίποτα λιγότερο από αυτή. Για να σας βοηθήσουμε να αναθεωρήσετε αυτήν την τελευταία άποψη, ιδού τα δημοφιλέστερα ψέματα που λέμε -σχεδόν- όλοι και οι καταστροφικές αλήθειες πίσω τους. Μαζί με.τον αντίστοιχο ανιχνευτή, για τους αμετανόητους.

Makis Tselios Ανοιξη/Καλοκαίρι 2011

Αλλος ένας σχεδιαστής που ξεχώρισε στην 13η Ελληνική Εβδομάδα Μόδας είναι σίγουρα o Μάκης Τσέλιος, που παρουσίασε τη δική του ομώνυμη, Casual Collection, όχι μόνο για γυναίκες, αλλά και γι' άντρες.

Η ακμή είναι συνώνυμη της εφηβείας

Η ακμή είναι συνώνυμη της εφηβείας. Και ιδιαίτερα στα κορίτσια προκαλεί και ψυχολογικά προβλήματα, γιατί σε μια τόσο κρίσιμη ηλικία, η εμφάνιση είναι πολύ σημαντική για αυτά.

Δίδυμα για Μπρούνι – Σαρκοζί

Το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας περιμένει δίδυμα στις αρχές του Φθινοπώρου.

Πρώτα ήταν το περιοδικό Closer που μίλησε για πιθανή εγκυμοσύνη της Κάρλα Μπρούνι. Μετά η εφημερίδα Le Parisien επιβεβαίωσε πως η πρώτη κυρία της Γαλλίας θα χαρίσει στο Νικολά Σαρκοζί ένα ακόμη παιδί στις αρχές τους Φθινοπώρου, ακριβώς την εποχή που θα ανοίγει η προεκλογική εκστρατεία στη χώρα.

Διαταραχή Πανικού: Όταν το Άγχος Τρομοκρατεί

Η διαταραχή πανικού είναι μια από τις συχνότερες αγχώδεις διαταραχές και σίγουρα μια από τις πιο τρομακτικές στον τρόπο εκδήλωσής της. Εκτιμάται πως περίπου το 5% του γενικού πληθυσμού κάποια στιγμή της ζωής του θα υποφέρει από διαταραχή πανικού
ενώ η πάθηση αυτή συμβαίνει συχνότερα σε γυναίκες παρά σε άντρες. 

Adriana Lima: Συμβουλές για καταπολέμιση της κυτταρίτιδας…

Η Adriana Lima είναι μοντέλο της Victoria Secret, 29 χρονών, η οποία ζυγίζει 54 κιλά και έχει ύψος 1.78!!

Το πανέμορφο μοντέλο μας δίνει συμβουλές για το πώς να καταπολεμίσουμε την κυτταρίτιδα που ταλαιπωρεί τις περισσότερες γυναίκες!!

Μαζί στη ζωή, μαζί και στο γραφείο

Η δουλειά μας είναι από μόνη της αρκετά αγχωτική για να μπορέσουμε να ανεχθούμε να εμπλέκονται σ’αυτήν μαμάδες, αδέρφια και σύζυγοι, έστω και τηλεφωνικά.

Tribal Mix

Αντικείμενα καθημερινής χρήσης, λατρευτικά σύμβολα και υφάσματα φτιαγμένα από κάποιους άγνωστους τεχνίτες σε μακρινές χώρες χαρίζουν ένα ξεχωριστό στιλ σε οποιοδήποτε χώρο ενός εξοχικού σπιτιού. Τα γεωμετρικά σχήματα της αφρικάνικης λαϊκής τέχνης ταιριάζουν απόλυτα στη χαρούμενη διάθεση των καλοκαιρινών διακοπών.

Η καθαριότητα φέρνει... κατάθλιψη!

Με συμπτώματα κατάθλιψης φαίνεται να συνδέεται η υπερβολική καθαριότητα αφού όταν κάνουμε δουλειές τα εγκεφαλικά κύτταρα που συνδέονται με την ευτυχία είναι σε..."λήθαργο", σύμφωνα με νέες αμερικανικές μελέτες.

Κι όμως, η γκρίνια κάνει καλό !

Είστε γκρινιάρηδες; Καλά κάνετε! Σύμφωνα με μία νέα μελέτη, η γκρίνια σάς κάνει καλό! Η μελέτη, την οποία πραγματοποίησε ένας αυστραλός ψυχολόγος ο οποίος μελετά τα συναισθήματα, έδειξε πως η γκρίνια μάς κάνει να σκεφτόμαστε πιο καθαρά.
Στην πραγματικότητα, όσοι γκρινιάζουν και είναι συχνά - πυκνά κακόκεφοι λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις και είναι λιγότερο εύπιστοι.

