Γιατί οι γυναίκες προσποιούνται οργασμό;

Γιατί οι γυναίκες δεν διστάζουν να προσποιηθούν ότι έχουν οργασμό; Επειδή είναι «ανασφαλείς και κρύβουν το φόβο της οικειότητας»; Γυναικείος οργασμός, ένα θέμα πολυσυζητημένο.

Ποιος είναι ο κατάλληλος σύντροφος;

Όταν δύο άνθρωποι ερωτεύονται, κάτι συμβαίνει βαθιά μέσα τους που ξεπερνά κατά πολύ τη φυσική έλξη, την επιθυμία για συντροφικότητα, ακόμη και τις αξίες τους.

Γιατί τόση Απιστία;

Η βάση για μια καλή σχέση, μεταξύ άλλων, είναι η εμπιστοσύνη, η πίστη και η αφοσίωση και των δύο πλευρών.
Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές όπου ένας από τους δύο καλείται να αντιμετωπίσει την απιστία του άλλου. Ποιος είναι, αλήθεια, ο λόγος που οδηγεί κάποιον, ενώ έχει μόνιμη σχέση, να αναζητήσει νέες περιπέτειες; 


What we Love | Την Byzance de Chanel Συλλογή Make Up!

Θυμάστε τη συλλογή του Karl LagerfeldParis - Byzance' Metiers D'Art” που παρουσίασε στο Παρίσι το Δεκέμβριο του 2010;

Με επιρροές από την Αυτοκράτειρα Θεοδώρα και την Βυζαντινή κουλτούρα, ο σχεδιαστής παρουσίασε μια υπέροχη συλλογή που περιλάμβανε εντυπωσιακά ρούχα, αλλά και ένα επίσης μοναδικό μακιγιάζ!

Ελιξίριο μακροζωίας από το… Νησί του Πάσχα

Σε ένα από τα πιο απομακρυσμένα μέρη του κόσμου, στο Νησί του Πάσχα, ανακαλύφθηκε όπως φαίνεται το ελιξίριο της ζωής. Ο λόγος για το φάρμακο rapamycin, γνωστό και ως «φάρμακο της νεότητας», το οποίο βρίσκεται σε αφθονία στο έδαφος του μυστηριώδους Νησιού.

Μη Χάσεις! Τις Καλοκαιρινές Προσφορές στα Κοσμήματα Uterque!

Θέλεις να κάνεις δικά σου, μοναδικά κοσμήματα σε υπέροχα σχέδια και πιο οικονομικά;

Η Uterque ξεκινάει τις καλοκαιρινές τις προσφορές και σου προσφέρει εκπτώσεις έως και 40% στα προϊόντα της!

Ένα κόσμημα στο σπίτι σας.......

kosmima24
Το KOSMIMA24.GR δραστηριοποιείται στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου κοσμημάτων εδώ και ένα περίπου χρόνο. Σκοπός του είναι να προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από κοσμήματα, ρολόγια, faux bijoux και είδη λαϊκής τέχνης στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Η προσιτή πολυτέλεια έχει πλέον όνομα, KOSMIMA24.GR!

Acai Berry -Χάστε βάρος με το Acai Berry και καθαρίστε το σώμα σας το συντομότερο δυνατόν!

Το Acai Berry Thin είναι ένα κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους. Είναι 100% φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, που έχει πιστοποιημένη ποιότητα και προέλευση από τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Το Acai Berry Thin περιέχει ένα εκχύλισμα από το παγκοσμίως διάσημο σούπερ τρόφιμο Acai Berry, που μαζί με άλλα δραστικά συστατικά κάνουν το προϊόν μια από τις πιο αποτελεσματικές λύσεις απώλειας βάρους. Δείτε πως Μπορείτε να Χάσετε και Εσείς Κιλά ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Μη Χάσεις! Τις Καλοκαιρινές Προσφορές στα Oysho!

Οι καλοκαιρινές προσφορές ξεκινούν και στα καταστήματα Oysho!

Aπό σήμερα, Τρίτη 5 Ιουλίου μέχρι και τις 14 Ιουλίου 2011, μπορείς να αγοράσεις τα αγαπημένα σου κομμάτια από την καλοκαιρινή συλλογή της Oysho, με έκπτωση έως και 30%!

Τρεις τύποι αντρών προς αποφυγή!

Ορισμένοι άντρες , όπως και ορισμένες γυναίκες ,λόγω κάποιων ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της προσωπικότητας τους εγγυημένα θα δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σας. 

Σαπούνια σε κύβους απο την Art SoapWorks

Η Art Soapworks είναι μια εταιρεία που ξεκίνησε από νέους και τολμηρούς ανθρώπους. Στόχος μας είναι η προσφορά ενός προϊόντος, το οποίο περιέχει και τα δύο - εξαιρετικές ιδιότητες των φυσικών συστατικών και ελκυστικότητα. Τα σαπούνια μας είναι χειροποίητα προϊόντα που κατασκευάζονται με πολύ προσοχή ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας τη μεγαλύτερη απόλαυση. Συνεχίζουμε να επινοούμε νέες και μη παραδοσιακές συλλογές, να προωθούμε τη μάρκα μας στο εξωτερικό και να προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα σαπούνι που μετατρέπει την καθημερινότητα σε μια φρέσκια, παιχνιδιάρικη και αισθητική περιπέτεια.

