Φρεσκάρισμα για τις πολυάσχολες

Μπορεί να έχετε ξενυχτήσει το προηγούμενο βράδυ και να έχετε αργήσει για τη δουλειά, όμως υπάρχει τρόπος να πάτε στη δουλειά εγκαίρως και φρεσκαρισμένες. Ακόμα και όταν δεν υπάρχει ώρα για ντους, έχετε διαθέσιμα λίγα επτά για περιποίηση. Εμείς σας προτείνουμε τα απαραίτητα για να το πετύχετε.
Για παράδειγμα, μια φαρδιά κορδέλα, στέκα ή turban θα σας βοηθήσει να καμουφλάρετε τα απεριποίητα μαλλιά σας και να δημιουργήσετε ένα προσεγμένο, εντυπωσιακό look σε χρόνο μηδέν.
Λίγο νερό θα ενυδατώσει την επιδερμίδα σας. Χρησιμοποιήστε για τέλειο φρεσκάρισμα το Evian Facial Water Spray. Ψεκάστε το πρόσωπό σας για να ξυπνήσετε ευχάριστα.







 Αν τα μαλλιά σας είναι σε πολύ κακή κατάσταση, τότε επιστρατεύστε ένα σαμπουάν για στεγνό καθάρισμα όπως το πετυχημένο Oscar Blandi Pronto Invisible Volumizing Dry Shampoo Spray To Go που απορροφά τη λιπαρότητα.






 Ξυπνήστε με ένα φλιτζάνι καφέ και κατόπιν απλώστε γύρω από τα μάτια μία κρέμα αναζωογόνησης όπως η Origins Ginzing Refreshing Eye Cream ή η Kiehls Eye Alert.







 Χρησιμοποιήστε επίσης μία βάση ή ένα προϊόν μακιγιάζ που χαρίζει στο πρόσωπο φωτεινότητα και λάμψη όπως το Stila All Over Shimmer Liquid Luminizer ή το NARS Illuminator.







Καθαρίστε από το βράδυ με πανεύκολο τρόπο το πρόσωπό σας. Χρησιμοποιήστε μαντηλάκια καθαρισμού που βγάζουν το μακιγιάζ γρήγορα όπως τα The Body Shop Tea Tree Cleansing Wipes.









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...