Ελαιόλαδο, το καλύτερο αντιγηραντικό καλλυντικό

Πολλές φορές, μετά από ένα ζεστό μπάνιο, αντί να απλώσω στο σώμα μία ακριβή ενυδατική κρέμα σώματος προτιμώ να κάνω μασάζ με λίγο ελαιόλαδο. Tο δέρμα μου αναζωογονείται, δείχνει πιο λαμπερό και ενυδατωμένο. Η ελιά στους βιβλικούς χρόνους συμβόλιζε την αγνότητα και την επιτυχία ενώ στην αρχαία Ελλάδα στεφάνωναν τον νικητή με φύλλα ελιάς.

Δίαιτα Ντουκάν: Η νέα μόδα στο αδυνάτισμα

Όταν τον περασμένο Οκτώβριο η Κάρολ Μίντλετον δήλωνε ότι κάνει την δίαιτα Dukan και έχει χάσει δύο κιλά σε τέσσερις μέρες, ο αρραβώνας της κόρης της Κέιτ με τον πρίγκιπα Ουϊλιαμ δεν είχε ακόμα ανακοινωθεί. Η δήλωσή της όμως έκανε τις βρετανικές ταμπλόιντ να αρχίσουν να υποψιάζονται ότι επίκειται βασιλικός γάμος – και την συγκεκριμένη δίαιτα να γίνεται best-seller στη Βρετανία.

Το μυστικό της Sienna Miller για τέλειο self-tan

Κοιμηθείτε ήσυχες και το μαύρισμα σας δουλεύει.
Για να αποκτήσετε χρώμα στο πρόσωπο και το σώμα χωρίς να εκτεθείτε στον ήλιο καθόλου, υπάρχει τo self-tan. Το θέμα είναι να το χρησιμοποιείτε σωστά, ώστε να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ακόμα ένα ποτηράκι; Πείτε καλύτερα «όχι»!

ΤΟ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗ ΓΚΑΛΙΑΝΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΑΛΚΟΟΛ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Pretty Woman

Ακτινοβολεί μια δροσερή και έντονη ομορφιά η οποία φυσικά και δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Η Natalie Portman στη νέα καμπάνια του αρώματος Miss Dior Cherie του Dior γοητεύει και εντυπωσιάζει τους πάντες!

Πηνελόπη Αναστασοπούλου:Δε νομίζω ότι παίρνει κανείς σοβαρά ένα reality

«Ο κόσμος νομίζω έχει βαρεθεί ζώδια, μαγειρική, reality. Καλό όλο αυτό αλλά σε μια χιουμοριστική βάση ή σε μια βάση παρωδίας» δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σχετικά με τις εκπομπές που φαίνεται να έχουν κατακλύσει την ελληνική τηλεόραση.

Stylish splash

Ένα από τα πιο… παραμελημένα δωμάτια, από άποψη διακόσμησης, μπορεί πανεύκολα και ανέξοδα να μεταμορφωθεί σε  μια κομψή και funky όαση ηρεµίας και χαλάρωσης.

Σέξι και δυναμική, η Isabeli Fontana!

H Isabeli Fontana φωτογραφήθηκε για το τεύχος Μαΐου της ισπανικής Vogue. To εξώφυλλο είναι ασπρόμαυρο, με styling της Katie Mossman και η «σέξυ και δυναμική» -όπως γράφεται στους τίτλους- Fontana, φοράει ένα εξώπλατο φόρεμα και ένα καπέλο...

Τι και αν είναι 43… Η Helena Christensen πιο σέξι από ποτέ!

Τι και αν διανύει την τέταρτη δεκαετία της ζωής της, η Helena Christensen παραμένει όμορφη και το κυριότερο δείχνει πολύ νέα. Μετά την φωτογράφηση στο In Style το πρώην τοπ μόντελ έκανε μια εξίσου θεαματική φωτογράφηση για το ρωσικό Harper’s Bazaar.

Η τέχνη του "γρήγορου" σεξ

Τι διαρκεί λιγότερο από το να φτιάξεις ένα καφέ, ή να δεις τις διαφημίσεις πριν από ένα σήριαλ, ή να γεμίσεις το ρεζερβουάρ με βενζίνη στο βενζινάδικο; Ένα γρήγορο πήδημα! Στο σημερινό κόσμο κερδίζει συνεχώς έδαφος.  Όλοι πλέον θέλουν να μην χάνουν χρόνο και να καταβάλλουν την ελάχιστη δυνατή προσπάθεια όπως συμβαίνει στις επονομαζόμενες «ξεπέτες».

Τι σκέφτονται οι γυναίκες την ώρα του SEX

Εντάξει, την κατάφερες να πάει μαζί σου, μην είσαι τόσο σίγουρος όμως ότι είναι «απόλυτα» μαζί σου. Μπορεί να σκέφτεται γιατί δεν πήγε...
καλύτερα για ψώνια με τις φίλες της, ή ακόμα γιατί προτίμησε εσένα και όχι τον Μιχάλη που την παρακαλάει τόσο καιρό. Μαθέ τι σκέψεις περνάνε από το μυαλό της την ώρα που εσύ «κοκορεύεσαι» ότι την κάνεις δικιά σου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...