Τσουνάμι προσφορών στο ...Τsoonami.gr

Ένα από τα κορυφαία sites προσφορών, το Tsoonami, γιορτάζει το ένα έτος λειτουργίας και πέρα από τις καθημερινές προσφορές που φτάνουν μέχρι και το 90% έκπτωσης, χαρίζει 100 ευρώ σε όλους ανεξαιρέτως όσους κάνουν δωρεάν εγγραφή!

Jane Aldridge: Η blogger πίσω από το Sea of Shoes μιλάει για το νέο της εγχείρημα

Επηρεάζουν οι style bloggers τον τρόπο που ντυνόμαστε; Και αν ναι, γιατί; Η 19χρονη Τεξανή Jane Aldridge, που βρίσκεται πίσω από το επιτυχημένο Sea of Shoes, προσπαθεί να δώσει την απάντηση στο τελευταίο εγχείρημα στο οποίο συμμετέχει- ένα βιβλίο ονόματι Style Yourself.

Τα must καλοκαιρινά αξεσουάρ μαλλιών

Το καλοκαιράκι έφτασε και τα μαλλάκια σου έχουν την τιμητική τους. Κορδέλες, μπαντένες, στέκες, κοκαλάκια όλων των ειδών είναι τα αξεσουάρ που δίνουν στα μαλλάκια μας άλλον αέρα! Διάβασε παρακάτω όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τα must αξεσουάρ μαλλιών του καλοκαιριού και εντυπωσίασε!

Ένα στυλό διαφορετικό από τα άλλα

Η προστασία των χειλιών κάτω από τον ήλιο γίνεται με μία κίνηση από την Artdeco.
Το στυλό σας στο γραφείο δεν είναι καλό να το βάζετε στα χείλη και να το δαγκώνετε.

Figure Flattery: Το καλοκαιρινό φόρεμα

Δείξε τα κάλλη σου, κρύψε τα πάχη σου: Ένας σύντομος και αποτελεσματικός οδηγός για να ντυθείς χωρίς να εκτεθείς και να λάμψεις με ένα από τα πιο θηλυκά, όμορφα, χαρακτηριστικά ρούχα του καλοκαιριού.

Καλοκαιρινό Μανικιούρ με φαντασία

Αυτό το καλοκαίρι όλο το Hollywood έχει πάθει εμμονή με τα πιο ανατρεπτικά, hip, glamorous και γεμάτα φαντασία σχέδια μανικιούρ.

Δείξε αδύνατη ακόμα και γυμνή

Παρόλο που εμείς οι γυναίκες δεν επικεντρωνόμαστε πολύ στα σωματικά ψεγάδια του αγαπημένου μας (το πολύ να του λες να ρίξει λίγο την μπυροκοιλίτσα του), όσον αφορά τις δικές μας σωματικές ατέλειες, κάνουμε την τρίχα, τριχιά!

Τα φρούτα του καλοκαιριού

Ένας λόγος για να αγαπάς το καλοκαίρι είναι τα φρούτα του.
Αν ρωτήσεις έναν κάτοικο μεσογειακής χώρας ποιο είναι το αγαπημένο του πιάτο το καλοκαίρι πιθανόν να σου απαντήσει τυρί με φρούτα.

Εγκαύματα: Θεραπεία… για την ηλιοθεραπεία

Καλοκαίρι, θάλασσα, παραλία, ηλιοθεραπεία και ηλιοκαμένο κορμί. Ο παραπάνω συνδυασμός αποτελεί σίγουρα για τους περισσότερους την ιδανικότερη συνταγή για να… μετρήσει το καλοκαίρι ως τέτοιο.

Η JLo βρήκε το φως και την αγάπη!

H Jennifer Lopez τα μεσάνυχτα του Σαββάτου λάνσαρε το νέο της άρωμα στην Αμερική μέσω του καναλιού HSN (HomeSalesNetwork). H Lopez σχεδίασε ακόμη και το μπουκάλι μόνη της με σκοπό να μιμείται της γυναικείες καμπύλες! Το όνομά του; Love & Light!

Κοιλιακό βάρος και σωστή διατροφή

Η συσσώρευση του κοιλιακού λίπους δεν σχετίζεται με την παχυσαρκία. Αυξημένο κοιλιακό λίπος μπορεί να έχουν τόσο τα υπέρβαρα άτομα όσο και τα αδύνατα. 

3 λόγοι για να "ψήνεσαι" στον ήλιο

Καθημερινά βομβαρδίζεσαι με πληροφορίες για τις βλαβερές ιδιότητες της ηλιακής ακτινοβολίας. Έτσι φέτος αποφάσισες να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να τον αποφύγεις. Μήπως όμως αυτή η πρακτική έχει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα;

Η φυσική «νυφική» ομορφιά της Kate Moss

Η Kate Moss παντρεύτηκε και προς μεγάλη μας ευχαρίστηση την είδαμε να εμφανίζεται με πολύ φυσικό μακιγιάζ και σχεδόν «καθημερινά» μαλλιά.

Η μοναδικότητα και πως θα την αποκτήσετε

ΜΙΚΡΗ, ΕΚΛΕΚΤΙΚΗ, ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΕΖΟΝ. ΕΤΣΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ UNIQUENESS Η ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑ ALESSANDRA FACCHINETTI.

ΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ELIZABETH TAYLOR ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ

Όπως ανακοίνωσε ο οίκος Christie's, η συλλογή της Elizabeth Taylor που αποτελείται από κοσμήματα, έργα τέχνης, ρούχα μεγάλων σχεδιαστών και άλλα, πρόκειται να παρουσιαστεί σε μια τρίμηνη περιοδεία σε πολλά μέρη του κόσμου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...